Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay özelini acamadim kallisim sonra yine denerim..
merhaba mersacigim nasilsin? bu hafta bende hep ac yattim. bu aksam birazcik yedim cok huzursuzum. dur aklima gelmisken listemide vereyim sonra banyoya gidecegim.
sabah kahvesi sonraa bir elma bir meyveli yogurt. ögleyin bir ince dilim ekmek peynirli iki elma birde arkadas minicik bir tatli verdi bisküvi gibi birsey. eve gelincede 4 servis kasigi kuru fasulye bir dilim ekmek
yok be cok degilmis yediklerim.. hadi ben banyoya kactim.

mersacım bende burada ilk başladığımda hiç durmaksızın 17 kilo vermiştim eskiden müşterim olan bir bayanı gördüm pazarda ve gururla yanına yaklaşım ne dese beğenirsin.. ayy sen ne kadar kilo almışsın hahahaaaa :)) sinirden kıpkırmızı oldum ve evet dedim 17 kilo verdim bayağı almış duruyorum değil mi hehehee :))

canzicim lahana diyeti noldu bıraktınmı canım yoksa yapıyormusun..

bijocum bu hırkam şu anki bedenime göre ama sıradan gidiyorum şimdi kızlara bir şeyler yapıp sonra tekrr kendime dönücem o zaman ufacık minnacık şeyler yapıcam :)) sende ekle atkıyı filan basit olsun farketmez elimziden gelen budur deriz sen benim ekleyeceğim yaptığım resmi görmelisin hehehee yamuk yumuk küp testiler filan var karadenizli burnu gibi burun yaptığım zenci kadın var hehehehee..

canım bende ona aldığım 3 kiloyu ve daha fazlasını vererek cevap verecem.

ay özelini acamadim kallisim sonra yine denerim..
merhaba mersacigim nasilsin? bu hafta bende hep ac yattim. bu aksam birazcik yedim cok huzursuzum. dur aklima gelmisken listemide vereyim sonra banyoya gidecegim.
sabah kahvesi sonraa bir elma bir meyveli yogurt. ögleyin bir ince dilim ekmek peynirli iki elma birde arkadas minicik bir tatli verdi bisküvi gibi birsey. eve gelincede 4 servis kasigi kuru fasulye bir dilim ekmek
yok be cok degilmis yediklerim.. hadi ben banyoya kactim.

saolasın ablacım iyiyim .sende iyisindir umarım.bence yediklerin çok değil tam tersi çok az .sen bu azimle gidertsen iğne ipliğe dönersin.:nazar:

sagol m,ersacigim yazana kadar huzursuzdum niye yedim kuru fasulyeyi diye cok severimde.
ama yazinca baktimda hicde cok degilmis tek hatam cok gec saatte yemis olmam saat 20.15te :umursamaz:

gunaydın herkese.yabu sabah cok ıyı hıssedıyorum kendımı coook mutluyum.sabah uyandım bakdım hava mıss fırladım yatakdan gıyındım ve yuruyuse cıkdım yarım saat yurudum cok ıyı geldı ama cok hamlamısım bacaklarım zorlandı.kahvaltımı yapdım sıze bakıym dedım ama kımse uyanamamıs galıba.bugun dolabımı ındırıcem komple gıymedıklerımı bana bırgun olur dıye beklettıklerımı elıycem ısde kucuklerı valıze koymayı artık gıymedıklerımıde muhtarlıga goturup verıcem.ınanmazsınız belkı ama hala lısede gıydıgım kıyafetler var dolabımda.esyalarımla duygusa baglar kuruyorum mesela bır etek ve o zamanlar cok modaydı fıle bluzum var.esımle yenı tanısmısız ılk kez dısarı cıkdıgımızda gıymısdım.etek 40 beden hala dolabımda duruyor.tanı onu kımselelre veremem ama en azından valıze kaldırırsam yenı yer acılır dolapda.işde bunlarla ugrasıcam utu yaparım bırazda

günaydın takımcım cedricim..
cedricim kolay gelsin canım bende bugün dolap yerleştireceğim herşeyi dün boşaltmıştım aynı şekilde giyilmeyen bir sürü şey var verilecek... geçen yıl tansaş ariel kampanyası vardı valiz valiz götürüp vermiştim bu yıl sıkıntı var bende :( neyse sanada kolay gelsin canım.. yürüyüşün iyi olmuş haftada bir kaç kez yapsan alışırsın ilk hafta geçince ağzın zorlanmanda olmaz ha gayret bakalım inşallah düzene girer...

günaydinnnnnnnnn...
ne güzel harika bir toparlanma var gurupta cok sevindirici. ben bilem gurul gurul uyudum dün gece hemde sevincten uyuyamadim desem ne olur inanin.. yani ac yatmanin gururu.opuyorumnanaktan
cedric canim kendine ne güzel bir hedef koymussun. ben senin bu dedigin kilodan daha fazlasini verdigini gördüm sen istersen mutlaka yaparsin. yaparsin yaparsin ne olur in ikili rakamlara. ben o melek yüzü üclü rakamlarda düsünmek istemiyorum. sadece mutlu olmak gülmek icin yaradilmis o güzel kizimin fazla kilosu yüzünden yüzüne gölge düssün istemiyorum... sevgi yüklü yüregi yavrusunu kucaklasin istiyorum..bir sevindimki son cümleni okuyunca.. bak ben bile acaip kaptirdim kendimi.. cok güzel bir firsat bu hafta esin yok kendine göre yemekler yaparsin bos zamanlarinda atistirma yerine elisi yap kitap oku buda cok oyaliyor. cok cok basarilar diliyorum canim ve öpüyorum kocaman..:1hug:
.. gün icinde yediklerini yaz birtanem bu insani fazla seyler atistirmaktan alikoyuyor..
ya ablacıgım ne tatlı bır ınsansın sen ne guzel seyler yazmısın cok tesekkur ederım.senın ıcın dahada cok dıkat edıcem bu hafta motıvasyonum cok yuksek.1 ayda en az 10 kılo vermek ıstıyorum .dun alısverıs yapdım ufakdan kendıme pırasa lahana mantar balık ve gogus tavuk aldım bıde marul tabı.bol sebzelı yesıllıkle bır hafta olsun ıstıyorum.dedıgın gıbı esımde yokken hazır.ıns senın guvenını bosa cıkarmam ablacıgım

kızlar ben yarın adanada olacağım,cts sabahı uçuyoruz.programımız var.pazar sabahı dönüyorum.bilginiz olsun,yrn gelemem ...
bu arada kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
chocalate hayırlı yolculuklar.bende ucakdan cok tırsıyorum ya.ama bınınce dıyorumkı kendıme en kotu neolur ucak duser olurum .ee bu senaryoya gore son anlarım o zaman tadını cıkarıym yedıgım sey son yemegım olabılır tadını cıkaru-ıym dıyorum kendımı rahat bırakıyorum ve bıraz ıse yarıyor.bıde esım hep derkı su anda havada mılyonlarca ınsan var onları dusun.buda bıraz ıse yarıyor işde
haydeee çikolatamın dışında kimse uğramamış :((

neyse gelmişken canzimde galiba bu hafta hediye hakkı listeye bakıp hediyemi yollayayım...
kallıste hedıye demısken bijoux a hedıye borcum var unutmadım ıkı hafta onceden ama yenı anladım nasıl gonderıldıgını yapcam bı ara

mersacım var evet de birinin göstermesi lazım kim gösterecek ki çevremde bilen yok örgü burda genelde iğne oyası yapıyolar görseniz hem de böyle kocaman kocaman çiçekler. hatta ev kadınları ticaretini yapıyolar ve büyük paralar dönüyor inanabiliyor musunuz akannehir bir kere gösteren birini bulsam hemen kapar yaparım ama napiyim ben de atkı bere ile idare ediyorum :hulya:
bijoux ben ıgne oyası cok severım boyle ıcınde ıgne oyasından cıcekler olan takılar var onlara bayılıyorum.keske ogrenebılsem gercı zor bısey o galıba benım o kadar sabrım yok.bende orgu bılırım ama nadıren orerım nıye bılmıyorum.pek orulmus sey gıymeyı sevmıyorum ama bu aralar boyle aksamları dızıme almak ıcın bır battanıye yapmak ıstıyorum.ha bıde keceye merak sardım bır bros aldım keceden yapılmıs ama cok guzel int den bakdım yapımıda kolaymıs dısarı cıkınca bulup alıcam malzemelerını.sanada bızım becerıklı hanımlar yardımcı olurlar aslında

canım eline sağlık önemli olan kendini oyalaman .yardım istiyorsan bildiğimiz kadarıyla hepimiz yardımcı oluruz.ne güzel evlerinde para kanıyorlar benim iş işleyerek para kazanacağım bir becerim yok ben anca pasta ticareti yapabilirim.bir dönemde yaptım zaten ve çok zevk aldım tramisuda üstüme tanımıyorum.6 ay bir kafenin tramisusunu ben yaptım çok da iyi kazandım ama sonra anlaşamadık.yazında biraz yaptım ama şu anda boştayım.

mersacıgım bır ara tarıfını bızlerle de paylasırmısın merak ettım
sagol m,ersacigim yazana kadar huzursuzdum niye yedim kuru fasulyeyi diye cok severimde.
ama yazinca baktimda hicde cok degilmis tek hatam cok gec saatte yemis olmam saat 20.15te :umursamaz:

ablacıgım yedıgınde fazla bısey yokda neden sabah kahvaltı yapmıyosun.meyve ıle yapmayı sevıyosun sanırım

günaydın takımcım cedricim..
cedricim kolay gelsin canım bende bugün dolap yerleştireceğim herşeyi dün boşaltmıştım aynı şekilde giyilmeyen bir sürü şey var verilecek... geçen yıl tansaş ariel kampanyası vardı valiz valiz götürüp vermiştim bu yıl sıkıntı var bende :( neyse sanada kolay gelsin canım.. yürüyüşün iyi olmuş haftada bir kaç kez yapsan alışırsın ilk hafta geçince ağzın zorlanmanda olmaz ha gayret bakalım inşallah düzene girer...

kallıste canım muhtarlar ulasdırıyomus ıhtıyacı olanlara.bızım burda alo muhtar servısı var arayıp sordum sende bır sor ıstersen.dogru dıyosun yuruyuse alısılıyo zamanla bakcaz artık

cedricim keçenin o dışaıda hazır satılan malzemesinden bulursan banada yaz nerede bulduğunu çünkü satılanlar sert keçeden ve öyle güzel durmuyor bende yeğenime aldırırm yakına gelecek bana çünkü kızlara keçe takı yapmayı istiyorum... kadiköyde aylin var bocukçu onun üzerine malzeme satanı tanımam keçe çiçekler filan toplar vs vardı daha önceden ama 2 yıldır gidemedim hevesim kalmadı elimde malzemem kalınca ellemek istemedim pazarım yok çünkü belki yavaş yavaş kendime gelirim bir bir yaparsam :).. neyse 2 yıldır uğramıyorum kimbilir şimdi nasıl geliştirmiştir malzemesini hep yurtdışıyla çalışırdı çünkü yolun düşerse istersen tarif ederim ve mutlaka uğra derim..

günaydinnnnnnnn
ne günaydini demeyin ben daha tam uyanmis bile sayilmam. berbere gidecegimde o yüzden erken kalktim.
allahim ne kalender mesrebim..zemuszemus
saclarimi boyatip kisaltacagim sonradaa valla bilmiyorum sonra ne var kaan bebekle oynarim bende . dün geldiler ama yatmaya evlerine gittiler . bugünde eve kiraci secimi yapilacak bütün aile diger evde ben bebekle kalacagim saniyorum hicbirsey yapmam bugün bakalim..
cedricim tabiki basaracaksin ben eminim gencsin ve cok güzel bir hedefin var .sen beni hic yaniltmadinki güzelim . ama bir ayda 10 kilo gercekten zor allah yardimcin olsun istemek basarmanin yarisi canim kolay gelsin..a.s.

cedricim keçenin o dışaıda hazır satılan malzemesinden bulursan banada yaz nerede bulduğunu çünkü satılanlar sert keçeden ve öyle güzel durmuyor bende yeğenime aldırırm yakına gelecek bana çünkü kızlara keçe takı yapmayı istiyorum... kadiköyde aylin var bocukçu onun üzerine malzeme satanı tanımam keçe çiçekler filan toplar vs vardı daha önceden ama 2 yıldır gidemedim hevesim kalmadı elimde malzemem kalınca ellemek istemedim pazarım yok çünkü belki yavaş yavaş kendime gelirim bir bir yaparsam :).. neyse 2 yıldır uğramıyorum kimbilir şimdi nasıl geliştirmiştir malzemesini hep yurtdışıyla çalışırdı çünkü yolun düşerse istersen tarif ederim ve mutlaka uğra derim..

kallıste canım nako nunkılerden almayı dusunuyorum ben .bır bak sen malzemeyı daha ıyı bılırsın.ınternet sıtesındende satıs yapılıyor.banada soylermısın takı yapılmaya kalıpda sekıllendırmeye musaıtmı bana oyle gıbı geldı

herkese günaydın eşim evde bi yazıp çıkayım dedim..
canzime poğaça aldım ben çok severim afiyet olsun kaydirigubbakcemile3

görüşürüz sonra hepinizi öptümm Şeniz

cedrcim nakonun kechelerinden var bendede dükkan zamanında denemiştik alıp bir kaç tane ama ben pek başarılı olamadım nedense o zaman elimde şekillendirebilmek için tam malzemede yoktu belkide o yüzden ama nasıl bir şeyler yapacaksın söylersen belki olur yada olmaz diyebilirim daha emin olarak.. mesela güzel toplar yapmıştım hala durur ama iğnesi filan olmadığı için taranarak şekil verilenlerden yapamamıştım düz parçalar yapmayı denedim aşırı zahmetliydi... bende seni hazır plakalar alacaksın sandım cedricim o üzden dedim...

kalistecim bu verdiğin linklerde en eğlencelisi hangisi yaa.
bende kendime hedef koydum ama benimki az bi hedef...çünkü çok verilecek kilolarım yok istesemde veremem galiba..bayrama ben gidecektim memlekete eşimn izni yok..uçakla istanbula sonrada deniz otobüsüne binmeyi planlamıştım ama bayram soğuk olur diye bizimkiler kendileri gelmeye karar verdiler.
yolda çocuğu üşütürüm diye..
bayrama kadar 60 kesin olmak istiyorum..altınada düşmek istiyorum aslında..
ama ben tam diyete başlayamadım.çokmu sıkılmışım bilmiyorum,dikkat ediyorum ama kendime özel menüler hazırlamıyorum.böylede olunca diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor
bende bijoux gibi kilo aldırıcı şeylerin tadına bakmamalıyım bakarsam duramam devamınıda yerim..
o yüzden oralı olmuyorum fazla
kendime bluz,elbise ve pantolon diktim..
ama asıl ustalaşmak istediğim alan elbise..
böyle şık şık,her modelden elbiselerim olsun istiyorum..
kadın milleti işte gözüm doymuyor benim..
kendimi bıraksam mağzaları talan ederim ama duuurrr diyorum hep
birazdan pazara çkarız..bol bol meyve alacağım..kışlık dolaba atacak sebzede alayım diyorum.

aynenn ben 68 ken dalga gecen arkadaslarim hepsi boylarinin ölcülerini aldilar.. benim oldurmak isteyipde olduramadigim ne görmüslerde dalga geciyorlar anlamadim :1closedeyes: safi kiskanclikkaydirigubbakcemile3

bende vericem ve utandırıcam herkesi inş.. dün yine alay konusu oldum...millet çocuk doğurmyı kolay sanıyo napıyım metabolizma yavaş 9 ayda alınan kiloyu hemen veremiyo insan...çocuk oluncada dengeler bozuluyo diyet filan uğraşılmıyo ama artık hırs yaptım yedircem millete o laflarıı....

bu arada herkeslere iyi haftasonları dün giremedim ama geçmişi okudum kilo bildirimlerine baktım..herkes epey kilo vermiş hatta yakınd epey kişi mezun olur sanırım... darısı başıma inş...

cedrcim nakonun kechelerinden var bendede dükkan zamanında denemiştik alıp bir kaç tane ama ben pek başarılı olamadım nedense o zaman elimde şekillendirebilmek için tam malzemede yoktu belkide o yüzden ama nasıl bir şeyler yapacaksın söylersen belki olur yada olmaz diyebilirim daha emin olarak.. mesela güzel toplar yapmıştım hala durur ama iğnesi filan olmadığı için taranarak şekil verilenlerden yapamamıştım düz parçalar yapmayı denedim aşırı zahmetliydi... bende seni hazır plakalar alacaksın sandım cedricim o üzden dedim...

hımm kallıstem bak ıyıkı sana sormusum ben takı aksesuar yapmayı planladım mesela 5 topdan cıcek bros yuvarlak yapıp sosleyerek tac duz sıyah babetlerım var onlara renklı toka gıbı bısey yaomayı dusundum bıde bır kolye almısdım zıncır yerıne keceden ıpı var ucunda tahta ucu var .ılk aklıma gelenler bunlar nakonun setı varmıs dedım ya henuz bakamadım.bıde kurabıye kalıpları ıle sekıl vermek ıstıyorum mutfagım ıcın ortu dıkdırıcem kece ıle caydanlık falan yapmayı ıstıyorum sen soyle hangısınden alayım ben sımdı bıde kallıste sen bılırsın aplıke zor bıseymı.annem kece yerıne ortulere aplıke yap dedı.dıkıs makınem var ama sadece duz cızgı dıkebılıyorum yapabılırmıyım sence

89924292.jpg

Piacım aceleden bunu buldum daha sonra tekrar bakıcam canım örnekten çok bişey yok bende :) nasıl nakış yapıyorsun onuda söyleseydinde daha yardımcı olmaya çalışırdım..

ya her turlu yapabiliyorum... dergilerden fln bakip...boncuklada iplede karisikta..aslinda daha cok sececegim kumasa bagli olucak heralde... yada hazirmi alsam cok guzellerde var dimi..birde eskileri degerlendirmek acisindan söyle bisey geldi aklima benim igne isi(nasil deniyodu onlaraya) igne oyasi oda takimlarim vardi.. onlari birlestirsemmiki diye dusundum bäöyle bakla, yildiz deseni fln alasaya kadar idare eder

ben bir diyet bölümunde dolasayam bakalim degisik diyet listeleri var mi

Back
X