valla kallisim ben bi de prinç lapasını biliyorum ama o bundan sonra olmaz ayrıca ben yiyemiyorum onu :bbo: sen geziniyosun daha iyi bilirsin şöyle dedigin gibi sade bişeyler olsun beni 60 kiloya indirsin mezun etsin zeki müren de bizi görsün haha :roflol:
bijom bakınayım ama basit birşey yok gibi.. piinç lapasını ben iki kez yaptım kilo aldım mafoldumben ödemi olmayana yaramıyor o diyet su attırıyor zaten..
zeki müren konusunu araştırıyorum kaydirigubbakcemile3
canların merhabalar nasılsınız bakalım valla ben sağlık ocağında çaılştığım için domuz gribi riski altındayım odam ayrı hastalarla pek ilgim yok ama koridorda falan geçerken tedirgin oluyorum maskesiz dolaşmıyorum zırt pırt ellerimi yıkıyorumm ama allah korusun artık diyet olarakta sıkı birşey yapmamaya karar verdim bağışıklık sitemimi kuvvetli tutmam lazım kilo almayayımda yavaş yavaş vereyim artık şok diyet belli bir süre uygulamaycağımm
canzicim canım haklısın böyle tedirgin olmakla....dün mustangla konuştuk o bu hafta raporlu düğün telaşı var diye ama normal zamanda tedigin oldum çok diyor haklı olarak sürekli çocuklar etrafında.. aman allah korusun dün bir kişi daha vefat etti aklım çıkıyor..
reyhan ablacım sizin oralarda domuz gribi ne alemde, burada bir aşı tartışması sürüp gidiyor aman yaaa:bbo:
hala sorun var,son yazdığımı göndermek için 10 kere uğraştım
oy canımıniçiii kullanmışta arabasını yerim ben seni:hulya: kılıf örüyorum bak arabanakaydirigubbakcemile3
ayyy noluyo siteye giremiyorum ben
((
inşallah bu yazdıklarım gelir..
sabah peynir,yumurta,2 zeytin yedim
ara öğün 1 mandalina
öğle yemeği yemedim gezmeye gideceğim diye.orada patates salatası yedim sadece
akşam taze fasülye,yoğurt ve salata...
canm sitede ki sorun bir kaç ay öncede olmuştu diyet ilaçları hakkında olumsuz yorumlarla meydana gliyor bu yüzden diyet destekleri bölümü kapatıldı:1shok:
herkese merhaba,
cedric sormuş bana diyete başladın mı diye?? başladım diil tam olarak ama başlamadım da değil işin komiği. yarından itibaren pazar gününe kadar bir şehirdışında olma durumum var maalesef ama pazartesi sabahından itibaren sıkı bir şekilde başlıycam diyete. hemen kilo takip çizelgemi de yapıp ekliycem sayfaya..
hadi işallah yalappim:Saruboceq:
hayir canim takim degil userler degil siteyle ilgiliydiyerimseniben
burdaki hatunlarin bir kanatlari eksik valla(cok samimiyim) sadece gördügüme hükm edebilirim? gördügümde böyleopuyorumnanaktan
veeeee aksami yemeden kapadimmmm yesil cayimi ictim ve birazdan yaticam herkese tatli rüyalarrrzemuszemusopuyorumnanaktan
:bbo: torktum tısss yerimseniben bilmeden kırdık mı diye aman aman sositososito
sitedeki sorundan yazamadım piam sen hala 5 diyetimi yapıyorsun:bbo: dünü nasıl geçirdin yaaa ben hiç memnun kalmadım:sinifsinif:
halloooooooo siz nasil girdiniz siteye yaaaaa
ben dünden beri giremiyorum..
cikolatam araba almis yuhhuuuuuuuu cok sevindim güzelim hayirli olsun iyi günlerde kullan insallah..

on gündür harika diyet yapiyordum bu aksam yaz helvasi yedim niye bunu yaptim bilmiyorum. güzel bile degildi. trden gelirken getirmistim kocamanda bir dilimdi öffffff ya ne kadar kötü hissediyorum kendimi bilseniz.

klava:

klava:
sanada hallloooo ablam ama hiç hoş bir hallo değil bu

lmaz: yaz bitti artık sen çıkartta çocuklarına yesinler o helvayı senin gözün görmesin bide kocaman yemiş yaaaa:bbo: hadi hazırlan sende bir şok diyet yap bizimle 2-3 günlük yoksa motive olamayacaksın bir kç kilo atalımda kaçamağı keselim..yerimseniben
günayın güzel takımım inşallah bugün sitede sıkıntı olmazda rahat gireriz.. size burün resmimin fotosunu çekip ekleyeceğimhihoyyyt.. gece büyük kızımı yolladım antalyaya arkadaşına sürpriz yapacak 2 gün tatili vardı yolladıkkaydirigubbakcemile5
diyet harika gidiyor zemuszemus
hımmm başka ne yazımmmCADIARZU heh reyhan abla ben hırkamı bitirdim hani o önü şekilli hırka gibi bişi vardı onu yapacaktık sende işini bitir hemen haber ver başlayalım:lepi: