Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar,hepinize çok teşekkür ederim,güzel dilek ve dualarınız için...
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eşim mesaj attı şimdi "gelip arabanı almıyor musun" diye... :))
almış arabayı!
ayyy çok mutluyum,benim de bir arabam var artık.
ortalama bişey aldım,ilk arabam olduğu için yeni almak istemedik,e biraz da o kadara yetti tabii paramız.
canzi ciğim,senin ev seçeneğin varmış bitanem.benim öyle bir seçeneğim olsa tabii ki evi alırdım ama zaten aldığımız araba çok pahalı değil yani...
ayyy sevinçten ne yapacağımı şaşırdım:))

bu arada kallisim ,canzim doğru söylemiş.sağlık raporu ve sabıka kaydını sanırım sizin de artı yenilemeniz gerekiyor,çünkü 1 yıl geçmiş üzerinden...
heyyyy hayirli olsun

okurken bende bi garip sevindim yaaa öyle biyazmissin ki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım birine kaymak birine tahin dokunuyor mafoldumbenbana niye hiç bir şey dokunmuyor ne biçim midem var benim yaaaaaa:roflol:

aynen valla sultanım ...

kimi der "ayy ben hayatta şerbetli tatlı yiyemem" kimi der "ayy kebap yiyemem,mideme dokunur" .. ben de o an içimden "bana neden dokunmaz,bendeki de ne mideymş mübarek" derim :roflol:

chocoo canım hayılısı olsun kazasız belasız canım güle güle kullan bizide gezdirisin artıkkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan naniknanik

chocalate cıgım hayırlı ugurlu olsun.allah tekerının uzerınde durdursun .kazasız belasız bın ıns.(araba dıyınce benım ıcın akan sular duruyor.en buyuk ılgı alanım:jeyyar:)
bijoux pia nasıl yapcaksınız bu dıyetı ya ben yumurtayı cok zor yıyorum.beyaz kısmını yanı.sabah haslamısdım.gozumu kapatıp cıgnemeden yuttum uff allah kolaylık versın

canim yumurta sadece ilk gün var ama tum gun sadece yumurta yiyiyosun bu benimde ilk denemem ... araba dedinde.. benim ilgi alanlarimdan da biridir .. her turlu tekerlekliler.. hos ebnim herseye ilgim merakim var..ama arabalarda bicok modelin serilerini bilirim takip ederim tanirim ... hele birde hayal arabalar varki hic sikilmadan izleyebilirim onlari saatlerce.. koenigsegg gibi,maserati gibi hatta gecen dizide kenan mirzaluoglunda vardi... tepkilerimi görücektin kaydirigubbakcemile3 bugatti fln offf ya

canımm zor 2.5 kilo gitmesi kilom azaldı gitmiyor artık eskisi gibi bi de bu hafta sonunu temizlemem lazım ama az kaldı inşallah boğazımı tutarsam mezun olmam yakın evet kaydirigubbakcemile5

oo sen de mi bugün başladın canım ben dünden başladın sanıyodum yaşasın yumurta kardeşliği o zaman :roflol: 2 oldu benim de bu saate kadar hiç de acıkmıyorum ama zor olacak olan yarın çünkü meyve beni hiç tutmuyor :bbo:

[/B]

evet canim dun basliyamadim... simdilik iyi gidiyor..yaa arada hic kacamak yapamazmiyiz hiiiiccc:kedi::kedi: mesela simdi aksam film izlerken patlamis misir? yagsiz az sekerli?olmaz mi? oda olmadi bi kac kasik dondurma?mafoldumben

birde sey sorucaktim..yarin istedigimiz meyveyi yiyebiliyoruz diymi? yani sabah portakal oglen elma mesela karistirabiliyoruz diymi?

allahım birine kaymak birine tahin dokunuyor mafoldumbenbana niye hiç bir şey dokunmuyor ne biçim midem var benim yaaaaaa:roflol:

offf bana da hic birsey dokunmaz... full yiyim böyle ayy bir midem rahatsiz olsun yok..
ayy canım sağol opuyorumnanaktan
ama vallahi çok heyecanlıyım ben şimdi,gözüm yollarda :))

allah güzel guzel kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin ins... artik temizler bakim yapar durursun .. ben cok severim öyle :))

kalliste ablacım sağlık raporu ve savcılık yenileniyor alış tarihinden bir yıl geçerli babamın sürücü kursu var bende ordan biliyorumm
canzim teşekkür ederim canımŞeniz
ayy canım sağol opuyorumnanaktan
ama vallahi çok heyecanlıyım ben şimdi,gözüm yollarda :))

çikolatım allah mutluluğunu huzurunu bozmasın neşeli halin bizede yansıdı inan ki sırnaşık şey yılbaşı sonrası buluşacağız ya kısmetse bizi boğazda kahve içmeye götürürsüna.s.

ayıp ettiniz kızlar,söförünüz artık emrinize amade :))
itina ile gezdirilir:))

kallisim ben de kırmızı hastasıyım ama bu araba 2. el ... ilk arabam ya ,sıfır almadık. bu da tesadüfen metalik gri... Hyundai accent markası...

hani eskiden Almanya ya gidilir,çalışılıp araba alınıp gelinir, önünde de kasım kasım kasılınırdı ya...
ben de öyle resim çektirip albüme koyacam :)) o zaman görürsünüz :))
görmemişin arabası olmuş:)))))))

aa niye öyle diyosun yasini tam bilmiyorum ama eminim henuz gencsin baya... calisiyorsun ve emeginle aliyorsun .. kasil valla:teytey:

sağol pia cığım...
ama eşimin de emeği inkar edilemez.yarısını ben verdim arabanın,diğer yarısını da o...bir de o uğraşıyor şuanda noter falan filanlarla...sağolsun :)

çikolatım boşver uğraşsın :)) sende gezersin hehehee...
canımcım açtığın konuya bişeyler yazdım ama sayfa hata verdi sonrada açamadım yollayamadım yani..

merhaba arkadaşlar
choclategirl araban hayırlı olsun canım..
bende bugün köööös kös oturdum ya içimden hiç bişey yapmak gelmedi yaa..
bazen öyle anlarım tutar
sabah kahvaltımı azcık kaçırdım galiba:kedi:
öğlen çorba salata
akşam patlıcan ve salata
ara öğünde az ceviz yedim

bugun kacamaksiz atlattim
ve 1 saat 7 km fln yuürüdümardindan 100 mekik
suana kadarda 2 bucuk litre su ictim
aksamda yesil cayimi icicem mutlaka
herkese iyi aksamlarrr

Herkese Merhabalar,

ben de katılmak istiyorum grubunuza eğer yer varsa die mesaj atmıştım daha önce ama kimseden bir haber çıkmayınca yer olmadığı anlamına mı geliyor onu bilemedim hani o yüzden de bir kere daha isteğimi dillendiriyim istedim.

boyum1.63, kilom da 67..29 yaşındayım ve de evliyim :))

iyi geceler hatunlar..

nasılsınız bu hafta 2. kutlayamadım geç kaldım biliyorum ama 5. takımın herzamanki hali diyim anacım inmiyor zirveden ..

Back
X