Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzeller twetty hoşgeldin canım az kendidne bahsedersen seni daha iyi tanırız zamanla sende bizleri tanırsın :)
cedric canım umarım çok can sıkıcı durum yoktur normal bir keyiszlik halidir umarım

annem sana nasıl hediye vermez bunlar gidip döfeyimmmi bunları ben sana alırım annecim ne isteersen sen bi liste yap:)))

bugun bende evde değilim birazdan çıkıcam . annemlere gidicem misafirimiz falan geliyor azerbaycandan gelinimizin annesi . annemler onları almaya ankara gittiler havaalanına bende bebeği doktora götürecem sarılık durumu varmış kontrol ediyorlar. ama çok tatlu teyzeleri yaa yiyesim geliyor bu kadar mı sever insan . demi annecim sen birde anneanne oldun :)

mustangcım çoook teşekkür ederim hediye içinn opuyorumnanaktan reyhan ablacımın da düşünmesi yeter tek taş haa çok da yakışırdı o ayrı kaydirigubbakcemile3

günaydınn, birazdan bebek mevlüdüne gidicez ceylan arkadaşımla. önce bir bakayım dedim ne var ne yok.. bugün ufak kaçamaklarım olabilir artık hafta içi telafi ederim kaydirigubbakcemile2

giyindim süslendim eşime dedim bi foto çek de kızlara koyayım bakalım fark var mı mızmızlanıyo bebe gibi off valla üşenmiyolar mı bu erkekler bu kadar afra tafraya kaydirigubbakcemile3

günaydın güzeller twetty hoşgeldin canım az kendidne bahsedersen seni daha iyi tanırız zamanla sende bizleri tanırsın :)
cedric canım umarım çok can sıkıcı durum yoktur normal bir keyiszlik halidir umarım

annem sana nasıl hediye vermez bunlar gidip döfeyimmmi bunları ben sana alırım annecim ne isteersen sen bi liste yap:)))

bugun bende evde değilim birazdan çıkıcam . annemlere gidicem misafirimiz falan geliyor azerbaycandan gelinimizin annesi . annemler onları almaya ankara gittiler havaalanına bende bebeği doktora götürecem sarılık durumu varmış kontrol ediyorlar. ama çok tatlu teyzeleri yaa yiyesim geliyor bu kadar mı sever insan . demi annecim sen birde anneanne oldun :)
gözüm tepelerdeya bebegim illede kurt köpegi ne bileyim tek tas falan baktim yeterli puanin yok dediler.. o yüzden seyettimdi..yerimseniben
canim benim bebek bu ya sevilmezmi senin kanin canindan bir melek.. capkin capkin yüzüme bakip burnunu kiristirarak bir gülüsü var zor tutuyorum kendimi yememek icin..oyun yapiyorum anlamaya calisiyor. parmagimi sirayla ayagina göbegine gögsüne burnuna dokunduruyorum. öylece dikkatle bekliyor sira burnuna gelince heyecanla cirpiniyor allahim saatlerce baksa doymuyor insan.. ben keyfimden 4 tane dogurmadim cok seviyorum bebekleri cocuklaridelikafadulden
ablacım baktımda senin puanın var ama yeterli gelmedi demek ki...
sefgülü arkadaşlar reyhan alamın hediye alması için bir şeylere ihtiyacı var duyurulurkaydirigubbakcemile5 anlamayan sorsun kaydirigubbakcemile5
oy oyyyy sekerparem benim herkes anladi bence..:roflol:
kizim bilir ya anasi ne kokos hemen bir siyah gece elbisesi hediye etmis..alkisalkisalkis
tesekkürler bebegim. hadi sev bebeginizide gel..:emir_bebek:. benimki ögleden sonra gelir. :)))))

tabiki gelebilirsin... kurallarımız dahilinde bir şey yazmam gerek yeni üyeler gelip bakıp sıkılıp haber vermeden çekip gittikleri için 2 haftalık deneme süremiz var 2 hafta için takım listesinde 2 hafta sonra yarışma listesinde olursun kabul edersen buyur seve seve kucaklarız kaydirigubbakcemile5

tamam kabul ediyorum a.s ... uzak kalıp giremeyeceğim dönemlerde (yatılı aile ziyaretleri oluyo) haber veririm çekip gittim sanmazsınız.. . başka kurallar var mı acaba CADIARZU...

heyy fıstıklar ben geldimm..
amaninn herkesler bebekle gün geçiriyor bugün.. cedriciminde nesi var aklım kaldı....

yaa arkadaşlar unutmadan yazayım benim kızın sınavlardan önce telefonu arızalanmaıştı ben kendi telimi vermiş uzun zaman kullanamamıştım.. şimdi kıza telefon aldık ben haftalardır evde döne döne hattımı arıyorum ama bulamıyorum çocuklar en son ablamda otelde çıkarıp kontrol ettiğimi söylüyor ama ben hatırlamıyorum kimsenin numarasının yedeğide yok bir tek mustang kızın telinden de aradığı için onun numarası var birde reyhan ablamın... geri kalanlar nolur versin numarasını tekrar bana... çikolatım seninkide var kızımın teline kaydetmiştim yedekte.. bijomun yok mersamın yok o zaten vermemişti cedricimin yok... aman unutmayın nolur... yeni hat çıkartacağım numaralarım yok diye sinirden ağladım akşam...

tweetycim kabul ettiğine göre hoşgeldin aramıza... yatılı aile ziyaretleri derken gezmek anlamındamı yazdın işin gereğimi :)) kafam basmadı... bizim bu gibi zamanlarda sorun halletmek için işte tlefon zincirimiz var bana sakıncası yoksa bırakabilirsin numaranı böyle anlardada bir sms yazabilir durumunu bildirebilirsin gerçekten takım olarak çok cidiye aldığımız için sıkıntı olabiliyor... ama yok ben önceden bildiririm numaramı vermeme gerek yok dersende olur ayarlarsın sen..
mustangın dediği gibi durumunu kendini biraz anlatabilirsen seni tanımış oluruz ..bizde birer birer anlatırız kendimizi..diyet adına neler yapıyorsun vs aklına ne gelirse yaz cevabını mutlaka alırsın...

bir yorgunum ki sormayın sabah 11 de köpüşümü bide ortanca kızımı alıp yürüyüşe çıktım bu saat oldu ancak döndük evimize aman nasıl yorulduk anlatamam çok iyi oldu ama uzun yürüyüş...

tabi ki bahsederim 25 yaşındayım evliyim ve minik bi oğlum var... :emir_bebek: kilolar da doğum sonrasında kalan kilolarım...şuan çalışmıyorum... aklıma gelenler bunlar! sizleri de yavaş yavaş tanırım inş... kaydirigubbakcemile2

heyy fıstıklar ben geldimm..
amaninn herkesler bebekle gün geçiriyor bugün.. cedriciminde nesi var aklım kaldı....

yaa arkadaşlar unutmadan yazayım benim kızın sınavlardan önce telefonu arızalanmaıştı ben kendi telimi vermiş uzun zaman kullanamamıştım.. şimdi kıza telefon aldık ben haftalardır evde döne döne hattımı arıyorum ama bulamıyorum çocuklar en son ablamda otelde çıkarıp kontrol ettiğimi söylüyor ama ben hatırlamıyorum kimsenin numarasının yedeğide yok bir tek mustang kızın telinden de aradığı için onun numarası var birde reyhan ablamın... geri kalanlar nolur versin numarasını tekrar bana... çikolatım seninkide var kızımın teline kaydetmiştim yedekte.. bijomun yok mersamın yok o zaten vermemişti cedricimin yok... aman unutmayın nolur... yeni hat çıkartacağım numaralarım yok diye sinirden ağladım akşam...

tweetycim kabul ettiğine göre hoşgeldin aramıza... yatılı aile ziyaretleri derken gezmek anlamındamı yazdın işin gereğimi :)) kafam basmadı... bizim bu gibi zamanlarda sorun halletmek için işte tlefon zincirimiz var bana sakıncası yoksa bırakabilirsin numaranı böyle anlardada bir sms yazabilir durumunu bildirebilirsin gerçekten takım olarak çok cidiye aldığımız için sıkıntı olabiliyor... ama yok ben önceden bildiririm numaramı vermeme gerek yok dersende olur ayarlarsın sen..
mustangın dediği gibi durumunu kendini biraz anlatabilirsen seni tanımış oluruz ..bizde birer birer anlatırız kendimizi..diyet adına neler yapıyorsun vs aklına ne gelirse yaz cevabını mutlaka alırsın...

bir yorgunum ki sormayın sabah 11 de köpüşümü bide ortanca kızımı alıp yürüyüşe çıktım bu saat oldu ancak döndük evimize aman nasıl yorulduk anlatamam çok iyi oldu ama uzun yürüyüş...

aile ziyaretleri derken anne baba filan bazen haftasonları gidioruz ama uzun sürmüyyo... giremediğim süre en fazla bi iki gün olur.. bide minik bi oğlum var yazmıştım ya bazen beni çok yoruyo hiç fırsat bulamıyorum onun dışında pek ihmal etmiyorum.. ama öyle bi durumda özelden yada burdan haber veririm olur mu? diyet bölümünde önceden zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanı adlı konuda arkadaşlarla diyet yapıoduk... güzelce kilo verdik sonra hamilelik emzirme dönemi filan derken yapıştı kaldı... diyet namına istikrarlı bi çabam yok konsantre olamıyorum...o yüzden burdayım...motive olmak için...sizlerle kilo vermek istiyorum hem de çoookk... a.sa.s

Son düzenleme:
:1hug:Selam bayanlar a.s. bi gittim bidaha dönemedim... bu senenin çoğunu şehir dışında geçirdim... kaç gündür foruma giriyorum ama bi türlü yazma fırsatını bulamadım... Umarım bi yaramazlık yoktur görüşmeyeli... hepinizi kocaman kocaman öpüyorum....

Ahh annem ahh seni çok ii anlıyorum aklım fikrim hep bebekte :)) allah onların en güzel günlerini göstersin acılarını göstermesin bize.

gez bakalım kallis hanım sesinden belliydi ne kadar yorulduğun ama olsun kalori yakıyosun .

rica ederim bijomcuğum sen daha güzellerine layıksın demek mevlüde gidiyorsunuz ceylanada çok selam .

twety daha çok gençsin bu kiloları biraz azim biraz hareketle hemen veririsin eminim . bende 30 yaşındayım evli bir çocuk annesi bir öğretmenim daha önceki nickim Mehalim di uzun uzuzn tanımak istersen başarı hikayemiz var:))

ooooo şaşkın haım siz buraların yolunu bilirmiydiniz efendim :)))) nasılsın cadı kaçtın dahda gelmedin sağlığın felan nasıl cee diyip kaçma uzun uzuzn anlat

ooooo şaşkın haım siz buraların yolunu bilirmiydiniz efendim :)))) nasılsın cadı kaçtın dahda gelmedin sağlığın felan nasıl cee diyip kaçma uzun uzuzn anlat[/QUOTE]

sorma yaa dedim yaa genelde şehir dışındaydım.... canım sıkıldıkça bişeyleri bahane edip memlekete ordan ankara'ya gidiyorum... daha 1 hafta olmadı geleli... Kilolarımla başım dertte iddiaya girdim bide üstelik yılbaşına kadar 55 kilo olmam gerekiyo... şuan 67 kiloyum :1no2: Bu durum bana inanılmaz stres yaptı yaa.... bi dünya ilaç kullanıyorum yeniden tahlil yaptırmam gerekiyo ama ona bile üşeniyorum... üstüne bide aşk acısı çekiyorum :çok üzgünüm: oofff ooofff verebilir miyim bu 12 kiloyu tam 90 günüm var önümde... ama ben stres yaptıkça yeme isteği duyyorum.... yapam benn yaaaa fisfisfis

şaşkınım hoşgeldin cicim... seni unutmuşum iyimi :)) buda kim diyorum..

reyhan ablacım senden bir ricam var benim kızın listesinden bahsetmiştim ya içinde birde boya var kuruboya gibi birşey... ama burada bulmamız imkansızmış :)) ithlatı filan kaldırılmış galiba bu yüzden bulunmuyormuş firmasımı kapanmış kızım diyordu.... ben nette bir kaç yerde buldum hep bulduklarım alman linkleri ablam dedimki sende araştırabilirmisin satın alabileceğimiz bir adres bulabilirmisin kızların almancası yeterli değil bende desen hiç yok.. bir örnek vereyim şu linkteki gibi.Berol Prismacolor 72 art pencils color supplies craft bei eBay.de: Drawing (endet 05.10.09 04:29:54 MESZ)

boyanın asıl adı karismacolor ama nereye baksam prismacolor diye çıkıyor pek anlamadım... bulmamız gerekiyor illaki nolur ablam yardım.. sayısı illa şu kadar olacak diye şart değil 120 renge kadar çıkıyor sanırım...

merhabaaa güzellerin takımı
herkes iyidir inşallah bir selam vereyim dedim siteye girmişken size uğramadan olmaz
hadi öptüm hepiniziiiiiiiiii

gunaydın arkadaslar herkes pazar keyfınde sımdı .bende gece 3 den berı bı o yana bı bu yana donerek uyumaya calısdım.en ıyısı kalkıp bıraz dolanayım dedım.bırazdan tekrar gıdıp yatıcam.gece boyu korktum kucuk bır cocuk gıbı anlamadım noldu.kallıstem mustans saolun canlarım merak etmısınız daha ıyıyım herkese ıyı tatıller

gunaydin guzellerim herkesler nasillar bakalim
ben idare ediyorum $u an butun ev misafirle dolu herkes horul gurul uyuyo ben kalkali 3 saat oldu yatagin içinden cikamiyom kimseye uyandirmiyim diye i$ik ta yakamadim $imdi gun biraz agardida buraya geldim nasilsinizi guzellerim az geç oldu biliyom ama kilomu yazayim 68 .8 anam nasil kilo verdigimi hiç sormayin sagliksiz benimki uzuntuden bunalimdan herseyi içime atmamdan veriyorum bi$icikler yemez oldum ramazanda iyiydi yine ama $imdi cok kotu besleniyom hatta $oyle diyebiliriz kendimden yiyom her$ey yolunda cocuklar iyi falan ama birileriyle bi$ilyeri payla$amamak olduruyo beni saglik olsun diyorum ve hergun dualar ediyorum
takimda baya bir hareketlenmeler olmu$ çok sevindim buna resim eklemek istiyorum ama beceremem biliyosunuz galiba yine mehalime gondercem msn den o koyacak eger denk gelirsek msn den
benim kizlar msn i cok kullaniyolar genelde açik gorursunuz uzaga ta$inan cok arkada$lari oldu onlarla gorusuyolar hep bazende açik unutup gidiyolar eger birgun mustang cigimla kar$ila$irsam gonderiirim ona oda koyar galiba oda yogun bu gunlerde
i$te boyle kizlar birgun ak$ama kadar yazsam burda yetmez gene bana ama bugunluk bu kadar yaziyim benim kucukler uyandi gidip onlara susun deyim milleti uyandirmasinlarkaydirigubbakcemile3
haydin çok optum hepinizi ve kaçtim canlarim yaa ozledim sizleri

günaydın arkadaşlar kahvaltımı ettim sizlere bakayım bir dedim .

asyacım inşallah karşılaşırız sende yollarsın resimleri canım ne zaman istersen .
bende azcık ev temizleyim dedim ancak elektrikler yok iyimi zaten zorla yapıyorum birde elektrik bana karşı geliyor hahaha.

bende busenin elinden tutup diyetisyene götürecem inşallah bu hafta bakalım az o azda ben gaza gelirsek biraz daha toplanalım diyoruz. hepinizi öptümm

Back
X