5.Tüp Bebek denemesinde başarı elde eden var mı?

durucum yapma lütfen takma kafanı bunlara.biliyorum zor zamanlar.Allahın izniyle herşey çok güzel olucaktır.hamile olduğunu düşün daha çok erken 0 da çıkabilirdi.üzme kendini sevin bence .

Allah razı olsun bana moral oldunuz.
kızlar bişey diycem şimdi şuanda idrarda test yaptım çook çok silik ama var ikinci çizgi ???? transferimin 3.günü yaptım (sırf çatlatma iğnesinin etkisini görmek için) hiç bişey oluşmadı , hatta o testde elimde
bu gün 5.günü adet ağrım ile ilgili yazıyı yazdıktan sonra yaptım 10 dk. sonra çok silik bişeyler var. gidip kan versemmi ..
pozitif olabilirmi.(bu arada bana 4.gün embriosu konuldu)
bi öyle bi böyle yazıyourm vaktinizi alıyrum hakkınızı helal edin ama inanın şuan paylaşacağım kimse yok. bu denemmizi aileme bile söylemedim üzülmesinler diye .. eşimde işte

bu mesajın beni ağlattı..ne kadar zor yaşanan süreç...tekrar aynı şeyleri kaldırabilmek..Allah bizlere merhemet etsin inşallah hayırlısı ile tez zamanda hayırlı evlat verip,yaşadıklarımızı unuttursun..

durucum yapma lütfen takma kafanı bunlara.biliyorum zor zamanlar.Allahın izniyle herşey çok güzel olucaktır.hamile olduğunu düşün daha çok erken 0 da çıkabilirdi.üzme kendini sevin bence .

sağol canım doğru söylüyosun, ama inan ki negatifin beterini iki defa üst üste yaşadığım için değer düşük olunca endişelendim. bu gün daha sakinim karın ağrım azaldı...bekliycez yapacak bişey yok. yarın tekrar kan vericem.

bu mesajın beni ağlattı..ne kadar zor yaşanan süreç...tekrar aynı şeyleri kaldırabilmek..Allah bizlere merhemet etsin inşallah hayırlısı ile tez zamanda hayırlı evlat verip,yaşadıklarımızı unuttursun..
üzgünüm ağlatmak değildi amacım. Amin... ne güzel dilekler bunlar. İnşallah Allah seninde gönlündeki muradını sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.

canım yazmasamda takip ettim seni, bence hiç endişe edeceğin birşey herşey güzel olacak. Ve başlıktaki sorunun cevabını sen vereceksin, evet var ben varım diye.

Son düzenleme:
canım yazmasamda takip ettim seni, bence hiç endişe edeceğin birşey herşey güzel olacak. Ve başlıktaki sorunun cevabını sen vereceksin, evet var ben varım diye.

sağol canım inşallahh.. Allah nasip ederse aynen dediğin gibi yazıcam büyük haflerle EVET VAR BEN VARIM diye yazıcam inşallah ....

test yaptırdın mı?
yaptırdım canım yaptırdım :) değer yükselmiş . doktorumu aradım ; Gebelik var ancak 12. de mutlaka tekrarlamalısın dedi. sonuçta Allah korusun düşedebilir. Ben ultrason kontrolünde kalp atımlarını duymadan emin olamıycam :( daha önce iki defa hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum.
Ama çoook mutluyum çünkü şuan bişeyler var demektir. bebişim yada bebeklerim benimle :)
merak edip sorduğun için sağol... sevgilerimle

yaptırdım canım yaptırdım :) değer yükselmiş . doktorumu aradım ; Gebelik var ancak 12. de mutlaka tekrarlamalısın dedi. sonuçta Allah korusun düşedebilir. Ben ultrason kontrolünde kalp atımlarını duymadan emin olamıycam :( daha önce iki defa hayal kırıklığı yaşadım korkuyorum.
Ama çoook mutluyum çünkü şuan bişeyler var demektir. bebişim yada bebeklerim benimle :)

duru cok mutlu oldum hayırlı olsun bebisin insallah

:18:ay sağol, inan şımarıklık gibi gelicek ama hamileyim diyemiyorum. Eşimde aynı psikolojide. bir yanımız çok mutlu sonuçta pozitif çıkması çok önemli, şuan negatif diye ağlıyor olabilirdik. bi yanımız çok korkuyor. İlaçlara devam bakalım , ultrason için çok geç randevu veriyorlar 22 Nisan :( kalp atımları ile birlikte görmek istiyorlar sanırım.. neyse hayırlısı bakalım..

Duru tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza...

:18:ay sağol, inan şımarıklık gibi gelicek ama hamileyim diyemiyorum. Eşimde aynı psikolojide. bir yanımız çok mutlu sonuçta pozitif çıkması çok önemli, şuan negatif diye ağlıyor olabilirdik. bi yanımız çok korkuyor. İlaçlara devam bakalım , ultrason için çok geç randevu veriyorlar 22 Nisan :( kalp atımları ile birlikte görmek istiyorlar sanırım.. neyse hayırlısı bakalım..

seni o kadar iyi anlıyorum bende senin gibi cok sükür ediyorum bir yanım hala inanamıyo benim usg günüm 7 nisan persembe cok sabırlanıyorum hayırlısıyla bir görsek rahatlayacagız

seni o kadar iyi anlıyorum bende senin gibi cok sükür ediyorum bir yanım hala inanamıyo benim usg günüm 7 nisan persembe cok sabırlanıyorum hayırlısıyla bir görsek rahatlayacagız
canım durucuğum çok tebrik ederim allah tamamına erdirir işallahhhh

hayırlı güzel haberler ile gel inşallah. Ne güzel senin pek bi az kalmış. İyi bak bebişine :)

canımm yazmasamda her gün açıp acaba sonucu bellli oldu mu diye sana bakıyor ve dua ediyordum
galiba çok şükür pozitifi görmüşsün
darısı başıma benimde dün oldu transferim ve 3.denemem
ınş bizde mutlu haberi alırız:49:

canımm yazmasamda her gün açıp acaba sonucu bellli oldu mu diye sana bakıyor ve dua ediyordum
galiba çok şükür pozitifi görmüşsün
darısı başıma benimde dün oldu transferim ve 3.denemem
ınş bizde mutlu haberi alırız:49:
Allah razı olsun dualara çok ihtiyacımız var, gördüm canım çok şükür. ama çok erken daha gününde tekrar edicem bakalım ona göre konuşalım dedi doktor. 22 nisanda da ultrason var. daha öncede iki defa pozitif gördüm ama ikisindede öğrendikten 1 hafta sonra hastanede ameliyat masasında buldum kendimi. Allah hayırlısnı versin.
dualaırm seninle inşallah her şey yolunda gidecek hiç merak etme. ben bu denememde hep olacağına kendimi yönlendirdim. hep olmuda sevdiklerime haber veriyormuş gib i hayal ettim. Kendimi çok kaptırmamaya çalışsamda hep pozitif düşünmeye çalıştım. maalesef insan kendiniçok dinliyo sen olabildiğince dinlememeye çalış çünkü bu insanı çok yıpratıyor. birde erken gebelik testi yapma!!!! çünkü kana karıştığı gün 10. gün bile olabiliro.
sevgilerimle, dualarım seninle sen de bana esirgeme olurmu

Back
X