- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #13.141
reyhan ablacım üzüldüm ya burda olmayacağıma ama sen yine de haber ver kütahyaya geldiğin zaman belli olmaz :1rolleyes:iyi aksamlar bijom.
kütahyaya gitme isi belli degil bijom. birden karar verilip kalkip gidilir belkide sadece bizde kaliriz zaten kütahyadaki akrabalarimizla geciririz bütün tatili. bakalim hayirlisi . eger gidecek olursak seni ararim diyecegim ama sende orda olmuyorsun.olsun canim gönüller bir olsun.
bende 9 temmuzda cikiyorum kismetse iznim 6 hafta ama 4 haftada gelirim kizim dogum yapacak insallah.
evett gidicez mehalim gel seni de götüreyim kızzzya bişjoum ya tatilemi gidecen yaa. nasıl kıskanım birden bende gitmek istiyom ama mümkün değil :)) benim içind eğlen emiii hemde bol bollzemuszemus
a a sende de azim var çikolatam. herşeylere rağmenmaşşallahh benim bijoma... kız vallahi senin bu azmin bende olsaydı,başka birşey istemezdim...seni ne tatil bozar ne başka birşey...alkışlar ve öpücükler benden sanaalkisalkisalkisa.s.
oyy gelin sen de mi iş yapıcan kaydirigubbakcemile5 benim de bir sürü işim var bugün temizlik vs vs. saatin 10 u geçmesini bekliyorum gürültü açısından. kolay gelsin canım çook çokk kaydirigubbakcemile2bir sürü işim var bugün=( pazara çıkılıcak,çamaşırlar atılacak makineye temizlik yapılıcak vs vs.. saat 14:00-18:00 arası da okul var.
geldiğinizde yazın siz de='(
mock
herkese günaydın :1hug:
sabah eşimi gönderdim evi topladım hemen geldim. kallisimi görüyorum nasıldı yolculuk sağ salim varmışsın evine Allah'ın izniyle. istanbul nasıldı kallisim :çok üzgünüm: aah ah çok olmadı geleli ama özledim bee.
bugün spora gitmicem çünkü evde çok işim var. eğer halim kalırsa akşam çıkarım ya da evde nivea body cd sini yaparım. idrar yollarımı üşüttüm galiba çok ağrıyor karnımın altı :bbo: ayaklarım da hep çoraplıdır ama anlamadım :uhm: