5 yaş küçük benden

Liseden arkadasımın kuzeniyle tanıstım bugun.25 yaşında bende 30 yaşındayım. Açıkçası hoşlandım çok yakışıklı biri.

Fotoğraflarımızı isteyene atabilirim. Çok sırıtıyor muyuz yorumlarsınız . Olgun mu duruyor genç mi duruyor
Ben olgun mu duruyorum genc mı duruyorum

Tabi bunlardan once karakterlerin de uyusması gerek ama içim çok heyecanlı
Banda atabilirsin bende Eşimden 4 yas büyüğüm

Liseden arkadasımın kuzeniyle tanıstım bugun.25 yaşında bende 30 yaşındayım. Açıkçası hoşlandım çok yakışıklı biri.

Fotoğraflarımızı isteyene atabilirim. Çok sırıtıyor muyuz yorumlarsınız . Olgun mu duruyor genç mi duruyor
Ben olgun mu duruyorum genc mı duruyorum

Tabi bunlardan once karakterlerin de uyusması gerek ama içim çok heyecanlı
kalpler uyuşuyorsa tamamdır.benim eşimle aramızda bir yaş vardı ne oldu boşanıyoruz.o yüzden yaş tek bir kriter değil

5 yaş nedırkı ya? Erkekte kadında 5 yaş büyük olabılır
Aynı yasta bırını bulmak zor ayrıca erkeklerın 5 yas küçük olması daha iyi
Erkekler erken çöküyor

Yaş problem değil. Kafanız uysun birde adam olsun yeter. Çünkü 35 yaşında daha adam olamamışlarda var. 25 yaşında adamın dibi olanlarda. Eşim benden 6 yaş küçük ve bazen ben mi küçüğüm o mu düşünmüyorum değil :KK66: Sünnettir kuzum inşallah hayırlı olur senin için

Olur bence.O da istiyorsa tabi.O 25 sen 30musun.Fikri değişirse bilmem ama.Benim arkadaşımın eşi kendinden 7 yaş küçük arkadaşım daha olgun duruyor.Hala beraberler iki yildir.Cocuklari oldu.Adam daha az maaş alıyor ama adam tüm parasını eve kullanıyor bir sıkıntısı da yok.Hatta arkadaşım ev aldı boşanırsa pay almaması için noterden evlilik anlaşması yaptı.Adam kabul etti kim eder.
Yaşi kemal olup adam olamamışlar var.Ama tabi adamda bitiyor iş.Sonradan carkederse bilmem.

:KK24::p
Ben beğenmedim adamı orası nolcek:bicak:
Şu forumda senden tatlı hoş sohbet bir kız gormedim.kullandigin fotograftaki karaktere benzetiyorum zihnimde seni...sirf forumda senin gibi bir kac kisinin yorumlarini merak ettigim icin takip ediyorum.birazcık da munzur..gerçek hayatta seninle tanismayi isterdim çok..insana hayat ışığı aşılarsın sen:KK49::KK200:

Back
X