Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnn. gecmisi okuyayim dedim ama uzuyacak benim yeni ayakkabilarimi denemem lazim . giyindim adim sayicimi taktim kizimi bekliyorum gelir gelmez cikacagim.
cedric hayatim bilmiyorumki sizin caydanmi benimkisi.. benimki acik minik cakil taslari gibi islaninca aciliyor yaprak yaprak oluyor. evet ayni kina gibi kokuyor. aliskanlik yapacak aranacak kadar güzel olmasada tadi bana cok kötü gelmedi. ayni cayi iki üc defa tekrar tekrar su ekliyerek iciyorum ben sabah ac karnina ve aksam yatmadan önce iciyorum. ama yediklerime dikkat etmiyorum ve sporda hak getire .
ama bak bir fikrim var bana katil birlikte hiz verelim kendi capimizda. bugün bende kararliyim yürüyüp yediklerime dikkat etmeye izine 4 hafta kaldi yaaaa. ben kallisede sanada linkini vereyim benim cayin bakin bakalim sizinkine benziyormu.. gerci benimki acik cay.
bijom hosgeldin evine birtanem. ne sanslisin bak herkes seni bekliyor bulusalim diyorlar cedricim eliyle kahve yapiyor. cok kiskandim (saka güzelim. sizin bir sikintiniz olunca bende üzülüyorum asla kiskanmam)

reyahan ablacım nasılsın,

bu aralar hepimize bir hız geldi valla, ben durdum 1 ay boyunca 58 de, bu hafta başından itibaren hergün tartılıyorum 56 yım bir anlık su kaybı falan değil, 56 oturdu artık, hemde reglimin 2.günü bittiğinde, 55'e de inicem sanırım çok mutluyum
temmuzda mezun olmayı planlıyorumzemuszemus
ablacım aslında seninde kamış şurda 4 kilon, türkiyeye gelene kadar atarsın bu kiloyu da inşallah sağlıkla....

ya seçenek okadar çokki hangisini yiyem derken hiç bişi yiyemiyosun yada hepsindin tatdım derken çatalın ucuyla doyuyosun ama bitmiyorkuii bir sınıf yapıyor sonra diğeri yapıyor ayy elimde çatal sınıf sınıf geziyorum ama midem ağrıdığı için pek abartamadım açımcası.
dün akşam eşim geç gelmişti bende yemek için onu beklemiyştim beklemez olaydım taa 10,30 yedik akşam yemeğini sonrada kıvrandım ağrıdan halada onun etkisindeyim :))

reyahan ablacım nasılsın,

bu aralar hepimize bir hız geldi valla, ben durdum 1 ay boyunca 58 de, bu hafta başından itibaren hergün tartılıyorum 56 yım bir anlık su kaybı falan değil, 56 oturdu artık, hemde reglimin 2.günü bittiğinde, 55'e de inicem sanırım çok mutluyum
temmuzda mezun olmayı planlıyorumzemuszemus
ablacım aslında seninde kamış şurda 4 kilon, türkiyeye gelene kadar atarsın bu kiloyu da inşallah sağlıkla....

senin icin cok sevindim birtanem.. insallah yakinda yani iki haftada 55 olacaksin.
bende bakalim insallah olurum canim

canım günaydın.. bir kutu, bir buçuk kutu yada 2 kutu canım bu kadar minicik detaylara takılmanız sizi strese sokar, değişen bir şey olmayacaktır sonuçta 1000 kaloriye yakın bir diyet 1000 yada 1100 olması vereceğin rakamı çok fazla değiştirmez yada durdurmaz, elinizden geldiğince yakın yapmaya çalışın.. bende hayatta ölçmem tartmam, göz kararı... olacak o kadar...alkisalkisalkis

akşam çay hakkında bilgi verdik zemuszemus bakmak istersen diye yazayım dedim..

canımsın teşekkürler aslında bende takmıyorum ama kaşar peyniri biraz risk arz ediyor zaten şuan benimkisi 1200 kaloriye yakın bi diyet oldu tam uyamıyorum ara öğün ekledim

çaya baktım daha öncede çok önce bahsetmiştiniz ozamanda görmüştüm ama tabi çine gidecek kimsem olmadığı çin getirtme şansımda yok ebaydanda alamam aslında belki ebaydan aldırabilirim ama onada rica minnet yalvaracam belki alırlar kalsın inşallah türkiyeye gelirde ozaman hallederim ama sizinde aklınızın bi köşesinde olsun eğer buralarda satan biri olursa bende alırım

Güzel hanımlar yarın için başarılar dilemek için geldim.
Dilerim çooooooooooook kilo veririz
Yarında gelirim görüşürüz.Çok öpüyorum hepinizi.ŞenizŞeniz

özledim sizleri bir bakayım nasılsınız didimm iyisinz inşallaahh
ben bir aralar hatırlıyorumda mezun olcam diye geldiydiimm :kedi:
olamadımm kiloda veremediimm benim sonum ne olcak yaa

bijocum evine yurduna gitmene sağsalim kavuşmana sevindim. oraların tadını çıkar
çok teşekkürler canım Şeniz çıkarıcam emin ol yerimseniben
canım ben atasehırde oturuyordum sımdıde ımes e modokoya cok yakınım hatırladıgım sen bostancıdaydın degılmı
aa canım ben de bostancı e5 deyim zaten. yakınmışız baya :1rolleyes:
bijocum, denizin kokusunu iyice depola:gitme: beni ağlatıyor son zamanlarda o koku inanılmaz özlüyorummafoldumben.. annemize bendende bir öpücük ver canım..
tamam kallisim. az önce markete gittik annemle diyet şeysileri almaya kaydirigubbakcemile3 o zaman içime çekmiştim havayı senin için olsun opuyorumnanaktan tamam şimdi gidip öpüyorummm Şeniz

Son düzenleme:
kalisim bizimde bugün 3.günümüz ama işyerinde peyniri fırına veremedik direk yedik ne kadar yememiz gerektiğine karar veremedik 1,5 kibrit kutusu yedik bilgilendirirsen sevinirim şekerler bu arada hepinize günaydın kısssssssssllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

canım bugün diyetin normalde 4.günü,yani listenin başına döndük.macar salam yiyoruz kahvaltıda...siz 1 gün geç mi başladınız acaba?eğer öyleyse,kaşar peynirinin 3 kibrit kutusu olduğunu sanmıyorum ben.çünkü çok yağlı bir peynir,3 ince dilim olabilir ancak.kallisimin dediği gibi en çok 50 cal farkettirir aslında bu kadar takma kafana canım...

kızlar napıyosunuz,

ben şimdi öğle yemeğimi yiyorum.
kk az yağlı beyaz peynir + 1 dilim kepek ekmeği + tek şekerli çay

inşallah yarın sabah yarım kilo daha gider diyorum ama biraz hayal olur, birde regl durumum var zor olur ama olsun ben mutluyum

choclate cım sende güzel gidiyorsun, önümüzdeki hafta görüşsek dimi bijoux cum uyarmı sanada

bende geldim... kızımın arkadaşı kalmıştı gece, onlar geç kalktılar kahvaltı ederlerken bende öğle yemeğimi hallettim.. şimdi onlar resim yapmaya oturdular bende kaçtım ama külüstür pc kaldı bana:gitme:

Kallisteeee

sana söylemem lazım canımkaydirigubbakcemile2
iyiki bu diyeti bizimle paylaşmışsınŞeniz
bu sayede çok yediğimden gr gr kilo verdiğimi anladım-tatlicadiarzu-
meğer az yemem... abur cuburu kesmem lazımmışcokacimcoook

haa bir teşekkür de çiklatama
bu diyeti kk da topik açıp da bizimle paylaştığı içinŞeniz

son teşekkürüm de tüüüm takım arkadaşlarımaaaa
burada birbirimizden desteğimizi esirgemediğimiz içinŞeniz

Back
X