Mersa canım benim nacizane bana fikir danışmışsın. aklımın yattığını dilim döndüğünü anlatayım sana . evet bu sene bazı şanssızlıklar yaşamışsınız .Öyle yada böyle doğru yada yanlış zaman geçmiş ve sınav gelmiş kapıya çatmış. Yavrumuz kaça gidiyor ben tam takip edemedim ama artık bu saatten sonra sen bir anne olarak ( tabiki bunu biliyorsundur) psikolojık olarak onu rahatlatman. sınav önemli ancak hayatın sonu değil yada tüm yaşantısı buna bağlı değil. başarılıd olsa başarısızda olsa. sizin birtanecik yegane bebeğiniz olduğunu bilirse oda stresten ve de kaygıdan vede başarısızlık halinde kendini suçlamaktan kurtulur. herşeye rağmen sadece ve sadece onun önemli olduğunu hissettirin. sınava bişi kalmadı zaten bu 2 günde sınav yokmuş gibi davranın ve bu konuda konuşmayın bırakın aklından çıksın en azından gündeminizden çıksın,böylece gerginliğinizde azalır. kaça gidiyordu hatırlamıyorum özür dilerim ancak seneye tekrar girecekse sınava. olaki sınav sonrası istediğiniz başarı olmazsa,suçlamadan yargılamadan üzülmeden bunu seneye biz nasılsa kızımla telafi ederiz oda daha iyisini mutlak yapacaktır duygusunu veririsin canım senin en güzel şekilde davranacağına ben eminim zaten Allah yardımcınız olsun canım