Hemen efenimmm... 39.5 yaşındayım 40 olmayıda düşünmüyorum gelecek yıl doğum günü mesajı yazarken dikkat etmenizi rica ederimzemuszemus
3 adet kızım var arada lazım olursa yollayabilirim hangi boy istersen mevcutvereliniortak
uyuz bir kocam var (bir haftadır kavgalıyızda yurtdışında şu an, geldiğinde çok anlayışlı çok iyi çok sevgili kocam diyebilirim acaip adam satarımsositososito)
bir kedim birde köpeğim var opuyorumnanaktan...
zayıflama yarışmasının en kıdemli üyesi olaraktan dün mee-e-e-e-eeezun olmuş bulunmaktayımopuyorumnanaktanzemuszemus
mersacım siz neden transfer olduuz demişsin bende koptum burda..neden geldiniz siz der gibi:roflol::roflol: paylaşım sonunundan geldi arkadaşlar...
balonuzdaki tatlı telaş zemuszemus hadi bakalım kolay gelsin.. baloyada ipli bikininle gitmeyi düünmüyon heraldebuyrunnnnnnnnn
reyhan ablacım dün konuştum yeğenimle, ablam yoktu çünkü... perşembeye randevulaşmışlar sanırım olacak gibiymiş bakalım hayırlısıvereliniortak, işte böyle plan proje kurup sonunda hüsran olunca son ana dek bir şey demek heveslenmek kötü oluyor perşembeye dek umutlanmamayı tercik ettim ama haber veririm mutlakazemuszemus
off offff ne telaş ne telaşşş:bbo: haber bekleyelim biz senden...
canım benim nerden transfer olduklarını bütçe için sordum ünlü bir takımdansa arkadaşlar transfer ücretini kaldırabilirmiyiz diye (ben eski bir muhasebeci olarak kocamın yanında tabi beni sepetleyene kadar) kendimi sorumlu hissettim .
balomuz çarşamba akşamı bu arada .benim kızda bir telaş br heyecan benide sardı tabiki.valla oraya dediğin gibi gidersem benim kızlar beni annelikten reddederler allah korusun. korkuyorum benim cadılardan çok hanım hanımcık gidecem.
canlarım ben spordan geldim ama spor yapamadım hocamız evlenecekti düğün izni varmış bizede 15 spor yok 15 hazirana kadar yani.. kızım yüzmedeydi onu izlemeye gittim döüşte beraber geldik ufaklıkla.. büyük kızımı aradım geziyo iyiymiş allah kavuştursun diyen demeyen tüm arkadaşlarıma allah razı olsun derim öperim sizi...
dün gece doğru dürüst uyku uyumadık ufak kızın sabaha dek burun kanaması oldu ara ara hep uyandık çok oynayınca sıcak havalarda hep başımıza geliyor bu.. şimdi sokağa salmıyorum bahçede 1 tane karpuzu vardı onu ekmek için beni ekliyo :)) gidip ona bakayım.. sizlerde umarım iyisinizide honeyim uğramış sonra yazarım ona..
allah kavuştursun arkadaşım ben daha önce yazdım ama bilgisayar dondu hiç biri gitmemiş yazdıklarımın bende sonra giremedim sağ sağlim gezsin gelsin inşallah.küçük kızınada geçmiş olsun benim büyük kızında kanar sık sık mevsim değişikliklerinde çok oluyor.
KALLİSTEMİN MEZUNİYET KUTLAMALARI
TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bende çoook tebrik ediyorum
sbg ne güzel yapmışsın onları öyle bir gün bende mezun olursam bende isterim.ellerine sağlık
1. takımdan geldik biz
.
3 kız da burda var.
maşallah size ya ne diyim..
ben şimdilik dünya tatlısı 6 aylık kızımla yetinmeyi düşünüyorum :jeyyar:
süüüüüüüüüüper bi gün geçirdim.
bu gün cocostarla buluştuk.
normalde konyada oturuyorlar.
akraba düğünü için ankaradaydılar.
biz de ilk kez karşılaşmış olduk.
elimizde bebek arabaları,
hava zaten muhteşem,
cococum zaten inanılmaz sıcak ve tam benim kafamdan bir insan..
bir yanda türkçe olimpiyatları kültür şenlikleri..
kalabalık..
cıvıl cıvıl insanlar...
e daha ne olsun alkisalkisalkis
nerden geldiniz demiş günahını almasana kızınkaydirigubbakcemile3
evet bu arada cidden paylaşım sorunundan geldik..
oh bee yaşasın paylaşım
kalliste hala listede:uhm:
,bir de cocostarı kim denetlicek :uhm:
hoş geldiniz arkadaşım oh be merakım gitti bende ne meraklıymışım burda paylaşım süper adres doğru yani.ay ne güzeldir şimdi bebek kokusu bebişini benim için kokla.hormonlarım hemen harekete geçti bebek lafı geçti ya.