Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bende 6. Gün bb embriyo transfer oldum pgtli. Transferimin 4-5-6. Günlerinde idrar testi yaptım ama silik çizgi dahi göremedim. 4. Denemem moralim çok bozuk siz ne zaman öğrendiniz ?
Merhabalar bende 6. Gün bb embriyo transfer oldum pgtli. Transferimin 4-5-6. Günlerinde idrar testi yaptım ama silik çizgi dahi göremedim. 4. Denemem moralim çok bozuk siz ne zaman öğrendiniz ?
Kızlar merhabalar ben 30 yaşındayım çikolata kistlerimden dolayı tüp bebek sürecindeyim 5. Gün 4ab embriyom ile gebelik oldu ancak 3.ayda kalbi durdu maalesef. Şimdi 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb çift embriyo transferi olacak embriyo glue kullanılacak. Kaliteleri hakkında bilgisi olan var mı? Bu şekilde hamilelik yaşayan oldu mu acaba umut veren hikayelere çok ihtiyacım var