• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi 5 yaş gece çiş sorunsalı

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

okuryazarokumazyazmaz

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
590
620
303
İstanbul
merhaba arkadaşlar, 5 yaşında oğlum var gündüz çişle ilgili bir sıkıntımız yok ancak gece mahvoldum artık. Ben de vardiyalı çalıştığım için ve çocuğumla ikimiz yaşadığımız için artık tükendim. Gece yeniden beklemeye başladım ancak o kadar çiş yapıyor ki bez taşıyor ve her sabah üst baş değiştiriyoruz her gün çamaşır makinesi açmaktan çamaşır katlanmaktan, çamaşır yetiştirmekten usandım. Oğlumun uykusu da ağır kesinlikle uyanmıyor çiş için. Napıcam ben ya, tecrübelerinizi paylaşırmışsınız?

cnm yukarida bir bayan 6 yas cocugunda senin gibi bir sorunu varmis. bir alrm varmis ondan almis kullanmis ve bu sorunu atlatmis istersen bir goz at.

merhaba arkadaşlar, 5 yaşında oğlum var gündüz çişle ilgili bir sıkıntımız yok ancak gece mahvoldum artık. Ben de vardiyalı çalıştığım için ve çocuğumla ikimiz yaşadığımız için artık tükendim. Gece yeniden beklemeye başladım ancak o kadar çiş yapıyor ki bez taşıyor ve her sabah üst baş değiştiriyoruz her gün çamaşır makinesi açmaktan çamaşır katlanmaktan, çamaşır yetiştirmekten usandım. Oğlumun uykusu da ağır kesinlikle uyanmıyor çiş için. Napıcam ben ya, tecrübelerinizi paylaşırmışsınız?
Ayni sorun bizde var benm oğlum 1. Sınıfa gidiyor ama hala gece altına kaçırıyor bende usandım hergün yıkamaya ama care bulamadım doktorada götürdüm bu yaşta normal diyor

Back
X