selamlarrr
kallisim kizmadin bana canim benim ayiplamadinda.. kaydirigubbakcemile2
hadi bugün ne yiyeceksek ne abartacaksak son olsun yarindan itibaren öyle bir basliyalimki herkese örnek olalim varmisin birtanemvereliniortak
sakin birakma bizi tamammi duymadik biz böyle birsey. sen yürütemezsen kimse yürütemez. ben sensiz biryere gitmem

lmaz:
aman ablam yaa kızmak ayıplamak geçen yüzyılda kaldı opuyorumnanaktan ben seni hep takdir ettim şu güne dek bir çok insanın başaramayacağı gibi yol katettin halada çabalıyorsun tek kendini değil etrafındakileride düşündüğünü belli ederek hemde bu saygı duymama sebep zatenopuyorumnanaktan
pat diye başlayamam ama az yemeye sporumu yapmaya odaklanmaya çalışırım cumaya dek işlerim var düzen oturturum desem belki yanıltırım cumadan sonra kimse etki edemez yalnız başıma kalacağım çünkü yeğenim filan gitmiş olacak... tamam söz, artık toparlanıyoruz ve yaptıklarımızı yazıyoruz....
geliyorum geliyorum yazamadan gidiyorum eşlerin evde olması nası düzen bozuyo yaa -tatlicadiarzu-
kallisim bi yere gitmek yok okumamış olayım :umursamaz: kimse bi yere gitmesin benneyaptımki
ben de bugün elma diyetimi bıraktım çünkü regl oldum arada canım tatlı istiyor onu da tatlandırıcılı sütle falan hallediyorum. regl bitince bakıcaz artık.. şimdiye kadar iyi geldim ama az önce yarım kase falan soslu fıstık yedim :bbo: su içiyorum şimdi suçlulukla ama yok böyle olmicak yarın ben de yürüyüşe başlıyorum, kaçamak sıfır olacak gerekirse yemin edicem..
yarından itibaren başlayalım agzımıza fermuarı çekmeye.. hem de sıkıcaaaaaaaaaaaa
lmaz:
evet bijom eşler evde olunca istenildiği gibi davranılmıyor...elma diyetini ben sorunlu bir konu olduğu için takip ediyorum ama hızlı verdirdiği için hızlıda aldırır diye düşünüyorum aynen 7. takımdaki arkadaşların uyguladıkları şok diyet gibi ve hızlıca verilen kiloların hızlıca geri geldiği gibi olabilir diye düşünüyorum...çikolatamada katılıyorum senin elma diyetine ihtiyacın yok..
herkese iyi akşamlar
arkadaşlar ben bir dönem giremedim bazı ailevi sorunlar yaşadım hatta halada yaşıyorum işlerimde çok yoğun ama yaşadığım sorunun yanında çok hafif kalıyor yani burayı aksatmamın sebebi asıl işimin yoğunluğundan çok içinde bulunduğum durum oldu şu anda panik atak durumdayım uykuyu kaybettim bir dönem hiç kimseyle hiç bişey paylaşamıyordum foruma bile giremiyordum şimdi biraz daha rahatım ve artık sizlerle paylaşımda bulunabiliyorum .ben bu işi ve burayı çok ciddiye alıyorum kesinlikle hepimizin olduğu gibi benim de fazlasıyla motivasyona ve paylaşıma ihtiyacım var.ben artık elimden geldiğince burdayım yarıştan diskalifiye edilmişim diye kilo bildiriminde bulunmuyorum eğer tekrar girme şansım varsa bende kilo bildirimi yaparım yoksada böyle takılırım .bende kilomu sizlere söylerim .
kaliste canım senin emeğini inkar edemeyiz hepimizi toparlamak için uğraştın ve çok yoruldun bence artık tekrar asılmanın zamanı hepimiz burdayız ve birbirimize destek olmak zorundayız .hepinizi çok öpüyorum.
mersacım sorunların olduğunu biliyoruz canım daha öncede yazdın paylaşmak istersen yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa çekinme biz buradayız...en kısa zamanda atlatman dileğiyle canım...
ben bu takımda ki herkesin şu yarışmayı ve kiloları nasıl ciddiye aldığını biliyorum herkesin aynı zamanda toparlanması güzel olacak, seninde geri dönme işin olabilir biraz zaman geçsin canım zaten yarışmada gevşeklik var kurallarla uğraşıyoruz ben haber veririm ama geri dönemesende bizimlesin bunu bil...
hadi kallisim ne olur tamam ablam yarin basliyalim de..:Saruboceq:
Tamam ablamdelikafadulden
kallisim sabahleyin okula basliyorum kismetse. adim sayicimi takip gidecegim.. kahvalti ve ögle paydoslarinda yürürüm. oldugumuz yerden baska kasabada okul. cok iyi tanimam orayi. yürüyerek tanirim bende. ben yine 10 bin adima basliyacagim bana yesil isik yakarsan. okmi canisi? vereliniortak
ablam yaaa ben dün yazacaktım unuttum okul işini kaçırmışım belkide okudumda unuttum nedir bu iş çok merak ettim...sen on bin adımı başla bende salonuma başlıyayım artık her gününü yaz ablacım bakalım ne kadar zamanda ne yapacaksın...
kallisim sana söyleyebileceğim birçok cümlem var ama o kadar üzüldüm ki bu yanıta...hiçbirini söyleyemiyorum.
demek ki bir insanın gözlerine bakıp konuşmak başka birşeymiş,yazmak başka...nasıl da yanlış anlaşılmışım(belki de yanlış anlatmışım) ....
.
yok çikolatım yanlış anlaşılma yok belkide dediğin gibi yanlış anlatılabiliyor aynen benim yaptığım gibi, bende içimden kötülük geçerek yazmadım yazdıklarımı yani bunu istesem ciddi cümlelerle anlatırım zaten kısada keserim anlaşılır okur okumaz... hevesinin kursağında kalmasına gerek yok kalacaksa yemekler kalsın gidemesin aşağıya kaydirigubbakcemile3 da kurtulalım şundan artık vallahi bıktım yeminde ettim al buyur:kedi: hani eylüle dek zayıflayacaktın sen ve seninlede benlaelaelaelaelae.. uzattıkta uzattık ciddi toparlanalım lütfen...
iş düzeninde oturmuş bunada sevindim haydi hayırlısı...
şunuda yazayım içimde kalmasın, sen bir önceki gün ben kimseye kızarak yazmadım filan demiştin yani bir önceki günde bijoyla yazışmalarımızda kızılabilecek yerler olmuş bu iş dediğin gibi karşılıklı oturup konuşmaya mimiklerle anlatmaya benzemiyor 2 gündür yazdıklarımızı karşılıklı sohbet ederek anlatsaydık eminim içinden kahkahalar atacağımız cümleler çıkacaktı.... benim anlatma biçimim sert ve tepkili olabiliyor bazen, ama söylemek istediğim bir şey olsaydı iki saat afı dolandırmaz söylerdim emin ol...
ve şunu unutma kallisim, 5.takım denilince benim aklıma "Kalliste" gelir. sen gidersen,ben de giderim.. bu kadar!!
bijomda reyhan ablamda sende aynı şeyi yazmışsınız yahu ben diyorum ki buradayım ama biri çıkıp bende bunu denemek isterim kaptanlık yapmak isterim derse hemen çıkıp söyleyebilir yahuu emekliliğim geldi opuyorumnanaktan
reyhan ablacım kaan için çok teşekkür ederim benim aleyna bayılacak yine fotoya kaydirigubbakcemile5nasılda tatlı

maşallah diyelimde nazar olmasın oğluşumuz...sende çok tatlısın ablam inan bana hiçte tombul filan durmuyorsun sanada

.. fotolar için sağol ablam
yaa foto foto dedimde şu işi artık bitirelim sıkıldım bunaldım diyorum ya artık bitti dediğim anda şöyle en afillisinden başarı hikayesi ve bir sürü eski yeni foto eklemek istiyorum şu zamana kadarda yarım yamalak olmasın hedefe ulaşıp öyle yapayım dedim, bijom sen başı çekersin artıkyerimseniben