- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.421
Selam 5.takım ve VAHŞI AT :) YADA KISRAK:) AEBEN gacisi eminim mesaj gecmisine bakacaksın :) merak ve karga beni dürtü:) anladın sen onu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım inşallah sen de bir an önce kavuşursun ideal kilona zemuszemusbijoux sahane olmussun.ustelık kollar falanda gayet formunda.bu sonucu hakettın azmın ve kararlılıgını kendıme ornek alıyorum.ıns kalan kılocuklarınıda verır ve bıdaha hıc almazsın
sen de süpersin mustangcım biliyosun sadece biraz motivasyonnn kaydirigubbakcemile3bijom tek kelime ile senle gurur duyuyorum canım süpersin :))
biliyosun halimi ceylancım gece gündüz karıştı benim surat da karıştı çok yorgun ve argın çıkmıştım kapattım -tatlicadiarzu-Bijoux'm gül yüzünüde gösterseydin çıtırım bi ben memnun değilim bitsin artık bu rejımmmmakannehir
hb annecim iyim azcık boğazım ağrıyor ama olsun sen nasılsın bende kocaman öptüm yoksa bugun senin doğum gününmüydü . öyleyse karıştırmıyosam iyiki doğdun annemmmustangim gelmis seker bebegim bir öpeyim..opuyorumnanaktan
nasilsin canim?
yaa ben kaçırdım yaaa neler oldu anlatın helereyhan abla burdaymıs .slm verıym dedım yaprak dökümü nü izliycem erkenden de yatıcam inş
iyim canımcım sennnnPia bende merak ettim :kedi:
Nasılsın Pcodaşım (mustang):kedi:
Bijoux'm gül yüzünüde gösterseydin çıtırım bi ben memnun değilim bitsin artık bu rejımmmmakannehir
heheheh hg canımSelam 5.takım ve VAHŞI AT :) YADA KISRAK:) AEBEN gacisi eminim mesaj gecmisine bakacaksın :) merak ve karga beni dürtü:) anladın sen onu:)
bijom neler aldın bakalım dün hiç yazmamışsın zemuszemus
sabah kahvaltımı yaptım az sonra dışarı çıkıcam üstüme başıma bişeler almak için. çok rezil durumdayım giyecek hiçbirşeyim yok daha önce yazmıştım.. yarından sonraki gün annemler gelicek o yüzden de evi temizliyim köşe bucak diyorum geldiklerinde iş güç olmadın oturalım gezelim allah izin verirse 9 gün burdalar delikafadulden bugünüm ve yarınım işle geçer.
ceylanım sen nasıl bir şeysin yaaaaopuyorumnanaktan aklına ben gelmişimde gidip tartılmış öperim öperim...Günaydınlar bugün çok güzel bir gün çok uzun zamandır bebek hasreti çeken arkadaşımdan Belki tanıyanız vardır Ukla hamile opuyorumnanaktan
Kızlar sizler nasılsınız geçmişi okumadan hemen giriş yaptım sositososito
canzicim diyetinden haberler ver bakalım bijomdan alışığızda sana nasıl etki edecek...
kalliste canım buluşma fikri çok güzel evet allahın izni ile yılbaşı sonrası hepimiz istediğimiz kilolarımıza inmiş bir vaziyette gururla buluşur görürşürüz çok iyi olur
çikolatım ay sen koçmusun amaninnn benim ortancada koç aman ne zor bir burç bilirim... sitem etmediğini biliyorum canım opuyorumnanaktan dün hattımı çıkartacağım dedim ah birde kimliğimi yanıma almayı unutmasaydımeeee koç burcuyum napiym,acayip kıskanırım ben sevdiklerimi...sitem yok ama,haşaaaa :)))
bijom bijom,koy fotolarını da gözümüz gönlümüz bayram etsin...
kızlar anneme gideceğim,birşey alıp gelmem gerek... 1 saate kalmaz evdeyim..öptümmmmm
cedrikim cedricim canım buluşma fikri için zayıflayabilirsem demişsin zaten aklıma bu amaç için buluşma fikri geldi hani şu ayda buluşacağız kendimizi sıkmamız gerek diye düşünürüz kaçamaklara kendi adımıza izin vermeyiz diye düşündüm...bijoux sahane olmussun.ustelık kollar falanda gayet formunda.bu sonucu hakettın azmın ve kararlılıgını kendıme ornek alıyorum.ıns kalan kılocuklarınıda verır ve bıdaha hıc almazsın
Piacım benimde şu an 10 yaşında bir kızım var en ufak olan yani.. geçen yıl arkadaşının doğum günüydü okul çıkışı kendi başına oraya gitti okulla arası 3 dakika yürüme mesafesi ve sonrada minübüse binip akşam eve geldi evle arasıda 20 dakika arabayla.. ben akşamı zor ettim eve geldiğinde nasıl mutluydu anlatamam ve sonrası kendine güveni geldi anlatamam sende oğlunu takip et bak davranışları değşecektir... çok iyi yapmışsın onlara güvendiğimizi belli ettiğimizde tam bir birey gibi hissediyorlar büyüdük diye havaya giriyorlar...oglum geldi:Saruboceq:
Canım senin ne kadar çaba gösterdiğini görebiliyoruz telaş etme biz bekliyoruz opuyorumnanaktankızlar yaa kusura bakmayın bilgisayarı gönderdiler ama anakartta sorun çıktı.eşim geri yolladı.sinir küpüyüz ya..
sizide oyalıyorum ama gerçekten elimden gelen bu kadar..
bi sorun olmasaydı siz katılımı görecektiniz amamafoldumben.
Derinciğim sağol canım bilgi için, zamanını püsküütten rica eder öğrenirim o zaman hangi etapta başladın hangi etapta çıktın..canım sormuşsun 1.5 sene önce 8. takımdaydım ama o zamanlar bebeğim olmadığı için tedavilerden dolayı birde stresten pek veremeiştim zaten fazlada takımda kalamamıştım
oldu şekerciğim sen bakma sonra kaçırdım anlatın de olduuuu:umursamaz: ben sana bir özüt geçerim...kaydirigubbakcemile3iyim canımcım sennnn
heheheh hg canım
gunaydın 10 a kadar yatıp keyıf yapdım.bugun kek yada kurabıye bısey yapıcam ve bıraz yıycem .cok canım cekıyor.bu hafta dıyete adapte olmaya calısdım.ama maalesef yıne duzenım bozulacak. yarın gece annemlere gıdıcem.ne kadar kalırım bılemıyorum.esım yıne cın e gıdıyor.10 gun falan kalıp gelırım heralde.ondan sonra pek bıryere gıtmeyı dusunmuyorum 3 ay zamanım var bu durum cok stres verıcı ya gıtsın bu kılolar artık
kallisim sağolasın iltifatların için çok mutlu oluyorum sizin bu yazdıklarınızı okuyunca mutlaka tavsiye ederim verin birkaç kilo koyun fotolarınızı inanın süper oluyor zemuszemus
annemle babam gelmiceklermiş babam biraz rahatsızmış o yüzden kızkardeşim ve erkek kardeşim gelecekler onlar da 2 gün kalıp gidecekler. artık kısmet böyleymiş.. ben giderim olmazsa bir ara özledim onları çünkü..
bijoux fotoğrafları silindi
Reyhan ablacım allah sana hayatta yürüdüğün yolda sağlık.. mutluluk... sevdiklerinin yanında geçirebileceğin huzurlu günler nasip etsin.... seni çok seviyoruz ablacım iyiki doğdun
kallisim bu ne güzel birsey cok mutlu oldum sagol güzel huylu kallisim..opuyorumnanaktan nasil yazdin icine benim ismimi harika bir fikir. ben bu sayfanin ciktisini alayim :))
![]()
tesekkür ederim bijom sizi cok seviyorum..alkisalkisalkisopuyorumnanaktan iyi ki doğdun rehyan ablacımmmm opuyorumnanaktan
sagol ceylanim cümlemize insallah cok sevindirdiniz beni..a.s. ne kadar ugrasmissiniz tesekkür ederim
sagol cikolatam. neyin var balli lokmam yorgunmusun yoksa havalarmi yat dinlen aksama gelirsin..mirmirmirmiriyiki doğdun reyhan ablam,doğum günün kutlu olsun...
takımcığım ben sersem gibiyim bugün,arada uyuklayabilirim.geçmişi okudum ama bişey yazamıyorum.artık akşama kısmetse(dün gece çalışınca böyle oldu)
tesekkürler canzim terazi burcu evet. seninde cok yakinmis yasgünün..opuyorumnanaktanslm arkadaşlar herkesler iyidir inşallah diyetlerde güzel gidiyordur maşalahh diyelimmm
benim 5 gıda iyi gidiyor ama biraz zorlandım açıkçası bayramdan sonra tam bir diyet yapmadım hemen uzaklaşıyor vucut neyse zar zor başarmak istiyorumm
reyhan ablacım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere terazi burcusun sende benim gibi benimde 11 ekim
arkadaşım fotoğrafını silmişsin göremedim ama arkadaşlardan duyduğum kadraıyla fıstık gibiymişsin neyse başka resmini görürüm.
reyhan ablacımdoğum günün kutlu olsun allahım evlatlarınla torunlarınla tüm sevdiklerinle mutlu sağlıklı uzun ömür versin.zemuszemus