- Konu Sahibi Cherry Mom
- #15.821
insallah hayirli olur kallisim valla bir mucizemi bekliyoruz durmadan yiyerek kendimize cezami veriyoruz nerenin yolunu tuttuk nereye gidiyoruz düsünüp bir yerlere tutunmanin zamani coktan geldide gecti bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kallisim bir diyet plani yapalim yarin icin bakalim uyabilecekmiyiz ... ne olur birseyler deniyelim .
mesela sabah bir dilim ekmekle kahvalti öglen bir dilim ekmekle sebte ve yogurt yada salata aksamada sadece corba bir gün böyle gecirelimmi? sende sana uyan bir sekil yaz uygun olanini secelim canim ya ben dagildim. kendime güvenim yokki listeye gireyim akannehir
hastalik kasasinin verdigi kurslar var gurup halinde zayiflamak icin ama ben bir sabahci bir öglenci oluyorum ne vaktim uyuyor nede totom kalkiyor bir yerlere gidipte harekete geceyim yaaaaaaaaaaa. ne kötü bir dertmis bu kilo hicbirsey yakismiyor kallisim hicbirseyin icine giremiyorumki sanki yeryüzünün en sisko insaniyim giyecek birsey bulamiyorum inanilmaz mutsuzum
mersacım mesajımı gönderirken görüştüm mesajını ama kızımı çok beklettim sana yazamadım özür dilerim canımopuyorumnanaktanreyhan ablacım, kalliste iyi akşamlar
ablam ben bir kaç gün gittim sonra kaytardım ama yarından itibaren tekrar gidiyorum hiç bozmadanmafoldumben burada öyle imkanlar var ki çok kişi arayıp bulamaz, belediye başkanımız spor hocaları tuttu parklara bahçelere belli merkezlere sabah 8 ile 9 arası isteyen hocalarla sporuna katılabiliyor hiç bir formalite olmadan mafoldumben ama ben o azmi kendimde bulup kalkıp gitmedim hiç..sen spor yapiyormusun kallisim yine baslamistin galiba.. bende yürüyüse baslasam ama önce bogazimi tutmayi ögreneyim bu kiloda yürümekte eklemleri zorluyor faydadan cok zarar veriyor
Piacım merhaba, bu haftanı atlatta koruma programından çıkıp vermeye geç, senin kilon az çabucak mezun edelim senisositosositomerhaba güzeller
nasil gidiyor? ben bugun ki mönumu yazmiyorum..zira 3-4 yere davetli idim ve icabet ettim
malumunuzdur ki yedim ve ictim
bu hafta yine koruma amacli bi program yapicam..
cumaya gorusuruz meleklerrzemuszemus
anım benim spor işi yanında biriside varsa destek olack çok iyi olacaktır, biz başladığımızda bir süre yapabiliyoruz yine sporu ama sen hiç yapamadın uzun zamandır bundanda hep yakındın ... hayırlısı artık....mesajları okurken yüzümde acı bir tebessüm belirdi zira gördümki kallisimde annemde benimle aynı psikolojıyı yaşıyorlar evet. 3 gün güzel gidiorsam 4 gün azıtıyorum bakın 3 gün düzenli yemekle bile 1 kilo verdim ama süreklilik şart böyle yap bozla nereye kadar.
evet bende hep biryerden başalamalıyım diyorum özellikle spora çok ihtiyacım var. dün teyzem ee mehtap gitmiyormuyuz salona dedi kendiside çok kiloludur yıllardır gidelim teyzem dedim açıldıysa beklediğimiz yer hemen gidelim dedim . yarın orayı bir arayacağım inşllah açılmışır.
ah canlarım yarın bir bismillahla tekrar start alalım bakalım nasıl olacak .
hadi öptüm ii geceler
herkesın derdı ortak bunu anladım yazdıklarınızı okuyunca.benımkının tek farkı aynalara hiç küsmemem ,hala alışveriş yapabilmem,yeni kıyafetler icin istek duyabilmem.yakisiyomu giydiklerim tabiki hayır ama kendimi daha iyi hissediyorum.kalliste eşim kilolu olsa onunla dolasmak istemezdim demişsin.simdiye kadar hic bunu dusunmemisdim.acaba benimle gorunmek istemiyormudur.bak ne kotu hissettim kendimi.ben yıllardır kilo vermek icin esime soz veririm.sözümğ henüz hiç tutamadım.o ise bana 3 ay once verdiği bir sözu dun yerine getirdi hala inanamıyorum.kendime cok kızdım niye bu kadar iradesizim diye .mutlulukdan uçmam gerekirken sevinemedim bile, kendi acziyetime kızdım.artık eşimi ,beni sevenleri üzmek istemiyorum.kilomla ilgili bir ima oldugunda ;kimse beni savunsun istemiyorum.bu sorunumun üstesinden gelmek istiyorum.