Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1001571.jpg

tamam o zaman ablam madem modeli bulduk başka eklemiyorum şimdi birtane panço gibi değişik bişey var yüklenen onuda ekleyip gideyim ayçaya ders için gerekiyor pc... şimdiden öpüyorum hepinizi huzurlu geceler....

ben geldimmmmm :)) mustangım duymasın ama model eklemeye hehe :))
allah seni bilfiği gibi etsin emi:mymeka:mafoldumben:roflol:
canim benim cok tesekkür ederim. söylemen yeter ben sana kiyarmiyim? sizde hava kapali burada lapa lapa kar yagdi ama tutmadi allahtan :))

bir kiloda benden gitmis bebegim.. bendede dün biraz kacamak oldu yoksa sonuc daha iyi olabilirdi.. olsun haftada 1 kilo bencede mükemmel..
yeni kiyafetinle bir resim istiyoruz biliyorsun degilmi?:dance:

oo sevindim annem inşallh haftada 1 kilo deva eder. kıyafetim terzide ceket kolu falan yapılıyor eve gelsin anında sizlerle paylaşıcam bilirsin benicokacimcoook

amaninnn diyeti örgüye çevirdik bide isteyen isteyenekaydirigubbakcemile3 biz örgüye geçelim arada diyetten bahsederiz kaydirigubbakcemile3

bijom anneni çağır yine net başına bak bu son istediğin gayette kolay bir model sana gelene kadar yapar kaydirigubbakcemile3

mustangımcığımkaydirigubbakcemile3 buyur şekerciğim sana istediğin model için şema

p114.jpg

Yemek tarifi ekledim (börek) koşun bakın kolay ama olsun kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar
sabah vir kahvaltı yapmışsım. diyet falan hak getire ama ipin ucunu sürekli bırakmamk gerek değil mi nasıl kızıyorum kendime sakın ha sakın ha diyorum sürekli yaa hayatımız hep diyet mi olacak arkadaşlar yokmu bu işi kökten çözecek bişey yaa. vallaha çok sıkılıyorum. kilo veririken tamam diyet yapalım ama ya sonrası sonra bırakınca kilo almalar. offff

günaydın arkadaşlar
sabah vir kahvaltı yapmışsım. diyet falan hak getire ama ipin ucunu sürekli bırakmamk gerek değil mi nasıl kızıyorum kendime sakın ha sakın ha diyorum sürekli yaa hayatımız hep diyet mi olacak arkadaşlar yokmu bu işi kökten çözecek bişey yaa. vallaha çok sıkılıyorum. kilo veririken tamam diyet yapalım ama ya sonrası sonra bırakınca kilo almalar. offff
mehalim ben buyakımalarımızın çözümünü montignacda buldum . hem yiyyorum hemde kilo veriyorum daha önce okumuşundur belki ama bi göz at derim ....a.sŞeniz

günaydın arkadaşlar

sositososito nasıl bir kahvaltı yaptın tahmin ediyorumakannehir
diğer sorunun cevabı hayır ya yokkakannehir aebenimin çaresininde bizim gibi yiyenlere çare olacağını sanmıyorumkaydirigubbakcemile3

Piacım çikolatım nerederdesiniz yaaa:çok üzgünüm:

bijom hayırdır yaa noldu :olmaz:

canım benim eşimde istanbula gittiya bugün valla bende ayn şeyleri düünüyorum öyle düşüncesizler ki bak sabah kaldırdım yolladım bu saat oldu bir telefon et mübarek adam bende aramadım:olmaz: çünkü sadece gerek görmediğinden aramaz merak etmem ben babası nasılmış yolculuğu nasıl geçmiş neden merak edeyim ki :olmaz: off ruhsuz şeyler yaaaa..

ortancamın dersini azaltmasını bekliyoruz:1no2: esparka gidicez kızlara kot almaya valla yazın kursları :1no2:baharda okul masrafı derken baktım çocuğun ayağında doğru düzgün pantalon yok ona bişiler bakıcaz iştebenneyaptımki bir saat kadar sonra çıkıcaza.s

yok kallisim sorun değil buralardaydı dolanıyodu ondan sildim şimdi gitti kaydirigubbakcemile3 okur mokur bi de ondan çıkmasın problem :umursamaz:

Back
X