Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o zaman konuyu dağıtayım biraz..

hani şu konuyu okuyanlar kısmı var ya altta,
her baktığımda en az 4-5 kişi oluyor ya..
cidden süper seviniyorum bu olaya..
ki biz bu durumu sadece cuma günleri yaşardık,
o da belki...
:delphin:

mutluyum bu takıma geldiğim için :kedi:

selam millet gecmise dalayimmi biri bana ozet gecermi
bugun iyiyim sabah balli sirkeli suyumu icmisem iki dilim ekmekle bir dilim peynir domatesli kahvaltimi yapmisim $u ana kadar 1.5 litre suyumu icmisim sauna esofmanlarimi giyip
step hihoyyyt
merdiven inip cikma
mekik
yere yatip bacak indirip kaldirma
yanlara egilme alkisalkisalkis hani alkisim
gogus calistirma ip atlama vb gobus hareketlerimi yapmisam iyice terlemis yaptigim hareketleri gobek eritme takima yazip gelmisem eeee daha ne olsun sabahtanda magazaya gidip incelince neler alip giyecegime hatta mayomu bilem secip almamisam nasiiil amaaasositosositozemuszemus:sm_cool:

kızlar bende biraz önce döndüm müşteriden, hemen okuyup bitirdim yazılanları,

valla hepimiz meraktayız cuma günü sonuçlarını.
asıl merakım şu 7.takım yarın filan pes ediyormuş ne gülerim yaaa

bijoux cum ne zaman istanbuldasın bakim ???

çikolatacık gelsede sölese bare...bu arada onada büyük geçmiş olsun...genelde her bayanın başına gelebiliyor...bnmde arkadaşımda vardı o sorun...eskiden yakıolardı ama tekrarlıyordu en sonunda dondurma yöntemi çıkmış öle yaptırdı...bi daha sorun çıkmadı herhalde...bi daha konusu geçmedi...

smear testini yaptılar die de kötü düşünme çikolatacım...doktorlar böle şikayetlerde istiolar bu testi nolur nolmaz diye...sorumluluk açısından...öpüyorum seni cnm kendine çok iyi bak...

kızlar kallisimin tespiti doğru...sütaşın plastik şişeleri var,doktor onları kastetmiş,çünkü arkadaş listelerin yanına bunları notlar halinde yazmış zaten...
hee ben ne yaptım bu öğlen,
evde yarım yağlı yoğurt um vardı,ondan 2 bardak ayran yaptım ve içtim..işte o kadar!
ben diyeti harfiyyen uyguluyorum,şimdiye kadar hiç bozmadım.saatlerim bile aynı... 09.00-09.30 arası kahvaltı , 12.00-12.30 arası öğlen , 15.00-15.30 arası ikindi , 18.30-19.00 arası akşam , 21.00-22.00 arası gece öğünü.. 2 gündür çok dikkatliyim,inşallah bu diyeti bu şekilde bitireceğm...
bu arada bugün regl oldum ve buna rağmen tartıda 800 gr eksik çıktım ! :1shok: inanılır gibi değil çünkü ben 1,5 kg şişerim en az!!!! delikafadulden

bu arada doktora gidemedim,ufak sorunlar yaşadık annemle...onunla beraber gidecektik,babam aarabanın anahtarını cebinde işe götürmüş,ben de karnım ağrıdığı için arabasız gidemem yani,regl yim ya...yarına erteledik

ayy evet evet.
diyete katılanlar olarak bi listemiz olsun bence de..
ben de sonuçları inanılmaz merak ediyorum...

kesinlikle katılıyorum
böyle bir liste çook işimize yarar:lepi:

ben çıkıyorum arkadaşlar az hava alacam görüşmek üzere . arkamdan çekiştirin beni kaydirigubbakcemilegelnce hesaplaşırız kaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm

:roflol:

o zaman konuyu dağıtayım biraz..

hani şu konuyu okuyanlar kısmı var ya altta,
her baktığımda en az 4-5 kişi oluyor ya..
cidden süper seviniyorum bu olaya..
ki biz bu durumu sadece cuma günleri yaşardık,
o da belki...
:delphin:

mutluyum bu takıma geldiğim için :kedi:

ben de ben de:kedi:
kknın en hızlı, en paylaşımcı diyet grubu burasııışakkıdı

öğle menümü 2 salatalık ve üzerine bolca yoğurt,nane katarak halletmiş oldum.
mmm nefiszemuszemus

afiyet olsun canım yaaopuyorumnanaktan

evde yarım yağlı yoğurt um vardı,ondan 2 bardak ayran yaptım ve içtim..işte o kadar!
ben diyeti harfiyyen uyguluyorum,şimdiye kadar hiç bozmadım.saatlerim bile aynı... 09.00-09.30 arası kahvaltı , 12.00-12.30 arası öğlen , 15.00-15.30 arası ikindi , 18.30-19.00 arası akşam , 21.00-22.00 arası gece öğünü.. 2 gündür çok dikkatliyim,inşallah bu diyeti bu şekilde bitireceğm...
bu arada bugün regl oldum ve buna rağmen tartıda 800 gr eksik çıktım ! :1shok: inanılır gibi değil çünkü ben 1,5 kg şişerim en az!!!! delikafadulden

ben de şu ana kadar harfiyyen uygulayanlardanım:lepi:
çikolatacım 800 gr regl iken muhteşem bir rakam.
senden de çook iyi bir rakam alacağımıza inanıyorum cumayabuyrunnnnnnnnn

bu arada
12:30 / 13:30 arası bizim öğle tatilimiz
yemekten sonra biraz temiz hava aldım geldim
ne iyi geldi yaaa
atölye havasızlığından sonra resmen beynime oksijen gitti yani :)

arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapıorsunuz kimseye alıngan davrandığım yok...ben burda tüm samimiyetinize dayanarak her sorunumu paylaştım...özel hayatımla alakalı size neden tavır yapıyım hıncını neden sizden çıkarıyım neden böle bir yorum yaptınız anlayamadım...hiçte cnm sıkkın değil ewt kafam takık bazı şeylere ama sizden çıkarıcak yapıda biri değilim...bazı sorunlarımda en büyük destekçilerime bunu yapmaya hakkım yok...öle bi hakkı kendimde görmüyorum ben...kallisteyi üzmek sıkmak onu kırmak aklımın ucundan geçmez bnm...ewt mehalim snn de dediğin gibi bnm de yazdığım sorduğum çoğu sey cvpsız kalmış olabilir.ve hatta kaldı da..bu da gözden kaçmış olabilir die sorun etmedim asla kimsede cvp vermek yorum yapmak zorunda değil...o kdr sayfa içinde gözden kaçabilir...hatta sabah şakayla karışık yazdım sohbet ettik aramızda tartıştık buraya kadar herşey normal...o ara kalliste ablam gelip coconun sorusuna cvp verdi bende dedim ki bnm kine de bi bakarmısın dedim...o da bilsem cvplıcaktım dedi....tmm herşey normal buraya kadar...sonra ayran konusunda şaka yaptı isteyen otursun bir litre içsin dedi...bende şakasına karşılık "ya kimse içemez dedim o kdr ayranı"...bu yanıtın üzerine kalliste ablam yazıyorum ama okumuyorsunuz görmüyorsunuz sonrada cvp vermiyorsun diyorsunuz dedi...şimdi isim vermedi ama kimin üstüne alınması gerek...cvp isteyen bendim orda...ayran konusunda yorum yapanda bendim

bnm kine cvp vermedi diye bnm kine de bakarmısın grisiini olayına dedim detaylı yazmıştım kalorileri falan hangisini yicez diye..yani ondan ben cvp istedim ayran konusuna yorumu ben yaptım...tabi ki üstüme alınıcam...ben size 1 litre için mi dedim falan die bişi yazdı...okumuosunuz dedi...bende okudum şakana karşılık cvp verdim dedim hepsi bu...aslında ben çikolataya sorucaktım...ama kaliiste daha önce uyguladı die biliyorum ...oda bilir die ondan rica ettim...hepsi bu....büyütülecek bişi yok sıkılacak moral bozucak..

ne kdr yanlış anlaşılmalara mal oluyormuşum meğer..ewt konu kapandı...ama şunu belirtiyim...asla alıngan biri değilim...her zmn anlayışlı ve kibar olmaya gayret gösteriyorum...burda hepimiz arkadaşız kardeşiz benden yaşça büyük ablalarım var her zmn ablam ablacım diye hitap etmişimdir...sorunlarımızı paylaştık... dertleştik ...beraber sewindik... beraber güldük beraber üzüldük...saygısız yapıp çıkarmayın beni lütfen...sorunlarımı buraya taşıdım sizden destek almak için ve aldımda..Allah hepinizden razı olsun...ama sorunlarım var diye beni bu şekilde hıncını bizden çıkarma yaklaşımları çok ters geldi bu olaya sorunlarımı niye kattınız....dediğim gibi buna hakkım yok..asla söz konusu bile olamaz...sorunlarımla sizi neden bağdaştırıyım...hem sizi üzsem elime ne geççek...kompleks, naz, sitem falan filan çok alakasız yorumlar yapıldı...hiçbiri benle uyuşmuyor...canzicim..kimsenin fikri ile de alakası yok.. fikire karşılık cvp verilmiş değil bu olay...iyice okuyun isterseniz...herkes fikir sunmak tartışmak ortak bir yol bulup paylaşmak için burda...fikirlere karşı gelip saygısızca davranma huzur bozmak için değil...bunun bilincindeyim çok şükür...sonucuda bu olsun istemedim ama....:1no2:
ÖZETLE
benimde soruma bakarmısın die rica eden BEN.....ayran konusunda şakaya cvp veren BEN....kimin üstüne alınması lazım...çarpıtmayın...gerçekten ne yorum yapmaya ne tartışmaya ne de canınızı sıkmaya değer bişi değil...kallisteyi üzme gibi bi niyetim yoktu...bunca zmn burdaydım mehalim kimseye saygısızlık etmedim...ama yorumunda kallisteyi üzmeye kimsenin hakkı yok demişsin inan böle bi niyetim yoktu amacım böle bi cevaba üzüldüğümü anlamasıydı..bence onun canı sıkkındı koca gün sitede herkese cvp vermeye yetişmeye çalışıyor...böle bi çıkış yaptı aslında o benden çıkardı...ama bunca zmn kendimi kimseye tanıtamamışım ben buna çok üzüldüm...bir anda herşey oldum çıktım yani...

neyse bijonunda dediği gibi eminim daha kötü şeylerlede baş ediyordur...bnm ki değmeyen bir konu...sağlıcakla kalın...üzdüysem kırdıysam istemeden de olsa...suçum varsa af ola...

5.takımın güzelleri nabersiniz sizi bu ara sürekli takipteyim bende 2günü yarıladım rejimde dün akşam elma yoktu 15 kiraz bir erik bide 1tane kaysı yedim ayrıca galiba kan şekerim düşüyor ara öğün 3 kayısıyiyorum merak ediyorum en uzun yapan kaç gündür yapıyor ve nekadar zayıfladı kestane kebab acele cevap

burada kimse kötü bir cevabı kötü bir tavırı haketmiyor... neden.. ya maddi sıkıntımız var ya çocuğumuzun okul stresi ya rahatsızlığımız ya şu ya bu.. hepimiz bulunduğumuz ortamdan fazlasını hakediyoruz... ben burada mümkün olduğu kadar herkesin sorusuna sorununa yetişmeye çalışıyorum kimseye darılmadım kızmadım bu güne kadar, kızanada kızmadım ama yersiz alınganlık, olmayan bir şeyi üstünüze alınma işte buna tahammül edemiyorum... desteğimizi sonuna dek verebilmek için çabalıyoruz... elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz hepimiz bununda farkındayız...
böyle olursa kimseye bir şey yazmak istemiyorum.. acaba alınacakmı kırılacakmı.. ay şunu yazdım ama yanlış anlarmı.. off.. yanlış anlamalar benim için geçen yüzyılda kaldı... kimse kimseye şaka yapmasın kimse kimseye bir şey yazmasın.. ben sana yazmış olsam ne olur .. allah aşkına bir bak kırılmaya sebep olacak tek kelime varmı... tek kişiyi yazmadığım belli değilmi.. ek var orda çoğul eki...

Allah aşkınıza gerçek hayatınızdaki sıkıntılarınızı şurada birbirnizden çıkartmayın yaa şimdi varya elimde değil ciddi ciddi ellerim titriyor sinirden, ben mesaj yazıp isimmi verdim.. ben mesaj yazarken alıntımı yaptımda hemen üstünüze alınıyorsunuz.. birinin mesajı bana ters geliyorsa alıntısını yapar yanlış gelen yeri söylerim.. ben görmediniz derken coco hala bekliyor ama görmedi diye yazdım... yanlış anlamada üstünüze yok,, sitem stres atın şunları bir kenara artık yaa zaten hepimiz bunalmışız hepimizin sıkıntısı stresi var bari burada alınganlık kırılganlık sitem zart zurt yapmayalım.. keyifle götürmeye çalışsakta destek olmaya çaışsakta pat diye alınganın biri çıkıp ben bunu haketmedim diyor yahu sana laf söyleyen olmadı ki neyi haketmedin.... aylar önce 2 gün bu tür bir alınganlığın tartışmasını yaşadık hepimiz stres içinde kaldık değiyormu yani şu yaşanana.. ne oldu şimdi sen alındın çektin gittin beni üzmene değdimi arkadaşlarımızı üzmene değdimi..

Hayata dair hepimizin sıkıntıları var kimin yokki. ama burası tüm o sıkıntılardan kaçtığımız arındığımız birbirimize takılıp huzur bulduğumuz ve birilerinin beni anlıyorlar dediğimiz yer değil mi burası. Hayatta en nefret ettiğim şey allıngan ve ya kompleks sahibi insanlar. bu iki tür insanda karşısındakini çok ama çok yorar ve vallaha benim hayatımda bu insanlara yer yok. sizler yani hepimiz artık nasıl dolduysak kapris çekecek halimiz kalmadıysa .benimde kimsenin nazını cazını çekecek halim kalmadı.çokk açık konuşuyorum isteyen üstüne alsın isteyen alymasın naz yapacaksanız yok stem edecekseniz .cevap vermedi diye triplere girecekseniz ( bütün yazdıklarıma kendimide dahil ediyorum) gelmeyin arkadaşım bizi gerim gerim germeye gelmeyin lütfen buna ihtiyacımız yok.bizim huzura ve bol paylaşıma omuz omuza vermeye ihtiyacımız var.sanal dünyada ekran başında stres yaşamaya kimsenin ihtiyacı yok.
xTABU cum kendi adınla olmasa bile misafir olarak gelip okucaksın bunları nasılsa sözlerim sanada bu kadar stres içinde değer mi buna .

Bjouxs cum canım benim geçen bana bi cevap yazmış nasıl mutlu oldum anlatamam . ona takılmalarımdan alınırmı acep diye endişelirken o bu endişelerimin boşa çıkardı .Ben bijoma dedimki ses mimik odlmayınca insan yanlış anlaşılabilir demiştim . oda bana hayır mehalim hepsi bahane neden yanlış anlayım . insan yanlış anlamaya müsaitse anlar demiş. şuandad aynen bu olayı yaşadık .

takım içerisinde defalarca mesajlerım karşılıksız kaldı. defalarca iğneleyici sözlerle karşılıştım ama daha kimseye karşı ne alınganlık yaptım nede stem ettim. ve kusura bakmayın kimseninde buna hakkı yok. cavep veren verir vermeyeninse mutlak bir sebebi vardır.
kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok helede canımı Kallisimi üzmeye hiç hakkı yok bu böyle biline :)

Allah Allaaaaahh ... neler olmuş ben yokken böyle...

arkadaşlar bu lafım hepinize ; takmayın kafanıza tokadan başka hiçbirşey!
inanın tüm hastalıklar sinirden stresten öfkeden meydana geliyor,kısacık ömrümüzü daha da kısaltıyor.
lütfen rahat olun,kim kime cvp vermiş kim vermemiş...bırakın bunları,bana da cevap verilmiyor bazen.ama alınmıyorum,çünkü art niyetli değilim.görmemiştir diyorum,çok önemliyse özeline tekrardan yazarım ne olacak ki...
ufak tefek şeylerden moral bozmayalım lütfen,bunları kendim dahil herkese söylüyorum...

ayrıca mehalim ablacım kendi adımla gelmeyecek kadar bişi yapmadım...adam öldürmedim kaçacak misafir gibi gelecek değilim...bende yanlış anlaşıldıysam kendimi izah etmek için bişiler yazıcam elbet..hiç hakketmediğim bir sürü yakıştırma var genel olarak diyorum denior .. üstüne alınma denior ama o an ben çıktım üstüne alınmıcak gibide değil....lütfen alınganlık olarak adlandırmayın...hiç aklımın ucundan geçmeyen bişi yaşandı...

çikolatacım cvp vermeme olayı değil olayı kaliiste ablam öle adlandırdı...yanlış anlaşılma oldu diyorum...bnm yazdıklarım okunmuyor herhalde....bende cvp verilmediği zmn neden takıyım...kimse mecbur değil ki yaaa Allah allah...türkçe mi yazmıyorum...neden bu şekilde yaklaşıyorsunuz anlamadım ki...ben alınganlık yaptım gereksiz yere bana sert çıkılmadı hiç gereksiz yere kalliste ablamla mehalimde saydı durdu böle diim o zmn

ahh cNm,tabu cuğum,yanlış anlaşılma olmuş diye düşünüyorum ben.ortada hiçbirşey görmüyorum 3. göz olarak,kafaya takacak,kırılacak hiçbirşey yok ikiniz açısından da...boşverin gitsin,hatta bu tarz mesajları kallisim editler,hiç konuşulmamış sayarız...5 . takıma yakışıyor mu,misafirler gelip görse hoş olur mu... unutalım kardeşlerim...
bu arada grissini olayına çok takılma tatlım,galeta grissini..vereceği kalori inanın çok farklı değil.incecik olanlar tabii ki 2 tane olmaz...ben açıkçası kepekli galetalardan 2 tane yiyorum .

5.takımın güzelleri nabersiniz sizi bu ara sürekli takipteyim bende 2günü yarıladım rejimde dün akşam elma yoktu 15 kiraz bir erik bide 1tane kaysı yedim ayrıca galiba kan şekerim düşüyor ara öğün 3 kayısıyiyorum merak ediyorum en uzun yapan kaç gündür yapıyor ve nekadar zayıfladı kestane kebab acele cevap

tatlım zaten hepimiz pzts günü başladık.o yüzden kim en uzun yaptı diyemiyoruz,şimdilik bozan yok...bakalım inşallah bozmayacağız da...

ewt cnm ondan sordum bende bi parmak gibi olanları var bide büyük olanları...neye göre 2 tane kafam karıştı...çünkü ben 1 grissiniyi bir dilim ekmeğe eş değer dedim...ama ufaklardansa eş değer değil...kendimizi kandırmayalım die sordum...bide kalorileride farklı..

.kalori cetveline baktım şöyle yazıo....

grissini 3 adet 70 kalori

kepekli galeta 1 adet 70 kalori

yani özetle bende kepekli galeta var...sayet aynı şey değilse 2 tane yesem kepekli galetadan 140 kalori yapar...gerçi hiç yemedim ardarda 2 tane ama...bilelimde ona göre davranalım die şey ettirdimmmmmCADIARZU
konu böle açıldı
benim de bu konuda kafam karışık...
dediğim gibi..
2 şişe ayran -tatlicadiarzu-
hangi şişeye göre acaba bu?
çikolatam ya da kallisim gelse de bişeyler yazıverseler:1ninca:

canım şu bildiğimiz bardak ayran veya sütaşın plastik şişeleri var ya ondan olacak.. isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3
cocoya cvp verdi kalliste ablam...bu arada belki banada cvp veriri die

kallistecim bide bnm sorumuda cvplarsan sewindirik olcam...galeta ve grissini olayı detaylı yazdım az önce....

kallisiniz hep burda arada size bakıyoda, el işleri ile kafayı sıyırmak üzere:umursamaz:
xtabucum bilsemde söylesem canım ölee bakıyorum saftirik saftirik :))...

ben yazayım. madem şişe belirtmiyo 5 kiloluklardan için iki tane ne olcak canım onlar da ölçü verselermiş di mi :roflol::roflol:
bijo şaka yaptı bende üzerine yazdım
2 bardaktır o bence...insan bi oturuşta 2 şişeyi nasıl içer yaw...bari öğünlere bölün...2 bardak ayran 70 kalori haberiniz olsun ...grissini yerine 16 adet çubuk krakerde yenebilir...oda 70 kalori

meyvaardan 1 elma yerinede 12 çilek...değişiklik yapmak isteyenlere yazdım....
böle bi çıkış
arkadaşlar zaten yazdım iki bardak veya iki ufak pilastik şişe diye.. sütaşın pilastik şişelerinden bahsediyor.. yıllar önce cam şişe vardı minik minik biz onları kullanıyorduk şimdi onlar yok...

yazıyorum ama göreniniz yok sonrada yazmadı etmedi diyorsunuz.....
bu çıkışın üstüne bende üzüldüm ve üzgünüm die de belirttim
kalliste ben şakana karşılık yazdım:sinifsinif:

" isteyen birer litrelik 2 şişede içebilir :roflol: arada ne fark var kikaydirigubbakcemile3"

dedin

bende kimse içemez die şey etmiştim...sütaşın 1 litrelik o plastik şişeleri ben küçüğünü görmedim...ben ayran içmiyorum bnm için sorun yok...isterlerse 10 şişe içsinler...coco merak etti...sordu...

yanlış anlaşıldım...bu tarz bi cevabıda hakketmedim..üzgünüm...hoşçakalın
hepsi bu...o an çıkmak istedim ama geri geldiğimde hakketmediğim bir sürü yakıştırma...

anlamayanlar için tekrar aramayın sayfa arasında die yazdım..beni yanlış anlamayın diye açıklama gereği duyuyorum...edit yapmayın nasılsa sayfalar doluo...anlamak isteyenler anlasın...

alınganlık derseniz alınganım o zmn bi yönümüde öğrenmiş oldum...

Back
X