Hikayem uzun o nedenle başınızı ağrıtmak istemiyorum, sadece 3. denemeden sonra şansın azaldığını biliyorum. Benim durumumda olup başarı elde eden var mı ?
İlginiz için şimdiden teşekkürler
hayırlısı olsun senin için de inşallah. Kusura bakma amacım moral bozmak değil. Ben 5. ye başladım, iğnelerimi vuruluyorum. Bu gün de biraz melankoliğim ondan böyle bi başlık açtım..bende 4.denemeyi yaptıracağım aynı konuyu bende merak ediyorum.
başladım canım, diğer topikte yazmadım çünkü sonucum negatif olursa o topiği sonradan okuyanların morali bozulmasın istedim.Canım merhaba tedavine başlamışsın hayırlı uğurlu olsun canım RABBİM gönlüne göre versin.Bende seni merak etmiştim.
Hikayem uzun o nedenle başınızı ağrıtmak istemiyorum, sadece 3. denemeden sonra şansın azaldığını biliyorum. Benim durumumda olup başarı elde eden var mı ?
merhaba duru, öncelikle tedavin hayırlı olsun , umudunu en yüksekte tut lütfen... 3. denemeden sonra şansın azaldığını bazı istatistiklere dayanarak yazılmış yazılarda bende rastladım, ama bu tür yazılara rağbet etmemek gerektiğini düşünüyorum. çünkü 1.2.3. denemede doğru doktora düştükmü acaba? merkezin sperm ve yumurta için laboratuvarı yeterlimiydi acaba? doktor benim sorunumu çözebilmişmiydi acaba? tedavi zamanlama transfer mükemmeldide yinede tutmadımı acaba? hepsinin cevabı hayır.... inanki tüp bebek olayı henüz tam çözülememiş bir mesele. herkes her yer tüp bebek yapıyor. sonuç olumsuz oluncada sadece tüm yük hastanın omuzlarına bindiriliyor. ben bu kadar deneme içinde birininde ya ben şunu aslında şöyle yapmalıydım o zaman belki sonuç değişirdi dediğini görmedim kimsenin. inanki yıllar sonra aslında bu muamma çözülecek ve doktorların nerede hata yaptıklarına bizler şahit olucaz anlıycaz.
bazı kişilerin hemen ilk denemelerinde başarı sağlanmış olabilir, ama onlarında gerçekten sorunu olmayan hemen tüpe yönlendirilmiş insanlar olduğunu düşünüyorum. hani tüp denedim denedim olmadı mucize kendiliğimden hamileyim haberleri bunun en güzel örneği değilmi?
ya da neden 8. 9. 10. denemede bebeğine kavuşuyor insanlar??? öncelikle neden allahın takdiri tabi sonraki neden doğru doktor doğru tedavi bence.
o nedenle içini ferah tut, 10. denemeyi yapsakta hala şansımız ilk denemedeki kadar hiç azalmamış vaziyette. doktorlar kendi başarısızlığını bizlere yüklemesin bizi bide böyle üzmesinler.
dilerim bu denemen son olur ve şu tüp defterini kapatıp bebişinle mutlu olursun. bol şans...
sağol canım, inşallah bu son olur. Senin de gönlündeki muradına sağlıcakla kavuşmanı diliyorum
merhaba canım benim de beşinci denemem.bir arkadaş çok güzel bir yazı yazmış:acaba doğru doktor,doğru merkezde miydik?her yük bizim omzumuzda.olmadığı zaman şu tahlili de yaptıralım diyrlar.kimse benden,merkezimizen kaynaklanıyor diye düşünmüyor.evet çok zor bir dönem geçiriyouz.kimse bizi birbiimizden daha iyi anlayamaz.sıkıntıları biz çekiyoruz.ama bir de şu açıdan düşünmek gerek:.rabbim firavuna baş ağrısıı bile vermemiş ki günahalrına kefaret olmasın diye.Rabbim bizi seviyor ve bizi deniyor.biz bu sınava katlanıp gerisini allaha havale edeceğiz.rabbim inşallh bize de gönlümüzden geçeni verir.
benim de transferim oldu,20 Mart tahlil tarihim.İnşallah birbirimize güzel haberi veririz.selamlar.ayrıca benim arkadaşımın beşinci denemesinde tuttu.emin ol bizim gibi deneyen ve başarılı olan bir sürü insan var.
katılıyorum yazdıklarına, her deneme süprizler getirebilir. Bu işin garantisi yok yada daha önce olmadı ise bu sefer kesin olmayacak denemez. Umarım sağlıcakla ve tez vakitte kavuşursun bebeklerine. Transfer ne zaman?Selam,
benimde 4.denemem bu. Dondurulmuş embriyom transfer edilecek. Kabul etmek gerekki deneme sayısı arttıkça başarı şansı azalıyor. Ama her denemede aslında birbirinden farklı sonuçlar doğurabilir. Bunu ancak yaşayarak görebiliriz. Allah yardımcımız olsun hepimizin....
katılıyorum yazdıklarına, her deneme süprizler getirebilir. Bu işin garantisi yok yada daha önce olmadı ise bu sefer kesin olmayacak denemez. Umarım sağlıcakla ve tez vakitte kavuşursun bebeklerine. Transfer ne zaman?
hayırlı olsun, az kalmış bebişlerinle buluşacaksın. benim o günlerde opum yapılmış olur, belkide transferlerimiz aynı günlerde olur kim bilir.Şimdi estrofem kullanıyorum rahmin kalınlaşması için ayın 25.nde us kontrolüm var eğer bir aksilik olmazsa o gün transfer günümde belli olmuş olacak sanırım. Hepimiz için en hayırlı olsun inş.
Arkadaşlar ben 6 tıncıda yakaladım ben aynı merkezde 5 kere denedim 1 de aşılama var ben ısrarla deyiştimedim ama ayilem eşim haklıymış 6 tıncıda hamilekaldım şuan 17 haftalık hamileyim arkadaşlar ben teste giderken gine olmadı demim ama kan verdim hastanede duramadım eve geldim dayanamadım hastaneyi aradım duyunca ağladım ağladım inanamadım tam gine olmadıderken oldu buarada ben bukadar denemede hiç hamile kalamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?