5.Tüp Bebek denemesinde başarı elde eden var mı?

:18:ay sağol, inan şımarıklık gibi gelicek ama hamileyim diyemiyorum. Eşimde aynı psikolojide. bir yanımız çok mutlu sonuçta pozitif çıkması çok önemli, şuan negatif diye ağlıyor olabilirdik. bi yanımız çok korkuyor. İlaçlara devam bakalım , ultrason için çok geç randevu veriyorlar 22 Nisan :( kalp atımları ile birlikte görmek istiyorlar sanırım.. neyse hayırlısı bakalım..

merhaba durucuğum haırlı olsun,rabbim tamamına erdirsin inşallah.benimki yine olmadı ama şimdi sen bana umut oldun.bak oldu,inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder.ben öğrendiğm de senini transferin olmuştu,bekliyordun.o yüzden yazmadım,moraln bozulmasın diye.inşallah iyi haberlerini beklyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::71::71::71::71:

merhaba durucuğum haırlı olsun,rabbim tamamına erdirsin inşallah.benimki yine olmadı ama şimdi sen bana umut oldun.bak oldu,inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder.ben öğrendiğm de senini transferin olmuştu,bekliyordun.o yüzden yazmadım,moraln bozulmasın diye.inşallah iyi haberlerini beklyorum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::71::71::71::71:

üzgünüm canım, ama sonraki denemende tutacak buna inan.... nasipse ne zaman denemeyi düşünüyorsun, birde anadoldu sağlık merkezinde aydın arıcı var. ilk muayenesi ücretsiz. istersen ondan da bi fikir al derim. ben orda yaptırdım.
ben seviniyrum ama garip duygular için deyim inşallah 22 nisanda ultrasonda görürsem daha doğrusu kalp atışını hissedersem o zaman sevinebilicem işte o zaman bağıra çağıra ilan edicem... dualarım seninle.

Kuzum benim çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin bak ne güzel haberler aldın kendini üzdüğüne değdimi.RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Artık kız olursa sana dünürcülüğe gelirim.Dualarım seninle tatlım RABBİM gönlüne göre versin.AMİNNNN

Kuzum benim çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin bak ne güzel haberler aldın kendini üzdüğüne değdimi.RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Artık kız olursa sana dünürcülüğe gelirim.Dualarım seninle tatlım RABBİM gönlüne göre versin.AMİNNNN

Ama nerelerdesin sen :) ihamal ettin beni :) evet canım söylemiştin, ama gelde şu gönlüme anlat. halen içim hiç rahat değil korkuyorum. ağrılarım çok var. senin olmuşmuydu. Benim biliyosun daha önce de iki pozitifim vardı ancak ağrım çoktu ve ikiside dış gebelik oldu. Rabbim bunu bana bağışlasın inşallah. Bunda da ağrım var :( bu arada yarın ve perşembe test yaptırmamı söyledi doktor( asıl test günüm perşembe) , umarım katlanarak artar.. ve umarım ultrasonda görürüm bebeğimi gümbür gümbür atan kalbiyle, bakarsın çift olur :)
gel anacım gel dünürcülüğe , ne güzel olur... kader kısmet bu ya olmaz diye bişey yok. inşallah ayın 22 sinde randevum umarım her şey yolunda gider..
dualarım seninle sağlıcakla devam etsin hamileliğin ve sağlıcakla kucağına al inaşllah.
sevgilerimle

:59:arkadaşalar transferimin 11.günü ağrılarıma kahve lekelenme de eklendi. sanki adet olacakmışım gibi ağrım yoğun... iki tüpüm de alındı Allahım yine mi dış gebelik. Değerim de çok yüksek aslında 569 (10.gün değeri)... 3. defamı aynı şeyi yaşıycam kavuştum derken kaybedicem...Ne olur dua edin...

Ama nerelerdesin sen :) ihamal ettin beni :) evet canım söylemiştin, ama gelde şu gönlüme anlat. halen içim hiç rahat değil korkuyorum. ağrılarım çok var. senin olmuşmuydu. Benim biliyosun daha önce de iki pozitifim vardı ancak ağrım çoktu ve ikiside dış gebelik oldu. Rabbim bunu bana bağışlasın inşallah. Bunda da ağrım var :( bu arada yarın ve perşembe test yaptırmamı söyledi doktor( asıl test günüm perşembe) , umarım katlanarak artar.. ve umarım ultrasonda görürüm bebeğimi gümbür gümbür atan kalbiyle, bakarsın çift olur :)
gel anacım gel dünürcülüğe , ne güzel olur... kader kısmet bu ya olmaz diye bişey yok. inşallah ayın 22 sinde randevum umarım her şey yolunda gider..
dualarım seninle sağlıcakla devam etsin hamileliğin ve sağlıcakla kucağına al inaşllah.
sevgilerimle

:59:arkadaşalar transferimin 11.günü ağrılarıma kahve lekelenme de eklendi. sanki adet olacakmışım gibi ağrım yoğun... iki tüpüm de alındı Allahım yine mi dış gebelik. Değerim de çok yüksek aslında 569 (10.gün değeri)... 3. defamı aynı şeyi yaşıycam kavuştum derken kaybedicem...Ne olur dua edin...

Canım benim yazdıklarını okudumda cevap yazamadım sana o zaman seni ihmal edermiyim hiç sakın aklına kötü şeyler getirme her şey güzel olacak benimde ağrılarım çok olmuştu adet ağrısı gibi 3 ayın sonuna kadar devam etti akıntıların kahverengiyse bir problem yok canım kan kırılmasındanda oluyor birde jel yada fitil kullanıyosan ondan kaynaklanıyo benim kanamalarımla birlikte oda başlamıştı 17 haftanın sonunda bitti dualarım seninle kuzum benim kendine çok dikkat et sakın yorma kendini sırt üstü yat dinlen.Sakın vazgeçme bebişinden konuş onunla.Öpüyorum seni.Hem o seninle birlikte daha ben onu istemeye gelecem meleğin seni bırakmayacak onuda kendinide benide üzme.

duru merhaba canım sen asm de mi denedin?
sorun neydi?
bana bilgi verirsen çok sevinirim.

Merhaba Duru

Takip ediyorum seni , öncelikle hayırlı olsun bende 3 dış gebelik yaşadım ameliyat oldum .Tğpler de alındı ama son tup bebek denememde doktorumun korkusu yine dış gebelik olmasıydı . Olmadı ama tutmadı da .
Umarım herşey yolunda gider , beklemekten başka yapacak birşeyin de yok ama ben aslında bir anormallik oldugunu hissetmiştim Kan degerim 4000 falan olmustu acayip yukselmişti ve dayanamadım başka bir kadın dogumcuya muayene olmaya gittim 14. gün " kese falan yok " dedi . Ertesi gun için kendi doktorumdan randevu istedim tabi soylemedim baska doktora gittiğimi " gelme erken " dedi. Israrla gelmem lazım yanlış birşeyler hissediyorum dedim . " iyi yarın gel " dedi . Sabah 6 da agrılar icinde aciil gitmek zorunda kaldım .

İnşallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın .

Merhaba Duru

Takip ediyorum seni , öncelikle hayırlı olsun bende 3 dış gebelik yaşadım ameliyat oldum .Tğpler de alındı ama son tup bebek denememde doktorumun korkusu yine dış gebelik olmasıydı . Olmadı ama tutmadı da .
Umarım herşey yolunda gider , beklemekten başka yapacak birşeyin de yok ama ben aslında bir anormallik oldugunu hissetmiştim Kan degerim 4000 falan olmustu acayip yukselmişti ve dayanamadım başka bir kadın dogumcuya muayene olmaya gittim 14. gün " kese falan yok " dedi . Ertesi gun için kendi doktorumdan randevu istedim tabi soylemedim baska doktora gittiğimi " gelme erken " dedi. Israrla gelmem lazım yanlış birşeyler hissediyorum dedim . " iyi yarın gel " dedi . Sabah 6 da agrılar icinde aciil gitmek zorunda kaldım . İnşallah bebegini sağlıkla kucağına alırsın .
yaşadıkların o kadar tanıdık ki :( sende çok zor günler geçirmişsin, negatif sonuçtan daha beter bu...umarım muradına ermişsindir yada çok yakında dileğin kabul oolur dualarım seninle...
benim doktorum tekrar dış gebelik olması çok düşük diyo başından beri ama 2. dış gebelikte de böle demişti. bende ihmal etmeyi düşünmüyorum burda başka doktora da gitmeeye başladım. yarınki kan değerime bakıcaz. tek fark bu gebelikte başlangıç değerim çok yüksek...ama şu ağrı ve lekelenme çok tanıdıık:(
sana sormak istedğilim 3. dış gebeliğin nereye tutundu. benim sol ve sağ tüpe tutundu ve alındı . seninde tüplerin yok nereye tutundu biliniyormu ve nası l tedavi edildi
yardımların için tşk.

:58:lekelenmelerim kanamaya dönüştü, güle güle inci tanelerim..
rabbim bu yola baş koyan hepimizin yüzünü güldürsün...

Hikayem uzun o nedenle başınızı ağrıtmak istemiyorum, sadece 3. denemeden sonra şansın azaldığını biliyorum. Benim durumumda olup başarı elde eden var mı ?
İlginiz için şimdiden teşekkürler

Konu biraz geride kalmış ama bu soruyu görünce yazmadan edemedim. Benim bildiğim şu; tüp bebek tedavisinde sayı sınırlaması yok. Yumurtalığın kapasitesi ve erkeğin sperm durumu elverdiği sürece yani sağlıklı embriyo geliştirilebileceği müddetçe istendiği kadar deneme yapılabiliyor. Ama şöyle bir şey var ki bir yıl içinde dörtten fazla tüp bebek tedavisi yapmak iyi değil.

:58:lekelenmelerim kanamaya dönüştü, güle güle inci tanelerim..
rabbim bu yola baş koyan hepimizin yüzünü güldürsün...

hayırrrrr lütfen böyle deme çok yakın bir zamanda bir ardkşdada oldu hemde nasıl kanama ama şimdi yavrusu kucağında lütfennnnn git hastaneye hemen kan testini yenile gitmesinnnnn bebişş

hayırrrrr lütfen böyle deme çok yakın bir zamanda bir ardkşdada oldu hemde nasıl kanama ama şimdi yavrusu kucağında lütfennnnn git hastaneye hemen kan testini yenile gitmesinnnnn bebişş

başka bi hastneye gittim canım , ünv.hastanesine ; pek ilgilenmediler günahı boyunlarına, o halde bayağı dolaştırdılar beni. bi iğne yaptılar iç kanama varm ı diye baktılar ve dış gebelik son ihtimal düşük yapıyor olabilirsin dediler. ultrasonda başka bişey görmedier. tabi görmeleri beklenemz daha erken. inan bunu ilk defa yaşıyo olsam ve ağrım olmasa günlerdir ; bebeklerim tutunuyo der evden bile çıkmazdım ama öyle tanıdık ki :( aynı şeyleri daha önce iki defa yaşadım... Allahım sen acı bana ve kocama :(
inana negatif sonuçtan beteri var.. bu gün tekrar kan baktırıcam. bakalım ne oldu..
sen nasılsın nasıl gidiyor, kaçıncı günün?

Son düzenleme:
başka bi hastneye gittim canım , ünv.hastanesine ; pek ilgilenmediler günahı boyunlarına, o halde bayağı dolaştırdılar beni. bi iğne yaptılar iç kanama varm ı diye baktılar ve dış gebelik son ihtimal düşük yapıyor olabilirsin dediler. ultrasonda başka bişey görmedier. tabi görmeleri beklenemz daha erken. inan bunu ilk defa yaşıyo olsam ve ağrım olmasa günlerdir ; bebeklerim tutunuyo der evden bile çıkmazdım ama öyle tanıdık ki :( aynı şeyleri daha önce iki defa yaşadım... Allahım sen acı bana ve kocama :(
inana negatif sonuçtan beteri var.. bu gün tekrar kan baktırıcam. bakalım ne oldu..
sen nasılsın nasıl gidiyor, kaçıncı günün?
allah yardımcın olsun canım umarım korktuğun gibi biş ideğildir yerleşme kanamasıdır. işallah

Canım benim yazdıklarını okudumda cevap yazamadım sana o zaman seni ihmal edermiyim hiç sakın aklına kötü şeyler getirme her şey güzel olacak benimde ağrılarım çok olmuştu adet ağrısı gibi 3 ayın sonuna kadar devam etti akıntıların kahverengiyse bir problem yok canım kan kırılmasındanda oluyor birde jel yada fitil kullanıyosan ondan kaynaklanıyo benim kanamalarımla birlikte oda başlamıştı 17 haftanın sonunda bitti dualarım seninle kuzum benim kendine çok dikkat et sakın yorma kendini sırt üstü yat dinlen.Sakın vazgeçme bebişinden konuş onunla.Öpüyorum seni.Hem o seninle birlikte daha ben onu istemeye gelecem meleğin seni bırakmayacak onuda kendinide benide üzme. Kanamaya dönüştü demişsin benimda oldu hemde çok yoğun kanamalarım paçalarımdan aktı ama kaç kere hastanenin yolunu tuttum biliyosun bende herşey bitti diye gidiyodum ama meleklerim hala benimle biliyosun ne olursun ASLA VAZGEÇME meleklerinden.

hepinize çok teşekkürler, dayanma gücü veriyorsunuz. Bu gün tekrar kan baktık ikiye katlamış gibi. kese filan yok. kendi doktoruma gidemiyorum çok uzak, kanama artar diye korkuyorum . burdaki doktorlar tüp bebek konusunda biraz acemi ama yine de umutsuzluğa kapılmamamı söylüyorlar. ultranson baktılar gözüken bişey yok, bolca kist var.... pazartesi tekrar bakacaklar.
sevgilerimle

hepinize çok teşekkürler, dayanma gücü veriyorsunuz. Bu gün tekrar kan baktık ikiye katlamış gibi. kese filan yok. kendi doktoruma gidemiyorum çok uzak, kanama artar diye korkuyorum . burdaki doktorlar tüp bebek konusunda biraz acemi ama yine de umutsuzluğa kapılmamamı söylüyorlar. ultranson baktılar gözüken bişey yok, bolca kist var.... pazartesi tekrar bakacaklar.
sevgilerimle

işte bu işteeeee:74::74::74::66::66::66::66::65::64::64::64::64::64::64:
bak ne güzel artmş işte
ne olur moralini bozma 313 tane ayetel kürsi oku yada okut hemen
daha kese için çok erken kaçıncı günndü bugün
bozma moralini

sevgilerimle

duru çok zor olsada kötümser düşünme hep iyi şeyler getirmeye çalış aklına, üzüntü ve stres durumunu daha zorlaştırabilir, tüp bebek olayı umut dünyası umutlarını canlı tutmaya çalış. ne mucizeler okuyoruz şu yazılanlarda bu da senin mucizen olacak belki. dilerim pazartesi iyi haberlerini alırız. moral herşey unutm

işte bu işteeeee:74::74::74::66::66::66::66::65::64::64::64::64::64::64:
bak ne güzel artmş işte
ne olur moralini bozma 313 tane ayetel kürsi oku yada okut hemen
daha kese için çok erken kaçıncı günndü bugün
bozma moralini
canım çok sağol, seni üzmek istemem ama dış gebelikte de ikiye katlayarak gidiyordu. öyledir demiyor doktor ama takip edicez... ilk dış gebeliğimde 600 den sonra, ikincide 1200 den sonra bozuldu değer :(
bakalım bekliycez. ama yinede iyi bişey. daha 12. günüm ... keseye ne diye bakıyorlarsa :( gerçi iç kanama varmı filan diye de bakıyolar. mesela karında sıvı ve bolca kist görüldü....
senin nasıl gidiyo

duru çok zor olsada kötümser düşünme hep iyi şeyler getirmeye çalış aklına, üzüntü ve stres durumunu daha zorlaştırabilir, tüp bebek olayı umut dünyası umutlarını canlı tutmaya çalış. ne mucizeler okuyoruz şu yazılanlarda bu da senin mucizen olacak belki. dilerim pazartesi iyi haberlerini alırız. moral herşey unutm

teşekkürler canım inşallah. Valla buraya girmesem kendi kendime iyice karamsar olucam.. sizler moral oluyosunuz inşallah benim mucizem benimle diye bi başlık açarım... umarım :(
sevgilerimle

Back
X