Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalliste ellerine sağlık canım sen ne becerikli hatunsun ya elinden gelmeyen yok aman nazarım değmesin.:nazar arkadaşım şu Power Plate nedir çok merakettim dünyadan haberim yok.

Günaydınlar hiçbirinizi unutmadım fakat bu aralar allakbullak hayatım herşey düzelecek biliyorum artık 50 kilo hedefimde bitti..Şimdi kilom 52 Sizi kucak dolusu Sevgi Yolluyorum opuyorumnanaktanKilom bir işe yaramıyor ama düzeni bozmayalım dimi Bende yarım takım üyesiyim =))

günaydın herkese kilom 62,4 :1rolleyes:

mersacım beyaz atlı prensin geldi demek ha ormandan seni kurtarmaya hhahaha allah iyiliğini versin kendi kendime güldüm bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3

çikolatacım muhtemelen bugün 1 veya 1.5 kilo fazla çıkacaksın valla tam cuma günü regl olmaktan nefret ediyorum ben de uğraşıyosun uğraşıyosun elinde olmadan hopp çok çıkıyosun :umursamaz:

bu arada reyhan ablacım hayırlı olsun yeni aletin zemuszemus

hımm ben de az önce kahvaltı yaptım biraz kepek ekmek ve beyaz peynir.. sabahları kahvaltısız duramayan ben zorluyorum artık kendimi kahvaltı için yeme düzenim allah bullak oldu ramazan öncesi gibi bi oturtsam süper olacak da. ah ah.. artık eskisi gibi kilo veremememin sebebi de dün aklıma geldi. nereye gitsem vayy ne kadar zayıfladın vayy ne güzel oldun bilmemne aa artık ne gerek var diye diye yememe neden oluyolar.. o kızan annemler bile ye artık falan demeye başladılar ondan ben de yiyorum tabi ve şu kalanlar gitmiyor.. neyse en azından farkına vardım bu da bişeydir. şimdi kendime hedef koydum BAYRAMA KADAR: 59-60 arası bi kiloda olmak.. yapabilir miyim sizce?

hadi siz de koyun kendinize bayram hedefi belki biraz canlanmamıza neden olur ha?

gunaydın herkese ya sıteye ne oldu bıtmedımı saldırı tum ozel msj larda gıtmıs maalesef.regl oldum dun gece.hemde yuruyus esnasında.dun cumhurıyet gosterılerı ıcın bogaza gıtmısdık.arabayla ılerlemek mumkun olmadıgı ıcın park edıp yuruduk ama ne yuruyus.hala bacaklarımın ıcı acıyor.104.6 kıloyum.bu arada.bu haftada reglle gıder ben bayrama ancak 99 olurum.neyse oda bıseydır

kalliste canım ben arada girp okuyorum fırsat buldukça ama enson bikaç mesaj yazdım karşılık alamayınca kendimi yalnız hissettim burada belki benim alınganlığımdır belkidse görülmemiştir ben diyetime devam ediyorum 125kiloya indim 128.5 tan tabi çok yavaş veriyorum çünki hergün misafirim var yada ben gidiyorum bebek gezmeğine yemedende duramıyorum ikramlardan azda olsa yiyorum sporda yapamıyorum artık çünki annem hergün bana gelince babamla arası açılmaya başiladı biraz o yüzden sporuda bıraktım artık sporsuz ne kadar olursa olacak

cedric canım sende 3 hanelerde olunca sendende ben destek bekliyordum çünki 3 hanelerdeki psikolojiyi anaca yaşayan bilir ama sende pek giremiyorsun görüşemiyoruz diyetimi bırakmış değilim diyet denilmez aslında dikkat ediyorum bağlı kaldığım liste yok sporsuz asla olmaz ben sporla 136 lardan 103 lere düşmüştüm tabii yediklerimede dikkat ederek ben 105 kiloya insem göbek atacağım manken gibi oluyorum boyum çok uzun olduğu için zaten moralim çok bozuk çok gerginim hızla zayıflayamadığım için çok üzgünüm birde kayınvalide ile altlı üstlü oturuyorum onunlada problemlerimiz var bazen yemeğe saldırıyorum işte arada o kaçamaklar olmasa daha hızlı gidecek
derın canım haklısın.ben senın burda oldugun donemde sehır dısına gıtmek zorunda kaldım.sana destek olamadım gercekden kusura bakma.inan hepımız bıseyler yazıyoruz ve karsılık alamadıgımız cok oluyor.bende yazıyorum yazıyorum ama kımsenın farketmedıgıde oluyor.ama en azından ıcımdekılerı bosaltmıs oluyorum.bıde bısey sordugumda pek cok arkadas yanıtlıyor.cok sık gıremedıgını tahmın ederım sorumlulukların fazla ama gunde buraya yarım saat ayırabılırsen gercekden herseyın daha ıyı olacagını farkedeceksın ıstersen bı kez daha dene gurubumuzu.ben kendı adıma sana daha ozenlı olacagıma soz verırım.canım ben 1.70 boyundayım.senın kadar uzun degılım sanırım sormusdum sana boyunu daha once ama hatırlayamadım sımdı.ama 3 hanelı rakamlar bende fobı olusdurdu resmen gormek ıstemıyorum
selamlarrrrrrrrrrr..
kallisim sagol canim bir güzelcene okuyayim power plate in marifetlerini.
ben durduk yerde beni zayiflatacagini düsünmüyorum tabiki. masaj gibi olur belki selülitlerimi toparlar diyorum. insallah.:Saruboceq:
cedric güzelim salonlardaki gibi 12bin euroluk power plate degil bendeki benzeri birsey düses aldim. özeline linkini birakayimda gör. sadece benzeri yani ben masaj amacli düsündüm.
gordum reyhan ablacıgım cok guzelmıs.ozel msj yollamaya calısdım ama sanırım olmadı saglıkla kullan ıns
aaaa inanmiyorum,sayfa hic ilerlememis bu saate kadar,ama haklisiniz cok zor giriliyor siteye...
off yaa duzelsin artik,sohbet edemiyoruz.
kizlar ben regl oldum cok fena bel ve karin agrim var.umarim bu cuma kilom fazla cikmaz,dikkatli besleniyorum ama spor hala yarim yamalak... beni biri dofsun!
hepinizi opuyorum
dofmıyelım senı chocolate kıyamayız.beslenme duzenını oturtman bıle super
günaydınnnn....a.s.
kimsecikler yok bu gün açtım kapıyı .hadi uyanıp gelin tazecik çayda yaptım ben içiyorum bile..
gunaydın mersa ben hıc hayırr demen cunku haca cok soguk
günaydın herkese kilom 62,4 :1rolleyes:

mersacım beyaz atlı prensin geldi demek ha ormandan seni kurtarmaya hhahaha allah iyiliğini versin kendi kendime güldüm bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3

çikolatacım muhtemelen bugün 1 veya 1.5 kilo fazla çıkacaksın valla tam cuma günü regl olmaktan nefret ediyorum ben de uğraşıyosun uğraşıyosun elinde olmadan hopp çok çıkıyosun :umursamaz:

bu arada reyhan ablacım hayırlı olsun yeni aletin zemuszemus

hımm ben de az önce kahvaltı yaptım biraz kepek ekmek ve beyaz peynir.. sabahları kahvaltısız duramayan ben zorluyorum artık kendimi kahvaltı için yeme düzenim allah bullak oldu ramazan öncesi gibi bi oturtsam süper olacak da. ah ah.. artık eskisi gibi kilo veremememin sebebi de dün aklıma geldi. nereye gitsem vayy ne kadar zayıfladın vayy ne güzel oldun bilmemne aa artık ne gerek var diye diye yememe neden oluyolar.. o kızan annemler bile ye artık falan demeye başladılar ondan ben de yiyorum tabi ve şu kalanlar gitmiyor.. neyse en azından farkına vardım bu da bişeydir. şimdi kendime hedef koydum BAYRAMA KADAR: 59-60 arası bi kiloda olmak.. yapabilir miyim sizce?

hadi siz de koyun kendinize bayram hedefi belki biraz canlanmamıza neden olur ha?

gunaydın bijoux.toplumsal baskı yememıze ne kadar cok sebep oluyor.tum akdenız ınsanları gıbı ıletısımımız hep yemek uzerıne.bayram olur yerız yılbası olur yerız dogumgunu olur yerız.sevgı aıle paylasımlarımız hep yemek ustune .bı tarafdan cok guzel ama kılo almasak. ben kendı adıma artık yuksek hedefler koymıycam kendıme yavas ılerlıyorum maalesef.bayrama 1 ay var 99 ancak olurum gıbıme gelıyor :olmaz:

merhaba cedric, bijo ve ceylan
nasilsiniz?

bijo bende 59 hedef koymak istiyorum..en az.. verilir ya 1 ayda iki kilo aslinda siki bi diyet ve sporla daha fazlasi bile olur.. spor yapiyomusun?

günaydın cedric canım, hedefin ulaşılmaz olması önemli değil makul olsun bizi abartmaktan alıkoysun yeter bence :1rolleyes:

merhaba cedric, bijo ve ceylan
nasilsiniz?
bijo bende 59 hedef koymak istiyorum..en az.. verilir ya 1 ayda iki kilo aslinda siki bi diyet ve sporla daha fazlasi bile olur.. spor yapiyomusun?
canım yok ya yapamıyorum çok yürüdüm bu kiloalrı verene kadar ama artık yürüyemiyorum burda hava inan çok soğuk.. spor salonuna gideyim diyorum eşim gerek yok diyor bu gidişle onu dinlemeyip yazılıcam..

istesem azmetsem veririm biliyorum belki yardım eder diye koydum kendime bayram hedefi..

günaydın şekerler..
bugün yazılanlara cevaptansa çizelgeye bakayım sağı solu belli olmuyor bazen hiç girilmiyor bildirimde kalmasın bari..

günaydın cedric canım, hedefin ulaşılmaz olması önemli değil makul olsun bizi abartmaktan alıkoysun yeter bence :1rolleyes:

canım yok ya yapamıyorum çok yürüdüm bu kiloalrı verene kadar ama artık yürüyemiyorum burda hava inan çok soğuk.. spor salonuna gideyim diyorum eşim gerek yok diyor bu gidişle onu dinlemeyip yazılıcam..

istesem azmetsem veririm biliyorum belki yardım eder diye koydum kendime bayram hedefi..

mutlaka etkisi olur

bende acik hava yurusleri yapardim ama dedigin gibi kis geldi
simdi evde yapiyorum salona gitmeyi hic dusunmedim... evde videolarla yapiyorum.. keyifli oluyor..tavsiye ederim öyle birsey denemeniyerimseniben

5.TAKIM **128.ETAP**

canzi3445 ( 74.1 / 74,1 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 62.5 / 62.4 / 0.1 / 0.16% )
chocolategirl ( 77.1 / 77.1 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 77.7 / 77.7 / 0.0 / 0.00% )
cedric ( 104.8 / 104.6 / 0.2 7 0.19% )
Pia ( 63.0 / 61.9 / 1.1 / 1.75% )
ohcanimadeysin ( 62.6 / 62.6 / 0.0 / 0.00% )
5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 521.8 / 520,4 / 1.4 / 0.27% )

Son düzenleme:
5.TAKIM **128.ETAP**

canzi3445 ( 74.1 / 74,1 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 62.5 / 62.4 / 0.1 / 0.16% )
chocolategirl ( 77.1 / 77.1 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 77.7 / 77.7 / 0.0 / 0.00% )
cedric ( 104.8 / 104.6 / 0.2 7 0.19% )
Pia ( 63.0 / 61.9 / 1.1 / 1.75% )
ohcanimadeysin ( 62.6 / 62.6 / 0.0 / 0.00% )
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 521.8 / 520,4 / 1.4 / 0.27% )

kallistem listeniz tamamdır.

13.TAKIM 128. ETAP

ad1 ( 53.5 / 54.1 / -0.6 / -1.12 %)
dosba ( 66.1 / 66.8 / -0.7 / - 1.06%)
melis08 ( 60.7 / 60.2 / 0.5/ 0.82%)
fikriye_bg ( 71.5 / 71.0 / 0.5 / 0.70%)
güzelimm ( 65.0 / 65.0 / 0.0 / 02%)
Nachtigall ( 60.5 / 59.8 / 0.7 / 1.16%)
aSkiTo ( 71.3 / 69.9 / 1.4 / 1.96%)
genciza ( 63.6 / 63.1 / 0.5 / 0.79%)
acıbiber2053 (61.1 / 61.3 / -0.2 / -0.33%)
emirel (62.0 / 62.5 / -0.5 / -0.81%)
bhr.87 (83.8 / 82.6 / 1.2 / 1.43%) (eski üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 719.1 / 716.3 / 2.8 / 0.39%)

bu da bizimki bakabilirsen tamamdır yok bakamazsan açılmıyor çünkü bazen sorun yok. Öptüm.

melisim sadece güzelimin sonucunda bir hata var onu düzeltirseniz tamam canım.. sonuç 0.00% olacak elin yanlış basmış sanırım..

canlarım bizim listeye bakmışsınız çok sağolun yaa ben o listeyi nası yapmışım anlamadım :))))

kallistem sağol evet yanlış basmış gerçekten.

sayfalar zor açılıyor site problemli çok normal öyle olması, ben de ekleyeyim hemen problem olmadan. Saldırı mı var siteye kallistem, neden böyle oldu?

geç kaldımmm ama aynı kilodayım zaten veremedim bu hafta kalliste ablacım özür diliyorum:umursamaz: :olmaz: :olmaz: mafoldumben

canzim hoşgeldin canım bu hafta yoğun ve tedirgin çalışma şartlarını dile getirmiştin zaten bende sitede problem var giremiyorum diye erkenden bildirim yaptım sorun yok..

canzim hoşgeldin canım bu hafta yoğun ve tedirgin çalışma şartlarını dile getirmiştin zaten bende sitede problem var giremiyorum diye erkenden bildirim yaptım sorun yok..

Back
X