Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrr
spora başladım :))) dediğim gibi eşim üyeliğini doldurmuştu git git diyodu ama cesaret edemiyodum gaza geldim. çok çokkk sağolun, zayıfladığımı düşünmek hayal etmek bile çok güzel, spor salonundaki hocam yazık ya dedi bana eski halini bildiğim için diyorum dedi sonra

Dün saat 7 de gittik 50 dakika falan fitness yaptım, pazartesi, çarşamba ve cuma aerobik, çerşamba plates varmış, diyete devam yine bakalım onlarda diyet veriyomuş onada bakıcam yazarım nasıl bişey olduğunu beğenirsem

2005 te yine böle 3 ay spora gittik o zaman uyguladığım diyet te aynı böyleydi o zaman aralarda süt içmiyodum.Bu diyetle normal gün içinde yediğim şeylerden daha fazlasını yiycem, ben gün içinde sebze falan yiyemediğim için akşam yükleniyodum inşallah uyucam yazanın hepsine..dengeli beslenmiş olucam böylece,

spora 4 yada 5 gün gidicem ama akşam eşim götüreceği için hafta içi en fazla 1 saat yapabilcem.

Bide dün Masal perişan oldu oralarda ya, gerçi ağlamadı babası oynattı ama yinede ne bilim bi ara çok uykusu geldi melül melül suratıma bakıyodu, içim burkuldu çok vicdan azabı çekiyorum hamileyken dikkat etmediğim ve kızımada eşimede eziyet çektirdiğim için, gerçi eşim şimdilik durumdan memnun üyeliği bana devrettiği için gözümde büyüyodu diyo, hafta içi bir akşam bir saat anca gidiyodu zaten Masal doğuncada ara verdi.

Kalliste ilgine çok teşekkür ediyorum, linki inceliycem şimdi, nar çorbasıda ilginçmiş nasıl yapılıyo, afiyet olsun, Eskişehir i bende çok merak ediyorum, hamile kalmadan önce birçok tura katıldık gezdik, artık bundan sonra kızımla inşallah...

Arkadaşlar okudum yazdıklarınızı tekrar hoşbuldum hep birlikte şu kilolardan kurtuluruz inşallah

Canzi ne kadar zamanda 10 kg hatta 11 galiba verdin?Asyam ne kadar zamanda verdi? Chocaletagirl inşallah teknededir canım en nefret ettiğim şeyler evrak çıkarma işleridir bilirim ne zor olduğunu...
evet ist da hava çok soğuk üç gündür kombi yakıyoruz bizde ona rağmen ev 20 derece inşallah kzıım üşümez

handeciğim sen çok tatlı birisin ,konuşmalarından bu elektriği aldım canım.ne güzzel spor salonuna başlaman harika...bak ben geçen sene 2 ay gittim spora,2 ayda 10 kg verdim ama 15 kg vermişim gibi duruyordu.sakın bırakma,ne yap et git yap sporunu.3 gün bile gitsen yetecektir,inan bana...
ist da nerde oturuyorsun... bu arada kızının adı çok güzel,bahtı güzel olsun inşllah ...

handeciğim sen çok tatlı birisin ,konuşmalarından bu elektriği aldım canım.ne güzzel spor salonuna başlaman harika...bak ben geçen sene 2 ay gittim spora,2 ayda 10 kg verdim ama 15 kg vermişim gibi duruyordu.sakın bırakma,ne yap et git yap sporunu.3 gün bile gitsen yetecektir,inan bana...
ist da nerde oturuyorsun... bu arada kızının adı çok güzel,bahtı güzel olsun inşllah ...

sağol canım o senin tatlılığın, beylikdüzünde oturuyorum, sen nerede oturuyosun, evet Sevi Masal bende çok beğeniyorum ama 4-5 kişi dışında kimse beğenmedi hamileyken bu ismi ve ben 9 ay boyunca isim düşündüm aslında en başından Masal olmasını istiyodum, sonra başka isimler sinmedi içime hep o ismi yakıştırdım kızıma. Şimdi de çoğu kişi ismi ne diyo ve ben Masal deyince hiçbir tepki vermiyolar :)))) kalıyolar öle, annem babamda başta pek sevmedi ama şimdi alıştılar napalım alışcaklar, isim popüler olmaya başladı bile Melekler Korusun diye bi dizi varya ordaki kızın bebişinin isminide Masal koyucaklar galiba :)))

canım bizlerde seni öpüyoruz kolay gelsin canım anneciğin ve babacığınla güzel güzel vakit geçir onların varlığı insana güç kuvvet veriyor uzakta olsak yinede var olmaları bile yetiyor canımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet canım sen de gurbettesin beni en iyi anlayanlardan birisin yani. evimi temizledim yarın da yemekler yapıcam inşallah az kalmazlar zor tutuyorum onları burda sıkılıyolar :sinifsinif:

handecim spora başlaman süper olmuş valla eşim mızmız etmese ben de gidicem. evde canım hiç istemiyo spor yapmak koyuyorum cd yi 10 dk sonra sıkılıyorum kapatıyorum bi de aşadakilerden çekiniyorum açıkçası.. sen ne yap ne et devam et bebiş de alışıcaktır bir zaman sonra eşinin sana destek olması çok iyi olmuş..

biz de artık bugünden itibaren full yakmaya başladık kombiyi ve artık ben de kat kat giyinmeye başladım her kış gibi off şimdi dışarda hava 3-4 derece falan hele geceleri sormayın.. kasımda böyleyse kışı düşünemiyorum dicem ama artık dünyamız da pes etmek üzere düzen bozuldu iyice..

cedric canım sorucam sorucam unutuyorum belin nasıl oldu? şimdi benim belim kopcak gibi iş yaptığım için ordan aklıma geldi inşallah geçmiştir..

kallisim narı ben de çok seviyorum benim için 3-5 tane yer misinnnnnn opuyorumnanaktan

çikolat ben de öpüyorum seni kocaman canımm Şeniz

evet canım sen de gurbettesin beni en iyi anlayanlardan birisin yani. evimi temizledim yarın da yemekler yapıcam inşallah az kalmazlar zor tutuyorum onları burda sıkılıyolar :sinifsinif:

handecim spora başlaman süper olmuş valla eşim mızmız etmese ben de gidicem. evde canım hiç istemiyo spor yapmak koyuyorum cd yi 10 dk sonra sıkılıyorum kapatıyorum bi de aşadakilerden çekiniyorum açıkçası.. sen ne yap ne et devam et bebiş de alışıcaktır bir zaman sonra eşinin sana destek olması çok iyi olmuş..

biz de artık bugünden itibaren full yakmaya başladık kombiyi ve artık ben de kat kat giyinmeye başladım her kış gibi off şimdi dışarda hava 3-4 derece falan hele geceleri sormayın.. kasımda böyleyse kışı düşünemiyorum dicem ama artık dünyamız da pes etmek üzere düzen bozuldu iyice..

cedric canım sorucam sorucam unutuyorum belin nasıl oldu? şimdi benim belim kopcak gibi iş yaptığım için ordan aklıma geldi inşallah geçmiştir..

kallisim narı ben de çok seviyorum benim için 3-5 tane yer misinnnnnn opuyorumnanaktan

Kütahya burdan daha soğuktur tabi canım, sende bayağı bir kilo vermişsin nasıl verdin, ne tür bir diyet uyguladın ve ne kadar zamanda ( amma sordum :)) )bizimde evde bisiklet ve mekik aleti var spora gitmediğim zamanlar yaparım diyorum ama bakalım, lafta kalmaz inşallah, boşver aşağıdakileri ya gündüz vakti ne diyebilirler ne kadar gürültü yapcaksınki,evet eşim sağolsun çok destek oluyor o boşver falan dese ben zaten çocuğu dert ediyorum başlayamazdım

sağol canım o senin tatlılığın, beylikdüzünde oturuyorum, sen nerede oturuyosun, evet Sevi Masal bende çok beğeniyorum ama 4-5 kişi dışında kimse beğenmedi hamileyken bu ismi ve ben 9 ay boyunca isim düşündüm aslında en başından Masal olmasını istiyodum, sonra başka isimler sinmedi içime hep o ismi yakıştırdım kızıma. Şimdi de çoğu kişi ismi ne diyo ve ben Masal deyince hiçbir tepki vermiyolar :)))) kalıyolar öle, annem babamda başta pek sevmedi ama şimdi alıştılar napalım alışcaklar, isim popüler olmaya başladı bile Melekler Korusun diye bi dizi varya ordaki kızın bebişinin isminide Masal koyucaklar galiba :)))

.

bence çok güzel bir isim... beğenmeyen beğenmesin,sen beğenmişsin ya şekerim..

ben de bahçeşehirde oturuyorum,3 ay önce beylikdüzünde oturuyordum buraya taşındım.seninle de görüşelim bir ara o zaman,güzel olur...migros a filan çok sık gelirim...

Kütahya burdan daha soğuktur tabi canım, sende bayağı bir kilo vermişsin nasıl verdin, ne tür bir diyet uyguladın ve ne kadar zamanda ( amma sordum :)) )bizimde evde bisiklet ve mekik aleti var spora gitmediğim zamanlar yaparım diyorum ama bakalım, lafta kalmaz inşallah, boşver aşağıdakileri ya gündüz vakti ne diyebilirler ne kadar gürültü yapcaksınki,evet eşim sağolsun çok destek oluyor o boşver falan dese ben zaten çocuğu dert ediyorum başlayamazdım

valla canım ben neler yapmadım ki ama şöyle diyeyim kabaca akşam yemegi hiç yemedim yani öğlen yedim öğlenden sonra bi ara yaptım o kadar.. sonra taa sabah kahvaltı.. bi de haftada en az 4 gün yürüdüm burda stadyumda. en büyük yardımcılarımdan biri de tatlandırıcı oldu. daha çok şey yaptım anlatsam destan olur ama kabaca böyle :1rolleyes:

ayrıca evet bence de kızının ismi çok güzel opuyorumnanaktan ismiyle yaşasın Allah uzun ömür versin :emir_bebek:

selam hanımlar...
hala bulamadım evraklarımı ve az önce kursu aradım.150 tl istediler evrakı tekrar çıkarmak için,bu milli eğitime yatacak paraymış,sertifikayı tekrar çıkarmak için...yapacak bişey yok diyorlar... evraklarımın kaybolduğu gece boğazda teknede program yapmıştık,tek umudum orası kaldı,ordan haber gelecek bu akşam.orda da yoksa yapacak birşey yok...mafoldumben

asyam hoşgeldin.eşin için gerçekten çok üzüldüm,bir yakınımzın kocası da bu hastalığa yakalandı.o da hayatı boyunca o maskeyle uyuyacak ve o da çok kilolu bir adam.znnediyorum kilo ile alakalı.ne olursa olsun,kilolarını verince kurtulacağını sanıyorum o maskeden eşinin... sen de maşallah ne güzel verin kiloları,merak ediyorum seni.foto bekliyoruz ona göre...
bijom annenler gelecekmiş,hadi gözünaydın .bitir işleri de anneciğinle babacığınla hasret gider..öpüyorum canım seni de...
kallisim ben narı çok severim,benim yerime de ye... opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar... hepiniz hoşgeldiniz.başımdaki meseleden dolayı size pek vakit ayıramadım,inş geniş geniş sohbet ederiz...
pia inş dediğin gibi bir yerlerden çıkar canım evraklar ama...gitti artık o,sanmıyorum mafoldumben

kızlar istanbulda da hava çok soğuk,resmen donuyoruz.ben de evde olduğum zamanlar yakıyorum kombiyi.nasıl da birden bire bozdu hava...
sağlıklı beslenme olayım iyi gidiyor,çok mutluyum.farkettim ki kafamda yeme ile ilgili hiçbirşey yok artık.önceden,yani diyet yaparken,sürekli "öğlen ne yiyeceğim,akşam ne yiyeceğim"diye düşünür durur,farkında olmadan atıştırdığımı görürdüm...ama artık yasak olmadığı için hiçbirşey düşünmüyorum.önüme ne koyarlarsa ve koyarsam az az yiyorum ve bu hafta adet olmama rağmen 700 gr gitti...iyi değil mi..? diyet yok,diyeti bozma düşüncesi de yok...inş hep böyle gider....
canım inşallah evraklarını bulursun çok zor durum ya bende ehliyete yazılacağım ve diploma lazım..bende yeni taşındığımdan doğru düzgün bir yere koymadım galiba bulamıyorum..offff yaaaa..evi yarın talan edeceğim bende

bu arada diyet düşüncesi olmadan zayıflaman çok hoş...bu arada adın neydi senin çikolata??

kızlarrr
spora başladım :))) dediğim gibi eşim üyeliğini doldurmuştu git git diyodu ama cesaret edemiyodum gaza geldim. çok çokkk sağolun, zayıfladığımı düşünmek hayal etmek bile çok güzel, spor salonundaki hocam yazık ya dedi bana eski halini bildiğim için diyorum dedi sonra

Dün saat 7 de gittik 50 dakika falan fitness yaptım, pazartesi, çarşamba ve cuma aerobik, çerşamba plates varmış, diyete devam yine bakalım onlarda diyet veriyomuş onada bakıcam yazarım nasıl bişey olduğunu beğenirsem

2005 te yine böle 3 ay spora gittik o zaman uyguladığım diyet te aynı böyleydi o zaman aralarda süt içmiyodum.Bu diyetle normal gün içinde yediğim şeylerden daha fazlasını yiycem, ben gün içinde sebze falan yiyemediğim için akşam yükleniyodum inşallah uyucam yazanın hepsine..dengeli beslenmiş olucam böylece,

spora 4 yada 5 gün gidicem ama akşam eşim götüreceği için hafta içi en fazla 1 saat yapabilcem.

Bide dün Masal perişan oldu oralarda ya, gerçi ağlamadı babası oynattı ama yinede ne bilim bi ara çok uykusu geldi melül melül suratıma bakıyodu, içim burkuldu çok vicdan azabı çekiyorum hamileyken dikkat etmediğim ve kızımada eşimede eziyet çektirdiğim için, gerçi eşim şimdilik durumdan memnun üyeliği bana devrettiği için gözümde büyüyodu diyo, hafta içi bir akşam bir saat anca gidiyodu zaten Masal doğuncada ara verdi.

Kalliste ilgine çok teşekkür ediyorum, linki inceliycem şimdi, nar çorbasıda ilginçmiş nasıl yapılıyo, afiyet olsun, Eskişehir i bende çok merak ediyorum, hamile kalmadan önce birçok tura katıldık gezdik, artık bundan sonra kızımla inşallah...

Arkadaşlar okudum yazdıklarınızı tekrar hoşbuldum hep birlikte şu kilolardan kurtuluruz inşallah

Canzi ne kadar zamanda 10 kg hatta 11 galiba verdin?Asyam ne kadar zamanda verdi? Chocaletagirl inşallah teknededir canım en nefret ettiğim şeyler evrak çıkarma işleridir bilirim ne zor olduğunu...
evet ist da hava çok soğuk üç gündür kombi yakıyoruz bizde ona rağmen ev 20 derece inşallah kzıım üşümez
handecim spora başlaman çok güzel..bende başlamak istiyorum ama vakit hiç uymuyor kızı bırakacak kimsem yok...diyet+spor çok hızlı verdiriyor

offf bijoux nasıl soğuktur şimdi kütahya,tahmin edemiyorum...
havası dengesiz oranın biraz
bu arada istasyon caddesinde bi spor salonu vardı çok kapsamlı bişeydi..giden arkadaşlar vardı memnunlardı..

masal cok guzel bır ısım.ınş bebegınızın hayatıda guzel bır masal gıbı olur.

bijoux belım cok sukur ıyı.ama ev ısı yapınca cok artıyor.sıcak su tutuyorum o zaman bır yarım saat falan.benım sıkıntım sanırım hareket edememek.yıne yuzmeye basladım ıns daha ıyı olur
canım inşallah evraklarını bulursun çok zor durum ya bende ehliyete yazılacağım ve diploma lazım..bende yeni taşındığımdan doğru düzgün bir yere koymadım galiba bulamıyorum..offff yaaaa..evi yarın talan edeceğim bende

bu arada diyet düşüncesi olmadan zayıflaman çok hoş...bu arada adın neydi senin çikolata??

handecim spora başlaman çok güzel..bende başlamak istiyorum ama vakit hiç uymuyor kızı bırakacak kimsem yok...diyet+spor çok hızlı verdiriyor

bu arada istasyon caddesinde bi spor salonu vardı çok kapsamlı bişeydi..giden arkadaşlar vardı memnunlardı..
ist cok soguk bırden kıs geldı sankı .evde donuyorum .havuzda dıslerım bırbırıne vuruyordu resmen.bu kıs boylemı gecıcek.kutahya ve eskısehır ı dusunemıyorum bıle

of yaaa hep ben yokkken ne güzel sohbetler oluyor..bende bir türlü kaynasamadimm
bugün sabah esim geldi seyahatten .. getiricegini ummadigim bi tatli istemistim getirmisakannehir hemde büyük bir itinayla :sinifsinif: napim yedim:kedi:
ama bayrama kadar en az 59 olmaliyim
hafta sonu oglusumla evde kucak kucaga gecirdik gezdik sinemaya alisverise gittik evdeykende hep kucagimdaydi yemek aklima gelmedi hic ..kizimda londraya gitmisti okul ile..aklim fikrim onda..ins bu gece yarisi kavusucaz

esimden kitaplar istemistim .. almisopuyorumnanaktan nasil heycanliyim simdi
haftasonu böyleydi ..yalniz oluncada sporda yaptim bol bol.. simdi esimi ikna edebilirsem kosmaya cikariz belki.. dizinden ameliyat olmustu onada iyi gelicek

amaninda amanin kim gelmi$
ben
kaydirigubbakcemile3 ben geldim kizlaar
canlarim merhaba hepinize
once kilo bildirimi yapayim 66 . 7
sonra saglik ko$esi haberleri
herkez iyi hiçbirimiz henuz domuz gribine yakalanmadik
ama ben yakinda okuz gribi olacam çunku size hiç ugrayamiyorum gecen hafta bide bu hafta okullar tatil pc bana kalmiyo anacim ee bide kayinvalidemler tatil diye illede bize gelin diyolar buda e$imin i$ine geliyo tabi orasi $ehir içi yaa gezmelere gidiyo hep beyfendi
e$im iyi arkada$lar ve hç iyile$miycek bunu ogrendik omur boyu o maskeyle yatacak artik ikimizde zayiflamak adina epey yol aldik allah kimseyi sagliktan ayirmasin morallerimiz iyi allaha $ukur insan hayatta her$eye ali$iyo bunu anladim e$imde bende yeni hayatimiza ali$mi$iz e$im kayinvalimdelere giderken cihazimi aldinmi doye soruyo bende hep ilk onu aldim hayatim diyorum yani bir ali$lmi$lik var artik neyse bu mesaji gonderip biraz bakinayim kimler nasilyerimseniben

asya merhaba..gecmis olsun..Allah hep sizinle olsun canim

choko canim "benim adim ask" yazini görünce , orhan pamugun "benim adim kirmizi" geldi aklima .. nasil muhtesem bir kitabdir o

okuyaniniz var mi?

selamlarrrrr.. ya canlarim burayi acali iki saat ollmustur belkide ama ancak simdi okuyabildim. kizlar yanimdaydi kaanda tabiki. kaan hala yanimda . ya ben bunu hammmmmm yapmazmiyimm. elini kesfetti bugün gözlerini sasi yapip eline bakiyor agzina götürüyor o arada dudaklarini uzatiyor. masallah yavrum ya cok sakin uysal cocuk. annesi bunun tam tersiydi. on cocuk büyütsem bukadar yipratmazdi beni herhalde. hic durmaz aglar aglarkende beni olmazsada kendini yolardi. minicik sey cebinde caki bicagiyla dolasirdi. diger cocuklarin anneleri hergün sikayete gelirdi senin kiz bizim cocuklari dövdü diye. hani bir zalimden bir alim hesabi aman duymasin :)))))

asyam gelmis bugün canim nasil özlemisiz ya. birde mustang gelseydi..
valla asyam haklisin biriniz gözümün önünden ayrilsa aklim sizde kaliyor. insan nasil alisip kaynasiyor görmeyince ariyor degilmi.? cok alistim ben size..opuyorumnanaktan

söyledimmi bilmiyorum ama benim manisada tanıdığımızın bir kızı vardı 10 yaşında 65 kilo falandı tos toparlak yus yuvarlak
ah canzicim derdimi hatırlattın yine.. benim ufak kızımda çok kilolu diğer iki büyükle aynı kiloda düşün ufak 10 ablalar 15 ve 19 yaşında ama hepsinin kilosu aynı :gitme: boydanda yetişti ablalara hatta geçiyor ayak numarası filan ablalardan daha büyük hatta ama beden olarak onlardan bir beden büyük giyiyor.. çok büyü sıkıntım bu benim ama geçendede bahsettim benzer bir konu vardı kendim örnek olamadıkça çocuğuma yememelisin şunu yapmalısın diyemiyorum off çabucak kurtulsam yaza doğruda çocuğumun kilosunu ele alacağım inşallah... sen anlatmışsın ya vermiş tanıdığınızın çocuğu kilo ama canzim çocuk metabolizması acaip bir şey benim kilolu dediğim kızım bile yaz aylarında bisiklete binsin yüzmeye gitsin hemen bir ayda 5-6 kilo atıyor diyet filan sözkonusu değilken hemde...

kallisim ben narı çok severim,benim yerime de ye... opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar... hepiniz hoşgeldiniz.başımdaki meseleden dolayı size pek vakit ayıramadım,inş geniş geniş sohbet ederiz...
pia inş dediğin gibi bir yerlerden çıkar canım evraklar ama...gitti artık o,sanmıyorum mafoldumben

kızlar istanbulda da hava çok soğuk,resmen donuyoruz.ben de evde olduğum zamanlar yakıyorum kombiyi.nasıl da birden bire bozdu hava...
sağlıklı beslenme olayım iyi gidiyor,çok mutluyum.farkettim ki kafamda yeme ile ilgili hiçbirşey yok artık.önceden,yani diyet yaparken,sürekli "öğlen ne yiyeceğim,akşam ne yiyeceğim"diye düşünür durur,farkında olmadan atıştırdığımı görürdüm...ama artık yasak olmadığı için hiçbirşey düşünmüyorum.önüme ne koyarlarsa ve koyarsam az az yiyorum ve bu hafta adet olmama rağmen 700 gr gitti...iyi değil mi..? diyet yok,diyeti bozma düşüncesi de yok...inş hep böyle gider....
çikolatım canım çok sinir bozucu bir durum bu ay çıldırmışsındır sanırım evraklar için üzüldüm inan ki acaba tekneden çıktımı...
canım 700gr iyi olmazmı şahane şahane valla devam..
soğuk diyorsunuzda siz soğuk filan görmüyorsunuz söyleyeyimmafoldumben burada dışarıya çık kışın biriyle karşılaş konuşmak istiyorsun ama konuşamıyorsun anlamadan uyuşuyor çenen ağzın her yerin inan bir önce ki yıl -30 derecelerdeydi burası.... dediğin gibi kaç gündür aşırı soğuk bastırdı burdada 3 gündür kapanmadan yanıyor kombi:sinifsinif: ay başladık yine valla sevmiyorum şu kış aylarını...

handecim tebrik ederim canım hayırlı olsun sporun.. sen çocuğunun perişanlığına takılma geçici durum bunlar sonra gurur duyacağı bir annesi olacak böyle düşün..:lepi:
kızının ismini bende çok beğendim geçende yazacaktım site sorunluydu istediklerimi yazamamıştım kalmış o da...

handecim bende 30 küsür kilo verdim 105 kilodan 70 küsürlere indim mafoldumben ama yarışma başından beri buradayım ve diyetten sıkıldım yaz tatilinde diyeti unuttum buradan ayrıldım hoop geri aldım ama aşırı yedim durmadan yedim 3-5 kilo geri döndü hemen şimdi onları atmaya çabalıyorum da az çabalıyorum artık çok bunaldım çünkü.neler yaptın dersen koca bir hikaye inan.. önce şok diyetlerle başladım çünkü başta veremezsem devamı gelmez dedim.. lahana diyeti vs yaptım güzelde verdim sonrası hep herşeyi ye ölçülü ye tekniği ile geldi.. sporu çok fazla yaptım aşırı yürüdüm . su içmeye çok özen gösterdim... böyle gitti...

valla sizin yüzünüzden bu hafta veremeyeceğim kilokaydirigubbakcemile3 canzi seviyor çikolat seviyor sen demişsin benim içinde 3-5 tane ye... hepiniz için ayrı günlerde yiyeyim bari nar yerken kilo aldı diye adım çıkacak yoksa...
heyoooo,
sonunda becerdim ben de kilo cizelgesi yapmayı ve de eklemeyi :)
canım yaa söyleseydin ya tarif ederdik ben çizelge yapma başlığını terkedeli bayağı oluyor :kedi: başedemiyordum anlatmakla artık bakmaz oldum da keşke burada söyleseydin çok uğraşmamışsındır umarım..

choko canim "benim adim ask" yazini görünce , orhan pamugun "benim adim kirmizi" geldi aklima .. nasil muhtesem bir kitabdir o

okuyaniniz var mi?
malesef okumadım piacım orhan pamuk sevdiğim bir yazar değil nedense bilmiyorum.. ah şu sıralar bekleyen çok kitabım var yine :gitme: ama ben boşladım düzenimi geri kazanmam gerek... bizim evde kitap çok okunur eşim dışında, eşim hiç kitap okumaz çok sinir oluyorum bu huyuna tv izlemekle öldürüyor zamanını... kızlarım yastık altlarında kitapla uyur.. büyük kızım hafta sonu tüyapa gidecek okuluyla ona sipariş vreceğim kendim istedim gidemiyorum kaç yıldır ne güzeldir şimdi orası offf...
selamlarrrrr.. ya canlarim burayi acali iki saat ollmustur belkide ama ancak simdi okuyabildim. kizlar yanimdaydi kaanda tabiki. :)))))
ablam yaa kaani nasılda mutlulukla heyecanla anlatıyorsun kıyamam ben sana opuyorumnanaktan maşallah diyelim bizde ona.. ablam ne kadarlık oldu 3 -4 ay olunca bir foto eklermisin yine bize zemuszemus hemen sileriz söz nazar değmesin oğluşumuza.. geçen sefer sil diye yazdığını görmemişim kusuruma bakma sonra silsemmi diye baktığımda gördüm yazını akannehir
reyhan abla sen misafire daldın yine diyeti unuttun değil mi hiç bahsetmiyorsun yediklerinden hatta sporda yapmıyorsun gibi duruyor buradan bakınca:kedi:
asyam gelmis bugün canim nasil özlemisiz ya. birde mustang gelseydi..
valla asyam haklisin biriniz gözümün önünden ayrilsa aklim sizde kaliyor. insan nasil alisip kaynasiyor görmeyince ariyor degilmi.? cok alistim ben size..opuyorumnanaktan

alışmayı hiç sormayın ben felakat bağımlı oldum bu guruba alışmak ne kelime...Şeniz:nazar:

Bu arada tersten oldu ama bir günaydın diyeyima.s.

birine daha bir şey yazacaktımda unuttum inanın çıktı aklımdan amannnn:çok üzgünüm:

benim 3 gündür süren bir sıkıntım var dilimin ucunda karıncalanma var baktım sağlık sitelerine hipogilisemi diyor, öyle sinir bir şey ki geçmiyor hep duruyor o his öylece... bir ay kaldı tetkiklere gitmeme bakalım neler çıkacak neler olacak merak ediyorum..
bu arada spor salonunu bıraktım çünkü üyeliklerimiz bekleyenlerin çokluğundan iptal oluyor aynen bekleyecek sonra sıra gelecek yazılacakmışıs pehh pehh pehhhhakannehir sinir stres olamam .. üniversitenin salonuna gidip soracağım evime çok yakın hem belki kalabalıkta olmaz hemde aletlerle çalışmayı daha çok seviyorum eski yerimden belki daha iyi olur orada haftanın bir günü aletlerle çalışabiliyordum..

handecim senmi sormuştun bana nar çorbası diyekaydirigubbakcemile3 nar çorbası değilde nar ve çorba yazmaya çalışmıştımakannehir lahana soğan ve bir kaç sebzeyle az yağlı az tuzlu bir çorba yapıp ana öğünlerde onu yiyeceğim ara öğünlerdede nar yiyeceğim yazmıştımyerimseniben dün yaptım aynen uyguladım sadece öğlen ilk kez yediğimden çok acıktım aranında arasında kaydirigubbakcemile3 biraz corn flakes yedim.. ama iyi geçti dün.. bakalım bugünde başarabilecekmiyim..

kaydirigubbakcemile3 canım ben istasyon caddesinde o spor salonunda yürüyerek 1 dk uzaklıktayım. gittim oraya 1 ay hamile kalınca bıraktım zaten gitsem de yine oraya giderdim başka yer yok ki burda.. bugün hava biraz daha iyi gibi burda..
bijoux belım cok sukur ıyı.ama ev ısı yapınca cok artıyor.sıcak su tutuyorum o zaman bır yarım saat falan.benım sıkıntım sanırım hareket edememek.yıne yuzmeye basladım ıns daha ıyı olur
evet benim de iş yapınca çok kötü oluyor sanki ikiye ayrılıverecekmişim gibi oluyor ama 1 gece uyuyunca geçiyor allaha şükür mesela dün çok fenaydı bugün bişey kalmamış. sen de biliyosun yüzmek çok iyi bel için..

ist cok soguk bırden kıs geldı sankı .evde donuyorum .havuzda dıslerım bırbırıne vuruyordu resmen.bu kıs boylemı gecıcek.kutahya ve eskısehır ı dusunemıyorum bıle
düşünme canım hiççç hayal bile etme kaydirigubbakcemile3

okuyaniniz var mi?
ben okudum ama ilk iki sayfasını :roflol: hayatımda bıraktıgım 2-3 kitaptan biridir..

selam arkadaşlarım günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

evimi birr güzel temizledim, çamaşırlar falan herşey tamam bugün sadece yemek yapmak kaldı annemler inşallah 4 gibi burda olucaklar..

karnım çok acıktı valla kahvaltı etmeye üşeniyorum of kim demişti burda annemin dediği gibi bi hap olsa da içsek :roflol:

reyhan ablacım kaan ın yeni fotolarını bekliyoruzzzzz kaydirigubbakcemile4

selam arkadaşlarım günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

evimi birr güzel temizledim, çamaşırlar falan herşey tamam bugün sadece yemek yapmak kaldı annemler inşallah 4 gibi burda olucaklar..

karnım çok acıktı valla kahvaltı etmeye üşeniyorum of kim demişti burda annemin dediği gibi bi hap olsa da içsek :roflol:

oyy bijom o haptan isteyen benim canım yaaakaydirigubbakcemile3 her gün 5 kişiye yemek hazırlayan ben, kedisi köpeği doymayan ben yaniiikaydirigubbakcemile3 anam bizimde herkes obur kedi bile koşup salona giriyor yüzüme bakıp miyavlıyor ne istiyorsun diye soruyorum koşarak mama kabına ilerleyip başıan oturuyorkaydirigubbakcemile3 pek akıllıdır benim oğluşum...
şu andada kendime bir kahve yaptım keyifle içiyorum mafoldumben kahve smileysini bulamadım yaaamafoldumben

bijom benim annemde hayatta olsaydı diye geçiriyorum arada öyle çok özlüyorum ki gelseydi bende kalsaydı çıkıp dolaşsaydık diye hayal ediyorummafoldumben elinde ki şansı iyi kullan canım ve anneni benim yerimede öp selamımıda söyleŞeniz

benimde büyük yeğenim gelecekti ama uyuz şey totosunu kaldıramadı :mymeka: her gün sürpriz yapsa diye bekliyorum..

mersayı soracağım yine kaldı kaç gündür.. uğrayamaz oldu yine. en son yazdıklarınada ben yorum yapamamıştım site sorunluydu o günlerde...

mersayı soracağım yine kaldı kaç gündür.. uğrayamaz oldu yine. en son yazdıklarınada ben yorum yapamamıştım site sorunluydu o günlerde...

geldim arkadaşım burdayım.aslında hergün burdayım ama internette sorun vardı galiba kaç defa mesaj yazdım hiçbiri gitmedi bu gün rahatça girebildim.

Back
X