- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.481
pia cok tesekkür ederim canim. cümlemizde insallah
derin hepinizin ablasiyim canim benim bugün 55 yasimi doldurdum ben. sagol kutlaman icin.
bir abla olarak izin verirsen iki kelime söyliyeyim.. canim bak b öyle sabah börek aksam pasta bilmemne ile kilo verilmez alinir. artik sende bende takimdayiz guruptayiz. artik bir sorumluluk tasiyoruz. ilk önce kendimize karsi sonrada guruptaki arkadaslarimiza karsi..diyet yapmanin nefse karsi koymanin ne kadar zor oldugunu biliyoruz. Bunun icinde bu takimda diyetini ciddiye alan nefsine karsi koymasini bilen hedeflerine birkac kilosu kalmis cok zorlanan arkadaslarimiz var. kendimiz onlara ayak uydurmaya calissak onlardan örnek alsak kendimize. cok kalorili ve malesef cok lezzetli ama kilo yapan yiyeceklerden bahsederek onlarin islerini dahada zorlastirmasak. kendimizi bosverdiysek bile onlara karsi bir sorumlulugumuz oldugunu düsünsek.. nacizane uyarmak istedim.. ben demin bahsettigim arkdaslara saygi duyuyorum. umuyorum kisa zamanda hedeflerine ulasacaklar. onlar karnelerini aldiklarinda en az onlar kadar sevinecegiz degilmi? a.s.
Derinciğim alınıp kırılmana gerek yok hemde hiç, bk senin için tekrar getirdim mesajı reyhan abla kırmamak istercesine kelimelerini seçerek kullanmaya çabalamış bir kaç kez okursan sende hakverirsin a.s. birbirimizi biraz daha tanıyalım eleştiriler havada uçuşacak buna emin ol yoksa burada sadece verdiğimiz kilolar hakkında övünmemizi sağlayan mesajlar için gelmiyoruz eleştirilerde olacak ki kendimizi toparlayabilelim..hatırlarsan bende dün cedrice yazdım kurabiye kek yapma canın istedi diye dikkat etmey çalış toparlamaya çalış dedim.. hepimizin çeşitli zaafları var ki bu kilolara gelmişiz değil mi yani başkasına kırılıp darılmak yerine suçumuzu kabul etmeliyiz ben uzun düşüncelerden sonra şunu düşündüm bak, eşim 20 yıllık evliliğimizde asla bana kilo hakkında tek kelime etmedi kırılabileceğimi düşündüğü için böyle davrandığını çok iyi biliyorum ama sonradan düşününce kendi suçumu yine eşime atmayı başardım keşke beni eleştirseydi keşke kilolarımdan memnun olmadığını dile getirseydide daha önce kendimi toparlasaydım dedim... eleştiriler bizi kendimize getiriyor emin ol biraz rahat ol rahat davran, bu takımda siteme strese yer yok emin ol hayatımızda yeterince gergin anlarımız oluyor sen beni eleştirdin dersen karşındakinide üzersin çünkü kötü niyetle söylenmiş sözler değil...tabiki kaçamaklarınıda yazacaksın sonra kendini toparladığındada neleri geri çevirdiğini övünerek yazacaksın ki biz her anında destek olalım...a.s.... ben geçen gece için kebap yediğimi yazdım hemen arkasından ne yapacağımıda yazdım ki yanlış anlaşılmayayım öğlende akşamda çorba yiyeceğim demiştim hatırlarsan... 3 dilim börek bir öğünde 1 dilimde başka öğünde yedim dedin ya göze ve kulağa cidden çok geliyor, bunu yersek diyetteyim diyemeyiz değil mi... kimsenin seni kırmaya niyetide yok hakkıda yok öyle bir niyetimiz yok sen toparlanmaya çalıştığını göster yeterki sonuna dek yanındayız inşallah..reyhan abla bu kadar eleştiri bekemiyordum yukrıda bahsettiğim gibi yeme alışkanlıkları değiştirmem gerekiyor sizlerin sayesinde sizlerde güç alarak enim amacım kimsenin sevkini kırmak değil buradaki arkadaşlar kaçamaklarını yazıyorlar mesela dün kallistecim bile ekmeksiz kebap yediğini yazmış ne olacakki ben o böreklere çok üzüldüğüm için sizlerle paylaştım yoksa kimseyi imrendirmek için değil kimisi dondurma yediğini yazıyor herkez anlatıyorki ben daha takıma yeni girdim kimseyitanımıyorum bile bugün spor salonuna gidiyorum diyetisyenimiz bile arada olabilir o tür kaçamaklar dedi çok üzüldüğümü sleyince ertesi gün dikkat et yediklerine sporu fazlalaştır dedi benimde buradaki herkeze saygım var oksa girmezdim zaten çıkmıştım kallistecim tek rar davet edince tekrar geldim
bildirimlere gelince sende diğer arkadaşlarımızla girersin listeye sorun değil ama başta söyledim mi bilmiyorum belkide unuttum bu takımda bildirim saati en geç 12.00 hadi bilemedin 12.30 dur daha geç kalınırsa ve 2 hafta üst üste tekrarlanırsa takımdan çıkış verilir...a.s.