5. Tüp bebek denemem ve başardım HAMİLEYİMMMMMM

kızlar eşimin spermleri 30 mılyon fazla değil azda değil ben pko hastasıyım ama 4 olumsuz tüp bebek yasadık her gittiğimiz doktor bır sorunyok kesın tutucak dıyor bızı umutlandırıyrdu ama sonuc kötu oluyordu hatta 4: denemem de dr um erkektı ve bu yumurtaları bana koyun ben bıle gebe kalırım dıyordu ama bulunamayan bişii vardı ve hamıle kalamıyordum bu arada yenı doktorum ilaçlara baslarken son kontrolumde bana herşey ıyı 3 gun sonra transferın var dedı ve tam masadan kalkarken bı sanıye dedi bişiii gördu rahım kasılıyor dedı ve bu sadece doğum esnasında kadınlarda olur dedı şoka girdi daha once hıc görmemış ve gormeside süprizdi son anda gordu bana fitil verdı ve transferden 30dk once fitili ol rahım gevşesın dedı bana hıç genetık test bıle ypmadı kendınden emındı ve mutlu sona ulaştık doktoruma güvenim sonsuz Kıbrıs Tüp Bebek hastanesının sahıbı Halil İbrahım Tekın hatırlarsınız 2006 yılında gazeteler televızyonlar hep 70 yaşında bır kadının hamıle olduğunu yazmıştı işte o doktor benım dokorum keşke daha onc tanısaymısım kendısını

canım yürekten tebrik ediyorum sabah beriş yazılarını takip ediyorum en son makina bozuldu denilince kalkayım dedim ama meraktan tekrar bakayım demeye kalmadı başlığını gördüm ve kocaman bir ohh dedim son zamanlarda tülay rose bebiş istiyorum ve senin sonuçlarınızın pozitif olması banada umut verdi dilerim bikaç gün sonra aynı mutluluğu bende tadarım darısı başıma inşallah bugün 7.günüm

bu aradaeşinin spermı ve senın yumurtanla tüp deneyeceksen istanbul a geliyor tedavılerını alman hastanesınde gerçekleştiriyor

kızlar değerim 59 çok düşük değil dimi

canım biliyormusun bilmiyorum ama benim 12. gün değerim 37.28 di seninkinden daha düşük yani iki gün sonra iki katına çıktı ve daha sonra artmaya devam etti inşallah seninkide iki gün sonra katlanmış olacak.

kızlar benım 9. günüm idrarda çıkmamıştım demekkı herkesın çıkmıyormuş ya uzuzup bebeğimi düşürseydım sakı yapmayın 12. gününüzü sabredip bekleyn ne olurrrrrrrr Turser canım ınsallah sende güzel haberlerle burda başlık açarsın canım olumlu duşun olumlu olsun

adı neymiş o fitilin bnakım :)

emsall çok heycanlıyım allah tamamını erdırsı kucağıma almaı naspı etsın canımm

bende dr söylemedenmi kullansam acaba yaa
neden dolayı kasılıyormuş acaba bede kendimi kasarım genelde vajinismuyluyum ben
transferim anestezi ile oluyor sence gereklimi bu fitil

çok sevindim canım darısı tüm anne olmak isteyip çaba sarfeden herkesin başına.seni azminden dolayı kutluyorum.yılmadın devam ettin umut ettin sabrettin ve hayırlı sonuca erdin inşallah.umarım sağlıkla huzurla alırsın bebeğini kucağına.tekrar tebrik ederim cnm

canım benim bendede pko var onun dışında bir sorunumuz yok bana da her seferinde busefer tutacak diyor doktorum ümitleniyorum gaza geliyorumm sonra olmayınca yıkılıyorumm... maddi açıdan da çok yıpranmışsındır eminimm.. söylediğin doktorun muayene ücretleri nedir canım, yani istanbulda ona görünmemin maliyeti ne kadar olur bana??

slm emsall nasilsin canim nasil gidiyo hamilelik bulantilarin azaldimi??

slm canım Allah a şükür iyi gidiyo daha iyiyim azda olsa azaldı mide bulantılarım midemi çok uzun süre boş bırakmamaya ve aşırı doldurmamaya özen gösteriyorum az ve sık yiyiyorum canım. sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo sende varmı bulantı vs.

emsall çok heycanlıyım allah tamamını erdırsı kucağıma almaı naspı etsın canımm

amin canım inşallah cümlemizinkini. darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallahhh şimdi sıra SERA96 da şimdi onun sonucunu dört gözle bekliyorum inşallah oda hamileyimmmmm diye gelecek

canım pko hastaların sonunda oluyormuş ama 5 ama 10 denemede hiç pes etme olurmuş bu arada sana internet adresını atım doktorumun istanbulda muaysenı nişantaşında haftanın ıkı günü istanbulda 5 günü kıbrısta kendısı b arada googla adını yazarsan hakkında herşeyı bulursun

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

eğer sıte açılmazsa bu adresi google yaz canım o zaman çıkar

canım muaynesi 150 ytl ama alman hastanesınde yaptı benı işlemlerım tüp bebek 7.500TL ye mal oldu gidip bı konus görüş hiç birşey kaybetmezsınız

emsalll transferım 5 aralıkta oldu embryolarım 5 gunlukken transfer edıldı ben kaç haftalık hamıleyım kızlar doktor 2 gun sonra test ap katlanıcak sonrada 10 gun sonra gel bana dedı

sedacim canim benim mutlulugunu tahmin edebiliyorum ...canim hic yilmadan 5 kere denemissin ve sonunda muradina ermissin esinde ne mutludur su an kimbilir...kac embryo yerlestirilmisti sana kac cikti degerin ve kacinci gun yaptirdin kan testini.????

bende iyiyim cano ya neolsun.yok canim bende bidey ama cok uyuyorum..iyi olmana sevindim.yarin DR gitcez bakalim kalp atisini göre bilcezmi heycanla yarini bekliyorum ..

emsalll transferım 5 aralıkta oldu embryolarım 5 gunlukken transfer edıldı ben kaç haftalık hamıleyım kızlar doktor 2 gun sonra test ap katlanıcak sonrada 10 gun sonra gel bana dedı

canım son adet tarihin ne zamndı ona göre hesaplanıyor kaç haftalık hamile oldugun muhtemelen 4 tür sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…