5.Tüp Bebek denemesinde başarı elde eden var mı?

ah çok teşekkürler, inan çok umut oldun bana. benim 1 sene arayla 2 defa tuttu ama ikiside dış gebelik oldu ve tüplerim gitti.
sağlıcakla bebişlerine kavuşursun inşallah.

Merhaba canım benim kanamalarım devam ediyo şükür bebişleri en son gördüğümde iyiydi martın sonunda randevum var bakalım gidince cinsiyetlerini öğrenebilecekmiyim.Benim doktorumun bir hastası sana inat doğuracağım demiş karadenizliymiş hastasıda tek yumurtayla 11. denemesinde hamiş kalmış şimdi doğurdumu doğurmadımı bilmiyorum ama maddi ve manevi gücün olduğun sürece denemekten vazgeçmemk gerekiyo galiba.Kendine iyi bak canım.RABBİM yardımcın olsun dualarım seninle.

canım meraba bence 1. denemedede aynı 10 denemedede aynı basarı oranı YILDIZ1980 arkadas cok dogru demıs agzına saglık onun da dedıgı gıbı hastane ımkanları ve doktorun bunda cok buyuk faktörü var ben ılk tup bebek tadavımı 22 yasında basladım ve benım hıc bı sorunum yoktu ardı arkasına 3 kere aynı yere yaptırdık olmadı sonra 4 .yu 4 ay ara sonra ıstanbuldakı alamn hastanesıne yaptırdık ve suan hamıleyım ıkızlerımE sende umudunu yetırme kaderımız bız dogmadan alnımıza yazılırmıs herseyın bı zamanı var maddı gucun oldugu surece dene ZATEN ALLAH INSANA CEKEMIYECEGI DERT VERMEZMISS ben buna ınanıyorumm bak benımde kacıncı denemem ve cok para harcadık bız eskı dr. bızı resmen yedı ve buda tutmasaydı 5.asla yaptıramazdık cunk 3. ve 4. kıredı cekerek yaptık ıste demek ıstedıgım bıze ALLAH cekecegımız kadarıyla verdı herkezın bı zamanı var 5.6. 8 tutma sansı aynı bcanım maddı gucun oldugu kadarıyla kos pesınden

minik kuzucuklarının cinsiyetlerini öğrenicen ha :) dularım seninle ve tüm isteyenlerle.. sağlıcakla inşallah kucağına almak nasip oldsun.
Benim kontroller devam, yarın gidicem bakalım bişeyler netleşecek. Bu denememde yumurtalar biraz yavaş büyüyor ve sayısı az ayrıca ilk defa rahim inceliği sorunu yaşıyorum ve estfrofem yazdı... Neyse bunları takmıyorum çünkü olacağı varsa 1 embrio ile de olur. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin. Bilgilendiririm seni.. kendine iyi bak.

Sağol canınm Allah razı olsun. Rabbim sağlık verdikçe maddi şartları olabildiğince zorluycam. Bana umut oldun. inşallah her şey yolunda giderse önümüzdeki hafta ctesi filan transferim olur her halde... hayırlısı inşallah.. umamrım burdan bağıra bağıra ilan ederim.. Sağlıcakla bebişlerine kavuşmanı diliyrum

Slmlar, salı günü opum yapılacak dualarınıza ihtyacım var... inşallah hepimiz sağlıcakla ve tez vaktte ve tabi hayırlısı ile bebşlerimize kavuşuruz...

evet klinikte tanıştığım bir bayan mesajlarıma bakarsanız şubat-mart tüp bebek başlığında var..
allah yardımcımız olsun

evet klinikte tanıştığım bir bayan mesajlarıma bakarsanız şubat-mart tüp bebek başlığında var..
allah yardımcımız olsun
sağolun , inşallah bende burdan ilan ederim hamileyi diyeeee... Çünkü pek olumlu dönen yok tekrar teşekkürler.

Slmlar, salı günü opum yapılacak dualarınıza ihtyacım var... inşallah hepimiz sağlıcakla ve tez vaktte ve tabi hayırlısı ile bebşlerimize kavuşuruz...

AMİNNNNNNN.Kuzucum dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle RABBİM sesimizi duysun ve yardımcımız olsun.Güzel haberlerini bekliyorum canım.

AMİNNNNNNN.Kuzucum dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle RABBİM sesimizi duysun ve yardımcımız olsun.Güzel haberlerini bekliyorum canım.

sağolasın canım, valla Allah senden razı olsun hiç bırakmadın beni.. 13 tane yumurtam toplandı bakalım ne olacak, bizde yumurta sayısı hep fazlaydı zatende embrio kalitesi 3. gün filan bozuluyyordu bakalım bu sefer ne olacak.
Sen ne yaptın tatlım her şey yolunda mı cinsiyetlerini nasipse öğrendinmi?

RABBİMİN izniyle her şey yolunda gidecek kuzum sen hiç üzülme.Ben cumartesi günü gideceğim canım benim bebişler ikiz olduğu için bize kan sonuçları karışabilir diye ikili ve üçlü test yapmıyorlar gerçi doktorum herhangi bir problem yok dedi ama ben yinede emin olayım diye bizim burada ünlü bir ultrasoncu var bebeğin burun yapısından sakat olup olmadığını söylüyo Ankarada bütün doktorlar hamişleri ona gönderir bakalım gidince cinsiyetlerinide öğrenebilirim inşallah.Seni öpüyorum canım kendine dikkat et.

için rahat edecekse git şekerim ama Allahın izniyle güzelliklerin sağlıcakla doğacaklar, ama tabi acabalar hiç bitmiyor galiba annelik böyle bişey..
ben bu gün embrio sayımı öğrendim ; 13 toplanan yumurtadan 12 döllenmiş.. bu güzel bi rakam ama benim sorunum embrio kalitesinin kötü olması bakalım kaliteli çıkacakmı.. en kaliteli 2 tanesini transfer ederiz dediler. transfer günüm de belli değil. cuma veya cumaratesi dediler.. bakalım hayırlısı..
kendine ve kuzucuklarına iyi bak sevgilerimle

Duru Allah yardımcın olsun. Dualarım seninle.
Ben de 4 kez denedim ama olumsuz. Şu anda 5. için maddi ,manevi durumum yok ama imkanım ve sağlığım olduğu sürece denemeye devam ederim herhalde. Bu imtihan çok ağır maalesef. Rabbim bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Canım sağol dualarına ihtiyacım var. İnşallah ben pozitifi alırım sana da umut olur... Ve inşallah canı gönülden diliyorum ki tez vakitte bebişini önce karnında sonra koynunda taşı..
Bir kapı kapanır diğeri açılır inşallah tez vakitte gereken parayı toparlar ve denersin... sevgiyle kal.

Canım benim ne güzel yumoşların döllenmiş RABBİMİN izniyle her şey yolunda gidecek sen hiç merak etme.Sende kendine dikkat et.Güzel düşün güzel olsun canım.

AMİNNNN canım RABBİM tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın RABBİM gönlüne göre versin canım inşallah en kısa zamanda maddi manevi tüm gücünü toplayıp tekrar başlarsın.RABBİM yardımcın olsun.

bu gün biraz canım sıkıldı canım fragmantasyon var galiba gerçi 4 tanesi iyi dediler, gerçekten iyi ise 4 tane gayet iyi bi rakam. Transferimi önce yarın yapacağız dediler üzüldüm sonra da c.tresini bekliycez dediler sevindim :) kalitesiz olsalar 4.gün transferi yapmazlardı yani riske atmazlardı her kalde ... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
gelişmelerden haberdar ederim seni.

Tamam canım haberdar et zaten merak ederim seni 4 tanede iyi zaten kötü olsalar sana transfer etmezler.İnşallah her şey yolunda gider dualarım seninle RABBİM yardımcın olsun.

şuan 3 tane kaliteli kalmış, sayıya çok takılmıyorum çünkü 1 tane bile olsa rabbim ol derse olur. Dualarınıza ihtiyacm var, bir iki gün belki nete giremem ama dualarınıza ihtiyacım var... sevgiyle kalın..

Allah yardımcın olsun.inşallah olumlu sonuç alıcaksın.moralini yüksek tut.inşallah hep birlikte sevincini de paylaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…