- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.381
canlarım günaydınlar.. kızımın dans gösterisi var yine birazdan oraya çıkacağım dönünce mesajlara şettiririm artık öpüyorum hepinizi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...................
haa bu arada coco ankaraya geçerken nevşehire uğraa :)
ay çok güzel bir şey bu haydi dönünce anlatın bize neler oldu neler bitti gününüz nasıl geçti..vereliniortak
.........aslında spor feci farkettiriyor bende.
ilk başladığım hafta, 2.6 kg vermiştim bir haftada..
hey gidi hey..
bugünden tezi yok başladım yine.
inş devam ettiricem.
denetmenlerimden beni bu konuda sıkı kontrol etmelerini bekliyorum..
cocostar ve sbg :jeyyar:
slmcocostar
asyam (zenanım :asigim: )
Evdeki tadilat yüzünden mesajları kaçırınca ilk başta yeni üye sandım seni :roflol: yeni nickin hayırlı uğurlu olsun canım :sm_cool:
Bi de 3 günde 4 kilo diyeti nerde bulabilirim CADIARZU bu aralar kilo vermem yavaşladı bayaa da bi de ben mi girsem diyorum şu şoka kafamçokkarıştı
Ama önce listeyi görmem lazım tabi kaydirigubbakcemile3
Ayh yaşasın bu arada sonunda sesimi duyup yeni smileyler eklemişler alkisalkisalkis
Bu arada BHK hoşgeldin canım benim a.s.
Ben de saldım iice rapor olayını dünün raporunu vereyim önce
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 yeşilbiber
1 bardak süt
1 kk beyaz peynir
3.5 saat yürüyüş
Öğle
3 erik
1 topkek ( :mymeka: haftalardır ilk kaçamağım :tomato: )
yarım porsiyon yeşil salata (canım istemedi o yüzden yarısını bıraktım bende)
Ara
kalan yeşil salata
Akşam
250 gr çilek ve 1 top sade dondurma ( ve aynı gün içinde ikinci kaçamağımklava: dayaklığım ben)
yürüyüş 11,45 te başladı bitirdiğimizde ise saat 17,50 idi. düşünün ne kadar yürümüşüm. Haftalık yürüyüşü bir kerede hallediyorum:roflol::roflol::roflol:
............
herkese günaydın :icecream:
dünkü mangal kaçamağından sonra bu sabah tartıya inanamadım :1shok: umarım telafi edebilirim. o yüzden de az sonra çıkıp deli gibi yürümeyi düşünüyorum. akşama bir daha çıkıcam. arada da evi temizlicem. ohhh beee sınavlarım bitti stres bitti :teytey: artık istediğim gibi takılabilirimmm![]()
coco merhaba canim.. sana hosgeldin dedimmi ben?
ah ahhh kafam yerinde degilki. demediysem kusura bakma. hosgeldin takima canim hayirli olsun insallah
merhabalar Reyhan abla
arkadaşlar abla demiş ben de abla dedim sizeopuyorumnanaktan
uygundur değil mi :1hug:
çiçeklere giden güzel bayan
merhabaa.s.
sınavların bitmiş hadi gözün aydın
bundan sonra dilediğin gibi takıl kim tutar seni:jeyyar:
üzülme.. bence mangal biraz tuzluıydu ve vücudun su tuttu. yoksa bir günde öyle seni şok edecek şekilde kilo almamışsındır bencesengözlerimebaksanab
bak dikkat et yarına bişeyin kalmayacak
canım takımıma merhaba,
annemlerdeyim dün gece burda kaldık.
taşınma işini hallettik ama evin halini bir görseniz bana acırsınız... her yer, her yerde -tatlicadiarzu-
nasılsınız canlar,sizleri çoooook özledim
biraz geçmişi okuyayım
KALLİSTEMİN MEZUNİYET KUTLAMALARI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TEBRİKLER CANIM BENİM
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis