Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kafamçokkarıştıarkadaslar ben herseyı kacırmısım soda ıcılıyo bıde 2 lt sumu.bıraz once chocalate nın acdıgı baslıkdan cıkdı aldım ama ıcecekle ılgılı bısey yazmıyo yada benmı goremıyorumkı

cedric evet cnm yazmıyor.doktor bunları haricen seanslarda arkadaşa doğrudan söylemiş...siz unutmamak için ekleyin listelerinize.ben eklerdim ama kilitli kallisim..

kızlar soda için de nasıl içerseniz için kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana haftaya öğrenirim...
canzi cnm para mara istemez,ben ve sizler zayıflayalım,istediğimiz kıyafetleri giyelim,mutlu olalım..para bunun yerini tutamaz!
cedric cnm sana da yolluyorum şimdi doktorun web sayfasını,aslında geçen bazılarına yolladım demek ki unuttuklarım varmış

canım benim çokkkk haklısın tatlım inşallah istediğimiz herşeyi göğsümüzü gere gere yapacağımız günler yakın ama ben hepimizin başarılı olcağına inanıyorum sportininde dediği gibi paylaşım çok önemli birbirimiz süper motive ediyoruz zemuszemuszemuszemuszemuszemus

chocalate canım tsk ederım .hıc duymamısdım ısmını .zaten ulasabılecegım bır rakam degılmıs ucretı artı ben oyle sanıyeyle falan zamanımı olcemıyorum maalesef dısıplınlıyımdır ama bu kadarı kasar benı.uff bı daha dıyetısyene gıtmıycem dıye soz vermısdım kendıme yıne kasınıyorum ısde.yınede bu lısteyı denemeyı ıstıyorum

cedric bence gitme ... ben de isterdim gitmeyi ama çok pahalı bir doktor.biz de burda yapan kişilerle bir olur vermeye çalışırız kilolarımızı...sen de başla canım listeye hemen yarın

hayır cedric im,3 şişe dedi arkadaş..her öğün sonrası..ama ben onunla görüşene kadar 2 şişe içmeyi düşünüyorum,bana nedense çok geldi günlük 3 şişe...

tamam çikolatım kapadım...

ben bir ara burada bir akapunkturcuya başlamak istemiştimde bir engel çıkmıştı gidememiştim.. adam bana günde 7 soda içmemi söylemişti :)) toksinleri atıp detoks gibi olacak demişti ama sodayı çok seven ben bile içemem o kadar hem zararı vardır diye düşünmüştüm..

kallisim bence günlük 3 soda da fazla ya,ne bileyim...ama arkadaş derse ki iç,ben içtim..içeceğim valla...
ya ben nedense çok umutluyum bu sefer olacak inşallah kızlar :1rolleyes:

canzi bakalım cnm,o arkadaş nasıl verdiğini anlatacak bana,ne derse öyle yapacağım... yürüyüşü ihmal etmiştim taşındığımdan beri,bu akşam yürüyüşe de başlıyorum tekrardan...

yaz aylarında 3 sıse maden suyu tansıyonu etkılemezmı bencede bırıkı sıse yeter ya.chocalate ben defalarca dıyetısyene gıttım ama basaramadım.cunku aradada olsa ıstedıgım bıseyı yıyemeden dıyet yapamıyorum.en son gıttıgım kahvaltıda lıght beyaz peynır yada tofu ye dedı.ben peynırı zaten zor yıyen bırıyım burnumu tıkayp yutuyodum lıght peynırı tofuyu zaten agzıma sokamadım.ama baska bısey yıyeyım dedıgımde kabul etmıyodu.az bı kılo vermıyccemkı belkı ıkı senesurecek dıyetım ama anlatamadım.3 ay sonunda bırakdım.oysa burda kacırsamda toparlanabılecegımı ogrendım

alıntıdır
Günde bir şişe soda yeter
Soda içen insanlara dikkat ettiniz mi? Hepsinin ortak bir noktası var: Daha yüksek kalp hastalıkları riski! Eğer siz de bu tür içecekleri, normal ya da diyet fark etmez, günde bir şişeden fazla içiyorsanız onlardan birisiniz demektir. Neden? Çünkü günde bir şişeden fazla soda içmek, kalp hastalığına yol açan risk faktörlerini yükseltmek demek!

cedric ciğim tabii ki kaçırılabilir,herkesin bir nefsi var hayatım...
yani diyelim sen şimdi diyette var olmayan birşey yedin,noldu diyeti komple mi bozdun yani...hiç de öyle değil,kaldığın yerden devam edersin ve o hatayı yarım saatlik bir sporla da telafi edersin,bitti gitti işte :)

canzi bakalım cnm,o arkadaş nasıl verdiğini anlatacak bana,ne derse öyle yapacağım... yürüyüşü ihmal etmiştim taşındığımdan beri,bu akşam yürüyüşe de başlıyorum tekrardan...

tamam canım sen arakadaşınla konuş sonra bizide bilgilendirirsin canım bende yürüyüşü ihmal ettim bende yarın itibariyle başlıyorum bende çok umutluyum bu sefer olacak ama önemli olan birde nasıl koruyacağımız ben hep verdim tekrardan geriye aldım asıl önemli olan büyük derdimiz korumak bence CADIARZUCADIARZU:uhm::uhm::uhm:

tatlışım sportiem ben hepinize teşekkür ediyorum,destek olmasa yapamam ben bu diyet sizi bilmem ama benim için çok ağır bir diyet...gittikçe daha kolaylaşıyor,midem alışıyor ama ben hayatım boyunca bu kdr az yemedim.destek oldukça ben bu işi bu yaz halledeceğim inanıyorum...
sizlerden tek beklentim desteğinizi kesmeyin nolur :(
tamam sportiem sana da yolluyorum...

canım çok sağol, aldım birda abinin web sitesini de inceledim, valla adam sağlammış.
sayende listelerine ulaştık abi 400 eur alıyomuş baksana, birileri bizim yerimize ödemiş senin sayende bizde bedava faydalandık canımmmmmopuyorumnanaktan

Back
X