5. Tüp bebek denemem ve başardım HAMİLEYİMMMMMM

sedacim canim benim mutlulugunu tahmin edebiliyorum ...canim hic yilmadan 5 kere denemissin ve sonunda muradina ermissin esinde ne mutludur su an kimbilir...kac embryo yerlestirilmisti sana kac cikti degerin ve kacinci gun yaptirdin kan testini.????

öncelıkle temennılerın için teşekku ederım canım
3 embryo transfer edıldı 12. günüm değerım 59

bende iyiyim cano ya neolsun.yok canim bende bidey ama cok uyuyorum..iyi olmana sevindim.yarin DR gitcez bakalim kalp atisini göre bilcezmi heycanla yarini bekliyorum ..

canım bende senin iyi olmana sevindim.hadi gözün aydın şimdiden inşallah duyacaksın canım merak etme Allah a emanet ol

sedacim degerin iyi bence 12. gun degeri olarak korkma sakin...bebegi strese sokma icerde sakin... cok tebrik ederim seni..

canımmmmmm tebriklerrrrrrrrr burdanda tebrik ediyim
canım benim çok mutlu oldum adımı orda ilk sayfada görünce ne demek burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz banada çok destek oldunuz hele mehay ve sersev79 beni özelden de dinlediler inan ben senden daha panik biriydim emsall35 sen süpersin dünden beri yardımcı oldun bana ayyyyyyyyyyy hepimiz hamileyiz allahım bu ne güzel bi mutluluk ya umutbebekten haber yok bu arada çok merak ediyorum onu biz onla aynı doktora gidioduk ve klinikte yüzyüze tanışma fırsatımız oldu eşlerimizde tanıştı çok sevdim ben onu ama haber yok çok umutsuzdu 2. denemesiydi

canım muaynesi 150 ytl ama alman hastanesınde yaptı benı işlemlerım tüp bebek 7.500TL ye mal oldu gidip bı konus görüş hiç birşey kaybetmezsınız

150 ytl iyiyimiş ben dandik bir yumurta takibine her ay 250 ytl veriyorum iğnelerim de 500 tutuyoo...

bu ay ilk aşılamam olacak tabii yumoşlarım büyürse aşılamadan sonuç alamazsam daha fazla oyalanmak istemiyorum tüp bebek düşüneceğim herhalde...
(açıldı site gülüm sağol)

Sedaaaaaaaaaaaaa tebrik ederim tebriiik
çok sevindim canım, sabahtan beri sitece, forumca senin sonucunu bekliyorduk, şimdi bir bakayım dedim ve çoook sevindim, tebrikler canım, darısı başımıza..

canımcım ne demek.Ben şundan çok eminim hepimiz birbirimiz için son derece içten bi şekilde dua ediyor sabırsızlanıyor ve seviniyoruz çünkü bir birimizi çok iyi anlıyoruz. dediğin gibi bi çok kişi hamile Rabbime şükür.inşallahhh darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına sıra onlardan güzel haberler almaya geldi. hamile olanlar hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallaaahhh. sonuç bekleyen bebiş bekleyen herkez de inşallahhh olumlu sonuçlar alsınlar.(2009 da bekleyen sabreden isteyen herkez amacına kavuşacak inşallah)

tebrikler canım çok mutlu oldum. inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün. sabrının sonucunu aldın. ne mutlu sana

Kızlar enı tebrık eden benım için dua eden ann adaylarına salıklı hamılelık diliyor bebek isteyenlerede biran once nasıp etsın diyorum içtenlıkle yazıyorum kızlar pes etmeyın bol bol dua edın allah hepinizin yuzunu güldürsün insallah

Sedacığım hamilelik haberine çok sevindim.Hayırlı olsun Allah tamamamına erdirsin.Çok yıpranmışsın canım ya .Bak rabbim emeklerinizi boşa çıkarmadı.Bir ata sözü var bilmem duydun mu? SABIRLA KORUK HELVA OLURMUŞ.Sen sabrettin mükafatını aldın .Darısı bizlere.

canım ben en son 14 aralıkda adet oldum ve sonrası idaha olmadan tüp bebek işte
sanırım 3 haftalık dr uma sorarım 10 gun sonra çağırdı benı

canım son adet tarihin için 14 aralık demişisin ondan sonra hiç adet olmadın mı ? kafam karıştı hesaplayamadım :)) ama dediğim gibi 4 haftalık falan dır sanırım dr.un tekrar hcg istedimi 10 gün sonra gittiğinde kese yi göreceksin inşallah canım

Allah tamamina erdirsin canim, darisi bebek isteyen herkesin basina....

ben demedimmi sana bekle sabret allahım bu sene bizim senemiz olacak diye

inan okadar çok sevindimki allahım kucağına almayı doya doya koklamayı nasip etsin
allahım sağlıklı bir hamilelik ve nur topu gibi bir melek nasip etsin canım

konuyu açtığında teşşekür etmişsin sağolasın darısı benim başıma canım iyiki varsınız varız değilmi ama

9.cu gün tahlilin negatif çıktı diye az üzmedin kendini bak test günün rabbim mucizeni gerçekleştirdi allahtan ümid kesmeyelim o her şeyin en iyisini bilir

seni v e mucizeni çooook öpüyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…