Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

az yemiyorum ki sportiem mirmirmirmir
az mı bu yazdıklarım...az önce öğlen yemeği için taze fasulye ve 2 dilim kepekli ekmek,yanında da 2 kaşık yoğurt yedim.az mı? 1 tabak fasulye... tıka basayım şuan.
geceleri geliyorlar bana be canım.yıllardır gece yediğim için zor tutuyorum kendimi. ben de napıyorum gece yağsız mısır patlatıyorum veya çikolata kaplı form bisküvi yiyorum..en kötüsü burçak bisküvi yiyorum...
yavaş kilo vermeye gelince .. okadar çok kilo vermelere kalktım ki,artık bünyem direniyor sanırım...

taze fasulye 2 diliim ekmek yoğurt hiç bişey değil bu yediğin normal

ama mısır patlağıydı hele çikolatalı form bisküvi yada burçak bunlar fena işte, senin kilo vermeni durduran bunlar

taze fasulye 2 diliim ekmek yoğurt hiç bişey değil bu yediğin normal

ama mısır patlağıydı hele çikolatalı form bisküvi yada burçak bunlar fena işte, senin kilo vermeni durduran bunlar

olabilir canım , haklısındır..
ya ben bir parça stres yaşadım mı, hemen abur cubura yöneliyorum.şu ev meselesinin günlerdir çözülemeyişi, diyetimi bile sabote etti..
bir taşınayım,daha dikkatli olacağım söz.. ama bu demek değildir ki,bu akşam dikkatli olmayacağım. daha çok dikkat edeceğim canım

süpersin choclate cım
hadi bakalım kaçamaksız bir akşam geçirmen dileğiyle bitanem
yarın sabah güzel bir rakam söylersin inşallah

selam dersimi yaptim kimseden fayda yok anam kendi isimi kendim gordum esim soz verdi yardim etmedi kizlarin dersleri oluyo gorumcem yapacakti vakti olmadi yazik annesine doktora falan goturdu derken
ama kendim buldum butun rejim salata tariflerini buldum arada bilmedigim seyler oldu sozlukten bulup tamamladim hemen bir tanesini yazayim bu salata MARIE PAUL isimli diyetisyene aiitmis
6 kisilik olculer vermis
avantaji rejim slatasi olmasi bide bu salata neden yenilsin onuda yazmis sabah oglen normal beslenerek aksamlari sadece bu salatayi tuketmek bir haftada 1 ila 3 kg kaybettiriyomus kisiye gore degisiyomus cok kilolu insanlar butur salatalarla beslenerek daha fazla kilo verebiliyomus cocuklar icin cok iyiymis hicbir kotu etkisi yokmus bu kadarini anlayabildim daha birsuru aciklamasi var ama isterseniz kizlara onlarada aciklattirayim
simdi
____5 tane guzel domtes iyi ermis demek istedi heralde
____bir kutu ton baligi veya somon fumee(isli somon) veya hamsi suda azcik pismis veya tavuk gogsu haslanmis
____bir kucuk kutu siyahzeytin tuzsuz
_____3 kati pismis yumurta
_____ yarim sogan beyaz tatli sogan
____1 prasanin beyaz yeri tavada yagsiz biraz sotelenmis
____ 1salatalik
hepsi ayni boyutta dogranacak karistirmak icin buyuk bir kaba alinacak
sosu icin 2 yemek kasigi balzamic sirke veya kirmizi sarap 2 yemek kasigi zeytinyagi feslegen nekadar isteniyorsa tuz arzuya gore bunlari kucuk bir tabagin icinde karistirip salataya ekleniyormus karistirilip yeniliyormus
bisiy soyliycem ben bu salatayi tek basima yerim 6 kisiye gerek kalmaz aslinda resmide varda o islerde sakarimya korkuyom biliyonuz

hemen birtane daha yazem
1 kisilik olculer vermis
avantaji rejim salatasi olmasi her ogun yenilebilir doyurucuymus bide cabuk hazirlaniliyomus
bu salata neden yenilsin yenilince ne oluyomus kalorisi az enerjisi cokmus cocuklar tuketebilir cilddeki sivilcelere iyi geliyomus kilo kaybina cok yardimci ozellikle istahi cok olan doymak bilmeyen kisilere birebimis hicbir kotu etkisi yokmus hastalar yaslilarda yiyebilirler alerjiye iyiymis ne tur alerji anlamadim orasini bukadar anlayabildim ozur dilerim
simdi baslayalim yapmaya
___2 buket brokoli az haslanmis
___2 kocaman havuc rendelenmis
____ yarim kutu ton baligi
___bide haslanmis yesil fasulye miktarini vermemis fasulyeler uzun kesilecekmis
sosu icin 2 yemek kasigi aycicek yagi karabiber kirmizi pul biber bundada feslegen var nane tuz kekik ve 2 yemek kasigi ya limon yada balzamic sirke yine karistirilip salataya ekle karistirip ye afiyet olsun
bide bu salatayi SYLBEN J. diye bir kadin denemis cok guzelmis cildine iyi gelmis bir hafta gunde bir ogun yemis diger ogunlerde az yiyerek zayiflamis nekadar kilo vermis onu dememis yalniz onuda soyleseymis
iyi olurmus ama salatayi hazirlayanin ismi yoktu
hadi bunuda gonderem devami gelecek belki yarin belki yarindanda yakin olurmu

Son düzenleme:
zenancım ne güzel bir salataymış valla sevdim

ama ben yumurtayı çıkarıp kıvırcık koymayı tercih ederim
sportim nasil istersen daha cok buldum arada yazarim ama bazi tariflerde ne oldugun bilmedigim malzemeler var onlarida tamamlayip yazarim sonra
google sozlugu bile bulamadi esime sorayim yazarim ok mi

Al falla şekerim bak geçende 4 gün üst üste çalıştın sositososito allah daha çok versin gözümüz yok ama almışken litrelik al baride akşama dek yemek memek unutup gidip gelip dondurma yiyimsositososito ahan valla yerim o kapasite var bende.. :roflol:
:roflol: o kapasite hangimizde yokki :roflol:

canlarım ben biraz çıkıyorum evimi toplamam gerek akşama bahsettiğim kızımın arkadaşı gelecek .. ahahahahh birde hepiniz bendesiniz ya unuttum gidip yaprakları ateşe koyayımda haşlansın hadi bekliyorum çatlamaya :)))

birde ufak not: yarışmadaki başka takımdan 2 arkadaşımız gelebilir bize transfer olarak .. gelirlerse kaynaşın anacım:teytey:
buyursunlaar efenim tamam ben kaynatirim onlari bende bu cene varken insallah denk gelirim yarin ogleden sonra kayinvalidemler geliyolar taaaa oteki pazara kadar ayin 7 sine kadar yine paylasimim az olcak :çok üzgünüm:

zenancımla bende dondurma yiycez.

şok diyetimizde var, en güzel yanı diyetin günü kapanış yiyeceği değil mi zenancım
hee ben sadece dondurma ve havuc yicem sportim ben salam sosis sucuk yemiyorum sevmiyorum

sportiem kocam sağolsun mutfağın en alt çekmecesinde halleyler bonibonlar cipsler napoliten çikolatalar var... doldurmuş.şeytan diyo git otur çekmecenin başına,akşama kadar kalkma :1rolleyes:
yasakkelime sakin cukulatam bak sana garez yapmistir o benimkide yapar aynisini hemde bende ona inat yemiyorum sende yeme yesen nolacak ki buyuk pismanlik sonrasi bosa ac kal yine

süpersin choclate cım
hadi bakalım kaçamaksız bir akşam geçirmen dileğiyle bitanem
yarın sabah güzel bir rakam söylersin inşallah
insalllah sportim bende guzel rakam gorcecem insallah birde su reglim geleydi kesin giderdi 2 kilo falan yarini bitirince kilomu korusam biraz cok iyi olur:1rolleyes:eminim reglden sonra gider biraz daha

a.s.selam arkadaşlar biraz yazılanları okudum ama şu anda çıkmak zorundayım akşam yine uğrarım burda olursanız laflarız biraz .bide sarma günü bu günmüydü beni unutmayın. ha giderken bikinimin iplerini yetişmediği için çok çekiştirmişimde koptu şimdi onu tamir ettirecem partiye öyle gelecem kızlar öptüm hepinizi by....kaydirigubbakcemile3

sportie cnm inşallah yarın iyi bir sonuç verebilirim sizlere.. bakacağız artık.

zenanım merak etme yemedim.o cümleler biraz da sizi kızdırmak için yazıldı :tomato: öyle birşey yapmam hiç...

ben çıkıyorum arkadaşlar..hazırlanayım artık.kınada kurt dökeceğim inşallah maşallah...
öptüm hepinizi iyiakşamlar..

asada cukulatami mersami ve takimin gulu reyhan ablami goruyom hepinize kocaman opup cikiyom bir kosu okula gidip cocuklari okuldan getirdim simdi mutfaga girdiler acikmislar bakiniyolar ne yiyelim yemek oncesi diye gidip doyuram kuzularimi
kallisim egitim hakkinda bisiyler yazacaktim salatalara daldim cikamadim yazarim gene
hadin optum herkeziii partide gorusurz bende geceligin tantellerini utu basam bir gece gorusuruz

sportie cnm inşallah yarın iyi bir sonuç verebilirim sizlere.. bakacağız artık.

zenanım merak etme yemedim.o cümleler biraz da sizi kızdırmak için yazıldı :tomato: öyle birşey yapmam hiç...

ben çıkıyorum arkadaşlar..hazırlanayım artık.kınada kurt dökeceğim inşallah maşallah...
öptüm hepinizi iyiakşamlar..
tamam cnim bende hic:sm_confused: kizmadim zati sırnaşık şey hadi ba bay

selammmmmmmmmm. zenanim kacirdim seni. ben gecmisi okurken oglum geldi yemegini hazirlayip kosa kosa yukari ciktim atistirmaya baslamiyayim diye. bir bardak cay doldurdum sadece. ha bir isirik ekmegin üzerine salsa koydum acili cok seviyorum ne yapayim..kallisim ikinci paket cayim geldi bugün. birlikte kullandigimiz arkadas hasta evde ya hani? o aradi kilo vermeye baslamis o. bende daha bir etki yok bakalim belkide bendede baslar bu aralar insallah. ben sarma sarmaya beyaz kilos etegimi giyecegim kallisim bilir.. :1closedeyes: okadar cok anlattimki bu etegi birgün resmimi cekip koyacagim bu etekle insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

aaa zenanım sen o mmesajı yazarken ben burdamı görünüyordum hayret ev toparlamaya gidiyorum yazdım ve çıktım gelelide 15 dakşka olmadı takılımı kalmışım anlamadım yoktum yani buralarda...

reyhan ablacım bilmezmiyim o eteği .. geçen yıl birisi vardı yarışmada ve tüm hayali yaz tatilinde türkiyeye gelirken kloş eteğini giyip hava atmaktı ama hafta 7 o arkadaş 17 kez anlatırdı sen ona yetişemedin :)))
arkadaşının kilo vermesine çok sevindim ablacım ne kadar farketti acaba birden düşüş oldu ki oda farketmiş değilmi ayy sende versen bir sevinsek motive kazansak.. ahh birde cedricim benimkini yollasa :)) artık geldi ya hatırlatır dururum :o)) yoksa kızcağıza asla müsait olmadan yollama demiştim..

benim acaip derecede başım ağrıyor ilaç içtim şimdi çıkıp 15 dakika dinlenicem tv izlerim yatarken yoksa geçmeyecek.. akşam gelirim haydi öpüyorum hepinizi... mersacım seni unutuyordum sen ipini tutarak gel ben dikerim canım burada :o)))

zenanımıda unutmayalım. tariflere bakamadım bir dahaki gelişimde hem not edeyim daha bijomun ve xtabumun buldukjlarını deftere geçirip denicem.. ellerine sağlık canım çok zor oluyorsa uğraşma başka bir şey buluruz olurmu...

Evet ben geldim nasılım çok üşüyorumm. hemen alıntılara gelelim

iyi ettin mehalimcim yaaaa bu ulkenin alfaside cok fakir anam hic bisiyi istedigim gibi soyleyemiyom turkiyeden soyle icinde her harf bulunan bir klavye alsam olurmu acaba diye dusunuyom bazen olur demi kizlaar ama bu seferde esim kullanirken fransizcada bulunan aksanli e ler var mesela sunlar gibi è é à bunlar olmayinca olmuyomus varmi bunlar sizin klavyede eger varsa gercekten getireyim yahuu olmuycak boyle

canım bahsettiğin o aksanlı harfler bizim kalvyelerde yok ancak bilgisayararın bazı ayarlarından bu harfleri kullanabiliyorsun ama eşinde o zahmete girermi bilmem

canlar elektrik yoktu sabahtan beri,yeni geldi...
ben de hazırlanıyorum işte ev toplamalar filan.. sizler nasılsınız?
zenanım ev işini merak etmişsin,canım kararımızı verdik.ev güzel,yeri filan da güzel (kısmet olursa resimlerini paylaşırım sizlerle) ama internet bağlantımız 3 ay kdar olmayacak:(( işte buna üzülüyoruz...
[]

hadi hayırlı olsun çikolatam inşallah huzurlu bitr yuva olur sana .hemde kolay gelsin şeker.
ya mehalim aklıma takıldı kolej ama adı kolaj olmasın bak burada ben hiç bir koleje değişmem kızların okulunu ama :

canım bu bahsi geçen kolej burda çok güzel ben çok beğeniyorum çünkü sosyal aktivitesi çok fazla bende buna çok önem veririm . 23 nisanda falan çocukları meclise falan götürüyolar başkan cumhur başkaıyla falan tanıştırdılar. ne bilim yabancı ülkelerden misaifirleri falan oluyor yaa saymakla birmez ama madddi anlamda altında kalkabilirmiyiz işte onu bilmiyorum.birde benim oğlan zeki ama tembel bir çocuk birilerinin onu itelemesi gerekli illaki. seneye özel derste düşünüyorum yaa ne bilim işte iyi bir lise iyi bir eğitim alsın istiyorum işte.
Tamam haberimiz oldu hadi git alda ye :)) .. ye be canım ciddi söylüyorum ben geçen yıl çok yiyordum nerdeyse her gün az bişey ama ya light yada sade, sakızlı filan... ay afiyet olsun ağzım sulandı benimde şimdi..

bende sizi okurken dondurma yiyordum söylemesi ayıp ama ben dedim :))
birde ufak not: yarışmadaki başka takımdan 2 arkadaşımız gelebilir bize transfer olarak .. gelirlerse kaynaşın anacım:teytey:

kim gelecekki tanırmıyız acepp anam neden kaçırdım ben :))))

sportiem kocam sağolsun mutfağın en alt çekmecesinde halleyler bonibonlar cipsler napoliten çikolatalar var... doldurmuş.şeytan diyo git otur çekmecenin başına,akşama kadar kalkma :1rolleyes:

kış kış şeytan kış git çikolatanın başından .
aman çikolatam uyma sen o şeytana hahaha
bisiy daha mehalim bugun biryeremi gidecekti gelmedi yaaaaa merak ettim hec konusamadik beyaa bu sefer ciktim herkezi optum
guzum ben teyzemlerdeydim misafiri varmış akrabalar benide çağırdı oraya geçtim okuldan sonraa. kallise haber verdiydim yazmadımı size hain domdom. sorarım ben onaa:)))
ben sarma sarmaya beyaz kilos etegimi giyecegim kallisim bilir.. :1closedeyes: okadar cok anlattimki bu etegi birgün resmimi cekip koyacagim bu etekle insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

annecim ne kokoş bir takımış biz yaff. bijouxcumda abiyelerle geliyor sarma sarmaya :))

mehalim allahim ogluda koleje gidecekmis. kocaman olmus evin pasasida koleje gidermis. allah hep güzel günlerini göstersin canim. rabbim sasirtmasin zenana koc gibi damat olsun .kaydirigubbakcemile3

mehalim allahim ogluda koleje gidecekmis. kocaman olmus evin pasasida koleje gidermis. allah hep güzel günlerini göstersin canim. rabbim sasirtmasin zenana koc gibi damat olsun .kaydirigubbakcemile3

amin annecim güzel dilerin için . ne zaman doğduda bu kadar büyüdü anlamıyorum . yaa babaanne olmama nekadlı şurdaa hahahaha süper babaanne hahaha

oh be nıhayet ınt geldı.de gırebıldım.o kadar problemlıkı aksama kadar baglantı olmadı yoksa sabah 4 den berı ayakdayım gıdıp gelıp denedım ama olmadı.hepınızı cok ozledım.yenı arkadaslar var tanıyorum sanırım onları neyse yarın lısteye bakarım.ben dıyet olayından uzaklasdım.tasınma boyunca hep dısardan yedık ve ben en cok sekerlı yogurt yedım.aksama kadar kase kase sekerlı yogurt aksamda pıde mıde.tartılmaya korkuyorum valla.artık evde yemek pısırıyorum salata yapıyorum.yarında dıyete baslıycam yenıden

aaa zenanım sen o mmesajı yazarken ben burdamı görünüyordum hayret ev toparlamaya gidiyorum yazdım ve çıktım gelelide 15 dakşka olmadı takılımı kalmışım anlamadım yoktum yani buralarda...

reyhan ablacım bilmezmiyim o eteği .. geçen yıl birisi vardı yarışmada ve tüm hayali yaz tatilinde türkiyeye gelirken kloş eteğini giyip hava atmaktı ama hafta 7 o arkadaş 17 kez anlatırdı sen ona yetişemedin :)))
arkadaşının kilo vermesine çok sevindim ablacım ne kadar farketti acaba birden düşüş oldu ki oda farketmiş değilmi ayy sende versen bir sevinsek motive kazansak.. ahh birde cedricim benimkini yollasa :)) artık geldi ya hatırlatır dururum :o)) yoksa kızcağıza asla müsait olmadan yollama demiştim..

benim acaip derecede başım ağrıyor ilaç içtim şimdi çıkıp 15 dakika dinlenicem tv izlerim yatarken yoksa geçmeyecek.. akşam gelirim haydi öpüyorum hepinizi... mersacım seni unutuyordum sen ipini tutarak gel ben dikerim canım burada :o)))

zenanımıda unutmayalım. tariflere bakamadım bir dahaki gelişimde hem not edeyim daha bijomun ve xtabumun buldukjlarını deftere geçirip denicem.. ellerine sağlık canım çok zor oluyorsa uğraşma başka bir şey buluruz olurmu...

a.s.yok canım tutmana gerek kalmadı ben lastk taktırdım.amanın hepiniz partiyemi gittiniz ben yoluda bilmem şimdi bikinimle yollara düşim havada kararıyor sağ alim gelirim dimi oraya ....hihoyyyt

Back
X