Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydınlar hanımlar yıne gec kalkdım ama mazaretım var 5 de esımı yıne yurtdısına gonderdım valızde yapmamısdık dun aksam gelınce soyledı ben kalkıp hızlı hızlı hazırladım.sonra onu gonderıp yattım ancak kalkdım bu hafta gecen hafta aldıklarımı yakmakla gecdı yıne ya artık kılo almak sonrada onu vermekle vakıt kaybetmek ıstemıyorum kılom 104.8haftaya acep 99 olabılırmıyım

bijom senin yediklerine yorum yapmıyım şekerciğim kaydirigubbakcemile3haddime değil..sen öyle uzun zamandır düzenini kudun ki hani 6 ay diyet yapınca verilenler alınmıyor deniyor ya belki onu yakaladına.s
atkılarda başlamışmış:nazar: ay benimde hırkamın tek kolu kaldı tığla olduğu için yavaş gidiyor bitirsemde yeni şeyler başlasam bu arada resimlerimden bir tanesini bitirdim hafif düzeltmeler yapıp hemen ekliycem sositososito

olabilir kallisim vücut alıştı belki artık ay süper ya darısı hepiniizin başına da hırka falan demişsin kallisim valla onlar bana çok uzak şeyler en büyük başarım kaşkol ve bere :roflol: eşime her sene değişik bir takım örerim kullanır o da.. birkaç güne bitiricem ben de basit şeyler olmasına rağmen koyarım buraya..

sen de hırkanı küçük yap da kallisim giymek için şevk olsun kaydirigubbakcemile3

oyy oyy günaydınlar sevgili takımcımmm..

dün gece açlıktan bilimum sesler çıkartan uyuyana dek guruldayan boş bir mide ile uyumanın gururu, mutluluğu ve bir o kadar da haz duygusu ile yatıp uyumuş bulunmaktayım:roflol: nasıl bir mutluluktur bu böylekaydirigubbakcemile3 bu duygu bu derece mutluluk verirken neden ekşimiş mide ile yatmayı aylarca hatta yılarca tercih ettiğimi çözemiyorum bir türlü:olmaz:
evde kimse diyete tekrar sarıldığımı bilmiyor son günlerde kendime yaşattığım hayak kırıklığını birde onlara yaşatmak istemedim :bbo: sessizce diyet modundayım işte ama felakat azimlendim yine:lepi: allahım yakında rekorlar kitabına geçeceğim 3 yıl azmini kaybedip kaybedip tekrar ilk günkü hevesine çabucak kavuşan kadın diye:roflol:

şöyle etrafa konulara göz atıp gelip listemizi getireyim sonrada akşam gelen arkadaşlarımıza cevap yazayımalkisalkisalkis

harika bir duygu dimi arkadaşım aç karnına uyumak onun verdiği bir gururda ayrı ben bayadır bunu tatmıyorum. dün siteden bir komşu beni sinir etti aslında iyikide etti galiba fitili ateşledi.ben toplam 21 kilo vermişim o ortamdaki herkes nasıl zayıfladığımı ne güzel olduğumu söylerken o bana yazın biraz kilo vermiştin ama almışsın geri dedi ve beni delirtti.gözle görünür 21 kilo ve aldığım 3 kilo eskiden böyle sözler motivasyonumu tamamen düşürürdü ama artık tam tersi oluyor karar verdim yaza kesin 70 kilo olacam.kıskananlar çatlasın.kaydirigubbakcemile2

canzicim günaydın canıma.s.

günaydın canım kolay gelsin canımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan diyetine bu kadar sarılman çok güzel canım bizlerde senin sayende azimleniyoruz bende bu aralar iyiyim tam iradeyle gidiyorum allah hepimize kolaylık versin bir çırpıda kilolarımızdan kurtulalım canım :lepi: :lepi:

Son düzenleme:
herkese günaydın,
kallisim valla ben de dün akşam gurull gurul guruldadım ama hiiç umursamadın yine kaydirigubbakcemile3 bi de eşime atkı örüyorum :hulya: o da oyalıyo beni akşamları artık ben de iyice alıştım diyete :icecream:

kilomu yazim: 62,5

ben de çaktırmadan diyet yapıyorum herkes yeter diyor neden anlamadım yetmesi için zayıf olmak lazım benim hala belli olan kilolarım var hedefi 58 e mi çeksem diyorum off şişko olursun dert zayıflamaya yaklaşırsın bi dert bu insanları nası mutlu edicez bilemedim :umursamaz:

yalnız artık kaçamak yapınca ertesi gün bana gram olarak dönmüyor buna dikkat ettim mesela dün akşamüstü 1 küçük dilim tramisu yedik ceylan la çarşıda ama tartıda yükselme yoktu ya masum tatlı olduğu için ya da artık yediklerim oturuyor bilmiyorum. bu arada dünkü yediklerimi de yazim..

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin, salatalık
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 1 tabak az yağlı az salçalı etsiz kabak yemeği, 1 dilim ekmeki yarım kase yoğurt
ara: 1 küçük dilim tramisu
akşam: yok
suyu da anca yarım litre içmişimdir malesef :bbo: çıktım yine 1 saat yürüdüm artık yürümeyince rahatsız olur hale geldim kaydirigubbakcemile3

canım iyi gidiyorsun maşallah sakın 58 e çekme bence 60 kilo iyi azcıkta etine dolgun olmak lazım ben öyle düşünüyorum 38 beden oldunmu yeter 36 yı ne yapçaksın bence canımm sen böylede güzelsin yediklerinde çok iyi maşallah canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bijoux+, canzi3445 günaydın arkadaşlar
bijoux kolay gelsin canım sen artık atkı bereden transfer et bence ne güzel kiloda verdin kendine bir bolero ör nette çok kolay modeller var yada panço .bende geçen yıl kendime bir yelek işlyodum yarım kalmıştı bitiriym diye çıkardım ama bir baktım çuval gibi çok bol olsun hepsini sökmeye razıyım tekrar işlerim.bir ara kızlarıma yaptığım pançoları eklerim sizede model olur.arkadaşım kahveye geliyor çıkimde biraz evi toparlıyim hepinizi öpüyorum arkadaşlarım by.

mersacım bende burada ilk başladığımda hiç durmaksızın 17 kilo vermiştim eskiden müşterim olan bir bayanı gördüm pazarda ve gururla yanına yaklaşım ne dese beğenirsin.. ayy sen ne kadar kilo almışsın hahahaaaa :)) sinirden kıpkırmızı oldum ve evet dedim 17 kilo verdim bayağı almış duruyorum değil mi hehehee :))

canzicim lahana diyeti noldu bıraktınmı canım yoksa yapıyormusun..

bijocum bu hırkam şu anki bedenime göre ama sıradan gidiyorum şimdi kızlara bir şeyler yapıp sonra tekrr kendime dönücem o zaman ufacık minnacık şeyler yapıcam :)) sende ekle atkıyı filan basit olsun farketmez elimziden gelen budur deriz sen benim ekleyeceğim yaptığım resmi görmelisin hehehee yamuk yumuk küp testiler filan var karadenizli burnu gibi burun yaptığım zenci kadın var hehehehee..

gunaydınlar hanımlar yıne gec kalkdım ama mazaretım var 5 de esımı yıne yurtdısına gonderdım valızde yapmamısdık dun aksam gelınce soyledı ben kalkıp hızlı hızlı hazırladım.sonra onu gonderıp yattım ancak kalkdım bu hafta gecen hafta aldıklarımı yakmakla gecdı yıne ya artık kılo almak sonrada onu vermekle vakıt kaybetmek ıstemıyorum kılom 104.8haftaya acep 99 olabılırmıyım

inşallah olucak canım sabır etmek lazım motive olmak lazım sonrası geliyor canım çabuk pes etmemeliyiz canım hep birlikte olup bu illeti yeneceğiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

harika bir duygu dimi arkadaşım aç karnına uyumak onun verdiği bir gururda ayrı ben bayadır bunu tatmıyorum. dün siteden bir komşu beni sinir etti aslında iyikide etti galiba fitili ateşledi.ben toplam 21 kilo vermişim o ortamdaki herkes nasıl zayıfladığımı ne güzel olduğumu söylerken o bana yazın biraz kilo vermiştin ama almışsın geri dedi ve beni delirtti.gözle görünür 21 kilo ve aldığım 3 kilo eskiden böyle sözler motivasyonumu tamamen düşürürdü ama artık tam tersi oluyor karar verdim yaza kesin 70 kilo olacam.kıskananlar çatlasın.kaydirigubbakcemile2

canım işte devamlı kilo vermekle debeeleştiğimiz için verilen fazla kilolar yerine aralarda alınan az kilolar çabuk göze batar canım bu hepimiz için geçerlidir canım canını sıkma tatlım sen yoluna devam et bu kilo alıp vermeyi zayıf insanlar bile yaşıyor arada sırada o yüzden kafana takma önemli olan yeniden verebilmek canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

mersacım bende burada ilk başladığımda hiç durmaksızın 17 kilo vermiştim eskiden müşterim olan bir bayanı gördüm pazarda ve gururla yanına yaklaşım ne dese beğenirsin.. ayy sen ne kadar kilo almışsın hahahaaaa :)) sinirden kıpkırmızı oldum ve evet dedim 17 kilo verdim bayağı almış duruyorum değil mi hehehee :))

canzicim lahana diyeti noldu bıraktınmı canım yoksa yapıyormusun..

bijocum bu hırkam şu anki bedenime göre ama sıradan gidiyorum şimdi kızlara bir şeyler yapıp sonra tekrr kendime dönücem o zaman ufacık minnacık şeyler yapıcam :)) sende ekle atkıyı filan basit olsun farketmez elimziden gelen budur deriz sen benim ekleyeceğim yaptığım resmi görmelisin hehehee yamuk yumuk küp testiler filan var karadenizli burnu gibi burun yaptığım zenci kadın var hehehehee..

yok canım bırakırmıyımmmmm :olmaz: :olmaz: ilk başladığımda 76,7 idim şimdi 74,1 2,6 gr verdim tam gaz devam bugün 4.günüm 7 gün olacak bakalım iyi sonuç alacak gibiyim ama regli zamanım geldi onun biraz hafif şişkinlikleri başladı sonraki hafta ne olur bilmiyorum

5.TAKIM **127.ETAP**
canzi3445 ( 74.9 / 74.1 / 0.8 / 1.07% )
bijoux ( 63.1 / 62.5 / 0.6 / 0.95% )
chocolategirl ( 77.1 / 77.1 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 78.0 / 77.7 / 0.3 / 0.38% )
cedric ( 105.3 / 104.8 / 0.5 / 0.47% )
Pia ( 62.5 / 63.0 / -0.5 / -0.80% )
ohcanimadeysin ( 62.7 / 62.6 / 0.1 / 0.16% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 523.6 / 521.8 / 1.8 / 0.34% )

kallistem günaydın, günaydın kardeş talım.

misafirim var listeleri toparlamam 1i bulur sanırım umarım geçmez gidiş saatine bsağlı. Sen beni bekleme yada sizin listeyi de bırak ben kontrol eder veririm ikisinide.

öpüyorum.

kallistem gördüm listenizi kontrol de ettim doğrudur. Ben de bizimkini bir kaç defa kontrol eder veririrm sen bekleme dediğim gibi.
kilo verenleri tebrik ederim. opuyorumnanaktan

kallistem gördüm listenizi kontrol de ettim doğrudur. Ben de bizimkini bir kaç defa kontrol eder veririrm sen bekleme dediğim gibi.
kilo verenleri tebrik ederim. opuyorumnanaktan

Melisim seni yerim benŞenizŞeniz ay görmüşte kontrol etmiş bile :utangac: çok teşekkür ederim bitanem sanada kolay gelsin diyeyim o zaman canım beklemem dışarı çıkacağım..sositososito

günaydinnnnnnnnn...
ne güzel harika bir toparlanma var gurupta cok sevindirici. ben bilem gurul gurul uyudum dün gece hemde sevincten uyuyamadim desem ne olur inanin.. yani ac yatmanin gururu.opuyorumnanaktan
cedric canim kendine ne güzel bir hedef koymussun. ben senin bu dedigin kilodan daha fazlasini verdigini gördüm sen istersen mutlaka yaparsin. yaparsin yaparsin ne olur in ikili rakamlara. ben o melek yüzü üclü rakamlarda düsünmek istemiyorum. sadece mutlu olmak gülmek icin yaradilmis o güzel kizimin fazla kilosu yüzünden yüzüne gölge düssün istemiyorum... sevgi yüklü yüregi yavrusunu kucaklasin istiyorum..bir sevindimki son cümleni okuyunca.. bak ben bile acaip kaptirdim kendimi.. cok güzel bir firsat bu hafta esin yok kendine göre yemekler yaparsin bos zamanlarinda atistirma yerine elisi yap kitap oku buda cok oyaliyor. cok cok basarilar diliyorum canim ve öpüyorum kocaman..:1hug:
.. gün icinde yediklerini yaz birtanem bu insani fazla seyler atistirmaktan alikoyuyor..

mehalim niye gelmiyor kac gündür???
bebegim ne yaptin himmmmm? atistirmalar son hizlami? olsun ya saklanma gel ben senin kilonda olsam ne kadar mutlu olurdum.
sen gel gel bak cok özledim. bir daha sitem etmiyecegim gel bebegim..opuyorumnanaktan

mehalim niye gelmiyor kac gündür???
bebegim ne yaptin himmmmm? atistirmalar son hizlami? olsun ya saklanma gel ben senin kilonda olsam ne kadar mutlu olurdum.
sen gel gel bak cok özledim. bir daha sitem etmiyecegim gel bebegim..opuyorumnanaktan

reyhan abla kızın çok koşturmacadaymış :bbo: kardeşi evleniyor ya misafir filan bitmiyor diyor o bu sıralar yapamaz diyet filan düğünleri bir geçsinde hele gelir bizide alevlendirirsositososito

ablacım bende sana yazacaktım unuttum sabahtan.. kaan size taşınıyormuş:lepi: ama eve dönmeleri hepinizi üzer bu kez:gitme: neyse doya doya seversin sizde olduğu zamandelikafadulden amaninn uykularda kaçar dedede delikafadulden

sagol kallisim haber verdigin icin.. dogru ya dügünleri var onun.. hayirli olur insallah..
kaani sorma icim pir pir bekliyorum. gelmedi henüz ben ise giderken gelir artik.. odasini hazirladim kaloriferi actim isittim.. ama benim cok vaktim kalmadi.. yaya dedenin uykulari kacmaz o asagida bebise yukari katta bir oda verdik. ama cok seviyor dede hey allahim komik sesler cikariyor cocukta acaip acaip bakiyor..kaydirigubbakcemile3
güzellerim ben hazirlanayim ise gec kalacagim.. hepinizi kocaman öpüyorum. kilo verenleri kutluyorum .. yakinda aranizdayim haberiniz olsun diyorum..a.s.

Back
X