Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın a.s.
bizim evin senelerdir değişmeyen kuralı: gün farketmeksizin erken kalkmak mirmirmirmir neyse hiç şikayetçi değilim aslında..

işte dünkü yediklerim (buraya yazmazsam kaçırırım diye düşünüyorum idare edin-tatlicadiarzu-)
sabah: 2 dilim ekmek, yağsız peynir, çoban salata, 1 yumurta
ara: 1 kase çilek
öğlen: 2 dilim diyet irmik tatlısı
ara: 1 kupa süt
akşam: yok
2,5 litre de su içtim..

herkese gunaydın arkadaslar.kalkalı cok oldu ama.ıslerım ancak bıttı.kahve molası verdım .camasır yıkıyorum.evı toparladım.tasındıgımdan berı her hafta sonu mısafırım oldu.ıkram etmek ıcın bıseyler hazırlıycam.ve kuafore gıdıcem saclarım ıcın.havuz suyundan sanırım renklerı bı garıp oldu ucları kırıldı.eve halı alıcam bıde bugun ama vakıt kaırsa tabı.esım erken gelırse.yarın aksam 9 da yola cıkıcaz.o yuzden yarın yazamıyabılırım ama bugun daha gelırım sanırım sımdıden herkese ıyı hafta sonları

arkadaşlar hepiniz süpersiniz ya valla kendimden utandım hem kilomu geç bildirdiğim için hemde sizin verdiğiniz kiloları görünce heleki kalliste sen naptın öyle kızlar kocama kandım sen şeker hastasısın bu diyet sana ağır gelir yapma dedi tabi bende kendime destek bekliyormuşum yine aynı devam ettim .pazartesi bende düşünüyorum bir kendi kiloma baktım bide sizlere sizin kilonuz benden çok az olmasına rağmen sizler benden çok azimli çıktınız hepinizi çok çok kutluyorum :nazar:cokacimcoookopuyorumnanaktan
mersacım kızmak neden olsun biz merak ettik seni biliyoru sorun olmadan gelmemezlik etmez dedik hatta porfiline mesaj yazdım ben senin görmemişsin sanırım.. neyseki sorunyokmuş iyi bari.. bu diyete gelince senin daha sık yemen gerekli ya sen ya öğünleri ayırarak yada biraz daha hafif ve ek gıda katarak yapabilirsin ...:1hug:

tebrik ederim 5. takımcım özellikle benim canlarım aralık annelerim siz bunu hakkettiniza.s. maşallah size hele cococum ne ettin sen bacım:nazar::nazar::nazar:

vede maşallah takımcak ne kadar çok yazıyosunuz cococum ve bhk cım takımını bulmuş ben başedemedim sizle okuyayım dedim ama yok başaramadım şu yaptığınız diyeti çoooook merak ettim nerden bulabilirim yada biri bana özelden mesaj atsa lütfennnnnnnnn:1hug:

2. liğinizde hayırlı olsun süpersiniz darısı başımıza
ardada 1. takıma bekleriz canikolarım
çok ama çok teşekkür ediyoruzalkisalkisalkisa.s. coco ve bhk bizede hareket getirdiler zemuszemus iyiki geldiler...

ya bi ara toplanın da eskisehire gelin bari
neden çağırıyorsun kahvemi ısmarlayacaksınzemuszemus ben varım ya beni sevmiyormusun mafoldumben

bu arada bişiy danışmak istiyorum size. burnumu deldirmek istiyorum ben deldiriyim mi sizce=(
hemencik şöyle açıklayayım.. benimde 19 yaşında kızım var anne kız değilde çatlak iki arkadaşın muhabbeti var aramızdazemuszemus tüm arkadaşlarıda senin annen bizim annemiz kampanyasına destek veriyorlaropuyorumnanaktan.. şu güne dek arkadaş çevresi, davranış biçimi, kulak deldirme, dövme yaptırma(ölçüsünde olacak) vs ..vs.. aklına gelen hiç bir konuda ters düşmedik hep desteklerim ve karşılığını alırımopuyorumnanaktan.. ama iş bir organı deldirmeye gelince kaş, burun, dudak vs.. en başta karşı çıkan kişiyim babamıza bile söz bırakmam.. iğrenç bir görüntü oluyor hiç çekici gelmiyor benim gözüme... kesinlikle karşıyım ama bu benim görüşüm.. sende fotodan gördüğüm kadarıyla çok hoş bir genç kızsın bu tür bir şeyle güzelliğini bozma.. yeğenim yaptırdı kaç yıl önce önce hoş filan dedik ama zamanla o delik genişliyor ve çok çirkin duruyor...:umursamaz:

herkese günaydın a.s.
bizim evin senelerdir değişmeyen kuralı: gün farketmeksizin erken kalkmak mirmirmirmir neyse hiç şikayetçi değilim aslında..

işte dünkü yediklerim (buraya yazmazsam kaçırırım diye düşünüyorum idare edin-tatlicadiarzu-)

bijocum çok az yemişsin öğlen öğünün yok akşam zaten yok ay bu kadar eziyet etme kendine lütfen.:olmaz:

herkese gunaydın arkadaslar.kalkalı cok oldu ama.ıslerım ancak bıttı.kahve molası verdım
cedricim günaydın canım kolay gelsin... ya ben kaçırmışım sanırım eşinin almanyada olduğunu okumuştumda nereye gideceğinizi görmemişim:kedi:

çikolatım xtabu için üzgünüm demişsin hepimiz üzgünüz.. bu meseleyi açıp açıp durmak istemiyorum fakat şu anda yaptığı şey en başta kendi hayatı için kötü etkileyecek... diyetten kopabilir zaten sorunları var başa çıkamayabilir, gelmemesi için bir sebep yok tek kelime hakaret babında sözüm yok çünkü ama bu kadar alınganlığı neden yaptığını ben çözemedim.. neyse dedğim gibi uzatmanın anlamı yok gelirse kimsenin neden geldin diyeceği yok tepki gösteren yok, yine destek tam destek, hep destek bizim takımın sloganıa.s.

tebrik ederim 5. takımcım özellikle benim canlarım aralık annelerim siz bunu hakkettiniza.s. maşallah size hele cococum ne ettin sen bacım:nazar::nazar::nazar:

vede maşallah takımcak ne kadar çok yazıyosunuz cococum ve bhk cım takımını bulmuş ben başedemedim sizle okuyayım dedim ama yok başaramadım şu yaptığınız diyeti çoooook merak ettim nerden bulabilirim yada biri bana özelden mesaj atsa lütfennnnnnnnn:1hug:

2. liğinizde hayırlı olsun süpersiniz darısı başımıza
ardada 1. takıma bekleriz canikolarım

çelik anne gelmiş hoşgelmiş
canım benim umarım çook iyisindir
gelip hatırımızı soruyorsun sağolasın a.s.

herkese gunaydın arkadaslar.kalkalı cok oldu ama.ıslerım ancak bıttı.kahve molası verdım .camasır yıkıyorum.evı toparladım.tasındıgımdan berı her hafta sonu mısafırım oldu.ıkram etmek ıcın bıseyler hazırlıycam.ve kuafore gıdıcem saclarım ıcın.havuz suyundan sanırım renklerı bı garıp oldu ucları kırıldı.eve halı alıcam bıde bugun ama vakıt kaırsa tabı.esım erken gelırse.yarın aksam 9 da yola cıkıcaz.o yuzden yarın yazamıyabılırım ama bugun daha gelırım sanırım sımdıden herkese ıyı hafta sonları

selam cedric
canım yaa baya koşturmacalı bir hafta sonu olaak sanırım senin açından
Allah kolaylık versina.s.

çok ama çok teşekkür ediyoruzalkisalkisalkisa.s. coco ve bhk bizede hareket getirdiler zemuszemus iyiki geldiler...

KAllisim sağolasın :1hug:
iyi ki gelmişiza.s.

evet kallisim az yemişim valla ben de yazarken farkettim teşekkürler uyarın için kaydirigubbakcemile5

ve görmemişim ölü gelinin yazdığı mesajı kesinlikle kalliste ile aynı fikirdeyim. kulak hariç diğerleri çok kötü duruyor bence sakın deldirme burnunu veya çeneni veya dilini vsvs ıyyyyy :bbo:

gunaydin herkeze
biraz once pazartesi baslayacagim diyetin listelerini esime cikarttim soylene soylene yapiverdi ne uzunmus sen bunu yapabilecenmi gercekten herkez bu listelerimi yapiyo kim cikarmiss bunu kim yazmis ise yariyomu barii diyeee diyee cikardi sinir basi benide ona muhtac oldukyaa soylemedik laf birakmadi sagolsun
ama ben bunun ocunu alirim ondan saydiklarinin hepsini yediririm kendine

neyse sizler nasilsiniz bakemmm guzel bir hafta gecirdiniz bizide heveslendirdiniz ben hazirim basliyorum pazartesi galiba mehalimcigimde basliyo guzeel super olcak insallah

Günaydın arkadaşlar ço kötü hastayım karnım ve midemi ya fena üşüttüm yada bozdum gece wcden çıkamadım orda ikimet ettim :)) halada yatıurum sizi merak ettim geldim yine yatacam valaha. ayy kilo aldım derken böylede vermek istemezdim yaaa.

su cum burnumu deldirecem demişsin hızma şeklindemi pising şeklindemi. hızma bende yaptıracaktım ancak eşim rest çekti ben orası buası delik kadın istemem diye ( oda ne demekse)
ama pirsinge bende karşıyım ayrıkı bir tip olmama rağmen sağlık açısından ve zaman zamanda estetik açısında itici ve tehlikeli buluyorum :)

asyam inşallah pazartesiye kadar midem karnım düzelir ve başlarım diyete.yoksa doğal diyet olacak benimkisi bişi yiyemiyorum midemin ağrısından demin 1 dilim kepek ekmek azcık peynir 2-3 dilim domates yedim sandım bir kuzu yemiş gibi midem bulanıyor ve ağrıyor offf.

çikolatam gerek yok demişsin canım . canım bırakınca almaya başladım az frenleyim demi 60 alına az ineyim bakalım yapabildiğim kadar:)

mehalim geçmiş olsun canım benim kızkardeşim de senin gibi oldu. dün gece acile gitti serum yedi de kendine geldi biraz:çok üzgünüm:

Günaydın arkadaşlar ço kötü hastayım karnım ve midemi ya fena üşüttüm yada bozdum gece wcden çıkamadım orda ikimet ettim :)) halada yatıurum sizi merak ettim geldim yine yatacam valaha. ayy kilo aldım derken böylede vermek istemezdim yaaa.

su cum burnumu deldirecem demişsin hızma şeklindemi pising şeklindemi. hızma bende yaptıracaktım ancak eşim rest çekti ben orası buası delik kadın istemem diye ( oda ne demekse)
ama pirsinge bende karşıyım ayrıkı bir tip olmama rağmen sağlık açısından ve zaman zamanda estetik açısında itici ve tehlikeli buluyorum :)
gecmis olsun canim aman dikkat et kendine sicak bisiyler ic cabuk atlat canimopuyorumnanaktan

gelinim bende karsiyim kupe haric hicbirsey icin deldirme canim inan bana onlar insani daha guzel gostermiyo zaten sen oyle guzelsinki gerek yok bunlara bende cocuklarini okula almaya gelen anne babalarda goruyom galiba burdada baya moda bu tur seyler ve moda diyede herkez yaptirmis hic guzel bir goruntu degil canim benimde fikrim bu opuyorumnanaktan

neden çağırıyorsun kahvemi ısmarlayacaksınzemuszemus ben varım ya beni sevmiyormusun mafoldumben

aşkolsun ya sevmem mi seni Şeniz Şeniz

hemencik şöyle açıklayayım.. benimde 19 yaşında kızım var anne kız değilde çatlak iki arkadaşın muhabbeti var aramızdazemuszemus tüm arkadaşlarıda senin annen bizim annemiz kampanyasına destek veriyorlaropuyorumnanaktan.. şu güne dek arkadaş çevresi, davranış biçimi, kulak deldirme, dövme yaptırma(ölçüsünde olacak) vs ..vs.. aklına gelen hiç bir konuda ters düşmedik hep desteklerim ve karşılığını alırımopuyorumnanaktan.. ama iş bir organı deldirmeye gelince kaş, burun, dudak vs.. en başta karşı çıkan kişiyim babamıza bile söz bırakmam.. iğrenç bir görüntü oluyor hiç çekici gelmiyor benim gözüme... kesinlikle karşıyım ama bu benim görüşüm.. sende fotodan gördüğüm kadarıyla çok hoş bir genç kızsın bu tür bir şeyle güzelliğini bozma.. yeğenim yaptırdı kaç yıl önce önce hoş filan dedik ama zamanla o delik genişliyor ve çok çirkin duruyor...:umursamaz:

ben de o deliğin genişlemesinden korkuorum işte=/

ve görmemişim ölü gelinin yazdığı mesajı kesinlikle kalliste ile aynı fikirdeyim. kulak hariç diğerleri çok kötü duruyor bence sakın deldirme burnunu veya çeneni veya dilini vsvs ıyyyyy :bbo:[/COLOR][/B][/QUOTE]

höhöhöhöh=D dilini deldirenler var bi de dimi=D bence de ıyyy..

pirsink değil cnm yaa.. hızma böle türk filmlerinde türkkan sorayın taktıklarından :a015:
ilerde orda kocaman bi delik olmasından korkuorum ben sadece.. malum beyaz tenliyim çok. koskocaman bi iz olursa iğrenc olur fisfisfis

gunaydin herkeze
biraz once pazartesi baslayacagim diyetin listelerini esime cikarttim soylene soylene yapiverdi ne uzunmus sen bunu yapabilecenmi gercekten herkez bu listelerimi yapiyo kim cikarmiss bunu kim yazmis ise yariyomu barii diyeee diyee cikardi sinir basi benide ona muhtac oldukyaa soylemedik laf birakmadi sagolsun
ama ben bunun ocunu alirim ondan saydiklarinin hepsini yediririm kendine

neyse sizler nasilsiniz bakemmm guzel bir hafta gecirdiniz bizide heveslendirdiniz ben hazirim basliyorum pazartesi galiba mehalimcigimde basliyo guzeel super olcak insallah

birlikte başaracağız asyacım bozma sen moralini:lepi:

mehalim çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyi olursun :teselli:

mehalim geçmiş olsun balımmmm..........

sana gaz verelim derken ..mo......... bozdun ayol...kaydirigubbakcemile3Şeniz

Back
X