Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..
bugün 1 dilim ekmek,peynir,domates şekersiz çay
öğlen çorba,elma
akşam çorba yoğurt salata patlıcan yedim..
spora başlayamadım daha:((

pia cok tesekkür ederim canim. cümlemizde insallah
derin hepinizin ablasiyim canim benim bugün 55 yasimi doldurdum ben. sagol kutlaman icin.
bir abla olarak izin verirsen iki kelime söyliyeyim.. canim bak b öyle sabah börek aksam pasta bilmemne ile kilo verilmez alinir. artik sende bende takimdayiz guruptayiz. artik bir sorumluluk tasiyoruz. ilk önce kendimize karsi sonrada guruptaki arkadaslarimiza karsi..diyet yapmanin nefse karsi koymanin ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Bunun icinde bu takimda diyetini ciddiye alan nefsine karsi koymasini bilen hedeflerine birkac kilosu kalmis cok zorlanan arkadaslarimiz var. kendimiz onlara ayak uydurmaya calissak onlardan örnek alsak kendimize. cok kalorili ve malesef cok lezzetli ama kilo yapan yiyeceklerden bahsederek onlarin islerini dahada zorlastirmasak. kendimizi bosverdiysek bile onlara karsi bir sorumlulugumuz oldugunu düsünsek.. nacizane uyarmak istedim.. ben demin bahsettigim arkdaslara saygi duyuyorum. umuyorum kisa zamanda hedeflerine ulasacaklar. onlar karnelerini aldiklarinda en az onlar kadar sevinecegiz degilmi? a.s.

merhaba canlarım şöyle bir göz atmaya geldim kızımın dersi vardı bende diğer pcye çıkmaya üşendim bu saate dek bakamadım.. sabah mesajlara bakıp yazarım birşeyler..

reyhan ablacım beğenmene sevindim, sen sayfanın çıktısını al ben sana bir ara msndende yollarım tek kitabın fotoğrafını yollayabilirim ama...

benim diyetim süper ötesi gidiyor bugün salata çorba corn flakes ve bir aktivia yoğurtla geçirdim günümü acıkmıyorumda çok sorunsuz gidiyor... çikolatım seninki nasıl gidiyor kafan yerinde olursa yaz destek için merak ediyorum :))

Piacım hemen yazayım canım ben 40 yaşındayım uzun yıllarda 40 ta kalmayı planlıyorum:roflol: Asıl istanbul doğumluyum ve 6 yıl öncesine dekte orada yaşıyordum eşimin işi dolayısıyla eskişehire gelmek zorunda kaldık ... 3 kızım var en ufağı 10 yaşında ortancam 15 büyük olanda 20 sine girdi yeni kafamçokkarıştı.. kalabalık evde yaşamanın tüm güzellik ve zorluklarını sırtlanmış vaziyetteyim 2 yıl öncesine dek çalışıyordum ama kendi işimdi sonlandırmak zorunda kaldım zaten 2 yıl önce bitirmeseymişim bu krizde ayakta kalamazdım herşeyde bir hayır var derler ya... çalışıp üretmemenin faydalı olamamanın sıkıntısını çok ağır bir şekilde yaşıyorum burasıda en büyük kaçış yerim... bir köpeğim var adını sık sık duyarsın Yırtık adı :) birde kedi besliyorum işte benim hayatım... uzun zamandır burada ve diyetteyim 3o küsür kilo verdim sonra ara verdim takım listesinde değilim uzun zamandır yeni başladım işte bu hafta toparlandım vermem gereken daha 10 civarı kilo var..

merhaba canlarım şöyle bir göz atmaya geldim kızımın dersi vardı bende diğer pcye çıkmaya üşendim bu saate dek bakamadım.. sabah mesajlara bakıp yazarım birşeyler..

reyhan ablacım beğenmene sevindim, sen sayfanın çıktısını al ben sana bir ara msndende yollarım tek kitabın fotoğrafını yollayabilirim ama...

benim diyetim süper ötesi gidiyor bugün salata çorba corn flakes ve bir aktivia yoğurtla geçirdim günümü acıkmıyorumda çok sorunsuz gidiyor... çikolatım seninki nasıl gidiyor kafan yerinde olursa yaz destek için merak ediyorum :))

Piacım hemen yazayım canım ben 40 yaşındayım uzun yıllarda 40 ta kalmayı planlıyorum:roflol: Asıl istanbul doğumluyum ve 6 yıl öncesine dekte orada yaşıyordum eşimin işi dolayısıyla eskişehire gelmek zorunda kaldık ... 3 kızım var en ufağı 10 yaşında ortancam 15 büyük olanda 20 sine girdi yeni kafamçokkarıştı.. kalabalık evde yaşamanın tüm güzellik ve zorluklarını sırtlanmış vaziyetteyim 2 yıl öncesine dek çalışıyordum ama kendi işimdi sonlandırmak zorunda kaldım zaten 2 yıl önce bitirmeseymişim bu krizde ayakta kalamazdım herşeyde bir hayır var derler ya... çalışıp üretmemenin faydalı olamamanın sıkıntısını çok ağır bir şekilde yaşıyorum burasıda en büyük kaçış yerim... bir köpeğim var adını sık sık duyarsın Yırtık adı :) birde kedi besliyorum işte benim hayatım... uzun zamandır burada ve diyetteyim 3o küsür kilo verdim sonra ara verdim takım listesinde değilim uzun zamandır yeni başladım işte bu hafta toparlandım vermem gereken daha 10 civarı kilo var..

tü tü tü tü masallahhh:nazar: dolu ve keyifli bi yasam
3 kiz..onunda keyfi ayri olmali??
evet calisan bi anne ve evkadini olmak cok zor..benim islerim bukadar yogun degil normalde.. bikac dersim var vermem gereken oyuzden böyle bi yogunluk yasiyorum .. gecicek:Saruboceq:
eskisehir cok guzel bir sehirmis.. birkez kiyisindan gectim .. ama orali bikac arkadasim bahseder hep..ama istanbul
ahh istanbul
böyle hep ic cektirir bana
önce orda dogmus buyumus birisi oldugun icin saygiyla egiliyim..
biliyorum herkes asiktir oraya
herkes benim ki bi baska der
benim ki baska degil
siradan insanlar siradan severler
eger cikmiyorsa gönülden
"
Ruhumu eritip de kalıpta dondurmuşlar;
Onu ıstanbul diye toprağa kondurmuşlar"
böyle a$k kokan misralar...ayip olur bu ma$uklara....

bir siir vardi.. dusunuyorum hatirliyamiyorum bir türlü
sonu söyle bitiyodu.. "gay$ olur bu levhayi görse cihan sairleri"
istanbulu adeta resmediyor sair misaralariyla sonrada böyle bitiyordu siir
öyle ... (:

Son düzenleme:
iyigeceler takımcığım,
hep bu saatlerde ayakta olduğum için sizlerle pek sohbet etme fırsatımız olmuyor.böyle okuyup okuyup cevaplar yazabiliyorum arada.napalım...
kallis sultan,ben bugün yarım simit yedim diyete ek olarak,çok güzel koktu ve gerçekten dayanamadım...yemesem kesin bayılırdım,o derece :) ama dayanamayıp tartıldım,yaklaşık 5 saattir açım zaten.veeeeeeeeeee kilom 77.300 !!!! en son 79 dum biliyorsun,bir önceki cuma günü yani...aslında az vermiş görünüyorum,diyet 3,5 kg vaad ediyor ama biz pzts başladık diyete biliyorsun.4 günde 1.700 kg hoşuma gitti yahu. kaydirigubbakcemile2 ama ben haftasonu devam etmeyeceğim,normal diyetime geçiyorum. listeye bu kiloyu geçebilirsin kallisim sultanım,yarın geç uyanırım ben
bu arada şunu anladım ki,ben bu işin peşini bırakmazsam,yani arada kaçamak bile yapsam ama diyeti asla bırakmazsam bu iş çözülecek.Allah a şükürler olsun ki, iyi çalışan bir metabolizmm var.kimileri gibi "aaayy ben yemiyorum ama kilo alıyorum" demeyeceğim arkadaş,hem de öyle bir yiyorum ki.bu kadar yemeye başkası olsa belki 200 kg olur.seviyorum yemeyi.ama görüyorum ki dikkat ettiğim zaman-bırakın şok diyetleri,ağır diyetleri,azıcık bile değişiklik yapsam-gidiyor kilocuklar.arada yavaşlıyor ama gidiyor her şekilde. o yüzden kızlar,herkes dikkat etsin,hep beraber yılbaşında mezun olalım artık inşallah.haydi bakalım,bendeki gaz çok fena,size de bulaştırayım dedim.
bu diyeti 2 hafta sonra tekrarlayacağım bu arada.2 hafta normal bir diyet uygulayacağım,yarın yazarım ne şekilde besleneceğimi...

slm arkadaşlar herkesler iyidir inşallah diyetlerde güzel gidiyordur maşalahh diyelimmm
benim 5 gıda iyi gidiyor ama biraz zorlandım açıkçası bayramdan sonra tam bir diyet yapmadım hemen uzaklaşıyor vucut neyse zar zor başarmak istiyorumm
reyhan ablacım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere terazi burcusun sende benim gibi benimde 11 ekim

valla canzim helal olsun sana,bijoma da... ben bu diyeti yapamam.bütün gün hayatta aynı şeyi yiyemem.inşallah emeğinin karşılığını alırsın.öpüyorum

sagol cikolatam. neyin var balli lokmam yorgunmusun yoksa havalarmi yat dinlen aksama gelirsin..mirmirmirmir

yok ablacığım iyiyim de,çalışıyorum ya ben çarşamba cuma cumartesileri... dün gece çalışmıştım bugün yorgundum oldukça.öperim

selam ben geldimopuyorumnanaktan

önce reyhan ablayi kutlamak istiyorum bende .. mutlu saglikli nice yilaraaa.s.:nazar:

ve arkadaslar dunki oglumla yasadigimiza yorum yaptiginiz icin tskler ... emin degildim cunku yaptigimin dogrulugundan..bana katiliyorsunuz sizde kaydirigubbakcemile5
kizimda böyle zorlanmamistim kizim 11 yasinda..daha dogdugu gün kendine güveni tamdi :Pp ilk adimini atarken ..ilk okula giderken .. ilk konusurken

ya sizler nasilsiniz cocuklariniz yasllariniz size zahmet vemiyceksem yazarmisiniz?

bu gün yediklerimde biraz daha dikkatliydim
sabah 06:30 cikolatali beyaz brocin ekmek
09:45 ton balikli siyah bol cekirdekli brocin ekmek
11:30 yesil elma sapi haric heryerini yedim :1closedeyes:

14:00 de eve geldim
dolaba saldirdim bir dondurma icin :kedi: :icecream:
1 dondurma ve yemek olasiya 4 adet buskuvi
17:00 bi tabak zeytin yagli firin posette sebze türlü
The End

söylemesi ayip turlü sebzem bi guzel olmus bi güzel olmus..vay vay vay vay

merhaba canım
ben de azıcık kendimden bahsedeyim.senin ve diğer yeni arkadaşlar için...

25 yaşındayım.istanbulda yaşıyorum,1 senelik evliyim.henüz bebiş yok...bir süre düşünmüyorum da..kısmet...
konservatuar ses eğitimi mezunuyum,şarkı söylüyorum,solistim.hatta sitede videom var:)) merak edersen izleyebilirsin.
dilerim seninle de güzel sohbetler eder,amacımıza beraber ulaşırız.hoşgeldin tekrar...

arkadaşım fotoğrafını silmişsin göremedim ama arkadaşlardan duyduğum kadraıyla fıstık gibiymişsin neyse başka resmini görürüm.
mersacım koyarım inşallah başka foto o zaman görürsün canım öyle dal gibi de değilim sağolsunlar arkadaşlarım görmek istedikleri gibi görmüşler yazmışlar opuyorumnanaktan

bijoux, evet epey kilo vermissiniz...tebrik ederim... resimlerdede harikaydinizalkisalkisalkis
teşekkür ederim canım, mezun olduğum zaman önce sonra yapıcam inşallah :Saruboceq: fark o zaman daha iyi anlaşılır..

bijoux maşallah canım ne güzel kilo vermişsin anlatabilirmisin acabaneler yaptığını sporda varmıydı diyet yaparken acaba 41 kere maşallah
kaydirigubbakcemile3 neler neler yapmadım ki yazsam kitap olur dermişim.. zaten başarı hikayeme yazarım da en önemlisi akşam hiç yemek yemedim ve çok su içtim.. tabi daha bir sürü şey var bir ara yazarım uzunn uzun kaydirigubbakcemile4
valla canzim helal olsun sana,bijoma da... ben bu diyeti yapamam.bütün gün hayatta aynı şeyi yiyemem.inşallah emeğinin karşılığını alırsın.öpüyorum
canım sana da helal olsun ne güzel kilo vermişsin bak benim taktik sıfır kaçamak olunca nası gidiyo kilolar dediğin gibi.. Şeniz hadi bakalım bu sadece bir başlangıç. 5 gün 5 gıdayı ben cok seviyorum cok da rahat oluyor sonucu da süper oluyor pazartesini bekleyemiyorum inanın başlamak için kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın a.s.
eşim gelmeden yazayım dedim akşam kız istemeye gidicez malum o yüzden o gelince ben de onla uyicam çünkü gece uyuyamadım ben 5 de falan da kalktım takıldım buralarda. kilom aynı malesef 63,4 senağlama artık sadece diyet yetmiyor tabi 15 kilodan sonra. sanırım hafta içi misafirlikteki kaçamak da buna neden olmuş olabilir neyse pazartesi inşallah yürümeye de başlayınca önümüzdeki hafta daha iyi olur diye düşünüyorum..

canzicim diyetinin sonucunu merak ediyorum çok pazartesi biticek senin sanırım aman süt gününde yürüme bile :roflol:

ben de tanıtayım kendimi..
29 yaşındayım, istanbul doğumluyum, 4 yıl önce evlenerek kütahyaya geldim. evdeyim burada iş bulamadım, bulamıyorum, bulamicam. hımm çocuğum yok geçen yılın başlarında düştü bir tane, şimdi tekrar istiyoruz bakalım allah ne zaman verirse. nisandan beri burdayım yaklaşık 15 kilo verdim 3 kilom kaldı ama takıldım çok fena nolcak bilmiyorum..

GÜNAYDIN GÜZELLERıM ıŞLERıMı HALLEDıP GELECEĞıM BUGÜN MALUM BURALARDAYIZ BıLDıRıMLER VAR amaninnn yazmışım kocaman kocaman haydi öptüm gelen olurda :)))

günaydinnnn
kilomu bildireyim önce 62,600 :kedi: kesin ayrilirken ki kilomdan fazla.... takimlara yeniden baslamadan once tok karina kiyafetlerle 62 400 fln gelmistim kesin 61 im diyordum..........hhhhh 61 sin...neymisssss yermis yermiss ama kilo almazmisssss:mymeka:...iyi yiyiciymisss mis mis mis:mymeka: ah gidi ben ... ins takimin performansini cok etkilemem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydin kallisteee
günaydin bijoux allah hayirlisini versin ..memnun oldum a.s.

chokogirlyerimseniben izlemistim daha ilk izliyenlerdendim hatta kesinlikle harikaydi..olmasaydi emin ol hatirlamazdim ... zaten sende kendini biliyosundur ...muzikle cok ilgiliyim bende amotorce sadece..bisey calmiyorum ..söylemiyorum...evde akordiyon ve gitar var.. benim ki herseye merak herseye ilgi... maksat kültür olsun:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

sahi yrtigin cinsi ne kalliste?

herkese güzel bir gun diliyorum ve evden firliyorummmmm

5.TAKIM **125.etap**

canzi3445 ( 75.1 /
bijoux ( 63.4 / 63.4
xTABU ( 93.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 79.0 / 77.3
mersa ( 77.5 /
cedric ( 107.2 /
Pia ( 60 / 62.6 / ( 9.takımdan ayrılan arkadaşımız geri döndü bizimle devam ediyor )

efendım gunaydınlar.bugun bıldırım gunu ve ben cokmutluyum nıye tahmın edın bakalım :kedi: chocalate kendını anlatırken bak dedım ısde ben.oyle aclıkdan olmeme gerek yok azıcık dıkkatle guzel sonuclar alabılıyorum.zaten aclıkdan oldugum salatalar brokolılerle yasadıgım haftalarda cosuyorum o baska .ya cok gaza geldım hele reyhan ablamın derın e yazdıklarını okuyunca dank ettı kafama.neyse sızı meraklandırmayım efendım kılom 105.3 haftaya dahada ıyı olucak ıns.

pia ve dıger arkadaslar ıcın bende kendımden bahsedeyım.29 yasındayım 5 yıllık evlıyım istanbul da yasıyorum.bir dergi ıcın yazıyorum kısa bır suredır.onun dısında aktıf bır ısım yok.hımm bıde cocugum yok.ama en kısa surede olsun ıstıyorum işde boyle

kallıstem nasıl yapıyoruz eskısı gıbı sadece kılomuzumu bıldırıcez yoksa alıntı yapıp hesaplamamızı mı yapıcaz

günaydın arkadaşlar az önce tartıldım ve çok üzgünüm 78 kiloyum.hem kendime hemde takıma zarar verdiğimin farkındayım 1 2 hafta daha kendimi toparlamaya çalışiyim ama baktık olmuyor ben yarıştan çıkimki sizede zarar vermiyim moralim çok bozuk göbek aldı başını gitti.of ya ben ne kadar iradesizmişim .kilo verenleri kutluyorum kendimide yuhluyorum yuh.

çikolatım sen bırakıyorsun ben pazartesi tam başlayamadım demiştim ya salı sayıyorum salıya tartılayım bari bakalım ne olacak....sen az diyorsun ama bence muhteşem vermişsin tebrik ederim canım çok sevindim senin adına..
çikolatım dikkat ettiğinde verdiğini söylüyorsun ya kesinlikle yaşla alakalı bu durum ak bende 10 yıl önce yaptığım diyetlerle çok güzel sonuçlar alıyordum 2 ayda 18 kilo vermişrim bir keresinde.... 12 kilo verdiğimi hatırlıyorum sadece spor yaparak diyet bile yapmadan hemde 3 haftada... yani her kilolu geçirdiğin zaman senişn aleyhine işliyor sonradan verilmiyor...yaç geçtikçe metabolizma duruyor ... içinde bulunduğun durumu çok iyi değerlendir..

cedricim tebrik ederim canım maşallah bak başladığında güzel sonuç alıyorsun haydi gayret..
dergiden bahsetmemiştin hımmm merak ettim şimdi ne derisi senin konu branşın ne...

mersam biz ne desek boş kendi kendine bunun önüne geçebilirsin ancak..

Bende geldim =)) Ohhh ohh 51.8 olmuşum zemuszemusKallistem Başaracağım Canım cedric'm inşallah olacak en y akın zamanda bebelerimiz kaydirigubbakcemile5
Bencede hangi dergi takip etmek isterim arkadaşımı ..

cedricim tebrik ederim canım maşallah bak başladığında güzel sonuç alıyorsun haydi gayret..
dergiden bahsetmemiştin hımmm merak ettim şimdi ne derisi senin konu branşın ne...

mersam biz ne desek boş kendi kendine bunun önüne geçebilirsin ancak..

kallıte canım tsk ederım:kedi:.dedıgım gıbı bır psıkolaga gıtmeyı dusunuyorum.tek basıma ustesınden gelemıycem bu dıyet olayının neyse.canım bu dergı olayı cok yenı aslında bıkac ay oldu.ılk basda soylıyemedım hayal kırıklıgı yasamamak ıcın.aylık bır dergıde ekonomı edıtorune verı hazırlıyorum bıde kendı yazılarım var genel konularda dıyım.ins bi sayı ıcın taslak gonderırım sana

Bende geldim =)) Ohhh ohh 51.8 olmuşum zemuszemusKallistem Başaracağım Canım cedric'm inşallah olacak en y akın zamanda bebelerimiz kaydirigubbakcemile5
Bencede hangi dergi takip etmek isterim arkadaşımı ..

ins ceylan cıgım bende artık bebısımı ıstıyorum yaa.bende senı tebrık ederım.ya cok ozur dılerım ama sen bızım grupdamısın epeydır sorucam ama unutuyorum.ben herseyı gerıden takıp edıyorum maalesef.canım dergı bayıye cıkmayan abonelerıne gıden bır yayın.bır vakıf dergısı sana pdf sını yollarım bır ara begenırsen ve almak ıstersen abone servısıne yonlendırırım senı ıstersen

Back
X