aeben ve zenancım tşk ederim canlarım...haklısınız...aşırı kilom olduğu ve bi kısmını vermem 4 ayımı aldığı için sil baş yapmak geri dönmekten korkuyorum hepsi bu...ama bikaç kilo fazlam olur hiç sorun etmem...bu kdr yol almışken dönmek zor gelir bana sorunum buydu...
aebencim çok güzel izah etmişsin arkadaşım tşk ederim haklısın....dikkat edicem bi şekilde...su an midem su ile dolu patladım patlıcam....bu şekilde uyumak istemedim...1 saat geçti bile ama hala şişkinim..hava aydınlanınca uyurum artık...gelip takımıma bakıyım arkadaşlarımı sahura kaldırıyım dedim ama yetişemedim sanırım...anca sofra kur kaldır suya yüklen ve oldukça yavaş yemeye çalışsamda ucu kaçtı sanırım...bidaha yapmamaya çalışırım artık...
kallistecim çok üzüldüm yaaa büyük geçmiş olsun...nasıl oldu nazar mı değdi size noldu anlamadım...inan çok üzüldüm...inş en kısa zmnda geçer...çok hassas ve önemli bir noktana denk gelmiş...
valla büyük büyük geçmişler olsun...en kısa zmnda iyileşsin inş....
gelincim eğer başka bi arkın varsa onunla ortak ol derim....şehirdışında okumanın ne demek olduğunu arkadaşlarımdan biliyorum...her türlü masraf oldukça fazla...ailenden uzak ve tüm sorumluluk sende...tek başına kaldıracak imkanın varsa ayrıl kafanı dinle dicem...ama zorlanacaksan hem yalnızlık açısından hem maddiyat açısından 2 ve hatta 3 kişi ile birlikte daha geniş 3 odalı bi yerde kafa dengi arkadaşlarınla olabilirsin...karar senn yine...
ama bekçi olayına ve de uyurken odana girilmesi olayına takıldım böle bişi nasıl olabilir...ne cesaret bu ne had...senin için herşeyden önce huzurun ve güvenliğin önde gelir...bunlar yoksa bedavada olsa kalamam ben...masraf olmasın ekstradan dersen çevrendeki arkadaşlarıan danış onların yanına geçme imkanın varsa daha iyi olur...bazen arkadaş arayan kızlar oluo...ya da sana yer açabilecek kimseler araştır bence....
okuyan öğrenci için hem iş hem güç hem okul bide böle sorunlar...işin zor bacım...
en kısa zmnda çözülmesi dileğiyle hakkında hayırlısını diliyorum....
herkesi tek tek öpüyorum...ben yemeden önce tartıldım canlarım...malum baya su içtim...şimdiden kilo bildirimimi yapıyım...12 ye kdr belki gelemeyebilirim...
maalesef yerimde saydım aynıyım ...94
(
inş bundan sonra almamda yerimde sayarım...işte o zmn yerimde saydığıma sewinir dua ederim....
((((
manyakmıyım neyim ben yaaaakaydirigubbakcemile3))))