Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

000fa576.jpg

Hotfile.com: One click file hosting

canzi hoşgeldin canım,diyetin hayırlı olsun.inşallah,sağlıkla bozmadan kolayca yaparsın...
reyhan ablam,sende bendensin demek.hadi hayırlısı olsun bakalım...
cedric yüzsüzlük deme kııız,ne ilgisi var... bence sen psikolojisi düzgün,özgüveni yüksek birisin ki,böyle hissediyorsun anacım.
bijomu öpüyorum..kallisimi de..

herkese günaydın,
2 gündür bende bi uyuşukluk bi uyuşukluk sormayın. gribi atlattım ama boğazlarım bi türlü geçmiyor sanırım ondan ama hiç evden çıkmıyorum tv veya dvd izliyorum.. bakalım ne kadar sürecek bilgisayarı açmak bile çok zor geldi mirmirmirmir

dün yediklerim:
kahvaltı: herzamankinden
ara: 5 fındık içi
öğlen: anlattığım sebze ızgarası,yoğurt,1 dilim ekmek
ara: keten tohumlu bisküvi,süt,tatlandırıcı yı karıştırdım
akşam:yok

cedric canım yağ hiç koymadım ama sen koyabilirsin. ara sıra yapıyorum böyle ben değişiklik oluyor..

arkadaşlar eşim hiçbir zaman rahatsız olmasa da hatta burdakiler kilonun sağlık getirdiğine inanıp 80 kilo olduğum zamanlarda bile aa kilolu değilsin ne diyeti hahaha demelerine rağmen inanın şu diyete başlama nedenim 1. annemlerin baskısı (artık herkese böyle bir baskıcı bireyler gerek diyorum) 2. zavallı dizlerimin ağrısıdır. artık taşıyamıyolardı dizlerim beni..yani görüntüden çok vücudunuzu düşünün arkadaşlarım.. bel sorunu, diz sorunu, ayak şişmesi, nefes darlığı vsvs bekliyo tüm şişman insanları.. siz de biliyosunuz..başkalarını (eşiniz dahil) düşünmeyin, onlar 2.planda kalsın. kendiniz için sağlıklı beslenip zayıflayın canım takımım.. valla bir hayatımız daha yok. mutlu edelim kendimizi opuyorumnanaktan sokakta görenler inanamıyolar bi iltifatlar taktik almalar falan bunları düşünün, vitrindekileri düşünün ama en önemlisi damarlarınızı düşünün..elma sirkesi içebilenler içsin birkaç gündür tv lerde takılıyorum damarlara çok faydası varmış bu arada onu da belirteyim..

diyetle veya az yiyerek farketmez, yavaş veya hızlı o da farketmez yeter ki gün geçtikçe incelelim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam şekerler ..:1hug:

bakıyorum ful diyettesiniz benim gibi ........:dance:.

kalişim hastanız umarım iyicedir ........:Saruboceq:

reyhan ablam sende süpersin gördügüm kadarıyla . mehalım dikişleri bitirdimi ? ay bu hatun şimdide dikişemi sardı kıskandım üleyn ........:dilcikar:naniknanik

ben iyiyim kaptırdım şu montiye güzel gidiyorum .. umarım devam eder bu işi kökten çözerim . cukulatam . uzun varddede ve saglam ve saglıklı bir yol istemişin . montignacı öneririm bi oku istersen . ama netteki yazılara kulak asma çogu yanlış .. kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim.a.s

diger kıslar sizler nasılsınız . hepinizi motive görüyorum ....:nazar::teytey:

evettt herkesin zevkine hitap edebilecek hareketleride ekledim:roflol: artık bahane yokkaydirigubbakcemile3 reyhan ablam göbek atar biri salsa yapar :roflol:

bijom canım ben arada içiyorumda istikrar sağlayamıyorum sirke konusunda mafoldumben sodaya ekliyorum ya ben geçen gece yatmadan yapıyorum salona getirip servisimi hazırladım sodaya koyunca köpürüyor sirke kızım diyor ki o iksiri nasıl içiyorsun :roflol: o iksir ne işe yarıyor gençleşiyormusun:roflol: eşimde yerlere yatıyor gülmekten gözlerini kapatıp aç annen inceck ve gencecik olaak bak diyor:roflol:

aebenim canım sağolda hastadan pek haberim yok :kızgın: ama iyi olmadığını biliyorum.. allah şifa versin ne diyim...

canzicim lahanaya başla bir şeye başla bak fena gaza geldik alkisalkisalkis

döfün beni vurun bana.
tüm sayfaları okudum ama alıntı yapıda cevap veremeyeceğim okuldayım.

suçumu sormayın biliyorsunuz zaten o sebeple döfün beni daha ne bekliyorum kiii

döfün beni vurun bana.
tüm sayfaları okudum ama alıntı yapıda cevap veremeyeceğim okuldayım.

suçumu sormayın biliyorsunuz zaten o sebeple döfün beni daha ne bekliyorum kiii

tatlımı yedin abartılımı yedin ney yaptın yine yaaa:mymeka: aşkol vallahi aşkol dilimizde tüy bitti toparlanıcaz diye 2 gündür sen git ye :mymeka: şimdi bişey derdim sanada yeri değil :mymeka: ara beni söylerim :roflol: mustangım lütfen yaaaa lütfen yapma bak birimiz cıvıtınca hepimiz cıvıtıyoruz birimiz toparlanıncada hepimiz toparlanıyoruz arada kaynatma mevzuyuda tam toparlanma arefesindeyken dağılmayalım diye....

ben aylardır ilk kez karnımın açlığını hissettim bu gün biliyormusunuz:çok üzgünüm: acıkıp yemektuhaf bir duygu cidden aylar geçti ben hiç açıktığımı hissetmedim çünkü sürekli yedim.... bugün planımda iyi sabah 1 dilim ekmek peynir yedim bir yumurta haşlayıp yedim aa yapamadım öğlen corn flakes yedim light sütle yapılmış şimdide ara olarak bir bardak ayran aldım :çok üzgünüm:akşama çorbam ve zeytinyağlı pırasam var asla ekmek yemeyi düşünmüyorum...

lütfen herkes yediklerini yazsın ve lütfen diğer kişilerde yazanlara mümkün olduğu kadar yorum yapsınsositososito

ahh demek benden biran evvel kurtulmak istiyosunuz:sinifsinif:
ayrica bir basari temennisi beklerdim kalliste :1closedeyes:

efendicime söyliyim bu hafta regl olucam.biraz gergin biraz asabi ve caresiz bi halim var
keyifsizim, böyle boynu bükük öksüz acilarin cocu kücük pia modundayim
yediklerime dikkat ediyorum ama calisirken arada malesef atistirmaliklarim oluyor
herkese kolayliklar diliyorum dietlerinde ciao ciaoa.s.

ahh demek benden biran evvel kurtulmak istiyosunuz:sinifsinif:
ayrica bir basari temennisi beklerdim kalliste :1closedeyes:

efendicime söyliyim bu hafta regl olucam.biraz gergin biraz asabi ve caresiz bi halim var
keyifsizim, böyle boynu bükük öksüz acilarin cocu kücük pia modundayim
yediklerime dikkat ediyorum ama calisirken arada malesef atistirmaliklarim oluyor
herkese kolayliklar diliyorum dietlerinde ciao ciaoa.s.

Piacım sen benim kusuruma bakma canım buraya geldiğimde sadece takıma bakmakla yükümlü değilim :delphin: diyetle alakalı her bölümün mesajlarını kontrol ediyorum çok zaman zamanım kalmıyor bazende unutuyorum canımyerimseniben özür dilerim...

senden kurtulmak istediğimizide nereden çıkarttın seni daha çok aramızda görmek istiyoruz sadece buyrunnnnnnnnn

aklıma gelmişken reyhan ablacım bak bugün verdiğim linkler varya onlar gibi indiririm dersen streching hareketler var birde cardio var buraya eklemediğim ben şu an hem cardio yüklüyorum hemde şu morlu kadını yüklüyorum :))

bugün planımda iyi sabah 1 dilim ekmek peynir yedim bir yumurta haşlayıp yedim aa yapamadım öğlen corn flakes yedim light sütle yapılmış şimdide ara olarak bir bardak ayran aldım :çok üzgünüm:akşama çorbam ve zeytinyağlı pırasam var asla ekmek yemeyi düşünmüyorum...
kallisim tam benlik menü de birden çok azaltmamış mısın kine :uhm: aylardır ilk kez acıktığımı hissettim yazmışsın bi de koptum ona :roflol: ben hep açım heeeeppp akannehir ben de ara sıra doyduğumu hissediyorum o zaman bi garip oluyorum aa ben değişik bişe hissediyorum diye :roflol: :roflol:

mustangcım aşkolsun yani bi toparlanamadın :olmaz: ne yedin yaz bakim belki de dövmemize gerek kalmayacak küçük bi kaçamaktır ha, öyledir öyledirrrrr yerimseniben

ben de bugün yediklerimi yazim :kedi:
sabah: canım kahvaltı etmek istemedi 1 paket suntayı 1 kase yoğurda doğradım yedim süper gitti bi de çok tok tuttu
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 1 kase tavuk suyu çorba, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt
ara: keten tohumlu bisküvi ve süt
akşam: yemicem

ha bi de çıktım çarşıları dolandım 1 saat. su fazla içemiyorum of belki 1 litreye tamamlayabilirim yatana kadar. sirkeli ballı su bi de daha ne olsun ayollllllllll akannehir

selamlarrrrrr
kallisim nelerde neler bulmussun bugün canim benim kiyamam cok ugrasmissin gerci bakmadim daha hepsine valla benim yediklerim cok iyiydi bugün. sabah erkenden bir kahve bir elma. böyle kahvalti olurmu demeyin ne yapayim doktora gittim ordanda kaan bebege yemeyi icmeyi unuttum sonra bir meyveli yogurt ögle paydosunda bir dilim ekmek 125 gr isli balik bir elma eve geldim yine balik kizarmis neyse 7 8 tane hamsi yedim simdi canim kaynar kaynar süt istiyor belki icine bir kasik neskafe atarim bakalim.

mustang sen beni döfünmü dedin? yok canisi döfmeyiz etegin fermuarini unuttun galiba bunun icin döfülürmü hic?
amaaaaaaaaa biz son gayret birbirimize tutunup ayaga kalkamaya calisirken son gücümüzle yediklerimize dikkat edip yürümeye falan baslamisken sen yaramazlik ettiysen döferiz. ama öyle degildir tabiki senkiiiiii dün revaniye uzattigin elini geri cekip elma yiyerek bize örnek oldun.. degilmi sen fermuari dikmeyi unuttun?kaydirigubbakcemile

annem kallisim sözleeriniz çok işe yarıyor. yarından itibaren bende yazayım yediklerimi. hiç değilse sizden utandığım için yemeyi azaltıyorum buraya birebir yazmak gerçekten işe yarıyor.

eteği dün bitirmiştim elbisede çok az kaldı oda bitecek inşallah güzel olur.
hepiize ii geceler

gunaydın herkese hayret kımse gelmemıs.bende ıslerımı bıtırdım ancak gelebıldım.belım tutulmus ılk kez basıma gelıyor yaslı teyzeler gıbı belımı sardım sımdı bıraz uzanıcam canım cok yanıyor.dun yedıklerımı yazayım.
sabah nesfıt ve lıgt sut
ara 2 mandalına
ogle suzme yogurt rende kabak ve cevızden bı salata
ara meyvelı yogurt dondurma (110 kal)
aksam ıkı parmak ızgara et 2 dl tambugday ekmek
gece 1/4 armut 1 mandalına

günaydın kızlar,
dün internetim gitti ve akşam giremedim bu yüzden.bizim sitede genel bir arıza olmuş,neyse...
dün yediğim şeyleri not etmiştim ,defter tutyorum artık..size de yazayım.

sabah:biraz peynir,birkaç zeytin,2-3 dilim kepekli ekmek,dom-sal

2 saat sonra:1 elma

öğlen: mercimek çorbası,salata,2 kaşık menemen

2 saat sonra:2 adet limonlu form bisküvi

2 saat sonra:1 avuç ayçekirdeği

akşam: tavuk ızgara,salata,yoğurt,1 dlm ekmek

ara:süt

suyu ben de bijom gibi fazla içemiyorum nedense,çoğaltmak lzm..ben de beşi bir yerde çayına başladım tekrar,dün 2 fincan içtim.otlarım var bayağı...

geçmişi okuyamadım,misafirim gelecek kusura bakmayın canlar...akşama görüşürz

Back
X