sedacim canim benim mutlulugunu tahmin edebiliyorum ...canim hic yilmadan 5 kere denemissin ve sonunda muradina ermissin esinde ne mutludur su an kimbilir...kac embryo yerlestirilmisti sana kac cikti degerin ve kacinci gun yaptirdin kan testini.????
bende iyiyim cano ya neolsun.yok canim bende bidey ama cok uyuyorum..iyi olmana sevindim.yarin DR gitcez bakalim kalp atisini göre bilcezmi heycanla yarini bekliyorum ..
canım muaynesi 150 ytl ama alman hastanesınde yaptı benı işlemlerım tüp bebek 7.500TL ye mal oldu gidip bı konus görüş hiç birşey kaybetmezsınız
canım bende senin iyi olmana sevindim.hadi gözün aydın şimdiden inşallah duyacaksın canım merak etme Allah a emanet ol
evet kızlar listede herkes hamıle ınanamıyormmmmm
canımmmmmm tebriklerrrrrrrrr burdanda tebrik ediyim
canım benim çok mutlu oldum adımı orda ilk sayfada görünce ne demek burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz banada çok destek oldunuz hele mehay ve sersev79 beni özelden de dinlediler inan ben senden daha panik biriydim emsall35 sen süpersin dünden beri yardımcı oldun bana ayyyyyyyyyyy hepimiz hamileyiz allahım bu ne güzel bi mutluluk ya umutbebekten haber yok bu arada çok merak ediyorum onu biz onla aynı doktora gidioduk ve klinikte yüzyüze tanışma fırsatımız oldu eşlerimizde tanıştı çok sevdim ben onu ama haber yok çok umutsuzdu 2. denemesiydi
canım son adet tarihin ne zamndı ona göre hesaplanıyor kaç haftalık hamile oldugun muhtemelen 4 tür sanırım
canım ben en son 14 aralıkda adet oldum ve sonrası idaha olmadan tüp bebek işte
sanırım 3 haftalık dr uma sorarım 10 gun sonra çağırdı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?