- Konu Sahibi Cherry Mom
- #10.821
hoşbuldum ablacım.
cok iyiyim Allaha şükür...
sen nasılsın?
(ay mutlu oldumkaydirigubbakcemile3)
canım canım
nasılsın
hoşgeldin ayyy nasıl özlüyorum seni yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum ablacım.
sen nasılsın?
fakat gercektende tabu ne kadar dikkatli masallah.. hic kacmamis gözünden ikisi bir arada iste ücü bir arada. bende senin gibi cok ilgilenmiyorum kaloriyla bhk ama ilgilenip dikkatimize sunmasi arkadasimizin ne kadar güzel degilmi? ben gündüz okudugumdada cok takdir ettim .
bende senin gibiyim hele sabah kahvemden asla vazgecmem. hemde yatakta keyifle icerim tv izlerken. en azda yarim saat sürer buda benim sabah lüksüm..şakkıdı
canım canım
nasılsın
hoşgeldin ayyy nasıl özlüyorum seni yaaa
ben yine ugradim.sengözlerimebaksanab
cedricim gelmis hosgelmissssss. demek internet oldu artik hadi hayirlisi..
cocom sende hosgeldin hayatim. misafirlere ragmen buradasin ne güzel..alkisalkisalkis benim misafirler kahvaltida basliyorlar evi doldurmaya..delikafadulden
hoşbuldum ablacım.
sen nasılsın?
bu aralar misafirden yana çook kısmetliyim-tatlicadiarzu-
misafir bereket demek di mi amavereliniortak
yalnız pazartesi diyete başlıyorum da nasıl olcakbilmem yarın yatılı misafirim geliyyooooo![]()
allah hep mutlu etsin canim.. sagol bende cok iyiyim haftasonu hep keyifli olurum zaten.. tembelmiyim neyim..:roflol:
bu aralar misafirden yana çook kısmetliyim-tatlicadiarzu-
misafir bereket demek di mi amavereliniortak
yalnız pazartesi diyete başlıyorum da nasıl olcakbilmem yarın yatılı misafirim geliyyooooo![]()
kim geliyor cococum :uhm:
haftasonu gibisi var mı Allah aşkına sengözlerimebaksanab
sizi bilmiyorum ama ben misafirlerle diyet yapmakta cok zorlaniyorum. yaniyapabildigim kadar dikkat ediyorum bazende kaciyor. :sm_confused:
bhk canım 2 si bir arada 58 kal. buda bir dilim kepek ekmek yada light ekmeğe denk geliyor canım
bhk canım 2 si bir arada 58 kal. buda bir dilim kepek ekmek yada light ekmeğe denk geliyor canım
Aaa ekmekten vazgeçemzsin şekerim neden mi ÇÜnkü. ekmekteki b12 vitaminine ihtiyacın var hem tokluk hissi için hemde beyninin işlevini daha iyi yapması için ama sağlık açısından kahveye okadar ihtiyacın yok ona göre anlamam . annecim san şimdi link getireyim ok. sen arayıp tarama canım annem :))
Aaa ekmekten vazgeçemzsin şekerim neden mi ÇÜnkü. ekmekteki b12 vitaminine ihtiyacın var hem tokluk hissi için hemde beyninin işlevini daha iyi yapması için ama sağlık açısından kahveye okadar ihtiyacın yok ona göre anlamam . annecim san şimdi link getireyim ok. sen arayıp tarama canım annem :))