- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.661
kafamçokkarıştıarkadaslar ben herseyı kacırmısım soda ıcılıyo bıde 2 lt sumu.bıraz once chocalate nın acdıgı baslıkdan cıkdı aldım ama ıcecekle ılgılı bısey yazmıyo yada benmı goremıyorumkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar soda için de nasıl içerseniz için kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana haftaya öğrenirim...
canzi cnm para mara istemez,ben ve sizler zayıflayalım,istediğimiz kıyafetleri giyelim,mutlu olalım..para bunun yerini tutamaz!
cedric cnm sana da yolluyorum şimdi doktorun web sayfasını,aslında geçen bazılarına yolladım demek ki unuttuklarım varmış
hayır cedric im,3 şişe dedi arkadaş..her öğün sonrası..ama ben onunla görüşene kadar 2 şişe içmeyi düşünüyorum,bana nedense çok geldi günlük 3 şişe...
canzi bakalım cnm,o arkadaş nasıl verdiğini anlatacak bana,ne derse öyle yapacağım... yürüyüşü ihmal etmiştim taşındığımdan beri,bu akşam yürüyüşe de başlıyorum tekrardan...
ayy hele bir verelim de ,koruruz inşallah canzi şekerim:) mezun olsak bile burda koruma grubu açarız:))
tatlışım sportiem ben hepinize teşekkür ediyorum,destek olmasa yapamam ben bu diyet sizi bilmem ama benim için çok ağır bir diyet...gittikçe daha kolaylaşıyor,midem alışıyor ama ben hayatım boyunca bu kdr az yemedim.destek oldukça ben bu işi bu yaz halledeceğim inanıyorum...
sizlerden tek beklentim desteğinizi kesmeyin nolur
tamam sportiem sana da yolluyorum...