arkadaşlar herkese slmlar...5 gündür giremiyorum siteye ve yazılanlar bayaca birikmiş...hepsini okuyamadım....
kızlar kötü bir haberim var...ben diyete başladığımdan bu yana hatırlarsanız arada bir bana vuran halsizliklerden bahsederdim...cuma gününden bu yana bitmek bilmeyen baş dönmeleri halsizlikler ve bayılmalardan dolayı doktora gittim...diyette olduğumu söledim 2,5 ayda 13 kilo verdiğimi söledim...son bir haftadırda göz kararması baş dönmesi denge kaybı olduğunu söledim...tahlil yapıldımı diyet öncesi dedi...hyr diyince tesler yapıldı..biyokimya...hormon ve kansayım tesleri... herşey süper kolestrol şeker hormonlar ama bende anemi olduğu ortaya çıktı...yani kansızlık arkadaşlar...uyguladığım diyetler beni bu hale sokmuş olabilir...bu aralar katılamayacağım...çünkü ayakta durmakta zorlanıyorum...cuma günkü bildirime katılamayabilirim...o gün diyetisyenle randevum var...bu hafta ya aynı kilomu geçin ya da beni izne ayırın...kalliste ablam daha iyi bilir...
doktordan gelince ayrıntıları bildiricem arkadaşlar...aman dikkat edin...çok kötü bişimiş bu kansızlık....ilk defa başıma geliyor...diyetten hemen önce değil ama yaklaşık 5 ay önce tüm testlerim yapılmıştı...normal insandan bile daha sağlıklısın demişti doktor...o testleride diyete başlıcam diye yaptırmıştım ama bir türlü diyete başlayamamıştım...sonra karar verip kendimi toplayıp nisanda başlamıştım...kasım ayından nisan ayına 5 ay geçmiş işte...yani iyidi herşey...diyet sırasında uyguladığım yanlış şeyler mi oldu bilmiyorum...doktorum beni diyetisyene yönlendirdi..test sonuçlarımla birlikte neler yapmam gerektiğini görüşücez ..
sonucu sizede bildiricem ...yanlış nerde yaptım ...kansızlık neden oldu ...diyetlemi alakalı gelişti...cuma öğleden sonra yetişebilirsem paylaşıcam arkadaşlar...bu arada doktorum akapunktura gitmemi söledi...bakalım eğer sağlıkta sorun olmazsa diyetisyenle dvm edicem bu yola...
hepiniz iyisiniz inşallah...kendinize çok dikkat edin...sağlıcakla kalın canlarım...görüşürüz...
kendimi iyi hissettiğim zmnlar uykum basıpta bayılmayacağım durumlarda burda olucam...öptüm şimdilik hepinizi....