Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzeller..

1.5 saattir konulardayım temizlik yerleştirme vs.. nasıl uyku bastırdı ay acucuk uzanıcam çok bitkin hissediyorum hava soğu hemde çok kaloriferde aksi gibi akşamdan beri arızaya geçti açılmıyor donduk.. neyse hadi kaçtım sonra gelirim..

günaydın takımcığım..
kallisim gelmiş gitmiş,üşümüş vahh benim sultanım..

ben de 8.30 da geldim eve,programım vardı gece.biraz canım sıkkın,bir arkadaşla tartıştık.uyku da tutmayınca geldim.bakayım dedim.
pia canım biraz dikkat,çikolatalı ekmek ,hamur filan yersen kilo alırsın şekerim,vermek yerine...Allah korusun.
bijomu görüyorum,günaydın tatlımmmmmm...
ama ben biraz yatayım diyorum,daha uyumadım da...öpüyorum,akşama doğru görüşürz

sana da günaydın aeben :)

Son düzenleme:
günaydın takımcığım..
kallisim gelmiş gitmiş,üşümüş vahh benim sultanım..

ben de 8.30 da geldim eve,programım vardı gece.biraz canım sıkkın,bir arkadaşla tartıştık.uyku da tutmayınca geldim.bakayım dedim.
pia canım biraz dikkat,çikolatalı ekmek ,hamur filan yersen kilo alırsın şekerim,vermek yerine...Allah korusun.
bijomu görüyorum,günaydın tatlımmmmmm...
ama ben biraz yatayım diyorum,daha uyumadım da...öpüyorum,akşama doğru görüşürz

Şeniz sanada günaydın. ve iyi uykular , bülbül chocolatem....

selamlar arkadaşlar facebook da oyuna dalmışım açık kalmış burası sonradan farkettim yazmadım diye.

dün yediklerimi yazim, yediklerimi pek azaltamasam da artık kaçamaklara hayır diyebiliyorum tekrar sanırım bu hafta da yediklerimi azaltırım tam olur.

sabah: kepek ekmeğine tost, zeytin
ara: yarım avuç fındık
öğle: 1 kaseden biraz fazla tavuk suyu corba, 1 dilim ekmek
ikindi ara: keten tohumlu bisküvi, süt, tarçın, tatlandırıcıdan oluşan uydurmasyon tatlı :roflol:
akşam: 1 dilim ekmek, yarım haşlanmış patates
2 bardak elma sirkeli ballı su ve 1,5 litre su içtim. öğleden sonra1 saat çarşıları dolandım geldim ve dondum :bbo: hava burda çok soğuk arkadaşlarımm akannehir

bu hafta böyle oldu haftaya ikindiyi azaltıp akşamı kaldırıcam. sadece ikindi arasında tarçınlı süt içicem o kadar. anladım ki insan bi kere yemeye başlayınca azaltması çok zor oluyor :bbo: yedim ne istediysem ama kilo almadım ama kısınca da hemen vermeye başlamadım. tartıda 100-200 gram oynasa da değişiklik yok zavallı vücut da şaşırdı noluyo diye heralde kaydirigubbakcemile3

mustangcım süper gidiyosun hadi bakalım ben de aldıgım fazlalıkları hemen yolluyorum ama işte sonrası çok zor oluyor beraber aşarız dağları tepeleri inşallah kaydirigubbakcemile5

günaydın çikolatacım takma hiçbişeyi boşver takıp da ne elde ediyoruz ki hiçbişey. elbet düzelir :teselli: bi hediye bakayım sana puanlarım az ama bulucam bişeyler artık kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar,

kallisim oralar üşünecek kadar soğudumu yaa. biz daha başlamadık yakmaya yani ev sıcak oluyor hala kapri ve kısa kolluyum evde.

bijom inşallah canım ya inşallah artık 60 altını lütfen göreyim ne olurrr.senle tipimiz çok benziyor resminden anladığım:)))

çikolatam sıkma kimse için canın bak yaşadıklarından görüyosun ne olursa sana olur allah esirgesin stresten sağlığından olursun aman salla gitsin sana yanlış yapan kendine yapmış olur.dostluğunu kaybetmiş olur.:)

bende bugun okulda yedim öğleni şükür birazdan çıkıcaz toplantıya .
akşamada erkek kardeşim geliyor azerbaycandan allahın izni ile 6 da evde olacak akşam orda olacağız ancak eve gelince raporumu verecem ok beni merak etmeyin

Piacım ya sen dondurma yediğin için kendine tepkiyle yazmışsın ama dondurma benim gözüme hiç batmadı ama bulgur yemişsin tamamda hamur ve çikolatalı ekmek neyin nesi:olmaz:

ay piacım bende sen sessiz kalıyorsun diye sana yazıp duruyorum :roflol:

yaz tabiiiimafoldumbenmafoldumben

choko & kalliste yaa o hamur isini bir dilim ekmek görün .. olmaz mi öyle? ben öyle dusunerek yedim sadece bir tane
olmaz derseniz tamam :hulya:

sabah erken saatte bir dilim krem keci peyniri ile cekirdeklli kepek ekmegi
10 da bir dilim kepek ekmegi daha
11 de bir yesil elma
14 de bir kase kellogs
aksam bakiciiiz

birazdan spor yapicam 1 bucuk saat kadar

merhabalar güzel takımım ben birazdan manisaya yola çıkacağız düğünümüz var o yüzden şimdiden yazayım kilomu bugün iş yerindeki denetimde gerçekleşti şükür bitti haftaya daha fazla aranızda olabileceğim lahana diyetine başlıcam inşallah hepnizi çok çok öpüyorum pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın

kilom 74,9
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oy oy oyyyy eve yeni geldim sokaklardaydım yine ayaklarıma sular indi vllaha dinlenip işlerimi halledip sonra geleceğim bir öpeyim sizi dedim :))

alin bendende bir oy oy oy oy

1 saat yürüdüm 7-8 km kadar vucudum isinmiskende 20 dk karin egzersizleri yaptim 4 gundur yaniyor karnim .. ama inat söndürücem ben onun yanginini

destekleeriniz için teşekkür ederim arkadaşlar,uzun sürmedi canımın sıkkınlığı...
pia sana çok güldüm kuzu ya, olmaz derseniz tamam demiş :)kaydirigubbakcemile3 tamam ama bidaha hamur yeme,ekmekle farklı tabi...hamurda yağ var canım benim...
canzim düğüne gidiyorsun demek,iyi göbek atmalar sana. artık haftaya 1 kg vermiş dönersin :)
mustangımın kardeşi geliyormuş,gözünaydın bebiş ...
bijom çok güzel beslenmişsin,haklısın belki hemen kilo almıyorsun yiyince ama,azaltınca da hemen veremiyorsun,bunu ben de yaşadım.
kallisim................. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana da oy oy bütün gün evde oturdum tembellik yaptım hahaha kaydirigubbakcemile3
bi pazara gittim süper sebzeler aldım bekle beni önümüzdeki haftaa kaydirigubbakcemile4

bugün yediklerim:
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 1 kase süt içine keten tohumlu bisküvi, tatlandırıcı
ara: yok
akşam: yok
2 bardak elma sirkeli ballı su, 1 sarmısak yuttum, 1 litre su içtim (su içmekte zorlanıyorum :bbo:)

canım bugün hiçbişe yemek istemiyo akannehir inşallah bugüne özel bişey değildir beynimi programlamışımdırr allahımmm :Saruboceq:

mustangcım tipimiz derken neyi kasettin canım kaydirigubbakcemile3 sana benzemek bana gurur verir :dilcikar:

pia cım ne kadar az yiyosun sen de bendensin haha sağlıksız belki ama benim bu kilolar öyle gitti kaydirigubbakcemile

kallisim inat ettim daha kombi yakmadım burda soğuğu protesto ediyorum benneyaptımki yaşasın battaniye sıcaklığı -tatlicadiarzu-

reyhan ablam yok bende az yedim biliyorum ama dışardaydım koca gün koşturmaktanda eve gelince canım bir şey istemedi bugünlük böyle evde sebze yemeği filanda yoktu olsa yerdim yaptım makarna yediler :))

ablacım bugün amazondan denemelik sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek, bir şirket aracılığıyle gelecek önce amerikadan adres verdiler bana o adrese gidecekmiş sonra o şirket alıp bana yollayacak iki kez kargo ücreti olacak ama ciddi ucuz ürünler var buraya göre mesela hani nakış işleriz ya muline coton ip deriz genelde çarpı işine yarar burada tanesi 2 lira eski parayla 2 milyon ama amazonda 105 tanesi 11 dolar varmı böyle bir şey yaaa.. mesela cd alıyoruz biz çok lazım oluyor 25 tanesini 25 milyona alıyoruz 100 tanesi 13 dolar şok oldum bunun gibi şeyler işte...
haklisin canim bu tür seyler cok ucuz amazonda.. ama iki kere kargo isi biraz kötü olmus..
hele el isiyle ilgili ürünler bazen anormal ucuzluyor. el isi yapan pek olmadigi icin burada..
alin bendende bir oy oy oy oy

1 saat yürüdüm 7-8 km kadar vucudum isinmiskende 20 dk karin egzersizleri yaptim 4 gundur yaniyor karnim .. ama inat söndürücem ben onun yanginini
hahahahaha pia amma güldüm canim ya. 4 gündür karnim yaniyor ama ben söndürürüm onun yanginini diyor hahahaha allah iyiligini versin. bu yorgun halimde kahkaha attirdin bana allahta seni güldürsün..:roflol::roflol::roflol:
GÜnaydın 5. Takımın fıstık hatunları ..........
hosgeldin güzelim nasilsin ?
bak ben bu hafta kizimla elele iyice asildik diyete cok sükür yarabbim kendimi toparladim daha bir hafta bile olmadi ama artik umutluyum . karar vermek bir seyi halletmenin yarisiymis banada diger yarisi kaldi :)))). sende uzat elini birden halledelim artik su isi ya canimizdan bezdik

Şeniz sanada günaydın. ve iyi uykular , bülbül chocolatem....
çikolatım mesajları amma idareli kullanıyorsun sırnaşık şey edit yapıp aebene günaydın demişdelikafadulden aynı mesaja bide iyi geceler dersin sen bu gidişleyasakkelime
canım benim çokmu yakın arkaaşıdıda bu kadar canın sıkıldı üzülme bebeğim yaaopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar,

kallisim oralar üşünecek kadar soğudumu yaa. biz daha başlamadık yakmaya yani ev sıcak oluyor hala kapri ve kısa kolluyum evde.

bende bugun okulda yedim öğleni şükür birazdan çıkıcaz toplantıya .
akşamada erkek kardeşim geliyor azerbaycandan allahın izni ile 6 da evde olacak akşam orda olacağız ancak eve gelince raporumu verecem ok beni merak etmeyin
amanin vallaha soğudu şekercikim buralar hemde nasıl hiç belli olmuyor bir anda donuveriyorsunakannehir

yaz tabiiiimafoldumbenmafoldumben

aksam bakiciiiz

birazdan spor yapicam 1 bucuk saat kadar
i-i-iiii hadi görmezden geldim bu kezopuyorumnanaktan sporla affettirdinŞeniz

merhabalar güzel takımım ben birazdan manisaya yola çıkacağız düğünümüz var o yüzden şimdiden yazayım kilomu bugün iş yerindeki denetimde gerçekleşti şükür bitti haftaya daha fazla aranızda olabileceğim lahana diyetine başlıcam inşallah hepnizi çok çok öpüyorum pazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın

kilom 74,9
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canzicim iyi yolculuklar yaa sen yazında bursaya gitmedinmi düğüne kaydirigubbakcemile3 ne çok şehirlerarası geziyosunuz düğün için:olmaz: çok dinlenip gel denetimde bitmiş bizimlesin artıkkaydirigubbakcemile5 yaa kızlar sportim neden böyle yaptı bir türlü anlayamıyorum sessiz sedasız çekip gittikafamçokkarıştı

bana da oy oy bütün gün evde oturdum tembellik yaptım hahaha kaydirigubbakcemile3
bi pazara gittim süper sebzeler aldım bekle beni önümüzdeki haftaa kaydirigubbakcemile4

kallisim inat ettim daha kombi yakmadım burda soğuğu protesto ediyorum benneyaptımki yaşasın battaniye sıcaklığı -tatlicadiarzu-
hedefe ulaşan sensizn yine azminden bir şey kaybetmedin yediklerine bakıyorumda bijom aman nazar değmesinŞeniz
soğuğa gelince valla bijom çocuklar ders çalışıyor hele büyük olan her gece bir ödevle geliyor çok zaman 4 te filan yatıyor nasıl üşüteyim onları:sinifsinif: servis gelecek bakalım..

haklisin canim bu tür seyler cok ucuz amazonda.. ama iki kere kargo isi biraz kötü olmus..
hele el isiyle ilgili ürünler bazen anormal ucuzluyor. el isi yapan pek olmadigi icin burada..
reyhan ablacım bende merak ettiğim için kargo asrafı ne olacak o yüzden kıytırık kıytırık çocukların gönüllerini hoş edecek şeyler istedim şu an için sadece masrafa bakacağım.. hele bir gelsinde şöyle düşündüm, genelde free shipping olanlardan sipariş etmeye çalışırız 2. firmanın kargo masrafı kalır hele bir gelsinde söylerim sana ablacım şöyle oldu filan diye opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar..kallistecim ben yarın listeye dahil olabilecekmiyim...valla ii kilo vermişim söyleyeyim..geçen hafta deneme süresine dahil olduğumda 64 tüm..şimdiiii:lepi:
yarın koşu bandım geliyor tamir edilmişzemuszemus
sabah domates salatalık peynir şekersiz çay...
öğle 1 tabak haşlanmış makarna üzerine yoğurt
akşam çorba ve salata...
ayyy artık şu bilg kurulsa da yazdıklarınızı adam akıllı takip etsem
fransız kalıyorum

bugün yediklerim:
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 1 kase süt içine keten tohumlu bisküvi, tatlandırıcı
ara: yok
akşam: yok
2 bardak elma sirkeli ballı su, 1 sarmısak yuttum, 1 litre su içtim (su içmekte zorlanıyorum :bbo:)

canım bugün hiçbişe yemek istemiyo akannehir inşallah bugüne özel bişey değildir beynimi programlamışımdırr allahımmm :Saruboceq:

mustangcım tipimiz derken neyi kasettin canım kaydirigubbakcemile3 sana benzemek bana gurur verir :dilcikar:

pia cım ne kadar az yiyosun sen de bendensin haha sağlıksız belki ama benim bu kilolar öyle gitti kaydirigubbakcemile

kütahyanında soğuğu sağlam olur hani..Allah kolaylık versin canım

iyi olur kallisim bende merak ettim kargo isini. ben cok seviyorum böyle online alisverisi. paket beklemenin heyecani baska oluyor cocuk gibi postaci bekliyorum pencerelerde.naniknanik
sportie yi bende merak ettim iyidir insallah gerci kilosu yoktu mezun olma zamani gelmisti ama keske diplomali törenli kutlamali mezun olsaydi.. sagligi huzuru iyi olsunda ne diyelim
raporumuda vereyim..
kahvalti meyveli yogurt 175gr bir elma öglen 3 servis kasigi ispanak yemegi bir dilim ekmek arada bir elma aksam 200gr hindi snitzel bir dilim ekmek salat. aksamlari kaciriyorum biraz o yüzden kilom az az gidiyor ..:utangac: kallisim bu hafta listedeyim herhalde.. gecen cuma 85,1 idim bugünde 84,3 cnim iste nasil olacak bilmiyorum istersen bu anormal kiloda girip herseyi berbat etmiyeyim yakin takipte olayim takimi uygun bir kiloya düstügümde alirsin listeye bana hepsi uyar. ben zaten hep sizinleyim. listede olayim olmayim degismez oldumu gülüm yap kafana göre iste birseyler..:utangac: alma alma bir kilo siniri koy bana ozaman gireyim. ben bu durumda zaten sinifta kaldim..:1no2:

merhaba canima degsin.. canim soguk dedinde dün öglen kar yagdi burada bu sabah ise giderkende eksi 4 derece idi. resmen karakis ya..

merhaba canima degsin.. canim soguk dedinde dün öglen kar yagdi burada bu sabah ise giderkende eksi 4 derece idi. resmen karakis ya..

bizde yanıyoruz resmen yaa..ben ceket manto trençkot giymeyi çok severim.çok hoşuma gider öyle modeller ama burda dolapta bekleyecek herhalde hepsi...çok sıcak yaaamafoldumben

Back
X