selam kızlar
iyi haftasonları diliyorum :kedi:
sanada guzel hafta sonlari guzeliim
karnende hayirli ugurlu olsun caniiim

hayat boyu tum karnelerrin boyle pekiyi olsun insallaha.s.a.s.
herkese selammmm a.s.
arkadaşlarımmm :1hug: eveli gün akşam arkadaşlara oturmaya gittik, illa sahura kalalım diye ısrar edince sabah 6 ya kadar uyumadım. eve geldim 2 saat uyuyup hastaneye gittim eve taa öğlen 3 de geldim. ondan sonra da uyumak istedim uyuyamadım. iftar yaptım akşam saat 10 da anca uyuyabildim :bbo: az önce kalktım ama haala uykum var mirmirmirmir
akşam iftarda ne yedimi ne siz sorun be ben söyliyim -tatlicadiarzu- o yüzden ben bugünden itibaren yazıcam artık çünkü 1 kilo almış görünüyorum :1shok:
kallisime çok çok üzüldüm valla geçmiş olsun kallisimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
cocostarımın fotolarını gördüm en sonunda. süper bi değişim yaşamaış ve sanki gençleşmiş 10 yıl birden kilo verince. valla seni kocaman öpüyorum süper bir iş başarmışsın canım benim yaa Şeniz
asyacım da her zamanki gibi vefalılığı elden bırakmamış yazmış. beni de merak etmiş sağolsun opuyorumnanaktan bijo uykusuzdu başı ağrıyodu asyacım geldim ama okudum çıktım inan yazmaya halim yoktu. dün garip saçmasapan bir gün olarak geçti benim için.
anaaaa canim benim giyamam tum duzen bozulmus ogun icin desene olsun bazen olur boyle ese dosta gittigimizde uykuda uyunmaz ertesi gun zor toparlariz
bende fazla bisiy yapmiyorum sahur kahvalti turu oluyo el kadar ekmek peynir domates iki catal omlet ve cay iftar acilis bol su yesil mercimek bir kepce coban salata bir kepcede sulu patates yemegi icinde iki uc et parçasi ekmek tabagi siyirmak icin iki parca oyle dilim yok
burda iftar 8 45 biz sofrayi topladigimizda 9 30 oluyo 10 30 dada yatsi oluyo meyve falan yenmiyo ben 12 de yatiyorum 3 te kalkiyorum yine
sahurdan sonrada uykum dagiliyo taa sabah 7 de falan agirlik basiyo simdi okullar acilmadi henuz uyuyorum azcik okul acilincada uyumam artik azcikta spor yapsam cok guzel olccakta bakalim insallah kilo almam
sendeki bu azim olduktan sonra almazsın bence kiloları Şeniz
ev konusunda kararımı verdim. kaldığım apartta kalmaka devam edeceğim. zaten burası da ev yani giriş çıkış saatimiz falan yok. ama kendimize ait değil işte. babamla da konuştum. biraz ''dişli'' olmamı söyledi. ben biraz yumuşak davranıyorum sanırım. saygıda hiç kusur etmemiştim. böyle davranınca da kendini bişey zannetmeye başladılar.. diğer kızlar onlarahizmetci gibi davranıyolar mesela.. ve o kızlardan çok çekiniyolar yani.. sanırım öyle olmak gerek.. oda arkadaşıma gelince.. içtiğim suya kadar ayırıcam herşeyimi. yoksa sömürüyo beni. baştan kural alan koyarım artık.. hadi hayırlısı...
ev işi gerçekten çok zor.. bir sürü eşya alınıcak bilmem ne.. ailemi de daha fazla zora sokmak istemiyorum artık. çünkü zaten benim yüzümden çok sıkıntıya girdiler.
ayrıcaaaaaaaaaaaa bugün an itibaryle 53lü kiloları görmüş bulunmaktayımm Şeniz Şeniz
53 gormusun tebrikler balim ev konusunda iyi yapmisin bacim azcik sesini cikar baban hakli guzellikle soyle boyleyken boyle de temizlige gelince birgun sen temizledin birgunde oda temizlesin ortak kullanililan yerleri sirayla bacim yoksa ablalarima soylerim cook ablam var bu sehirde de ayrica ben senin dun resimlerine baktim kiz kilolu degilsin be okadar ne yapcan 49 olup iskelet gibi aa
gozlerinin bakislarinin masallahi var

hep sorucam unutuyom daha once birine sormustum:uhm: senmiydin unuttum kusura bakma sen ne okuyodun ne olucan okul bitince bir sene daha burdayim dedinde merak etmistim
hadi optum kactim herkezi bugun ogleden sonra gorusuruz biraz kitap okuyem uykum gelsin saat epey olmus
herkeze guzel pazarlar :teytey: