teşekkür ederim sayın liderim :), kardeş takımımızın lideri ve pia sağolun, umarım bu sayfalar giden kilolalarla ve güzel paylaşımlarla dolar...
Kendimi anlatayım tabii
1979 ıst doğumluyum, Trakya Ünv. Kimya mezunuydum 1999 da evlendim, üç sene aradan sonra tekrar okula başladım dgs ile ıst Ünv geçiş yaptım Çevre Mühendisliğine, okulda tek evli kişi bendim.3 senede orası sürdü, mezun olduktan sonra tek kullanımlık bardak tabak üreten bir fabrikada Kalite Güvence Sorumluyumdum, sonra ISO konusunda danışmanlık yapmaya başladım.10 senelik evliyim, ilk 8 sene biz istemedik benim okulum falan araya girince birazda kariyer yapayım dedim:)) 8 sene oldu , 9. sene biz çocuk istemeye başladık olmadı 4 ay sonra dr a gittim eşimde de bende prob yoktu ama yine olmadı yumurta takibi falan yapıldı, sonra bıraktım dr a gitmeyi yeni bir işe başladım takmayınca işe başladığımın 1. ayı hamile kaldım:)
27 Mayısta kızım doğdu. Sevi Masal şu an 6. ayının içindeyiz, büyüyo kuzucum
65 kilo ile hamile kaldım başka bir dr a gittim baştan anlamadı hamile olduğumu keseyi göremedi, sonra ben kan tahlili yapalım dedim kan tahlilinde çıktı ama bu seferde dış gebelik olabilir dedi, kurban bayramıydı çok kötü bir tatil geçirdim, her dakika tuvalete gidip adet oldum mu diye bakarak ne denize girdim ne havuza, birde dış gebelikse hamilelik umutlarımın yok olması bir yana birde benim için çok tehlikeli bir durum olucaktı, bir yandanda hamileyimdir inşallah diyerek tatlılara saldırdım :)) ve döndüğümüzde 70 kg dim.Sonra hamile olduğumu öğrenince başlarda canım sürekli eskiden yiyemediğim şeyleri istemeye mantılar börekler, eşim haftanın iki akşamı kültür sanat derneğine gidiyordu ( eskiden birlikte gidiyoduk) iki üç günde spora akşamları çok yalnız kaldım çekirdekler çerezler bisküviler ve bebeğe yararlı diye cevizler kuru kayısılar incirler üzümler :))) sonuç 100 belkide 102-103 ile doğuma girdim eve geldiğimizde 97 idim, kızım 3140 gr doğdu o kadar yemeye
Dr hiç kilo kontrolü yapmadı beni uyarmadı, ben diyodum beni tartmıycakmısınız herkesin kilo alımı farklıdır hamilelik sürecinde diyodu, son 1 ay kalada bu kiloyla ben sana normal doğum yaptıramam demeye başladı, neden kilo kontrolü yapmadığı anlaşıldı.
Bir an önce eski halime dönebilmek ve kıyafetlerimin içine girebilmek istiyorum, eskiden heryerde fotoğraf makinası taşırıdm bana foto hande diyolardı, şimdi resim çektirmek istemiyorum, kızımla bir iki tane resmimiz var, resim çekerken eşimi çok uğraştırıyorum, fazlalıkları gizlemek çok zor oluyo
off amma yazdım he başınız şişecek...