5. Tüp bebek denemem ve başardım HAMİLEYİMMMMMM

BenMasal

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
681
44
İstanbul
Benım yasadıklarım herkese umut olsun kımse pes etmesın 6 yıllık bir evliliğimde bu 5. tüp bebek denemem ve hiç hamıle kalamamıştım allahım dualarımı kabul etti demekkı zamanı gelmış ve banada nasıp ettı allah ısteyen herkese nasip etsın ınsallah .

Kızlar sızllerın desteklerı olmasaydı belkı yenı tedavıme baslayamazdım bile sızlerın o kadarçok etkısı varkı bende hepinizin ısımlerını hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarı ile elif23, sera, rrose, emsall35 hepinize tşekkurler

allahım isteyer herkese bu duyguyu yaşat yarabbi

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar mutluluktan yazacak birşey bulamıyorum ellerim titriyor

kızlar ikikere açtım konuyu yaaaaa offffff nasıl iptal edıcem bilmiyorum birini

Canım Rabbim gönlüne göre verdi inşallah bebişini hayırlısı ile kucağına aldığın günleride yazarsın bizlere o sevincinide birlikte yaşarız hayatım Allah nazardan saklasın

Ayyyy bu gün ne çok güzel haberler duydum.
Çok sevindim canım Sedayıldız.İnşallah sağ salim kucagına da almağı nasib eder sana güzel allahım..
Hamiş kalanlarımızın sayı tez bir zamanda çoğalır inşallah..
Sedayıldız sevincine ortağım canım.Öptümm..

ALLAH mutluluğunu daim etsin canım sonunda emeklerin boşa çıkmadı inşallah darısı isteyen herkezin başına

ne güzel bi haber canım ya allahım hayırlısından kucagına almayı naip etsin inş........... darısı biz bekleyenlerin basına inş...........

çok tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al.değerin kaç çıktı seda?:dance:

Seda çok şükür güzel haberle geldin. gözün aydın. sağlıkla kucagına al inşallah yavrunu..

seda düşük değil canım. inşallah ıkı gun sonrada değerin katlanacak ozaman daha rahat edersın

canımcım tedavi süreçlerini sorunlarını da anlatsanaa, neler yaşadınn...

allah kucağına almanı nasib etsinn darısı başımıza inşallahhh

sevincini en içten dileklerimle paylaşıyorum..........tez zamanda sağlıklı sıhatli bebişlerini-bebeğini-kucağına alırsın inşallah...darısı bizlerin başına....darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallahhhh..Allah mutluluğunu daim etsinnnnnnn

canım şimdide bunu takma kafana. İnan değerin çok iyi.
Bu arada ufak şeyleri kafana takıpta sakın bebişini veya ebişlerini olumsuz etkileme. Hep olumlu düşün ki onlarda yerlerinin güvenli olduğuna inanıp daha sıkı tutunsunlar güzelim.

allah tamamına erdirsin seni sabrından dolayı kutluyorum arkadaşım rabim sabrının mükafatını vermiş sana hayırlı olsun gözün aydın salıkla kucagına alırsın iniş

allah tamamına erdirsin seni sabrından dolayı kutluyorum arkadaşım rabim sabrının mükafatını vermiş sana hayırlı olsun gözün aydın salıkla kucagına alırsın iniş

darısı başımıza ebrummmmmmmmm, bizde bu sevinci yaşayabilecekmiyizzzzzz:çok üzgünüm:

ben aşılama olcam kızlar bu ay ama iğnelere rağmen yumurtalarım büyümemişş :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…