- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.401
bijoux fotoğrafları silindi
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah cikolatam balli lokmam sakin darilma bana. bu ara aklim havalarda valla.. asla iska gecmem kimseyi.. ben bu yasta bilgisayar okulundayim hergün 8 saat aksam eve gelirken sorsan ismimi bilmem kafam öylesine bulaniyor. bilmedigim terimler islemler chat yapmaya internet alisverisine benzemiyor. herseyi ismiyle ögreneceksin hemde almanca. her konunun ardindan sinav var cuma sinavinin sonucunu hala alamadik. neyse canim sakin kusura bakma öperim canimi kocaman..opuyorumnanaktan
QUOTE]
tamam ablacığım,beni öptüğün için yumuşadım :)))))))))
öpülmeyi çoook severim...yoğunsun,Allah yardımcın olsun.ben de seni öperim
opuyorumnanaktan teşekkür ederim reyhan ablacımmmm Şenizbijom keske silmeseydin yüzünü canim yorgun argin bijoyu görseydik. :)) hic fazlaligin kalmamis masallah sen bu isi kivirdin bijom tebrikler tipinde cok düzgün masallah![]()
kaydirigubbakcemile3 daha çubuk olamadım ama iltifatın için çok teşekkürler çikolatammm opuyorumnanaktan azmin sonu değil de azmin sonuna kalan birkaç adım diyelim bak göbüşümeee mafoldumbenamanın bu çubuk kıraker de kimmmm :1shok:
muhteşem...süper olmuş benim güzel bijomm.... işte azmin sonu![]()
kaydirigubbakcemile3 daha çubuk olamadım ama iltifatın için çok teşekkürler çikolatammm opuyorumnanaktan azmin sonu değil de azmin sonuna kalan birkaç adım diyelim bak göbüşümeee mafoldumben
selam arkadaşlar bende bugün 5 gün 5 gıda diyetine başladım
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
pia canım sadece 5 gün bu gıdaları tüketiyoruz yanında birde spor yaparsan 2,5-3 kilo verdiriyor ben daha önce yaptım ve verdim
kalliste canım buluşma fikri çok güzel evet allahın izni ile yılbaşı sonrası hepimiz istediğimiz kilolarımıza inmiş bir vaziyette gururla buluşur görürşürüz çok iyi olur
VE ALAYKÜM SELAMMM:1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay ablacım aşkolsun sana niye öyle yazıklar olsun bana diyorsun önce nasıl başardıysak şimdide yaparız hep beraber .bende senin gibiyim sabahın köründe yolara düşüyordum bir gün ormanda heder olacam diyordum neyse bişey olmadıda kaydirigubbakcemileyollar eskidi kimsenin eskitmediği kadar spor ayakkabısı eskittim of of .:sinifsiniflsun yine yollara vuracaz kendimizi hızlı olmasada yavaş yavaş topluycaz ablacım.
pia hoşgeldin canım...
açıkçası sana maşallah diyorum baklavalar,ritter ler filan...hayırdır?
kilo alma topiği zannettin burayı galiba hııııııııııııııııııııııııı ??
(şimdiden kulağını çekelim de korkup yemesin dimi kızlar :)))
şaka bir yana,kaç kilosun? kilo vermek istiyorsun sanırım,ben okuyamadım kusura bakma,tekrar yazarsan kısaca... hayırlı olsun:)
...[/B]
piacım ne biim beslendin sen öylelmaz: duymadım görmedim bilmiyorum
lmaz: yarına güzel bir beslenme planı yazarsın işallah...
pia gözün aydın oğlun nerden geldiki kaç yaşındaki sen kaç yaşındasınki. meraklıyım evet hemde çok hahha:))
derinciğim bir kaç gün kendini tutarsan biraz verirsen sonrası gelir inan ve ardından mutluluk duygusu mesela ben dün bugün listeme uydum sorsan 10 kilo vermiş gibi hissediyorum öyle mutluyum :)))
derinciğim sana ve gelen başka arkadaşımız olursa huzurlu geceler diyerek kaçıyorum...
kızlar yaa kusura bakmayın bilgisayarı gönderdiler ama anakartta sorun çıktı.eşim geri yolladı.sinir küpüyüz ya..
sizide oyalıyorum ama gerçekten elimden gelen bu kadar..
bi sorun olmasaydı siz katılımı görecektiniz amamafoldumben.
ya ilk defa otobüse bindi yanliz
spor dönüsü okulun onunde binicek evin onunde inicekti
pisman olmustum ... sonra geri okula gidemedim .. sanki ona guvenmiyormusum gibi hissetmesinide istemedim
daha 8 yasinda
ben 31![]()
ben kilo gecmiside anlaticaktim ya... daha önce 9. takimdayken anlatmistim uzun uzun tekrar tekrar.. hevesim almisim :bbo:burda es gectimisim
ideal kilom 55(mis) bana göre 57
evliyim iki kuzum var..evlilik öncesi 55 dogumlarimdan sonra 58 oldum hep iyiydim yani
sonra bi trafik kazasi gecirdim
istanbulda
traji komik bi durumdu
uzun zaman gectigi icin artik busekilde bahsedebiliyorum
istanbulda abimle beraberdik
bakirköy gelikde yemek yedik...bilenler vardir özel otoparki ve görevlileri oldugu halde
otoparkta arabanin camlari kirilip valizlerim cantalarimiz calinmisti..detaylarina girmiyim
heycanli bi geceydi bizim icin karakol fln ertesi gun gelik bize zarari karsilamak icin cagirmisti
bende arkadaslarima "nerde ferhan orda action" (bu arada adim ferhan) diye mesaj yazmistim ...sicilim cok kabarik ta...
neyse gelikten ciktik bi kac dakika sonra arabanin biri üzerimize ucmus
istanbulda bilmedigim bi hastanede yapa yalniz kalakalmistim
iki kirik bilek , ezik bi ayak neyse dahasini yazmiyim.. detaylari biraz aci.. ne yeri ne zamani
2 ay falan yattim kalktigimda 68 kiloydum
ve keyfim pek yerindeydi hic rahatsiz olmuyordum kilomdan
felaket yiyicimdir
yedigime göre fazla kilo almiyorum
ama yas 30 oldu.. simdiden sonra öyle olmiycagini biliyorum
iste düsündüm ben 30 da 68 isem 40 da 78 mi88 olurum .. cunku hareket azaliyor ve yedigini artik almaya basliyorsun
kendime gelip harekete gectim
gecen aylarda 9. takim ile 8 kilo verdim
60 görmüstüm ... sonra okul ve islerim yuzunden "geri dönmek üzere" ayrildim asinda 11. ayda gelicektim ... ama bekliyemedim .. dikkat ediyim diye geldim ve aranizdayim
55 e kadar yolu var yani nereden baksaniz bi 6-7 kilo vericem ins
durum budur
cok uzattim farkindayim kafamçokkarıştı
sorry sorry sorry:tomato::tomato::tomato:
kalliste cnım ben çıktım hemen bebeğim olduğu için uykum çok oluyor bu saatlerde hemen cevaplayıp yatıyorum evet canım bende üç gündür çok sevdiğim ve yediğim tatlıları aburcuburları yemiyorum çok huzurlu hissediyorum kendimi daha mutluyum böyle iyi gidiyor şimdilik ölümüne yapmıyorum ama çok dikkat ediyorum inşallah bozmam
canım sormuşsun 1.5 sene önce 8. takımdaydım ama o zamanlar bebeğim olmadığı için tedavilerden dolayı birde stresten pek veremeiştim zaten fazlada takımda kalamamıştım