Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aman aman maşallah bu ne hoş ne güzel bir sonuç listesi:nazar::nazar::nazar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bhk cim cococum moral buldunuzmu bizimle zemuszemusvereliniortak.. hepinizi tebrik ederim çok güzel oldu bu hafta maşallah alkisalkisalkis

yaaa nasıl güzel geldi paylaşım...
iyi ki gelmişiz aranızahihoyyyt

Yaaa bu hafta okadar süpersiniz kii dayanamadım alkisalkisalkis

Kısa bir aradan sonra yine beraberiz arkadaşlar ve süper sonuçlarlaa .allahım ne negüze:emir_bebek:ll

Yaz geldi mayalor hazır haydi kızlar denizeee
cocostar ( 3,97% ) Tebdil-i mekanda ferahlık var dedii listeleri alt üst ettii :nazar::hooray:
olu_gelin ( 3,78 %) Tolga ya inat yaptı kiloları vermeye başladı zemuszemus:nazar:
chocolategirl ( 1,96% ) Adı çikolata ama çikolatadankaçıncaa bu süper sonucu aldı hihoyyyt:nazar:

Hey bizde denize geliyoruz diyenler kaydirigubbakcemile4
bhk ( 1.95% ) yeni lapitopu ve takımı ona uğur getirdi Kaç gün kaldıı :roflol:a.s.
sportie ( 1,75 %) dağ bayır gezdi çıyanlardan tırsmadı duran kilosunu hızlandırdıopuyorumnanaktan:nazar:
bijoux ( 1,60% ) akşamları yemez ,dişinide yaptıracak allah süper hatun beekaydirigubbakcemile2:nazar:
canzi3445 ( 0,76 % ) emin adımlarla varacak hedefe:içelim::nazar:
asya25 ( 0,70 %) ah be güzelim senin kadar istikrarlısını görmedim daha :1hug::nazar:

Yerinde sayan kim mi
mersa ( 0,0 ) bir sorun yoktur inşallah o gelmemezlik yapmazdı yoksa :Saruboceq:
Giderim az tersine
cedric ( -1,83 % ) ev taşıma telaşı düzenini bozdu arkadaşımın ama o rekorların hatunu haftaya kesin birinci bakında görün vereliniortak
Veeeeee listede olmasa hedefe koşan Kalliste :jeyyar: a.s.
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin demek istiyorum .
Bildirimde bulunmayan TABU ve siyahbeyazgünler umarım sorun yoktur

oooo
acaip güzeldi bu yaaa
inan daha da bir moral oldu medalim.
walla seni kocamaaannn öpmesem olmaz şimdiŞeniz
harikasın
:lepi:

ben fena halde üşütmüşüm arkadaşlar midem ve karnım çok ağrıyor az datacam ben bura açık kalsın gelir bakarım . hadi görüşürüz canlar

geçmiş olsun:teselli:

evett söylüyorumm:teytey::nazar: 2.400 gitti:teytey:kaydirigubbakcemile5 ay smiley yetişmiyo pek şımardım :sm_cool:
canım benimmmm çok güzellll harikasın maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:allahım devamını sağlasın inşallah
Yaaa bu hafta okadar süpersiniz kii dayanamadım alkisalkisalkis

Kısa bir aradan sonra yine beraberiz arkadaşlar ve süper sonuçlarlaa .allahım ne negüze:emir_bebek:ll

Yaz geldi mayalor hazır haydi kızlar denizeee
cocostar ( 3,97% ) Tebdil-i mekanda ferahlık var dedii listeleri alt üst ettii :nazar::hooray:
olu_gelin ( 3,78 %) Tolga ya inat yaptı kiloları vermeye başladı zemuszemus:nazar:
chocolategirl ( 1,96% ) Adı çikolata ama çikolatadankaçıncaa bu süper sonucu aldı hihoyyyt:nazar:

Hey bizde denize geliyoruz diyenler kaydirigubbakcemile4
bhk ( 1.95% ) yeni lapitopu ve takımı ona uğur getirdi Kaç gün kaldıı :roflol:a.s.
sportie ( 1,75 %) dağ bayır gezdi çıyanlardan tırsmadı duran kilosunu hızlandırdıopuyorumnanaktan:nazar:
bijoux ( 1,60% ) akşamları yemez ,dişinide yaptıracak allah süper hatun beekaydirigubbakcemile2:nazar:
canzi3445 ( 0,76 % ) emin adımlarla varacak hedefe:içelim::nazar:
asya25 ( 0,70 %) ah be güzelim senin kadar istikrarlısını görmedim daha :1hug::nazar:

Yerinde sayan kim mi
mersa ( 0,0 ) bir sorun yoktur inşallah o gelmemezlik yapmazdı yoksa :Saruboceq:
Giderim az tersine
cedric ( -1,83 % ) ev taşıma telaşı düzenini bozdu arkadaşımın ama o rekorların hatunu haftaya kesin birinci bakında görün vereliniortak
Veeeeee listede olmasa hedefe koşan Kalliste :jeyyar: a.s.
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldin demek istiyorum .
Bildirimde bulunmayan TABU ve siyahbeyazgünler umarım sorun yoktur

canım ellerine sağlık bütün takımı kutluyorum allahım nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bijonun tarifleri sayesinde tatlı krizime çözüm geldi valla=D ayrıca süt içmeyen biri olarakdan süt içmeyi de başardım sayesinde:D muck
canım bende tarif çok sadece canının istediği kalorili bişeyi söyle hemen ayarlarız bişeyler kaydirigubbakcemile5

Söyleyecek kelime bulamadım.SüpersinizTebrikler.alkisalkisalkis:lepi::içelim:
beyzus çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan hadi sende gel bu güzel takımazemuszemus

kalliscim canım geçmiş olsun, bekliyodum ben bi sakatlık çıkacak o fatura ödeme merkezlerinden ama, insanın da kolayına geliyor be canım
sorma canım yaa, akşam aç kaldığımızamı yanayım dedim, çocuklar duş alamadan karne almaya gittiler ter içinde onamı, yoksa koşturup sinir olmamamı dedim:olmaz: ay çok terbiyesizmişim ben meğer:roflol: kimsenin ağzını açtırmadım hep sölendim...

yaaa nasıl güzel geldi paylaşım...
iyi ki gelmişiz aranızahihoyyyt

geçmiş olsun:teselli:
evet evet iyiki geldiniz...kaydirigubbakcemile5

hehe=) geldim ki geri=D
girmedinmi sınava:olmaz: neden geldin..:olmaz:

canım benimmmm çok güzellll harikasın maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:allahım devamını sağlasın inşallah

canım ellerine sağlık bütün takımı kutluyorum allahım nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok sağol canım benim darısı size inşallah opuyorumnanaktan

canım bende tarif çok sadece canının istediği kalorili bişeyi söyle hemen ayarlarız bişeyler kaydirigubbakcemile5
senide almışım asyacım gibi neden aldım bilmiyorumdelikafadulden

selam guzel takimim evett neler oldu kimler nekadar kilo verdi bir bakayim
ayrica bijom bana bir surpriz yapmis bakayim bu sefer olmusmu

selaaaammmm kızlar buyrunnnnnnnnn nabersiniz? Kahveniz varmı? varsa içmeye geldim. Aslında kahve bahane sohbet şahane :içelim:

a.s.ne dıyım arkadaslar supersınız mehalım bu hafta ne guzel olmus su analız.bıde en sonda olmasaydım.yalnız nasılda bılıyosun huyumu su lıstenın en sonunda ne zaman gorsem kendımı hırs yapıyorum.ama bu hafta 3 gun yarı tatıl modunda olucam.o yuzden cok kasamıycam ama yınede ıyı olacak.kızlar ınsanın sızınle zayıflayıp spagetthı ye donesı gelıyor.olmazkı boylea.s.:nazar:

kallisim tabu neden diskalifiye oldu? 2 hafta değilmiydi süreç :uhm:

bijocum xtabu gelirse alırız yine ama geleceğini sanmadığım için ben yazdım listeye öyle..öyle bir tavır sergiledi çünü.. önemlide değil dediğim gibi ben gitmemiştim şurdaydım derse ben sorun olmadan düzeltirim..

cedric canım bilmezmiyim seni. sen çok hırslı bir bayansın. 3 hanelerdeyim siye herşeyi asla olduğu gibi bırakmayıp istedinmi hayata sımsıkı asılıyosun. Yaptığım analişzlerde çok gördüm ben bunu sen favori yarışmacımızsın bizim :))

yine ben geldimmmm.
kallisim harika olmus bu 2.400 kilo sanada cok iyi moral olmustur tebrikler canim benim.
mehalim analizde cok güzel herzamanki gibi ellerine saglik bebegim..opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablacım.. ah nasıl oldu hemde olmazmı.. hatta dedimki gelince baktım beni beklemişsinopuyorumnanaktan telefonum uygun olsada mesaj atıp söylesem :kedi:

canim benim . severim canini hic dert etme ben gelirim bakarim ne olmus merak ettiysem. hem etmezmiyim. ne büyük mutluluk oluyor biriki kilodan kurtulmak bilmezmiyim canim benim.. yakinda 60li rakamlarada ineceksin insallah. allah saglik versin yeterki. ama inan cok mutlu oldum.

herkese teşekkürleri için ben teşekkür ederim .:emir_bebek:

evet bir hafta sizlere baktım analizler yaptım ve sonunda karar verdim .:kedi:
bende bu diyeti yapmaya karar verdim pzartesi başlıyorumopuyorumnanaktan allahın izni ilee pazartesi sabah tartılıp size yaazacam bakalım 60 altına indirecekmi bu liste beni benim umudum var ya sizlerin kaydirigubbakcemile5

5. takım gaz ekibi hadi gaz istiyorum

Back
X