Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Derincim piacım nasılsınız
Pia seni tebrik ederim 3.olmuşsun takımın gururu..Sizlerle olmayı çok seviyorum

derece vad etmistim ..sözümü tutmus oldum :))
aslinda itiraf ediyim özel kendim bu haftaki diyet programinda performansim cok dusuktü

durun bir bakayim derece nasil görünüyorum :))

gunaydın mersa ben hıc hayırr demen cunku haca cok soguk

afiyet olsun canım hergün çok sıcak burası diyodum burada soğumaya başladı.
günaydın herkese kilom 62,4 :1rolleyes:

mersacım beyaz atlı prensin geldi demek ha ormandan seni kurtarmaya hhahaha allah iyiliğini versin kendi kendime güldüm bilgisayar başında kaydirigubbakcemile3

çikolatacım muhtemelen bugün 1 veya 1.5 kilo fazla çıkacaksın valla tam cuma günü regl olmaktan nefret ediyorum ben de uğraşıyosun uğraşıyosun elinde olmadan hopp çok çıkıyosun :umursamaz:

bu arada reyhan ablacım hayırlı olsun yeni aletin zemuszemus

hımm ben de az önce kahvaltı yaptım biraz kepek ekmek ve beyaz peynir.. sabahları kahvaltısız duramayan ben zorluyorum artık kendimi kahvaltı için yeme düzenim allah bullak oldu ramazan öncesi gibi bi oturtsam süper olacak da. ah ah.. artık eskisi gibi kilo veremememin sebebi de dün aklıma geldi. nereye gitsem vayy ne kadar zayıfladın vayy ne güzel oldun bilmemne aa artık ne gerek var diye diye yememe neden oluyolar.. o kızan annemler bile ye artık falan demeye başladılar ondan ben de yiyorum tabi ve şu kalanlar gitmiyor.. neyse en azından farkına vardım bu da bişeydir. şimdi kendime hedef koydum BAYRAMA KADAR: 59-60 arası bi kiloda olmak.. yapabilir miyim sizce?

hadi siz de koyun kendinize bayram hedefi belki biraz canlanmamıza neden olur ha?

canım bende gülerek yazdım ama ormandayken hiç gülmüyordum inan dua ediyordum biran önce yola çıkim diye.zayıflıycam diye ormanda kurtlar kapacak beni ama bende tık yok yürümekten yollar eskidi ayakkabı dayanmıyor.

piacım senide tebrik ederim canım.

kızlar bir yazı okudum sizinlede paylaşmak istedim.

-Gerçekçi bir hedef belirleyin
Yeme ve egzersiz planınızdan ne beklediğinizi düşünürken gerçekçi olun. Sağlıklı kilo verme yavaş ve istikrarlı olur. Haftada 1-2 kilo vermeye çalışın. Daha hızlı kilo vermek demek yağ yerine su veya kas dokusundan kaybetmek demektir. 6 ayda mevcut kilonuzun % 10 u hedeflenmelidir. Sonraki 3 ay içinde bu kiloyu korumalı bir problem yaşanmıyorsa 2. hedef belirlenmelidir.20 kg vermek gibi sonuca yönelik amaçlar yerine az yemek ve egzersiz yapmak gibi uygulamaya yönelik hedefler belirleyin. Alışkanlıklarınızı değiştirmek kilo vermenin anahtarıdır. Hedeflerinizin gerçekçi, size özel ve ölçülebilir olduğundan emin olun. Haftanın 5 günü günde yarım saat yürümek gibi. Geçmişteki kilo verme çabalarınızdan farklı olarak, alışkanlıklarınızı dereceli olarak değiştiren bir strateji belirleyin. Kesin bir başlama tarihi belirleyin. Nerede ve ne sıklıkla egzersiz yapacağınızı planlayın. Bol su, meyve ve sebze, hububat ve balık içeren gerçekçi bir yeme planı hazırlayın. Bir defter tutun ve bu deftere yaptığınız ve yediğiniz her şeyi not alın. Olası engeller bulun ve bunlarla başa çıkma yöntemleri geliştirin.

-Sağlıklı besinlerden zevk almayı öğrenin
Zayıflama çayları, diyet hapları, popüler diyetler ve garip bileşimler uzun dönemli kilo kontrolü ve sağlıklı bir yaşam için çözüm değildir.Onun yerine nasıl çok çeşitli sağlıklı besinler yiyebileceğinizi öğrenin.Sizin için sağlıklı bir kiloyu amaçlayan yeni bir yeme stili, alınan toplam kalorinin azaltılması hedeflenmelidir. Fakat kalorileri eksiltmek yemekten alınan tadı, tatmini ve yemek hazırlama süresini azaltmak demek değildir. Aldığınız kaloriyi azaltmanın yolu bitki ağırlıklı beslenmedir. Meyve sebze ve hububat gibi. Hedefinize ulaşırken damak tadından ve beslenmeden ödün vermemek için çeşitlilik yaratın. Yağı eksiltme üzerine uğraşırsanız kalorileri azaltmak daha kolay olur. Yukarıda belirttiğimiz formül ile günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayın. Toplam kalori üzerinden %15-20 az kalori almak 6 ayda sizi anlamlı derecede zayıflatır. Çok düşük kalorili diyetler sağlıklı bir uzun dönem stratejisi olamazlar. Kadınlar için günde 1200 kalori, erkekler için ise 1400 kaloriden azı genellikle önerilmez. Aldığınız kalori çok düşükse sağlık için alınan tüm besinleri almama riski doğar. Herhangi bir kilo verme programına başlamadan önce en iyisi bir uzmana danışmaktır. Uzman bireysel ihtiyaçlarınıza dayanarak sağlıklı ve güvenli yiyecek seçeneklerini belirlemek için size yardımcı olacaktır.

-Aktif olun ve aktif kalın
Tek başına diyet yapmak size kilo verdirebilir. Günlük diyetinizden 250 kalori kısmak sizin ayda 1 kg vermenizi sağlar. 8000 kalori 1 kg a eşittir. Buna haftada 30 dak. Yürüyüş eklerseniz kilo verme oranınız 2 katına çıkar. Bununla birlikte egzersizin başka birçok faydası vardır. Ne kadar kalori yaktığınız aktivitenizin sıklığına süresine ve yoğunluğuna bağlıdır. Kilo vermenin en iyi yollarından biri haftanın 3 veya daha fazla gününde 30 dakikadan fazla süreli aerobik egzersiz, koşma, bisiklet gibi egzersizler yapmaktır. Ağır kaldırma v.b. gibi egzersizler yaşlanmayla birlikte gelen kas kaybını önlemeye yardımcı olur. Kas dokusu daha fazla kalori yaktığı için kas kütlesi sağlıklı kiloya ulaşmada çok önemlidir. Ne kadar fazla yağsız kas kütleniz varsa o kadar fazla kalori yakabilirsiniz demektir. Egzersize yavaş yavaş başlayıp dereceli olarak süresini ve yoğunluğunu arttırın. Ürüme, yüzme, bisiklet ve koşama ideal seçeneklerdir. Ayrıca yalnız mı yoksa başkalarıyla mı egzersiz yapacağınıza karar verin. Genelde bir arkadaş bulmak sizi programa bağlı kalmaya teşvik eder. Düzenli ve programlı bir aerobik yağ kaybetmede en iyi olsa da her türlü ekstra hareket kalori yakmanıza yardımcı olur. Yaşam tarzı aktiviteleri günümüz içerisine daha kolay uyarlanabilir. Gün içerisinde fiziksel aktivitelerinizi arttıracak yollar düşünün.

-Yaşam tarzınızı değiştirin
Birçok hafta ya da birkaç ay sağlıklı besinler yemek ya da egzersiz yapmak yeterli değildir. Bu davranışlarınızı hayatınızın geneline uyarlamanız gerekir. Bunun için öncelikle kilolu olmanıza sebep olan davranışlarınızı değiştirmelisiniz. Yaşam tarzı değişiklikleri, yeme alışkanlıkları ve günlük rutininizi dürüst olarak gözden geçirmekle başlayın. Yeme alışkanlıklarınızı değiştirmek için kendinize hangi psikolojik şartlar altında yeme isteğinizin tetiklendiğini sorun (sıkıntı, depresyon, stress, toplumsal baskı) yeme tarzınıza, alışveriş yapma alışkanlıklarınıza dikkat edin. Sizi tetikleyen durumları tespit edip onları ortadan kaldırmaya çalışın. En azından fazla etkilenmemeye gayret edin. Kilo verme konusunda kişisel hedeflerinizi belirledikten sonra geçmişinizde bu çabalarınızı sabote eden etkenleri gözden geçirin ve aynı tuzaklara düşmemeye çalışın. Başlangıçta engellerle karşılaşabilirsiniz. Ama tamamen vazgeçmek yerine tekrar deneme yoluna gidin. Unutmayın hayatınızı değiştirmeyi planlıyorsunuz ve bu bir anda olmaz. Sağlıklı yaşam tarzınıza uyduğunuz takdirde sonuç almanız kaçınılmazdır.

slm kızlar nasılsınız?
herkese bol kilo vereceği günler diliyorum
geldim ben kalliste, evet ne yapmama gerekiyor:)) tabiki diyet :)) başka yapmam gereken bişey var mı? spora da başlıycam...

dün gece çok geç yattığım için sabah 12 falan gibi kalktım tabi gece ve sabah 7 den itibaren kızımı emzirmek için oyalamak için oyalandım, saat 10 da bir grisini yedim, şimdide 3 zeytin, kibritkutusu peynir, 1 salatalık yedim, iki dilimde kepek ekmeği, bir arkadaşıma spor salonundan tavsiye bir diyet listesi var, emzirdiğimiz için çok sıkı bir diyet yapamıyoruz;
Sabahları 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği. 2 dilim beyaz peynir. 3-4 adet yeşil zeytin ve bol domates salatalık. Şekersiz çay içemediğim için tatlandırıcıyla içiyorum. Sadece sabahları çay içtiğim için 2 tatlandırıcının zararı yok.

Arada 1 meyve ve 1 bardak süt.

Öğlenleri sebze yemeği ve 1 kase yoğurt. 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği. Ama ben genelde fesleğen, nar ekşisi ve limonla tatlandırılmış koca bir kase salata yiyorum.(Havuç,kıvırcık,kırmızı lahana,turp,domates ve yeşil soğanlı)

Arada yarım simit ve bir bardak ayran. Ama ben evde olduğum için yine meyve yiyorum. YAda 1 bardak sütle 3-4 tane bebe bisküvisi çok güzel oluyo

Akşamda yine sebze yemeği yada ızgara et, tavuk, balık. Bol salata ve bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği. Ama ben öğlen ve akşam ekmek yemeğidiğim için 2 günde bir 8 yemek kaşığı pilav yada makarna yiyorum.

Spordan gelincede bir kase light süt ile cornflakes.

Bu arada herşeye bolca baharat katıyorum. Zayıflamaya çok yardımcı. Ayrıca hergün ortalama 3-4 lt su içiyorum

demiş arkadaşım aslında bende buna benzer bir yol izliyodum aradaki kaçamakları saymazsak

ama öğlenleri yemek yiyemiyorum sanırım sorunum bu öğlen yemeyi,nce akşam daha çok acıkmış oluyorum

mesela sabah evde domates kalmamış dışarı çıkamıyorum bebekten, öğlende de patates yemeyi yiyebilirim evde başka sebze kalmamış, hafta sonu güzel bir alışveriş yapmalı eşimle bol sebze ve meyveli,

aranızda emziren anne yoktur heralde arkadaşlar bu dönemde spor yapılması zararlı diye bişeyler okudum, yağ yaktıkça ortaya çıkan birşey bebeğe zararlıymış

bu konyu hakkında bilgisi olan var mı? ve diyet listeme önereceğiniz bişeyler var mı?

ARKADASLAR merhabalar ben dun nete gıremedım dolayısıyla kılomu bıldıremedım 500 gr vermısım bınanın bu hafta daha ıyı olacak 2 gundur cok guzel gıdıyor hıcbır belırlı bır dıyet programı uygulamıyorum kendıme gore bır beslenme programı uyguluyorum herseyden az yeme unlu sekerlı yıyeceklerın ucundan tatına bakıyorun yesıllık bolbol tuzlayıp lımonlayıp yıyorum gunluk 2 dılım kepek ekmegım var tatlı yok 2 gundur okadar ıcım rahat ve mutluyumkı bu hafta bırıncı olacaz

slm kızlar nasılsınız?
geldim ben kalliste, evet ne yapmama gerekiyor:)) tabiki diyet :)) başka yapmam gereken bişey var mı? spora da başlıycam...

Handeor merhaba hoşgeldin. Ben kardeş takımdan (13. takım).
Katılmak isteyenler topiğinde yazını okudum bizde yer yoktu ama kardeş takıma gelmeni çok istedim, çok sevindim kallistenin seni çağırmasına. İnşallah güzel kilolar verirsin. Kuzucuğunu da Allah bağışlasın.

Katılmak isteyenler topiğinde yazını okudum bizde yer yoktu ama kardeş takıma gelmeni çok istedim, çok sevindim kallistenin seni çağırmasına. İnşallah güzel kilolar verirsin. Kuzucuğunu da Allah bağışlasın.

sağol canım, hoşbuldum, aminna.s.

slm kızlar nasılsınız?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun senin içinde bizim içinde...:lepi:

Evet ne yapman gerekiyor diyetin yanısıra hayatımızda ki boşlukları doldurmaya uğraşıyoruz biz burada yani hayata dair ne varsa paylaşıyoruz kıyısından köşesinden her yanından bir şeyler yakalıyoruz fırsatımız oldukça...

cuma günleri bildirim günümüzdür cuma öğlen 12.00 kadar kilonu bildirmen gerekir..... 2 hafta üst üste mazerete olmadan bildirim yapmazsan acil durumlar dışında takımdan çıkarılırsın bu kuralımızdır...
kendini tnıtmakla başlayabilirsin ve bizi tanımakla... ben 40 yaşındayım istabul doğumluyum orada büyüdüm ama eskişehire yerleştik geçici olduğunu umuyorum:gitme: 3 kızım bir kedim bir köpeğim var paylaşımlarımın büyük kısmı bu yöndedir çalışmıyor olmamdan dolayı hobi üzerine ne varsa bunalımımı atlatmak için eğilmekteyim:hulya:

diyet yarışmasının kurulduğu günden bu yana kazık kaktım gidemiyorumopuyorumnanaktan

no: hafta sonları eşler çocuklar evde olduğundan paylaşım az olur hafta arası daha çok buralardayız..kaydirigubbakcemile5
dün gece çok geç yattığım için sabah 12 falan gibi kalktım tabi gece ve sabah 7 den itibaren kızımı emzirmek için oyalamak için oyalandım, saat 10 da bir grisini yedim, şimdide 3 zeytin, kibritkutusu peynir, 1 salatalık yedim, iki dilimde kepek ekmeği, bir arkadaşıma spor salonundan tavsiye bir diyet listesi var, emzirdiğimiz için çok sıkı bir diyet yapamıyoruz;
Sabahları 2 dilim tam buğday veya çavdar ekmeği. 2 dilim beyaz peynir. 3-4 adet yeşil zeytin ve bol domates salatalık. Şekersiz çay içemediğim için tatlandırıcıyla içiyorum. Sadece sabahları çay içtiğim için 2 tatlandırıcının zararı yok.

Arada 1 meyve ve 1 bardak süt.

Öğlenleri sebze yemeği ve 1 kase yoğurt. 1 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği. Ama ben genelde fesleğen, nar ekşisi ve limonla tatlandırılmış koca bir kase salata yiyorum.(Havuç,kıvırcık,kırmızı lahana,turp,domates ve yeşil soğanlı)

Arada yarım simit ve bir bardak ayran. Ama ben evde olduğum için yine meyve yiyorum. YAda 1 bardak sütle 3-4 tane bebe bisküvisi çok güzel oluyo
canım diyet listene şu an araştırmadan bir şey öneremem.. antrenör arkadaşımı yakalayınca sesnin için sporunzararı varmı yokmu sorarım nede olsa sporcu...
aramızda emziren yok ama emzirme yoluna adım atmak için çabalayan çok kaydirigubbakcemile3 herkes hamile kalabilmek için zayıflıyor adeta bizim takımda, birde doğum yaptıktan sonra uğraşacağım ben bunlarla kurtuluşum yok anlaşılan kaydirigubbakcemile3 tabeke o zamana kadar bende zayıflayamıyacağım zatenzemuszemus

ay biri vardı galiba emziren yaa derin vardıda başka biride vardı sanki unuttum valla.:sinifsinif:

ARKADASLAR merhabalar ben dun nete gıremedım dolayısıyla kılomu bıldıremedım 500 gr vermısım bınanın bu hafta daha ıyı olacak 2 gundur cok guzel gıdıyor hıcbır belırlı bır dıyet programı uygulamıyorum kendıme gore bır beslenme programı uyguluyorum herseyden az yeme unlu sekerlı yıyeceklerın ucundan tatına bakıyorun yesıllık bolbol tuzlayıp lımonlayıp yıyorum gunluk 2 dılım kepek ekmegım var tatlı yok 2 gundur okadar ıcım rahat ve mutluyumkı bu hafta bırıncı olacaz
yasmincim fazla paylaşımın olamadığından sanada bir şeyler yazamıyoruz .. 2 hafta kilo bildirmen gerekmiyor yeni üyelere 2 hafta deneme sürecimiz var paylaşımına göre alınıyor listeye çünkü tek ihtiyacımız burada paylaşım ama bu hafta sitemiz zaten çok sorunluydu hiç birimiz yeterinde destek olamadık birbirimize... düzene sokman iyi olmuş dediğin gibi bu hafta iyice düzeltirsen tam süper olacak..

melisim arkadaşımız cidden güzel bir başvuru formu hazırlamış e-e-e-ee biz almayacağız da kim alacak değil mi hiç kaçırmayız böyle kaliteli paylaşımları:teytey:

melisim arkadaşımız cidden güzel bir başvuru formu hazırlamış e-e-e-ee biz almayacağız da kim alacak değil mi hiç kaçırmayız böyle kaliteli paylaşımları:teytey:

tam tahmin ettiğim gibi yerimseniben
başvuru formunu görünce inan özelden yazacaktım sana ama sen her zamanki gibi zaten harekete geçmiştin kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar

yasmin ve handeor hosgeldiniza.s.

bugün istahsizdim cok az yedim , aslinda ictim

sabah erken saatte sirkeli su ictim ardindan bir bardak taze portakal ve havuc suyu
öglen bir pardak yine taze kirmizi pancar suyu
oda aciktirmadi hala birsey istemiyor canim
belki meyve yerim ilerleyen saatlerde

spor yerine oldukca hareketli bir gun gecirdim

teşekkür ederim sayın liderim :), kardeş takımımızın lideri ve pia sağolun, umarım bu sayfalar giden kilolalarla ve güzel paylaşımlarla dolar...

Kendimi anlatayım tabii
1979 ıst doğumluyum, Trakya Ünv. Kimya mezunuydum 1999 da evlendim, üç sene aradan sonra tekrar okula başladım dgs ile ıst Ünv geçiş yaptım Çevre Mühendisliğine, okulda tek evli kişi bendim.3 senede orası sürdü, mezun olduktan sonra tek kullanımlık bardak tabak üreten bir fabrikada Kalite Güvence Sorumluyumdum, sonra ISO konusunda danışmanlık yapmaya başladım.10 senelik evliyim, ilk 8 sene biz istemedik benim okulum falan araya girince birazda kariyer yapayım dedim:)) 8 sene oldu , 9. sene biz çocuk istemeye başladık olmadı 4 ay sonra dr a gittim eşimde de bende prob yoktu ama yine olmadı yumurta takibi falan yapıldı, sonra bıraktım dr a gitmeyi yeni bir işe başladım takmayınca işe başladığımın 1. ayı hamile kaldım:)

27 Mayısta kızım doğdu. Sevi Masal şu an 6. ayının içindeyiz, büyüyo kuzucum

65 kilo ile hamile kaldım başka bir dr a gittim baştan anlamadı hamile olduğumu keseyi göremedi, sonra ben kan tahlili yapalım dedim kan tahlilinde çıktı ama bu seferde dış gebelik olabilir dedi, kurban bayramıydı çok kötü bir tatil geçirdim, her dakika tuvalete gidip adet oldum mu diye bakarak ne denize girdim ne havuza, birde dış gebelikse hamilelik umutlarımın yok olması bir yana birde benim için çok tehlikeli bir durum olucaktı, bir yandanda hamileyimdir inşallah diyerek tatlılara saldırdım :)) ve döndüğümüzde 70 kg dim.Sonra hamile olduğumu öğrenince başlarda canım sürekli eskiden yiyemediğim şeyleri istemeye mantılar börekler, eşim haftanın iki akşamı kültür sanat derneğine gidiyordu ( eskiden birlikte gidiyoduk) iki üç günde spora akşamları çok yalnız kaldım çekirdekler çerezler bisküviler ve bebeğe yararlı diye cevizler kuru kayısılar incirler üzümler :))) sonuç 100 belkide 102-103 ile doğuma girdim eve geldiğimizde 97 idim, kızım 3140 gr doğdu o kadar yemeye

Dr hiç kilo kontrolü yapmadı beni uyarmadı, ben diyodum beni tartmıycakmısınız herkesin kilo alımı farklıdır hamilelik sürecinde diyodu, son 1 ay kalada bu kiloyla ben sana normal doğum yaptıramam demeye başladı, neden kilo kontrolü yapmadığı anlaşıldı.

Bir an önce eski halime dönebilmek ve kıyafetlerimin içine girebilmek istiyorum, eskiden heryerde fotoğraf makinası taşırıdm bana foto hande diyolardı, şimdi resim çektirmek istemiyorum, kızımla bir iki tane resmimiz var, resim çekerken eşimi çok uğraştırıyorum, fazlalıkları gizlemek çok zor oluyo :(

off amma yazdım he başınız şişecek...

canim sikiliyordu biraz spor yaptim 4 km yürüdüm 200 de mekik cektim

ne güzel, bende biraz bisiklet çevirmek istiyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi ya, kızım artık gündüzleri pek uyumuyo ve sürekli oyun istiyo

sen kaç kilosun kaç verdin kaç kaldı pia

merhabaaaaaaaaaaaa..
ya ben dün hic giremedim. yatili misafirlerim var kaanlar bizde iki gündür. ben alisveristen eve gelemiyorum eve gelincede mutfaktan cikamiyorum.. yorucu bir haftasonu oldu. ama bir okadarda güzeldi. kazagi bitiremiyecegim galiba.. azda kalmisti halbuki.. kallisim asyanin misafiri nezaman gidecekti canim ?
ne oldu bu kiz hic görünmez oldu. bir sikintisi kederi yoktur insallah. esinin hastaligi yüzündenmi gelmiyordu insallah kisa zamanda hersey yoluna girer.

handeor hosgeldin canim hayirli olur insallah..a.s.
piacigim tebrikler canim ne güzel kilo vermissin.:nazar:

herkse selammmm kaydirigubbakcemile4
gelemiyorum ne zamandır bu vardiya işi bozdu düzenimi..

kallisim yarından sonra muhtelemen yatılı misafirlerim olabilir beni izinli sayar mısın? çok fazla sürmez en fazla 1-2 hafta ama buraya gelip yazmaya zamanım olmayabilir oladabilr bilmiyorum da diyetime ara vermek zorunda kalıcam galiba..

yeni gelen arkadaşım da hoşgelmiş. ben istanbul doğumluyum ama kütahyada yaşıyorum evlenip istanbuldan geldim 4 yıl oldu kallis gibi bi gün buralardan gitme umudundayım.. çocuğum yok ve zayıflamaya çalışıyorum ki zayıf hamile kalayım.. hımm çalışmıyorum pardon işsizim.. umarım sen de verirsin kilolarını en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde..

Günaydın güzeller,
handecim çok güzel yazmışsın ağzına eline sağlık canım her okuduğum kelimede bir parça buluyorum kendi yaşamıma ait, bizim bir başlığımız daha var içimizi dökmüştük zamanında sonra sohbete çevrildi ama olsun ben bulup getireyim bir ara o linki belki başkalarının düşüncelerini okursan kendini daha iyi hissedebilirsin..fotoğraf makinesinden ben de korkar oldum yıllardır, benim büyük kızım fotoğrafa çok meraklı yarışmalarda dereceleri var ve babamız profosyonel makine aldı geçen yıl ve bu çocuk çekmeyi daha bir sever oldu ama ben hala hiç bir kadraja giremiyorum psikolojisi çok kötü bunun bilirim, öyle özeniyorum ki eşimin kızlarımla yüzlerce fotoğrafı varken benim çok sayılı malesef ki...
handecim ben bu istek ve azimle çabucak kilolarından kurtulabileceğini düşünüyorum, düzenini bozmazsan verirsin de zaten, bir de hatalarını kavrayabilirsen başetmen kolay olur mesela ben hafta sonları eşim kızlarım evde diye mutlaka yiyorum ve bu süreci uzattıkça uzatıyorum ama bir gün onlarsız yemeyi öğreneceğim :) özellile akşamları yine ailemle beraberim diye kısıtlamıyorum ve tüm hafta arası yaptığım kısıtlama boşa gitmiş oluyor bunun gibisende şundan aldım alıyorum dediğin anda kurtulmaman için bahane az olacaktır..

bijom canım sna kolay gelsin diyelim o zaman bir iki hafta, izin tamamdır...

reyhan ablacım asyam misafirleri ne zaman göndrecek inan çıkmış aklımdan ama yazmadı diye hatırlıyorum ben.. çabuk dönse bari ben onu çok özlüyorum hani kilolarını verdi ama en azından yanımızda olsa birde karnesini hazırlasak istiyorum..

ben 2 gündür ölçüyü kaçırmamama rağmen doğru beslenmedim yarından itibaren yeni bir şekilde besleneceğim yine şu çorbalı stilimi uygulayayım artık tartıda biraz fark görmek istiyorum..
bugün nar bahçesine gideceğiz çoluk çocuk ay öyle zevkli oluyor ki çok güzel yerler var ama yağmur yağıyor engel olmaz umarım...

Back
X