Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalisciğim bizim bildirimlerimiz hazır birde sen sonkez kontrol edersen sevinirim melisin galiba okuluvar bugün bende göreve çıkacam kusura bakma sana bırakıyorum herşeyini hazırladım birtek son kontrolü yapılıp paylaşım alanına konulacak çokmu açıklama yaptım:)) kalisciğim şimdiden teşekkürler

13.TAKIM 122.ETAP

ad1 ( 53.0 / 52.5 / 0.5 / 0.94%)
dosba (66.9 / 66.7 / 0.2 / 0.30%)
acıbiber2053 (61.6, geri dönmek üzere ayrıldı)
melankoli_84(72.5 / 71.6 / 0.9 / 1.24%)
shopaholic (74.4 / 73.9 / 0.5 / 0.67%)
bhr.87 (81.4 / 81.1 / 0.3 / 0.37%)
zenim (70.5, geri dönmek üzere ayrıldı)
melis08 (59.8 / 59.5 / 0.3 / 0.50%)
melzeyit (77.4 / 77.7 / -0.3 / -0.39%)
patbori (74.6 / 74.1 / 0.5 / 0.67%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (560.0 / 557.1 / 2.9 / 0.52%)

kallistem merhaba kızlar gelmeyeceğim sanmış ama bayram temizliği yapıyorduk yetiştim.
listemizin son hali bu hem ben hem de melzeyit kontrol etmiş ben bizimkini vereyim istersen sana iş olmasın belki akşama kadar giremeyebilirim

bu arada merhaba kardeş takım merhaba kallistem telaştan şimdi yazdım.
herkesi öptüm. inşallah kilolar gitrmiştir geçmişi okuyamıyorum akşama bakarım.

5.TAKIM **122.etap**

canzi3445 (73,8 / 73,1 / 0.7 / 0.95% )
bijoux ( 63.6 / 63.6 / 0.0 / 0.00% )
xTABU ( 93.0 / 93.0 / 0.0 / 0.00% )
olu_gelin ( mezun )
asya25 ( 72.9 ) ( sağlık sebebiyle ayrıldı geri dönecek )
chocolategirl ( 78.4 / 78.8 / -0.4 / -0.51% )

5.takım toplam kilo ( 308.8 / 308.5 / 0.3 / 0.10% )

Son düzenleme:
selam güzeller
kaan bey geliyor yoldaymis onu bekliyorum hemen inecegim asagi size bir bakayim dedim..
iftar hazirlamamda lazim bir taraftan. isten yeni geldim. öptüm hepinizi.zemuszemus
reyhan ablacım sen anlatırken ben onun yumuşacık tenini hissedip kokusunu alıyorum hayra alamet :)) asyam olsaydı bende doğuracağım özendim der dururdu :))
reyhan abla bu arada bayram sonrası hemen ama hemen vakit kaybetmeden spora diyete dönüş yapıoruz unutma sakın bu son artık uzatmak yok bahane yok başka şans yok bunu bitirip anahtarı yutup gideceğiz...

kalliste hoşbulduk canım aynaya baktıkça çok üzülüyorum çünki 5 sene öncede bu kilolardaydım ama spor diyet ve yürüyüşle düşmüştüm şimdi bebeğim var hergün spora gitmek zor olacak ama annemihaftada 3 gün çağıracağım kızıma baksın
derinciğim spora bizde ağırlık veriyoruz normalde ve bırakınca hooop verdiğin kilolar geri geliyor ve yaşam biçimide yapamıyoruz büyük sorun.... bayram sonrası kendi aramızda yarış yapıp hızlandırabiliriz var böyle yöntemlerimiz...

sana söylemek istediğim bir şey var biz uzun zamandır bu yarışmadayız özellikle ben neredeyse 2,5 yıl oldu her zaman diyet yapmadım çok zaman sallandım ama hep buradaydım hep demekte az kalır gelmediğim gün sayısı bir haftayı geçmez... kısa süre önce bir karar almıştım takımdaki herkes cedricimin dışında az kilosu kalanlardı oda aramızda olmadığı için veremedi yoksa 80 kiloya inmemesi için neden yoktu... senden son derece ciddi olmanı rica edeceğim canım bu kilo verme konusunda şu andada ciddiyim diyebilirsin ve öylesin ama hızlı olman gerek demem gerekirdi sanırım takıma yeni üye almama kararı almıştık çünkü yaşadığımız hep aynı süreç ama son giren üyeler hep önce çıkanlr oluyor nedense ve ben yoruldum... şimdi seni bir kaç hafta listeye almadan aramızda görelim paylaşımın iyi giderse bizimle olursun yoksa liste dışı devam edersin bizimde çoğumuz aynı konumda devam ediyor hiç sorunsuz.... en son kiloları toparlayıp takımı kapatıp verdiğimiz kiloları koruma başlığıda devam edeceğiz....sorun olursa sor cevaplamaya çalışırım..

kızımı sormuşsun evet canım güzel sanatlarda bu yıl iç mimarlık kazandı allah hepinize bu güzel duyguları nasip etsin inşallah...

Hoşgeldin aramıza ben takımdanım ama kilo için değil sadece grubu çok seviyorum sohbet için =))..
bizde seni çok seviyoruz hayatım son zamanlarda beraber olamıyoruz ama bayram sonrası toparlayacağız daha sık örüşeceğiz inşallah.. bildirim içinde teşekkürler...

herkese selamlar diyip kaçıyorum. bugün kayınvalidemler geliyor iftara tam 10 kişi.. çoğu işi bitirdim birkaç şey kaldı sonra da yatıp belimi dinlendiricem akşam için.. kocaman öptüm sizi Şeniz
bijom felaket bir akşam geçirmişsindir tahminimce inşallah çabuk dinlenebilirsin canım....

selamlar takımcığım,

kallisim sultanım... teşekkürler iyi dileklerin için...
bu arada kızlarınla ne kadar iftihar etsen azdır.maşallah çok aklı başında kızlar,belli..evet kızının okumak adına bu kadar kaygılı olması iyi değil,şu zamaneler bir ortayı bulsalar ya.ya tembeller ya aşırı çalışkan...dilerim tıp kazanır da bir yerler de bir kadın doğum uzmanımız olur hee :)) (nasıl kendime pay çıkardım ama) .

çikolatım canım sağol güzel sözlerin için evet kızlarımın genel yapılarıyla hep gurur duyuyorum allah sizede böyle sorunsuz gurur duyacağınız çocuklar versin inşallah... senin kardeşin nasıl oldu durumlardan haber ver ara sıra...
evet çikolatım dilerim şu tıpı kazanır :)) bizim sülale kız zaten ablas dalga geçiyor şimdiden akannehir biz 3 diyor teyzemde 3 kız sen para kazanabileceğinimi sanıyorsun kadın doğumla diyip uğraşıyor, inşallah sizin çocuklarınıza artık kaydirigubbakcemile3 o okula girsede mezun olana kadar bayağı zaman geçer kaydirigubbakcemile3

günaydın takımımın güzel bayanları

baya zamandır yoktum özlediniz di mi beni opuyorumnanaktan
umarım herkes iyidir geçmişi okuma vaktim olmayacak
Derin hoşgeldin sanırım takıma katılmışsın umarım güzelce kiloları verirsiniz hep beraber
bugünden sonra bayram sonuna kadar nete giremeyeceğim o nedenle şimdiden bayramınızı kutlamak istedim canlarım
herkes mmuhteşem bir bayram geçirir umarım.
sevdiklerinizle sağlık ve sıhhatle...
cococum hoşgeldin canım özlemezmiyiz özledik tabiki .. merak etme bizde bayram sonrasına dek buralarda pek olamıyoruz inşallah kışa beraber olacağız opuyorumnanaktan trufflar içinde sağolkafamçokkarıştı gözüm döndü fotoya bakınca aşkol yaa şimdi kalkıp truff yapasım geldi....mafoldumben

herkese gunaydın.bugun son gunum .aksam esımın aılesıne bursa ya pazarteside tatile gidicez.dinlenmiş olarak bomba gibi dönücem aranıza.şimdiden herkese iyi bayramlar.
cedricim canım iyi yolculuklr iyi tatiller dilerim canım inşallah tüm yaz ayrı kalmanızın acısı çıkar eşinle ve harika bir tatil geçirirsinizopuyorumnanaktan

selamlarrrrr
emret kallisim,, basim gözüm üstüne.. bayramdan sonra listedeyim kismetse. ama ama ama seyyy
fazla kilolarimiz ne olacak. hani iste izindi ramazandi bayramdi bahaneleriyle üstüste koydugumuz kilolar yani..:utangac: ben korkuyorum ya kilomu söylemeye. söylemesem olmazmikinefisfisfis

selam tatlılarım ballı böreklerim . ben iyim bebek çalışması içindeyiz bugunlerde malum hahaha

yarın inşallah yola çıkıyoruz allahın izniyle deniz kum güneş:)) ama kız kardeşimi göremicem işte oda yarın biniyor pazar günü gelecek nevşehire damadımızla beraber:) ben gelmeden gidecekler işte böyle hepinizi öptüm

kalliste slm canım aynen dediğine katılıyorum canımspor olmadığı sürece ben kilo veremiyorum ya çok sıkı yapacaksın gördüğüm zaman dayanamıyorum kaç gündür hemen hemen 3 gündür dikkat ediyorum yediklerime ama kayınvalidem baklava yapmış getirmiş dayanamayıp 2 gündür yiyorum işte yememem lazım biliyorum aslında birde şimdi bebeğimi büyütüyorum sürekli evdeyim hiçbir sosyal faaliyetim kalmadı günlerdir eve kapandım bebeğimi üşütüp hasta edermiyim diye çıkmıyorum ama kilo vermek için çok hareketli olmam lazım onuda biliyorum eve kapanıncada can sıkıntısından abur cuburları kaçırıyorum hele birde bayram sonrası çok misafirim gelicek hergün hamurişi olacak gelde yeme yemek istemiyorum ama tutabileceğimi zannetmiyorum tadına bakmakla yetineceğim inşallah dediğin gibi ben bir süre takıma dahil olmayayım ben ne zaman kilo vermeye hızlı bi şkilde başlarsam takıma alınmak istediğimi belirtirim sana canım ama ben burada olacağım sizlerin motivasyonuna ,ihtiyacım var birde spora ne kadar düzenli gideceğimi bilmiyorum düzenli gidersem 3 4 ay içinde istediğim kiloya inerim ama bebeğimi kime bırakacağım o srun olacakmı annem gelirim diyor sen gider yaparsın diyor ama bakalım haftaya pazartesi salona başlıyorum kısmetse bakalım annem kaç gün gelicek bende sporumu düzenli yapacağım geçen sene 10 kilo verdiğimde çocuk yoktu sabah yürüyüşe gidiyordum öğleden sonra spora sürekli hareket halindeydim ama başarmam gerekiyor çünkihiçbir kıyafetim olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum tabanlarımın üerine basamıyorum kilo ağır geliyor merdiven çıkmakta zorlanıyorum ki bebeğim daha küçük büyüyünce hiç çıkamayacağı demek bide evimiz 5. kat düşün artık
canım maşallah kızın allah inşallah o günleride gösterir bize 35 yaşında anne oldum bundan sonra inşallah sağlıklı uzun ömür verirde yüce allahım kızımın çocuklarınıda görürüm annesi geç kaldı gerçi ona kavuşmaya o yüzden kızım içinde sağlıklı olmak kilo vermek zorundayım ne gelirse kilodan geliyor çünki

selam canlarım... yaa ben çok ama çok sıkıldım şu karmaşadan, bayram gelip geçse, okullar açılsa çocukların düzeni otursa bizde kendi düzenimize geçsek...

biz bayramda alamlara gideceğiz dedim, bugün eşimin izini kesinleşti ve gitmek için hareketlendik, önce yırtık için pansiyona müracat ettik veterinerimize ama daha bir hafta önceden çüftlik dolmuş aklımada gelmişti arabada zor oluyor tıkış tıkış ve sonra ablamlarda yabancı bir yer olduğu için stres oluyor sürekli ilgi bekliyor aşırı koşup oynuyor birde üstelik istanbulda yağmur yağıyormuş çamur filan derken bunaldım, büyük kızımında antalyadan arkdaşı gelmişti 2 gün bizde sonra başkalarında kalacaktı büyük kızım bende kalıp hem arkadaşımla olayım hem yırtığa bakayım dedi gitmekten vazgeçmek üzereydim ama eşimi izin alması için zorlamıştım adeta kötü durum oluştu yani ve sonra ortanca bende kalayım ablamlarla dedi şimdi biz eşim ve ufakla gideceğiz kızlar olmadanda bir yere gidip gezmek hiç adetim değil ama ablamda bekliyor amannnnn işte böyle bunada bunaldım herşeye bunaldım... :))) biraz etrafa bakınayım....

selamlarrrrr
emret kallisim,, basim gözüm üstüne.. bayramdan sonra listedeyim kismetse. ama ama ama seyyy
fazla kilolarimiz ne olacak. hani iste izindi ramazandi bayramdi bahaneleriyle üstüste koydugumuz kilolar yani..:utangac: ben korkuyorum ya kilomu söylemeye. söylemesem olmazmikinefisfisfis

Amannn reyhan abla dert ettiği şeye bakakannehir hepimiz aldık bak hatırın için bu gidişimde biraz daha alayım istersen sonra kim daha fazla almış yarış yaparız:kedi:... biz kendimizi bir sıkarsak 2 haftada aldığımızı geri veririz bunuda biliyorsun değilmi ablacım:dance:

iki haftadami kallisim?laelaelaelaelae
allahim sen yardim et bana. ben en iyisimi söylemiyeyim kilomu sakli gizli diyet yaparim. söyleyecek hale gelincede söylerim. hay aklimi seveyim..:hulya:
kallisim valla yolculuklarda ev hayvanlari büyük sorun oluyor. götürsen bir türlü götürmesen baska türlü. ama yinede vazgecemiyoruz onlardan degilmi ..:lepi:

butun takimimin bayramini kutluyorum tek tek kucakliyorum sizleri cok ozledim ama ko$turmacadan firsat olmuyo hersey yolunda bende iyiyim kilo verdim biraz daha bidahaki gelisimde soyliyim surpriz olsun bayram sonrasi hareketlenir burasi bende ozman soylerim kilomu su an herkez bayram telasindadir allah bu tatli heyecanlari hep yasatsin ve sevdiklerinizle nice bayramlar gecirmenizi nasiip etsin bira zgecmise bakayim

Back
X