sinavinin iyi gecmesine cok sevindim piacigim tebrikler sekera.s.
cok tsk ederim.. asil önemli olan bugundü ve oda cok iyi gecti..cok mutluyumopuyorumnanaktan
ya eşimde dalga geçti yaaa 6 lı rakamları gördüm derken 72 ye gelene kadar gördüğündenmi bahsediosun hani sonra artıp 72 de durmasınımı diyosun filan diyeee....çıtır olunca görür o :umursamaz: neyse azimliyim azimli azimli.. bu arada yarın herkişler kilomu bildircek.... yarın bakıym kimler kaçar kilo vermiş sizlerden de tüyolar alırım inş... yerimsenibenyerimseniben
aynenn ben 68 ken dalga gecen arkadaslarim hepsi boylarinin ölcülerini aldilar.. benim oldurmak isteyipde olduramadigim ne görmüslerde dalga geciyorlar anlamadim :1closedeyes: safi kiskanclikkaydirigubbakcemile3
selamlar bayanlar..
bugün yine komşum beni gezmeye götürdü..ve çok az yedim.zaten öğlen yemeğini bilerek yememiştim.
herkes çok zayıfsın yesene falan dedi ama yok.
ben o kiloları kolay vermedim..
kalistecim çok güzel videolar eklimşsin.
Allah nasip ederde yeni bilgisayarımıza kavuşursak hemen indireceğim..
sabah eşim erken götüreceği için şimdiden söyleyeyim kilomu..
62.6
100 gr vermişim olsun
bu arada dikişe başladım
1 bluz ve pantolon diktim ilk defa..
sırada elbise var
yarında ona başlayacağım inşallah
herkese iyi akşamlar
ya bende dikis ögrenmek istiyorummmm...bakalim kurslar arastiricam bende.cok istiyorum.. böyle degisik degisik elbiseler.. ama öyle ince islerlerde ugrasabilirmiyim bilmiyorum .. gerci ben nakis isleyebiliyorum .. harika eserlerim var:1closedeyes: onu yapan onuda yapar dimi
mersacım bende burada ilk başladığımda hiç durmaksızın 17 kilo vermiştim eskiden müşterim olan bir bayanı gördüm pazarda ve gururla yanına yaklaşım ne dese beğenirsin.. ayy sen ne kadar kilo almışsın hahahaaaa :)) sinirden kıpkırmızı oldum ve evet dedim 17 kilo verdim bayağı almış duruyorum değil mi hehehee :))
canzicim lahana diyeti noldu bıraktınmı canım yoksa yapıyormusun..
bijocum bu hırkam şu anki bedenime göre ama sıradan gidiyorum şimdi kızlara bir şeyler yapıp sonra tekrr kendime dönücem o zaman ufacık minnacık şeyler yapıcam :)) sende ekle atkıyı filan basit olsun farketmez elimziden gelen budur deriz sen benim ekleyeceğim yaptığım resmi görmelisin hehehee yamuk yumuk küp testiler filan var karadenizli burnu gibi burun yaptığım zenci kadın var hehehehee..
diyorum ya säfiii kiskanclikkkkkk.. ama vermisssin agzinin payini:lepi:
bak ben örgüde bilmiyorum dantel fln .. ögrenmek istiyorum aslinda yaa...
resmi bize göstermek zorundasin!!:umursamaz:
evet, günüme gelicek olursam ... harika bir gündp benim icin cok yoruldum eve gelmem 6 yi buldu... ama bugunki sinavimda harika gecti...artikk hazirimalkisalkisalkis
ama kimse bi sok diyet önerisinde bulunmamis yaaa
esimde sali günü istanbula gidicekti yalnizken iyi yapardim ...
bende misafir odama bisiler islemek istiyorum... örtüm yok.. yani varda kullanmiyorum.. ahsap mobilyalarim var..sadece 3 parcaya ihtiyacim var .. onlarida hazir siradan degilde kendi emegimle farli bisiler yapiyim diyorum... desen ariyorum.. aklinizda bulunsun... lale deseni motifi olan varsa yada eski mobilyalara uyucak tarz cizgiler... kendim kafamdan mi cizsem diyorum... halidan kopyalar cekerek :)).. diyet yaparken benide o oyalar .. gerci isleme insani cok aciktiriyor"aha yeni bahane"kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3