evet bez bağlıyordum. ama altını ıslatıyor ve farkında olmuyor. annem bu şekilde alıştımam gerektiğini söyledi. tecrübesi var diye düşündüm. bi de geç kaldım alıştırmak için biliyorumSaat başı alarm kurup tuvalete kaldırırsanız sabah kadar tutmaya nasıl alışacak? Öncesinde bez mi bağlıyordunuz geceleri?
Altına başka birşey serin bez bağlamayın saat başı da kaldırmayın. Yatırırken uyarın altın açık çişini tut sabah kalkınca beraber yaparz diyinmerhabalar buraya yeni üye oldum. çok zor durumdayım yardım lütfenn . siz değerli kadınlar kulübü üyelerinin yardımına gerçekten ihtiyacım var. kızım 5 yaşında daha 2 yaşındayken gündüz tuvaletine alıştırdım onu. o konuda bir sıkıntımız yok. ancak gece tuvalet alıştırmasını ertelemiştim bazı özel sebeplerden. geç oldu farkındayım ama nasıl daha kolay alıştrabilirim . 1 aydan fazla oldu gece saat başı alarm kurup kaldırıyorum. ancak uykuda kalınca bir bakıyorum altına kaçırmış yine. ne yapabilirim önerileriniz var mı bununla ilgili ?(
bağlamıyorum alıştırmaya çalışıyorum şu an. 2020 eylül doğumlu kızım.5yaşındaki çocuğun gece altını bağlamanızdaki özel sebep nedir çok merak ettim?
1,5 ay oldu bağlamıyorum bez . ama alışmıcak diye de korkuyorum açıkçasıAltına başka birşey serin bez bağlamayın saat başı da kaldırmayın. Yatırırken uyarın altın açık çişini tut sabah kalkınca beraber yaparz diyin
Zamanla alışır mecbur alışacak siz vazgeçmeyin büyük herşeyi anlayabilecek bir yaşta konuşun anlatın.1,5 ay oldu bağlamıyorum bez . ama alışmıcak diye de korkuyorum açıkçası
anlatıyorum . sıvı kesmeye çalışıyorum uymadan 1 saat öncesinde.( yazın biraz zor oluyor tabi). uyumadan tuvaletini yaptırıyorum. süreç ne kadar sürecek onu bilmiyorum çok uzar mıZamanla alışır mecbur alışacak siz vazgeçmeyin büyük herşeyi anlayabilecek bir yaşta konuşun anlatın.
Akışına bırakın biraz geç olmuş şuanda biraz geç olabilir alışma süreci siz sabırla geçirmeye bakacaksnzanlatıyorum . sıvı kesmeye çalışıyorum uymadan 1 saat öncesinde.( yazın biraz zor oluyor tabi). uyumadan tuvaletini yaptırıyorum. süreç ne kadar sürecek onu bilmiyorum çok uzar mı
alışamıcak diye korkuyorum sadeceAkışına bırakın biraz geç olmuş şuanda biraz geç olabilir alışma süreci siz sabırla geçirmeye bakacaksnz
Neden utanıyosunuz ki ? Uzman desteği faydalı olacaktır.alışamıcak diye korkuyorum sadecedr a götürmem gerekir mi acaba dr a götürmeye utanıyorum aslında.
çok tşk ederim denicem :)Neden utanıyosunuz ki ? Uzman desteği faydalı olacaktır.
Uyumadan önce WC götürün. Saat başı ile değil 2 saatte bir alarm kurun kaldırın 1 hafta sonra 3 saatte bir 1 hafta sonra 4 saatte bir yapın 4 saatte bire 3 ay devam edin. Süreç zor ama zorluğu çocuğunuzdan kaynaklı değil geç kalındığı için oluşmuş. İmkansız değil arada ufak kazalar olur ama önemli olan rutindeki istikrar.
bence uyumadan önce götürün. yatmaya yakın çok su içmesin. gece de kaldırmayın. kaçırıyor mu , aklı erecek yaşta bırakın kaçırsın ıslaklıktan rahatsız olsun. öyle öyle rahatsız olup tutacak
İnstagramda tuvaletegitimiakademisi diye bi hesap var, orayla konuşup profesyonel yardım alabilirsiniz.geçen gece de kaçırdı rahatsız da olmuyor sanki ondan çekiniyorum alışamazsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?