Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anaaaa :1shok: olu-gelin şimdi tanıdım seni hahaha yaf nickden çok profilene koyduğun bir resim dikkatimi çekmişti şu kızıl saçlı olan ben o resimde şebnem feraha e kadar benziyor demiştim . takıma geldiğin günden beride yaa bi yerden çıkarıcam nerden tanıyorum ben bu gelini diyip duruyodum yaff. allah seni ne etmesin .:)))

Anaaaa :1shok: olu-gelin şimdi tanıdım seni hahaha yaf nickden çok profilene koyduğun bir resim dikkatimi çekmişti şu kızıl saçlı olan ben o resimde şebnem feraha e kadar benziyor demiştim . takıma geldiğin günden beride yaa bi yerden çıkarıcam nerden tanıyorum ben bu gelini diyip duruyodum yaff. allah seni ne etmesin .:)))

puhahahah=)) ayy canım yaaa=) beni herkes birilerine benzetiyo zaten.kimisi şebnem feraha kimisi avril lavigne'e kimisi amy lee'ye=)) hemen bakıyorum ne yazmışsın=)

evet ben de nescafe hastasıyım,
ama eşim evlendiğimizden beri günde 1 tane içmeme izin veriyor.
fazlası yassah:delphin:
hamilelik emzirme derken zaten hiç içememiştim,
o yüzden bu aralar hergün içiyorum...:
kahve en dayanamadıgın olay dıyet sırasında.bıde sankı benım ıstahımı kesıyor.kuaforde ogrenmısdım bısey yememek ıcın kahve cay ıcdıklerını sımdı bende uyguluyorum oyalanmak ıcın bısey yemek ıstedıgımde hahve cay sımdı bıde sekersız lımonata oyalanıyorum

hoşbuldum sağolun.. bende kahvesiz yapamayanlardanım hemde günde kaç tane içiyorum 4 filan oluyordur bazen 3 lü bazen ikili bazen sade şekersiz ne olursa... bhk cim senin eşinde fazla ilgili galiba yediğin içtiğinle ben bunalırım o kadar ilgiden aman tanrım kahveme izin vermyecek etime sütüme:mymeka: iyiliğin için yapıyor tamamda onu yapma dediği an birisiyle tüm bağlarım kopuyor benim :roflol:
benımde esıme soyledıgım su kallıste eskıden annem vardı sımdı sen.yakendımı bıldım bılelı atlet gıymem bu annem ıcın en buyuk problemdı sımdıde esım ıcın onu gecdım ustumu acıyorum dıye gecelerı gecelık bıle gıyemıyorum.allah dan yedıgıme ıcdıgıme karısmıyore
ah bkh cım bedne ekmek düşkünü değilim aslada aramam . ancak oda faydalı işte kararında olunca. ama ben benoxol kullanarak eksiği takviye ettim ve ilk başladığımda acayip tok tuttu beni. b12 aslında kurubaklagillerin kabuğundan alırmışız. vede ekmekten . benoxol ise b vitamini kompleksi bir vitamin ilacı .fazlası vucutta tutulmuyor. atılıyor bu nedenlede zararlı değil.
mehalım yanlıssam duzelt canım ama benım bıldıgım ozellıkle devamlı kepek ekmegı yıyenlerde b12 eksıklıgı gorunuyor bu yuzden cavdar yada tam tahıllı ekmek tuketmek gerekıyor.nadırende beyaz ekmek.bende doktorumun tavsıyesıyle folık asıt ve b kompleks kullanıyorum.tabı folık asıdı artırdık bebıs ıcın ama:utangac:
iyi geceler hanimlar anca bu saatte girebildim gecmisi okudum cikiyorum efecik uyandi cunku optum herkezi

asya cıgım hala yogunsun sanırım ne zaman gıdıcek mısafırlerın

hem sızı okudum hemde kahvaltı yapdım 1 dılım karpuz peynır ekmek uclusuyle.makıne yı beklıyorum cıksın camasırları asıp dısarı cıkıcam.aksama ancak gelırım sanırım bugunden ıtıbaren yedıklerımıda paylasırımkı rezıl olmayım dıye fazla yıyemeyım.ya aslında total de pek bısey yıyemıyorum.canım ıstemıyor ama dondurma olayı benı bıtırıyor.lıght olanlardan alıcam ve oturup kutu kutu yemıycem bı daha uff nasıl olcak bılmıyorum:1no2:

Günaydın canımcım .
cedric canım haklı olabilirsin ekmek konusunda. folik asit iştah açtığını biliyorum sendede oluyormu böyle bir etki

günaydinnnnn.. aman aman herkesler gelip gitmis..
gece bir yagmur basladi hala yagiyor. bahce keyfini unutalim bugün..:jeyyar:
ben kahvaltiya iniyorum. gününüz cok güzel a.s.olsun..
ölü gelin canim simsiyah haric her renk yakisiyor sana. cokta sekersin. hadin öptüm hepinizi

12 olmadan bir günaydın diyeyim canlarım hepinize güzel hafta sonu dilerim.. bir buçuk saattir burdayım ama takıma vaktim kalmadı özür diliyorum..

cedricim bende hayatta atlet giymiş bir insan değilim dolabımda bir tane yoktur :)) ama eşim kendini paralasa imkanı yok atlet, çorap, terlik giyemem.. birde şeyzemuszemus bende üstüm açık yatarım hep ama benim sapık kocamda pijama giydiğim için söylenir :roflol::roflol: ..

reyhan abla burada getiğimiz hafta her gün sel götürürcesine yağdı yağmur bazen verendada oturup izledik ama bazende çok soğuk oldu benim havaların düzelmemesi ile iyice sinirlerim oynamaya başladı yaz gelsin istiyorum..
kaydirigubbakcemile3

selam takımcık ,
bhk ben de sana benziyorum canım.bugüne kadar hiç öyle kalori hesabı yaptığım olmadı.aynen az kalorili veya çok kAlorili diye baktım besinlere ve ona göre tükettim.kimi insan çok disipline olur en ufak şeye dikkat ederek kilo verebilir,kimisi çok fazla sıkmadan yapabilir ancak.ben de ikinci gruptanım...
bu arada eşinin desteklemesi çok güzel.hele gerek bile görmemesi harika.benim eşim kilolarımdan rahatsız ve o rahatsız oldukça ben de sıkıyorum kendimi.psikolojik olarak veremiyor bile olabilirim.çünkü eskiden rahatken çok kolay kilo verirdim.o yüzden çok şanslısın canım..

mehalim resmi gördüm.maşallah sana.hazır alınmış gibi :nazar:

ah bkh cım bedne ekmek düşkünü değilim aslada aramam . ancak oda faydalı işte kararında olunca. ama ben benoxol kullanarak eksiği takviye ettim ve ilk başladığımda acayip tok tuttu beni. b12 aslında kurubaklagillerin kabuğundan alırmışız. vede ekmekten . benoxol ise b vitamini kompleksi bir vitamin ilacı .fazlası vucutta tutulmuyor. atılıyor bu nedenlede zararlı değil.
mehalimcim geçen yıl bacağıma giden sinirleri düzeltmesi için kutu kutu benexol içmiş birisi olarak diyorumki bana o ilaç çok kilo aldırdı. annem falan söylemişti inanmamıştım ama hakatten de öyle oldu.

ekmek konusuna gelincee. yazmıştım daha önce ama yine hatırlatayım. kızkardeşimin fotolarını koymuştum ya müthiş değişimi hakkında olanları. ha işte o diyet yaparken pek ekmek yemediği için, zayıfladıktan bir süre sonra durup dururken kaşı gözü atmaya başladı. doktor b12 sinin çok eksik olduğunu söyledi. 2 yıl geçti aradan ama hala ara ara b12 iğnesi olmak zorunda.

herkeslere günaydınnn a.s.
akşam geç yattım ama süt günüm olduğu için halim yoktu hiç -tatlicadiarzu- bir de bütün gün dışarlardaydım. püsküüt ün dediği gibi yere yatay olacağımız bir güne getirmek lazım o günü. neyse bugün tartıldım ve 68,5 geldim. demek ki bu diyet bana 2-2,5 kilo arası verdirdi :hooray: aslında tam da bilemiyorum mangal faciası malum :bbo:

bugün önceki beslenme şeklime geri dönüyorum. şok diyeti uzun süre bir daha yapmam sanıyorum. belki 63 lere falan gelirsem ve kilom durursa o zaman..

çikolatam ne yaptın yerleştin mi tam?

bijocum yerleştim sayılır . ufak tefek eşyalar var,ütü filan var biraz... uğraşıyorum işte.
hatta bir yandan iş yaptığım için mesajına geç cevap yazıyorum...
bu arada azmine hayranım,helal olsun diyorum!

Selam kızlar ben geldim birazdan kaçacam malum cumartesi benim çarşı pazar dolaşma günüm kaydirigubbakcemile3
Hemen aklımdakileri yazayım.
Kallisim atletsiz nasıl duruyosun yaa ben yaz kış giyerim giymezsem kesin bi tarafım ağrırı yaa. benim eşimde pijamalı yatmama sinir olur ama olmaz kardeşim ben üşür hasta olurum yaşlandık artıkın değil minaniknanik

Bijoux cum canım ne enteresan bak ben takımdaki eski arkadaşlar bilirler bu b vitamini acayip tok tutuyodu beni çok şükür almayı bırak tok tutma ve susatma konusunda işe yaradı demekki birdaha görüyoruz ki bünyede bünyeye çok fark ediyor. bana doktor yorgunluk ve unutkanlık için vermişti.

çikolata teşekkür ederim canım

..................
demek ki bu diyet bana 2-2,5 kilo arası verdirdi :hooray: aslında tam da bilemiyorum mangal faciası malum :bbo:

bugün önceki beslenme şeklime geri dönüyorum. şok diyeti uzun süre bir daha yapmam sanıyorum. belki 63 lere falan gelirsem ve kilom durursa o zaman..

çikolatam ne yaptın yerleştin mi tam?

2-2,5 kilo muuu:1shok:
kaç gündür yapıyorsun bunu bijocum?
walla azmine hayranım ben dayanamazdım kesin:jeyyar:
canım bakalım normal düzende geri alacak mısın bize haber ver olur mu?
umarım almazsın canımcım:içelim:

bijocum yerleştim sayılır . ufak tefek eşyalar var,ütü filan var biraz... uğraşıyorum işte.
hatta bir yandan iş yaptığım için mesajına geç cevap yazıyorum...
bu arada azmine hayranım,helal olsun diyorum!

taşınmak zor iş :delphin:
3 ay sonra o zor işi ben de yaşıycam kısmetse :jeyyar:

Haydi ben kaçtım güzeller.
annecim madem orda yağmur var gel beraber gezelim çarşı pazarıı.. ay eminim hepiniz seviyosunuzdur gezmeyii ah biz kadınlar:))
ne istersiniz dışardan size ne alıp gelim
hadi öptüm hepinizi

Back
X