Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yürüyüşten geldim,duşumu aldım,akşam yemeğimi yedim.
koca gelmek üzereymiş,ona da hazırlayayım ,sonra görüşürz takımcığım..

a.s. a.s. :enbuyukkk:

yürüyüşten geldim,duşumu aldım,akşam yemeğimi yedim.
koca gelmek üzereymiş,ona da hazırlayayım ,sonra görüşürz takımcığım..

a.s. a.s. :enbuyukkk:
oo çikolatam diyet, spor, temizlik derken süper gidiyorsun! söylemek istedim...

aslında hepiniz süper gidiyosunuz arkadaşlar valla takıma ilk geldiğimde sormuştum hatırlıyorsanız, hiç beraber diyet listesi yaptınız mı diye.. çünkü motivasyonu fişekleyeceğinden emindim. bakalım 35 günden sonra toplamlar ne olacak kaydirigubbakcemile2

ben gittim kliniğe çok özür dileyerek yenisini yapma sürecine girdiler. şehir dışından geldiğim için en acele çarşambaya randevu verdiler :1shok: herşey normal giderse çarşamba kavuşucam eski görüntüme kaydirigubbakcemile3

bu soda meselesi nedir tam takip edemedim.. içicez mi içmicez mi ya da kaç tane içmemiz lazım kafamçokkarıştı

canlarım bir uğradım kontrolümü yaptım hemen kaçıyorum...
sabah dışarı çıkmam gerekecek, gelenler kilosunu yazsın ben döndüğümde toparlayayım listeyi bırakmama gerek yok listeyede yazsanız tekrar kontrol ediyorum zaten...

sadece bir ricam olacak kilonuzu yazdığınız mesajı sadece kilonuz için yazarmısınız cumaları tek tek mesaj okumak içlerinden kilonuzu bulmak zor oluyor çünkü... sohbetinizi yapın yinede ama kilonuzu tek mesaj içinde yazın yalvarıyorum:kedi:

[/B]
cocostar ne yapiyo ne ediyo
coco şu an elmasını yiyor :kedi:

hepinize iyi akşamlar takımcımmm

iyi akşamlar canımmmkaydirigubbakcemile2

sadece bir ricam olacak kilonuzu yazdığınız mesajı sadece kilonuz için yazarmısınız cumaları tek tek mesaj okumak içlerinden kilonuzu bulmak zor oluyor çünkü... sohbetinizi yapın yinede ama kilonuzu tek mesaj içinde yazın yalvarıyorum:kedi:

anlaştıkkaydirigubbakcemile5

Yarını büyük bir sabrısızlıkla bekliyorum bakalım neler olacak. sizlerle guru duymak istiyorum .
bijoum hatırlıyorum sorduğun soruyu ve verdiğimniz cevabı hayır demiştik beraber liste uygulamadık demişti buda ilk oldu gayette güzel oldu sanırım değil mi:)) dişinide yaptırıyosun sanırım hadi kolay gele ayy dişçi dedim tüğlerim ürperdi yinee.

Kallis bebek poşetlik konusuna bak :))

allahim nekadar güzel bir heyecan yasiyoruz tüm takim diyette cogu ayni diyeti yapiyor.. kaydirigubbakcemile2 bugün ciktim yürüyüse yeni ayakkabimla ama cok zorlandim 5000 adim yaptim ama totom baldirlarim basenlerim yanlarim et kesmis gibi aciyor. ter su icinde eve döndüm .

allahim nekadar güzel bir heyecan yasiyoruz tüm takim diyette cogu ayni diyeti yapiyor.. kaydirigubbakcemile2 bugün ciktim yürüyüse yeni ayakkabimla ama cok zorlandim 5000 adim yaptim ama totom baldirlarim basenlerim yanlarim et kesmis gibi aciyor. ter su icinde eve döndüm .

vay annem kıyamam sana:teselli: demek ayakkabı okadar yordu seni. ama işe yarayacak demekiopuyorumnanaktan

cıkolata daha once yazmısındır muhtemelen ama ben kacırmısım canım ya bu dıyetı yapan kısı kac kılolardaydı da 25 kılo vermıs 2 bucuk ayda.bu 25 kıloyu duyunca bırden dıyete ısındım nedenseopuyorumnanaktan

bende isinmaya basladim bu diyete cedricim. yarinki sonuclardan sonra kaynamaya bile basliyabilirim ..alkisalkisalkis... bak asyamda niyetli hep birlikte bizdemi yapsak. ya ben kurallara uyamiyorum . baskiya gelemiyorum asi ruhluyum kanimca

kızlar soda için de nasıl içerseniz için kaydirigubbakcemile3 şaka bir yana haftaya öğrenirim...
canzi cnm para mara istemez,ben ve sizler zayıflayalım,istediğimiz kıyafetleri giyelim,mutlu olalım..para bunun yerini tutamaz!
cedric cnm sana da yolluyorum şimdi doktorun web sayfasını,aslında geçen bazılarına yolladım demek ki unuttuklarım varmış

banada gönderirmisin cikolatam ne olurrrrr..:Saruboceq:
tamam çikolatım kapadım...

ben bir ara burada bir akapunkturcuya başlamak istemiştimde bir engel çıkmıştı gidememiştim.. adam bana günde 7 soda içmemi söylemişti :)) toksinleri atıp detoks gibi olacak demişti ama sodayı çok seven ben bile içemem o kadar hem zararı vardır diye düşünmüştüm..

kallisim ben sadece bildigimi söylüyorum siz nasil biliyorsaniz öyle yapin güzellerim..
ben 38yildir soda iciyorum almanyaya geldim geleli yani sade ben degil bütün aile efradi ve benim tanidigim herkes normal su icen yok gibi birsey almanyada. ben saglam diyet yaparken hergün birbucuk litrelik sise götürüp icerim isyerinde. sodanin herhangi bir organa zarari olacagini sanmiyorum. almanyada su sodadir. ama gazi olmiyan sularda var yalniz cogunlukla soda icilir. neyse ben söyliyeyimde yani sevenler rahatca icsin diye yazdim. hic zarari yo. yazlari günde 3 litre ictigim bile oluyor. susuzlugu kesmesi bir harika kalsiyum flour kalium natrium bakimindanda cok zengin

ayy hele bir verelim de ,koruruz inşallah canzi şekerim:) mezun olsak bile burda koruma grubu açarız:))

oy oy canimm kilolari verdik korumasi kaldi..kaydirigubbakcemile5 cok tatlisin

Biz bu diyetisyeni en iyisi takıma transfer edelim yahu kaydirigubbakcemile5

iste benim akilli kizim :lepi: bir cümle ile halletti isi

güzelim sana verecegi bilgileri zaten sen o tanidigindan aliyorsun birde bizimle paylasiyorsun. para vermeye ne gerek var siz o paralari saklayin incecik olunca hep birlikte alisverise cikacagiz insallah ciciler alip kokos kokos gezecegiz..kaydirigubbakcemile2

bhk coco ben gldim söz vermiştim size arada gelirim diye nsl gidiyo kilo işleri bakyım yarın güzel sonuçlar bekliyorum sizden kocaman öptm 5. takım başarılarrrrr

Back
X