Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar..
takım olarak sayınız azdı bende bi başvurayım belki alınırım dedim..
kendimi tanıtayım
sürekli olarak kilo alıp veriyorum.yapım almaya çok müsait..devamlı dikkat etmeliyim
7 aylık kızım var.doğumda aldıklarımı verdim çoktan ama takıldım kaldım.daha çok vermek istiyorum..istediğim görüntüye hala kavuşamadım..
kızım 15 aylık olduğunda 2. bebek için çalışmalara başlayacağım ve hamileliğe zayıf başlamak istiyorum..bu hamileliğimde ininılmaz dikkat edeceğim..verdimmi vereceğimmi derdine düşmek istemiyorum.
çok azimli hırslı biriyim..
motive olur ve ederim..elimden geldiğince sporda yapacağım..
acaba takıma girme gibi şansım varmı??
hee bu arada boyum 1.73 kilom 63-64-65 te geziyor hep.

selamlar.... mustangım bu ev işi durumu tam senle benlik elektrikler bile anlıyor halimizden ay nefret nefrett :))

ya çikolatım yaz artık şu listeyi bakletme gayriii sabırsızlanmaya başladım...

asyam sana sonra yazayım :))

honeyim uğramış göbüşle bebiş nasıl :)))))

yaa bugün aleynanın doğumgünüydü telaştan unutmuşum iyimi acele markete gidip alışveriş yaptım hemen bir kaç tarif buldum oda arkadaşlarını davet etmeye gitti akşam yapalım dedim yoksa yetiştiremeyeceğim.. ortancayı ufağın okul toplantısına yolladım :)) kocayı maça büyük kızı konsere hahahaaa ben evde hizmetçi..

ehm
öhhh
sey
ben geldim:utangac:

5 rakaminin hayatimda hic bir anlami yoktu .. hatta varligindan bile habersizdim..
abartmiyim .. neyse gorucez

ben sizinle devam edicem galiba .. diymi kalliste:hulya:

kisaca kendimden bahsediyim
okurum yazarim :kahve: akademik kariyerim zirvede -tatlicadiarzu- rada böyle sacmaliklarim oluyor sorryakannehir

164 boy kilom suan 62 63 olabilir emin degilm tam bildirim istendiginde tartilicam .. son gunlerimin tadini cikarayim
5. aylarda 9. takim ile basladim diyete 68 idim 8 kilo vermistim ..bir iki almissimdir ..geri dönmek uzere ayrilmistim ki;
takimim , yokluguma daha fazla dayanamayip kapamis kendini
bu ayin sonunda 2 onemli sinavim var sonrasinda emrinize amadeyim
su bikac hafta belki katilimim az olabilir

ayy heycanlandimmmm yeni takim yeni arkadaslarrrr
yeniden merhaba.s.a

Ahh annem ahh seni çok ii anlıyorum aklım fikrim hep bebekte :)) allah onların en güzel günlerini göstersin acılarını göstermesin bize.

gez bakalım kallis hanım sesinden belliydi ne kadar yorulduğun ama olsun kalori yakıyosun .

rica ederim bijomcuğum sen daha güzellerine layıksın demek mevlüde gidiyorsunuz ceylanada çok selam .

twety daha çok gençsin bu kiloları biraz azim biraz hareketle hemen veririsin eminim . bende 30 yaşındayım evli bir çocuk annesi bir öğretmenim daha önceki nickim Mehalim di uzun uzuzn tanımak istersen başarı hikayemiz var:))

ooooo şaşkın haım siz buraların yolunu bilirmiydiniz efendim :)))) nasılsın cadı kaçtın dahda gelmedin sağlığın felan nasıl cee diyip kaçma uzun uzuzn anlat

umarım dediğin gibi hemen kurtulutum inş bu kilolardan tabi ki uzun uzun tanımak ve başarı hikayenizi okumak isterim.... mehalim nick i de çok tanıdık geldi... başarı hikayesini nerden okuyabilirim :uhm::uhm: saçma bi soru olmamıştır inş fisfisfisfisfisfis

bu arada herkeslere merabalarrr... bu sabah yağmur vaaar istanbul da...ist.lulaarr bu güzel havada geçte olsa herkişlere iyi pazarlara.s.a.s.

kimseler yok sanırım bu arada ben yarın çok sıkı bi diyete başlıorum bugünde diyet için alışerişimi yaptım...taviz yok ama sizdende yardım bekliorumm motive motive motive...iştahım çok açık son zamanlarda bi dizginlesem gerisi gelirde hadi bakalım umarım muvaffak olurum...HEPıMıZ OLURUZ ıNŞ..

Pia hoşgeldin canım .nick anlamı nedir merak işte :))

tweety canım al sana hikayem
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/244716-mehalimin-basari-oykusu.html

yaf yarın okul açılıyor eskiden öğle aralarıda bakıyor bişiler yazıyordum bilgisayar öğretmenimiz taini çıkalı pcler ve net berbat el atıp yapacak kimse yok bozacak adam çok . işte böyle hadi öptüm hepinizi

hikayen süpermiş herkesin dediği gibi bana da tqanıdık geldi...bende çocukluğumu şişko patates yarım kilo domates olarak geçirdim...özellikle ablam beni çok ağlatırdı..en yakınım oldğu için sanırım herkesten çok o üzerdi...sonra ne mi oldu...ben 1.69 boyunda 56-57 kilolarda güzel bi bayan oldum 17-24 yaşlarda...ablamsa evlilik öncesi ve evlendikten sonra iyice kilo aldı ve beni geçti...tabiki büyümüştük dalga geçmek söz konusu diildii yani intikam almak... :1rolleyes: :1rolleyes: sonrasında evlendim 3 yıl olucak inş. bi bebek sahibi oldum aynı zamanda fazla kilo sahibi de... son bi aydır iştahım da iyice açıldı böyle giderse kilom arttıkça artıcak dedim veeee sonunda diyet grubuna gelmeye karar verdim... geçen sene bi dönem aldığım 5 kiloyu burda farklı bi topikte vermiştim... vee yine burdayım başarıcam inanıyorum... yine kendime güvenerek geçicem aynaların karşısına... tabiki sizlerin de desteği ile....

çok duygusal oldu beeehh kaydirigubbakcemile3 neyse mehalimin yani mustang ın başarı hikayesi etkilemiş demek ki...şimdiden motive oldum yaneee elveda kilolaaaarr zemuszemuszemuszemus

164 boy kilom suan 62 63 olabilir emin degilm tam bildirim istendiginde tartilicam .. son gunlerimin tadini cikarayim
5. aylarda 9. takim ile basladim diyete 68 idim 8 kilo vermistim ..bir iki almissimdir ..geri dönmek uzere ayrilmistim ki;
takimim , yokluguma daha fazla dayanamayip kapamis kendini
bu ayin sonunda 2 onemli sinavim var sonrasinda emrinize amadeyim
su bikac hafta belki katilimim az olabilir

ayy heycanlandimmmm yeni takim yeni arkadaslarrrr
yeniden merhaba.s.a
Piacım hoşgeldin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahopuyorumnanaktan ben eski kilo bilgileine bakayım bir ara senin çünkü çıkış kilonla giriş yapabiliyorsun..

kimseler yok sanırım bu arada ben yarın çok sıkı bi diyete başlıorum bugünde diyet için alışerişimi yaptım...taviz yok ama sizdende yardım bekliorumm motive motive motive...iştahım çok açık son zamanlarda bi dizginlesem gerisi gelirde hadi bakalım umarım muvaffak olurum...HEPİMİZ OLURUZ İNŞ..
tweetycim pek bir merak ettim nasıl bir diyete başlıyorsun neler aldın ay çabuk anlat bak eksik kalmayı hiç sefmemzemuszemus

tweetycim geçen yılda yarışmadamıydın farklı topic dediğin başka gurupmu yoksa başka bir zayıflama alanımıydı.. eski yarışmacı isen bilgilerine bakmam gerek canım o yüzden soruyorum..

tweetycim geçen yılda yarışmadamıydın farklı topic dediğin başka gurupmu yoksa başka bir zayıflama alanımıydı.. eski yarışmacı isen bilgilerine bakmam gerek canım o yüzden soruyorum..

yarışmacı diildim...geçen sene mayıs ayında tanıştım kk ile yine diyet grupları altında zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanı diye bi topik vardı...orda takılıyodum fiyuce mehay ravzanur adı aklıma gelmeyen bi çok arkadaşla yediklerimizi filan yazıoduk sonra salı günleri kilo bildirimine başlamıştık....hamile kaldıktan sonra uğrayamadım pek sonra baktım topik kalkmış sanırım...öle işte

bu arada diyetime gelince hollywood diyeti :kedi: onu da kk dan öğrendim... a.s yrn için 4 litre kadar meyve suyu aldım...iki gün meyve suyu detoksu yapıcam..sonrasında da kahvaltı için gerekli yiyecekler var et kısmınıda (tavuk) eşim alıcak inş.. hımm bide iki günlük detoks sonrası öğle öğünü için bol yeşillik aldım... umarım birebir yapabilirim...evlilk yıldönümüze kadar kilo vermek istiorum...

oo kallistemde burdaymış nasılsın şekerim .

tweetyciğim bizi zzaten bizim yaşadıklarımızı yaşanyanlar anlar. kilo insanı nasıl etkiler özgüvenimizi nasıl bitirir helede ergenlik döneminde tamda herkes tarafından beğenilmek istenrken bunları yaşamak zor işte . ama azimle istekle ve sabırla hepside oluyor. tek gereken şey kararlılık ve seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla birlik olup destek alabilmek .
işte tamda bu noktada bizlerde bunu yapıyoruz. aslında bir kaç gündür kallisiminde veryansın ettiği sıkı tutmaya çalıştığı noktada bu. yani asla keyfimize yada egolarımızın tatmini için kurallar koymuyoruz. aslında yapmak istediğimiz tamamen hepimizin yararına . :)

kalliste bana gelebilirsin demiş ama önümüzdeki 3-4 gün az yazabilirm.
çünkü elimizdeki laptopları dağıttık(benim ve eşimin),masaüstü alacağız diye.eşim iş yerindeki laptopu getiriyor
akşamları girebiliyorumm.ama 3 güne kesin masaüstümüz elimizde olur.inşallah diyeyim yinede.
siparişimizi verdik..bi gelsin tam katılım yaparım inş..

kalliste bana gelebilirsin demiş ama önümüzdeki 3-4 gün az yazabilirm.
çünkü elimizdeki laptopları dağıttık(benim ve eşimin),masaüstü alacağız diye.eşim iş yerindeki laptopu getiriyor
akşamları girebiliyorumm.ama 3 güne kesin masaüstümüz elimizde olur.inşallah diyeyim yinede.
siparişimizi verdik..bi gelsin tam katılım yaparım inş..

merhabalar hoşgeldin.. biz bekleri sorun değil dediğin sürede pek fazla uzun değil zaten ama uzarsa CADIARZU

iyi geceler kızlar benim hafta sonum çok yoğun geçti uğrayamadım yazılanları okudum yeniarkadaşlar gelmiş hoş geldiniz ohcanımadeysin twity kızlar burası süper bir takım en iyi yerdesiniz.hepinizi kocaman öpüyorum.

merhaba takımcığm,
haftasonu çok yğundum hiç giremedim nete.
yeni gelen arkadaşlar,hşgelmişler....pek detaylı okuyamadım hikayelerinizi,yarına inşallah daha net tanışırız.

evet bir listeden bahsetmiştim,yeni gelen arkadaşlar için de tekrar edeyim.çok ünlü bir diyetisyenin,benim için özel olarak kendi eliyle bir anda yazdığı bir liste.tam uygularsan haftada 3,5 kg gidecek dedi.hala uygulayamadım...liste 1 haftalık...birazdan yazacağım,gidip bulayım.kitaplarımın arasındaydı...

Back
X