Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o şok diyetker bize uymuyor genelde ama:delphin:

dün marketten bi activia bile alamadım ben emzirdiğim için...

evet canım emzirdiğiniz için dikkatli olmak zorundasınız ama sizin de emzirirken kalori yakma avantajınız var. hiç gerek yok yani şoka sizin için :)

canımmm teşekkür ederim a.s. artık bundan sonrası zor işte çünkü 5 senelik kilomu vermeye çalışıcam kaydirigubbakcemile3 bakalım, bende formül çok değiştirir değişitirir uygularım :roflol: canım ben 50 li kilolarda hayalet gibi oluyorum, 60 a bile zayıf diyolar ama olsun çocuk düşündüğüm için inebildiğim kadar ineyim diyorum..

şok şok şok :1shok: diyetin nasıl gidiyor bakalım? ne var bugün mönü de :icecream:

canım şok diyetim süper gidiyor, en güzel yanı hiç açlık hissetmiyorum ne başım dönüyor, ne ağrıyor ne de halsizlik yaptı en sevindiğim şey bu oldu.
canım bugün menüde sabah 1 haşlanmış yumurta 3 tuzlu bisküvi şekersiz çay
ben ise
1 haşlanmış yumurta tuzladım + 5 adet sunta + tek şekerli çay

Öğlenki menü:
1 adet haşlanmış yumurta + 1 dilim kepek ekmeği

bende aynı şekilde uyguladım şimdide karışık bitki çayımı içiyorum

Bu akşam da biraz yürüyüş biraz da parktaki aletlerden çalışıcam böylelikle tamamlıycam
ve şoktan çıkıcam
yarın da komaya girmeyi düşünüyorum
:roflol::roflol::roflol:

kızlar bu bahsettiğiniz çok diyet nedir acaba?

cocostar cım,

diyet listelerinde 3 günde 4 kilo diyetini uyguladık zenanla ayy pardon asyayla
:roflol:
benden iki günde 1 kilo gitti, aynı şekilde asyadan da öyle

Asya cım yeni nickin hayırlı uğurlu olsun bu arada canım

çok güzel bir nick bulmuşun :lepi:

cocostar cım,

diyet listelerinde 3 günde 4 kilo diyetini uyguladık zenanla ayy pardon asyayla
:roflol:
benden iki günde 1 kilo gitti, aynı şekilde asyadan da öyle

Asya cım yeni nickin hayırlı uğurlu olsun bu arada canım

çok güzel bir nick bulmuşun :lepi:

aman aman aman
kızlar gidenler geri gelmesin sonra
malum hızlı giden hızlı gelir derler

bu arada asya yeni nikin hayırlı olsun
zenan deyince doktorlar dizisi geliyor aklıma.. asya deyince de selvi boylum al yazmalımsengözlerimebaksanab

bu arada

benim mesaim her gün 16da biter kızlar
evden de girebilirsem akşam üzeri yanınızdayım
ki büyük ihtimalle misafir vs olmazsa girerim...

ancaakk
bugün şehir dışına gidiyoruz o nedenle pazara kadar yokum.
pazar dönüşümüz erken olursa yazarım size yeniden..

tekrar söyleyim. aranızda olmak
ortak paylaşımlarda bulunmak
inanın çoook güzel...

13.TAKIM ** 106. ETAP **
ad1 ( 56.1 / 55.4 / 0.7 / 1.25 )
nereus ( 64.2 / 64,0 / 0,2 / 0,31% )
melis08 ( 59.9 / 59,3 / 0,6 / 1.00% )
dosba ( 70,5 / 70,4 / 0,1 / 0,14% )
melzeyit ( 78,4 / 78,9 / -0,64% )
patbori ( 71.8 / 71,0 / 0,8 / 1,11% )
şişgo ( 57.3 / 57,0 / 0,3 / 0,52% )
acıbiber2053 ( 66.1 / 66,1 / 0,0 / 0.00% )
emirel ( 62.9 / 62,4 / 0,5 / 0,80% )
melankoli_84 ( 68.0 / 67,5 / 0,5 / 0,74% )
jojel (65.0/KENDı ıSTEĞı ıLE AYRILDI

13, TAKIM TOPLAM KıLO:( 655.2 / 652 .0 / 3,2 / 0,49% )

Son düzenleme:
Kallisim ballı lokmam geldim ahanda burdayım .Öğlen listeyi şöyle bir hesapplamıştım ama eminim sende elden geçöirmişindir . Şimdi emret komutanım hazır ve de nazır emirlerinize amadeyim :))

kalisim ben geldim ay kusura bakma biz biraz acele ettik aceminin işi ancak bu kadar olur kusurubakma emi yaptık bi hata geçen haftada yaptık hata zaten iki acemi bukadar bu işi acele öğrenmemiz lazım
bu arada adın hesaplaması doğru

evet 0,7 olacaktı

aayy kuusura bakma kalliscim ya bende size iş kalmadı diye düşündüüm
sizin hesaplarıda kontrol edince ağırılık kalmaz diye düşündümm ya kusur bakma

a.s.ay ortalığı yine karıştırmışız nereusla biz bu işi bereceremedik 2 haftadır melisim gelsed bizi kurtarsa ama olsun bizim kalisimizde var yaşasın kalis a.s.a.s.a.s. bu çiçekler sana

a.s.ay ortalığı yine karıştırmışız nereusla biz bu işi bereceremedik 2 haftadır melisim gelsed bizi kurtarsa ama olsun bizim kalisimizde var yaşasın kalis a.s.a.s.a.s. bu çiçekler sana

hehee beceriksizler :roflol: ay allahım bide mahçup filan olmuşlar yahu yok ne alakası var... öperim ben sizi geçerŞeniz

mehalim sayfalarım çok ağır anam msn açabilcenmi çok takılıyom ben...

hehee beceriksizler :roflol: ay allahım bide mahçup filan olmuşlar yahu yok ne alakası var... öperim ben sizi geçerŞeniz

mehalim sayfalarım çok ağır anam msn açabilcenmi çok takılıyom ben...

ayy melek gibisiinn Şeniz
ay yine rezil oldum ablamı mahçup ettimm :1no2:
birden haşiinn birşekilde geldiin içeri korktuumm vallaa :utangac:

kızlar selam...
bugün taşınıyorum,internetim bir kaç gün olmayabilir.(bu arada internet bağlantısı olmayan evden vazgeçtik,zaten 2 seçeneğimiz vardı,diğerini seçtik.yani yeni evimde internetim olacak çok şükür) önümüzdeki hafta içinde internetimin transferi yapılır,ben de o arada evimi yerleştiririm.izin istemiyorum sad ece bu hafta çok fazla paylaşımda bulunamayabilirim.beni bu hafta idare edin artık..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
kilo veren tüm cancağızlarımı da tebrik ediyorum...
canziciğim raporunu okudum.6 erik ve çikolata kaplı bisküvi ara öğün için fazla olmuş canım.bundan sonra ikisinden birini tercih et,çikolata kaplıdan da 2 tane(yani yarım paket ye) çünkü tamamı 198 cal.. ara öğünlerde 150 yi geçmemeliyz...canziciğim sen de beni bu hafta idare ediver,bir kaçgüne raporlarımıza devam ederiz cnm...

tabu
çok sevindim kızının durumu çok kötü değil Allah ın izniyle,geçecek..ben inanıyorum. şükürler olsun!
şimdi toparlanıyorum arkadaşlar..kendinize iyi bakın,beni unutmazsınız heralde 5 günde :))
hepinizi çok seviyorum :asigim:

Back
X