- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.321
hee dolanacam bijom anasini satayim birde yeni terlik alacam kendime ayamdakiler eskimis suruye suruye dolanam ben bak bir okula gidip gelmem bile degistirdi beni valla benim biraz sosyallesmem lazim biliyom ben ilacim o :sm_cool:oyy asyam neden bunaldın sen kıyamam :teselli: evde oturmaktan oldu eminim.. çık gez dolan birkaç gün bak hiçbirşeyin kalmaz canım arkadaşımm Şeniz
aynen oyle oldu tabucugm ama teshis konuldu artik ilacta bulundu simdi tedaviye baslicam kendime:lepi:asyacım nasılsın tatlım...neye sıkıldın cnm böleee....bence ev kalabalıktı harra gürre sen misafirlerin gitti boşluğa düştün galiba...üzme o tatlı canını sen şekerim bnm...öpüyorum seni ve bebişlerini tatlım bnm...
kiyamayin beni lutfen cok ilgiye ihtiyacim var iste boyle herkez asyam selvi boylum al yazmalim desin bana iyi olurum ben cabukzemuszemuscanım benmmm.. sen hiç üzülme olur mu kıyamam sana ben=( bak eşin de ne güzel destek oluyo sana.bu cokgğzel bişiy:1hug:
inanmiyorum gercektenmi opuyorumnanaktan kuafore gitmeyi bende dusunuyorum canim ama simdi olmaz gecen gun her zaman kizlari goturdugum kuafor kagit gondermis bana sac yikama+ kesim+ kurutma fon falan yok ha 69 erocuk e bunlar yikamadan kesmiyolar kurutmadan cikarmiyolar kesmeyi okadar para veremem azda disimi isayim kirilmassa ben koydeki sabi$ e gideyim 10 ytl sacimin icini sey ettireyim cok guzel yapmiyo ama simdikinden iyidirbenneyaptımki
bide mehalimcime bisiy sorucaktim kiz mehalimcim ben sacimi melekler korusundaki ozgur gibi yaptirsam bana yakisirmi CADIARZUsen anlarsin az cok gordun beni ne dersin